Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Omluva vsem zucastnenym Honday!!
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Strana 1 z 5
TRUcKER je teď offline  TRUcKER
Jak malej Jarda [2]
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 4.7.2016 , 14:15   Citovat  

Zdravím všechny Hondaře. Chtěl bych se upřímně omluvit všem zúčastněným na nejlepším srazu Hond v ČR za mé hodně nepochopitelné chování. Sám přesně nevím co se stalo a proto nemohu ani nebudu obhajovat své nevhodné chování Opravdu moc si vážím lidí jako jste vy a toho co děláte – proto volím tuto cestu veřejné omluvy v naději, že alespoň trochu utlumím následky a dopady, které moje páteční běsnění vyvolalo. Uvědomuji si, že jeden odstavec v této konverzaci (diskuzi) nezmění nic na tom, že jsem se choval jako nesvéprávné hovado. I přes to doufám, že mně neodsoudíte a budu moc být i nadále s vámi v kontaktu. Smutný
Vladan
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Lukas28 je teď offline  Lukas28
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 4.7.2016 , 14:36   Citovat  

a jako trest budeš příští honday o vodě a malinovce Úsměv
   Návrat  
Evička je teď offline  Evička
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.7.2016 , 14:39   Citovat  

Tak tos byl ty po kom jsem celou noc osetrovala zraneny Velmi šťastný
Klobouk dolu ze ses verejne priznal a omluvil Mrk a to se cenní OK
   Návrat  
Dreyphus je teď offline  Dreyphus
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.7.2016 , 15:15   Citovat  

Já si ničeho nevšim Velmi šťastný
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.7.2016 , 15:25   Citovat  

Evička napsal:
Tak tos byl ty po kom jsem celou noc osetrovala zraneny Velmi šťastný ...

To zní jak když tam běhal se samopalem pořádnej výtlem
   Návrat  
TRUcKER je teď offline  TRUcKER
Jak malej Jarda [2]
PříspěvekZaslal: 4.7.2016 , 16:15   Citovat  

Jo to byl ja ten blbec, at se mi ozvou Ti co jsem jim cokoliv udelal Smutný
   Návrat  
FastCivic je teď offline  FastCivic
5 háček
PříspěvekZaslal: 4.7.2016 , 16:51   Citovat  

Kamo, tak tomu říkám koule je to dobrý přátele
   Návrat  
Hondik je teď offline  Hondik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.7.2016 , 16:55   Citovat  

takže to tebe odvezli policajti?
já vím o jiném adeptovi co seděl v policejním voze ale ten se tam prý jenom kochal pořádnej výtlem
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 4.7.2016 , 17:20   Citovat  

Akorát by me zajimalo, jestli by ses omluvil, i když by Ti to Crxmann nenapsal.

No jak se pak asi kochal ten kluk, co je teď o berlích... Snad to nebude mít trvalé následky.. Doufám jen kvůli zraněnému. naštvanej naštvanej

Jsem nasr... ještě teď.
   Návrat  
jakubM je teď offline  jakubM
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.7.2016 , 18:08   Citovat  

jste se tam porvali či co?
   Návrat  
kojak je teď offline  kojak
Moderátor
PříspěvekZaslal: 4.7.2016 , 18:51  Naposledy upravil kojak dne 4.7.2016 , 19:03, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Co se týče mně, jsem proti tomu Tě na další HD pouštět. Nezlob se na mně, ale abychom museli volat policajty, protože jsi byl neovladatelný. A ani Tvoji dva kamarádi, co na Tobě klečeli, tě nedokázali udržet na zemi a zvedal jsi se i s nimi, v tom fakt nevidím alkohol. Nemluvě o tom, že pro mně jsi neřízená střela, abychom museli v noci lítat ještě pro lidi do nemocnice, to je fakt už moc. Neznám Tě a upřímně nevěřím, že tohle se dá házet na alkohol, dle mého to máš v sobě, a nebo lítáš v něčem, co na HD rozhodně nepatří. Udělat mně, to co jsi udělal tomu klukovy, tak se na Tobě lečím do smrti, to Ti garantuji a doufám, že Ti to neprojde. Výstup jsme s Tebou tu noc měli dvakrát a když jsme mysleli že je klid zazvonil telefon a letěli jsme k tomuhle.
Ne, nezlob se na mně, ale já budu hlasovat proto, aby jsi měl na HD zákaz.

Já nejedu x km, neplýtvám si dovolenou, abych si takhle kazil víkend a nemluvě o riziku, který si nám dokázal předvést. Jsem cholerik, ale tohle bylo fakt přes čáru a Tvoje, za mně dost ubohá omluva, ještě k tomu když Ti byla doporučena, mně fakt neobměkčí.

PS: Nemluvě o tom, že jsem věřil, že přijedeš ještě ten den se omluvit. A ne, že Ti kamarádi vše zabalí a ty už nesebereš ani odvahu se vrátit.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Streetkid je teď offline  Streetkid
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 4.7.2016 , 18:55   Citovat  

FastCivic napsal:
Kamo, tak tomu říkám koule je to dobrý přátele

jaké koule? Že se omluvil? Krmil bych toho dotyčného příští Honday Antabusem a lil mu kořalku do krku, ať si pamatuje jak se má chovat na akci, kam se tolik lidí celý rok těší
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 4.7.2016 , 19:08   Citovat  

Pokud jde o mě, domnívám se, že rozhodnutí je plně v pravomoci vedení klubu.
Nicméně je to chytlavé téma, ke kterému se nejspíš bude vyjadřovat řada lidí, takže si myslím, že by neškodilo, kdyby někdo nezaujatý popsal, o co přesně šlo.
Už jsme zažili, že lidi dělali z moderátorů a adminů zamindrákované fašisty, kteří si léčí své komplexy na mučednících svobodného názoru. Pokud bude známo, o co přesně šlo, snad se tomuhle vyhneme.
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 4.7.2016 , 19:13   Citovat  

Jen dodam ze Trucker mi pak napsal ze mel vecer v planu sem napsat. Co se delo nemohu objektivne zhodnotit, nicmene clenove organizacniho tymu maji mou duveru!
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 4.7.2016 , 19:47  Naposledy upravil Hellborn dne 4.7.2016 , 19:53, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Minor napsal:
Pokud jde o mě, domnívám se, že rozhodnutí je plně v pravomoci vedení klubu.
Nicméně je to chytlavé téma, ke kterému se nejspíš bude vyjadřovat řada lidí, takže si myslím, že by neškodilo, kdyby někdo nezaujatý popsal, o co přesně šlo.
Už jsme zažili, že lidi dělali z moderátorů a adminů zamindrákované fašisty, kteří si léčí své komplexy na mučednících svobodného názoru. Pokud bude známo, o co přesně šlo, snad se tomuhle vyhneme.

To jsme zkoušeli, Minorku, ale ztráta paměti je asi nakažlivá... Střízlivá byla Evička, která ošetřovala zraněné a organizátoři, kterým bylo nadáváno do zelených pánských přirození (protože CJ šel prostě řešit tůrování), o Sopťu měl CJ obavy, že ho Trucker vytáhne z Jazze nebo aspoň hodí něco na auto (což po nich i něco hodil, ale bylo to nafukovací). Na nějaké auto pak přistála lahev či co... Další info se snažíme zjistit.

Kluci se tu vyjádří až budou mít chvilku.
   Návrat  
FastCivic je teď offline  FastCivic
5 háček
PříspěvekZaslal: 4.7.2016 , 19:52   Citovat  

Streetkid napsal:
jaké koule? Že se omluvil? Krmil bych toho dotyčného příští Honday Antabusem a lil mu kořalku do krku, ať si pamatuje jak se má chovat na akci, kam se tolik lidí celý rok těší

ja uz pak sel vecer nebo spis k ranu spat, tak nevim jak moc to s nim bylo "vážné" a jak to pokracovalo. A myslel jsem ze se omluvil sam ze sve vlastni vule. To chce kolikrat odvahu.
   Návrat  
Prcek je teď offline  Prcek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.7.2016 , 20:52   Citovat  

Co se mě týče, byl jsem u prvního varování, když jsme dostali hlášku, že někdo dělá bordel a tůruje auto. To co jsi tam prováděl by se nedalo nijak slušně napsat, to co jsi vypustil z pusy je doslova slovník sprostých slov od A do Z. Mluvilo na tebe postupně několik tvých přátel či lidí, ke kterým jsi přišel se bavit či jak to nazvat. Po příjezdu nás organizátorů (Sopťa, CJ Monty a Prcek) jsi absolutně nereagoval slušně na to, aby jsi nechal toho cos prováděl, včetně tůrování motorů a nadávání a řvaní, ale naopak jsi přiléval benzín do ohně, nebejt toho že tě tam kamarádi tahali pryč a zaručovali se, že tě uklidní a tůrování už nebude, mohl jsi zmizet z areálu už před půlnocí, ale budiž, zdálo se to v klidu z počátku. Co následovalo potom už nevim, nebyl jsem u toho a nebudu to komentovat. Každopádně bohužel z praxe si pouze tipuju, cos asi tak mohl mít všechno v sobě a doporučuju tě na další Honday, minimálně jeden, aby sis to uvědomil, nepouštět Mrk Je mi líto, ale dospělej jsi, svéprávnej taky, za svoje činy si bohužel neseš následky sám. Uvidíme, jak se k tomu vyjádří další, ale za mě je mi líto, nerad bych na dalším ročníku viděl něco podobného Mrk
   Návrat  
zend3r je teď offline  zend3r
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.7.2016 , 21:18   Citovat  

Znám Vladana už pomalu 10let, je to člověk kvůli kterého jsem hondař. Byl jsem v šoku z toho co se stalo, protože bych nikdy neřekl, že se mu někdy něco takového stát, rozhodně to není nějaký agresor, co by schválně vyvolával konflikty. Asi těžko nad tím půjde nějak mávnout rukou, ale bylo by mi moc líto kdyby měl zůstat nějaké černé listině hondařů, protože to je člověk, kterého nezajímá nic jiného než Honda. Kluci z moravy zřejmě dovezli moc silnou slivovicu, hoši co do toho dáváte? Ani já si totiž z pátku moc nepamatuju, ale já naštěstí většinou usnu, když už mám dost. Vím že je Vladan z toho teď dost špatný a zároveň se i sám dost potrestal a ponížil, když si udělal takovou ostudu a tolik nepřátel v Hondařské komunitě. Věřím že bude mít Vladan snahu, pokud to jen trochu půjde o udobření a vykompenzování všech škod se všemi poškozenými. Fakt mě to mrzí i za něj. Honda
   Návrat  
spawn je teď offline  spawn
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.7.2016 , 21:24   Citovat  

Tak já se taky vyjádřím.

já sem se bavil v klidu s klukama z Mělníka když začalo to tůrování tak sem šel napomenout za CJem jedno auto a poté přímo před Mělničákama se začali tůrovat další dvě targy takže sem bežel i knim.... noa pak sem už viděl jak Trucker vyvádí mezi Mělničákama a už to jelo hodil flašku od šáňa na kapotu bílé C5g (vlastník Paulie) a začlo se to rvát mezi tím ho teda bránili dva jeho kamarádi (jeden byl Cory další nevím) ale on se nenechal jen tak zpacifikovat... Matějovy šlápnul na nohu (rozdrtil mu kotník což ostatní kluky ještě víc dopálilo a vrcholilo to vesele všechno dál) vzali sme ho pod ledovou vodu ale ani to nepomohlo pak utekl nahoru do kopce a vyvolal další konflikty se slovenskýma členama který teda naštěstí nebyli tak konfliktní tak to nechali bejt a já se ho snažil s Corym uklidnit a uklidit pak řekl Cory že ho teda odvede do stanu jak se teda i stalo ale mezi tím kluci zjistili že Matěj má v hajzlu nohu tak to chtěli zase řešit tak přišli ke stanu a řešilo se to tam s Truckerovou partou a pak už přijela policie jestli udělal ještě něco tak o tom teda nevím ale už i tohole je teda dost si myslím a taky sem pro aby se minimálně na jeden Honday nepouštěl fakt to přehnal.
   Návrat  
Igi je teď offline  Igi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.7.2016 , 21:52   Citovat  

Driv by takovy na sraz nepustili, hondari by si to snima vyridili Velmi šťastný papa
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
PříspěvekZaslal: 4.7.2016 , 21:59  Naposledy upravil M@jk dne 4.7.2016 , 22:07, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

No Minorku,
tady o zamindrákovaných fašistických moderátorech nemůže být řeč, když někdo si plete demokracii s anarchií.

Twle,
tak o tomhle mi psali na dovolenou naštvaní a znechucení Evička a Kutlas, tak kvůli tomuto mne rušil u svátečního oběda Vladan alias TRUcER, že mne prosí o číslo na CRXmanna, neboť má problém a kvůli tomu mne prosil o kontakty na bratry Slováky Hellborn, jestli nedošlo k nějakým škodám - hellbíku, zítra obvolám.

Vladan už jednou dostal BAN na foru, myslím, že od CRXmanna, neboť byl dosti hrubý, pak si sypal popel na hlavu, neboť mne prosil, o pomoc, jak to napravit.

Nebyl jsem tam, nesmím a ani nebudu se dále vyjadřovat.

Doufám jen, že jsi Vladane "pojištěn" v rámci občanského života s velkou rezervou.

přátele
   Návrat  
Bullseye je teď offline  Bullseye
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.7.2016 , 22:03   Citovat  

Majk: pokud takhle řádil pod vlivem, tak to žádná pojistka nepokryje
   Návrat  
CJMonty je teď offline  CJMonty
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 4.7.2016 , 22:07   Citovat  

spawn napsal:
Tak já se taky vyjádřím.

já sem se bavil v klidu s klukama z Mělníka když začalo to tůrování tak sem šel napomenout za CJem jedno auto a poté přímo před Mělničákama se začali tůrovat další dvě targy takže sem bežel i knim.... noa pak sem už viděl jak Trucker vyvádí mezi Mělničákama a už to jelo hodil flašku od šáňa na kapotu bílé C5g (vlastník Paulie) a začlo se to rvát mezi tím ho teda bránili dva jeho kamarádi (jeden byl Cory další nevím) ale on se nenechal jen tak zpacifikovat... Matějovy šlápnul na nohu (rozdrtil mu kotník což ostatní kluky ještě víc dopálilo a vrcholilo to vesele všechno dál) vzali sme ho pod ledovou vodu ale ani to nepomohlo pak utekl nahoru do kopce a vyvolal další konflikty se slovenskýma členama který teda naštěstí nebyli tak konfliktní tak to nechali bejt a já se ho snažil s Corym uklidnit a uklidit pak řekl Cory že ho teda odvede do stanu jak se teda i stalo ale mezi tím kluci zjistili že Matěj má v hajzlu nohu tak to chtěli zase řešit tak přišli ke stanu a řešilo se to tam s Truckerovou partou a pak už přijela policie jestli udělal ještě něco tak o tom teda nevím ale už i tohole je teda dost si myslím a taky sem pro aby se minimálně na jeden Honday nepouštěl fakt to přehnal.

To jsi me mel okamzite vzbudit... Ja byl ten den od peti od rana vzhuru tak jsem odpadl kolem druhe.

Jinak ja jeste doplnim,ze po te prvni postuchovacce co jsme tam byli se Soptou a Prckem, jsem tambezel jeste jednou asi o pul druhe. To jsem si od Truckera vyslechl neco o zelenych cur.cich... Kazdopadne turovani celkem poslusne utnuli. Obesel jsem jestenareal, vsude byl klid, tak jsem to zalomil a rano se dovedel tuhle bombu...

Za me asi takhle: Laskave si Truckere uvedom, ze lidi co to pro tebe poradaji, to delaji ve svem volnem case, dost casto za sve vlastni penize aby jsi se ty mohl bavit. Predpokladem cislo jedna je, ze se po vikendu vratime domu k rodinam ve zdravi a ne, ze se nekdo sunda buh vi cim a zacne nas tam ohrozovat. To se proste stavat nesmi a zadna omluva na to neni. To co jsi tam predvedl pred Soptou prekrocilo vsechny meze. Pokud si chces dat do drzky s poradatelem, zajdi si na fotbal. Nikdo z nas na to neni zvedavej.

To co jsi predvedl potom, na to nemam slov. Muzes jen doufat, ze chudak kluk nebude mit trvaly nasledky.

Za me jasnej stop.
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
PříspěvekZaslal: 4.7.2016 , 22:09   Citovat  

Bullseye napsal:
Majk: pokud takhle řádil pod vlivem, tak to žádná pojistka nepokryje

O to hůře. Tak doufám, že je alespoň "pojištěn"!!!
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 4.7.2016 , 22:22   Citovat  

M@jk napsal:

Vladan už jednou dostal BAN na foru,

Podle počtu banánů u avataru 2x... Zbývá poslední definitivní...

Jinak z popisu kluků, kdy se zvedal s několika lidmi na zádech, tak to jen na slivovicu nevypadá...
   Návrat  
spawn je teď offline  spawn
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.7.2016 , 22:30   Citovat  

Jó a Slováků sem se byl ptát ještě druhej den a nic poškozenýho nemají jen si to v noci mysleli (a šlo o Crarbonovou kapotu)

Jinak Matěj (rozdrcenej kotník) je snad i invalida a právě na nohy takže mu to tak akorát ještě zhoršil...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 4.7.2016 , 22:37   Citovat  

spawn napsal:
Jó a Slováků sem se byl ptát ještě druhej den a nic poškozenýho nemají jen si to v noci mysleli (a šlo o Crarbonovou kapotu)

Jinak Matěj (rozdrcenej kotník) je snad i invalida a právě na nohy takže mu to tak akorát ještě zhoršil...

No aspoň ti bratia...
   Návrat  
sablos je teď offline  sablos
5 háček
PříspěvekZaslal: 4.7.2016 , 22:51   Citovat  

Na to není co říct, za své chování nechť si nese důsledky,tohle udělat někomu to nemá omluvu.
   Návrat  
sopta je teď offline  sopta
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.7.2016 , 7:26   Citovat  

Pár slov za mě jako pořadatele, který toho asi viděl nejvíce... hodně z toho co jsem měl na srdci zde napsali již jiní, takže dodám asi toto:
Truckere, jsou jen dvě možnosti, buď jsi psychopat, co možná dokáže svou osobnost kočírovat za střízliva, ale pod vlivem (bůh ví čeho), nad ní ztratí moc a projeví se tvé skutečné já nebo bereš nějaký svinstvo. "Jenom" opilý člověk se totiž chová úplně jinak, není takto agresivní, nemají s ním problémy 2 na něm klečící o dost hřmotnější chlapi, ani nepředvádí hysterické záchvaty. Tvá agresivita byla enormní a bez legrace věřím tomu, že mít po ruce nůž, jsi schopen ho do někoho bodnout. To co si mi předvedl v okénku vozu, když jsme s Prckem chtěli odjet po umravnění tůrujícího jedince s nosánkem nahoru o jehož IQ dost pochybuji, bylo opravdu dalece za hranou mé neskonalé trpělivosti a nesedět v autě od Hondy, o které jsem se vzhledem k tvé agresivitě bál, věř tomu, že už teď léčíš zlomenej nos, jaká pěst by ti vystřelila mezi oči. Takto jsem to raději zkousl a doufajíc v to, že tě tví kamarádi opravdu dokáží zklidnit dřív než se stane něco horšího, jak mi slibovali, jsem zkousl i tvůj výlev v podobě flusnutí na auto. Mýlil jsem se a mrzí mě to, měl jsem ti ten nos zlomit, vyřídit to s pomocí ostatních hned na místě a ušetřit tak lidem újmu na zdraví i majetku.
Tak či tak takový člověk nemá mezi hondařema co dělat. Nemůžeme s vědomím tvých nezvladatelných změn osobnosti (které mimojiné ukazují i tvé 2 předchozí BANy zde na fóru), pustit někoho takového mezi normální lidi a riskovat tak jejich majetek i zdraví. Za mě máš jednoznačnou stopku.
Doufám, že zkušenost se záchytkou a povinnost vyrovnat se s těmi, komu si udělal škodu na majetku a zdraví, budou pro tebe dostatečná motivace se sebou něco skutečně dělat. Očividně máš dost velký problém se svou osobností, tak to nepodceň, protože příště to nemusí dopadnout s takto (s úctou ke všem poškozeným) malými následky!
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.7.2016 , 7:45   Citovat  

Sopta: naopak klobouk dolu, ze jsi se nenechal vyprovokovat, protože by jsi měl problém s ublížením na zdraví ty. Pokud skončil na záchytce, tak to dopadlo nejlépe jak mohlo. Jen mi zaráží, že nebyl proveden test na drogy.
@Prcek: vždyť není zase takový problém z práce vyšetřit jedno lízátko Mrk a nebo co pro příště zajistit podporu PČR? Domluvit se nechá leccos.

Jinak tohle je přesně ten důvod, proč s rodinou na podobnou akci nejet. Kdyby sedl za volant, tak mohlo být na místě i pár mrtvol a těžko by ho někdo nafudrovaného zastavil (a že po těch letech vím o tomhle své, protože často i ve 3 lidech není skoro reálné nasadit klepeta někomu, kdo je jako Rambo a necítí bolest - Prcek to ve svém textu už nakousnul, že to chlastem určitě nebylo).
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Omluva vsem zucastnenym Honday!!
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Časy uváděny v GMT + 1 hodina