Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Jaké auto do 80000,-
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
krtekm je teď offline  krtekm
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.7.2008 , 12:44   Citovat  

Ahoj všichni. Takže naskytla se mi příležitost prodat hondici Bueee Sice z těžkým srdcem, a člověku kterého neznám, ale zase za dobrý peníz. Přemýšlím čím ji nahradit. V merku mám acco od 98 vejš nebo anglána VTI za cenovku 130-150k. Tam mě láká luxus tam zese technika. Jenže momentálně jsem vyšel školu a hledám práci. Po prodeji poskládám tak 80k. Chtěl bych se zeptat, jestli si počkat než si budu moci půjčit zbytek do těch cca 140k (jenže se nebudu mít s čím mazlit a jsem taky celkem rozmlsanej), nebo koupit něco hned, s tím že bych to auto pak prodal s nějakou tou malou strátou. No a když koupit tak co??? Jsem celkem vyhraněnej na nevšední vzhled. Nemyslím to tak abych pózoval ale prostě jde mi právě o tu nevšednost, ale v sérii! V tom mě crx a pozléze prelude 4g plně uspokojovala. I jizdni vlastnosti jsou super. Potřebuju ale trochu praktické auto. A to lude a crx není. Čím to nahradit? Ještě k tomu do 80k což je relativně málo. Líbí se mi c6g hatch ale to je v 1,4 prdítko. Po galantovi jsou koukal vždy ale ti jsou relativně drazí. V německu se dají ale sehnat kombajny pravě do požadované ceny. Nissan, toyota? Tam mě nic nenapadá. Bmw super ale ten zadek no. Upříme říkám že s tím neumím. Audi, volvo? Atd atd. Chěl bych aby to byl japonec. Podmínkou to ale není.

Požadavky: Motor tak 1,6 - 2,0 (2,2), výkon min 80kW v benzínu, alespoň normální jízdní vlastnosti, vzhled, pratičnost (ale jedno jestli 3d/5d hatch, kombi nebo sedan), cena do 80k, nechci itala a asisjký mrkdy krom hondy, koncern krom audi. No a nakonec aby se to dalo tak nějak normálně prodat...

Napdá někoho něco. Děkuju moc všem.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 3.7.2008 , 12:55   Citovat  

Mně napadá počkat! Většinou se mi to vyplatilo...
   Návrat  
SpaceMan je teď offline  SpaceMan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.7.2008 , 13:00   Citovat  

Hellborn napsal:
Mně napadá počkat! Většinou se mi to vyplatilo...

tak tak.. Sice Tě bude hryzat svědomí, ale vydržet se vyplatí. Viz. můj příklad. Já hledal auto za Renaulta a pak jsem narazil na sice né praktické auto ale auto mých snů.... v luxusním stavu a po prvním majiteli... No bomba....
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.7.2008 , 13:04  Naposledy upravil krtekm dne 3.7.2008 , 13:06, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

nj ale průšvih je, že budu možná muset dojíždět do práce. navíc jezdíme každej týden k rodičům přítulky bo k našim. jak to udělame netuším...

EDIT: ted me napadlo. davat si pozadavky na auto, ktery treba do pul roku prodam asi taky neni moc rozumny co. Hlavne aby to drzelo u sebe... Kua tak ze by teda ta 1,4 v c6g?
   Návrat  
senno je teď offline  senno
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.7.2008 , 13:05   Citovat  

taky teďka řešim tuhle otázku,sice nejsem v takový cenový hranici jako ty a auto jsem už dávno prodal,ale taky si ještě asi počkam našetřim nějakej ten peníz a počítám že tak koncem září nebo v říjnu by se mohlo zadařit,vybráno nejspíš už mám jenom mít dost peněz Ble Úsměv
   Návrat  
SpaceMan je teď offline  SpaceMan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.7.2008 , 13:07   Citovat  

krtekm napsal:
nj ale průšvih je, že budu možná muset odíždět do práce. navíc jezdíme každej týden k rodičům přítulky bo k našim. jak to udělame netuším...

EDIT: ted me napadlo. davat si pozadavky na auto, ktery treba do pul roku prodam asi taky neni moc rozumny co. Hlavne aby to drzelo u sebe... Kua tak ze by teda ta 1,4 v c6g?

tak to bych koupil za par šlupek škucnu a ten půl rok bych to vydržel...... cena tak okolo 10000,- aby byla slušná a bez investic a tradá.. pak za 8 prodat a je klid.....
   Návrat  
Marfi je teď offline  Marfi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.7.2008 , 13:17   Citovat  

já bych počkal a záleží jak moc to využiješ já bych třeba vubec ctr nepotřeboval stačil by obyč civic.
   Návrat  
daviii je teď offline  daviii
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.7.2008 , 13:41   Citovat  

Kdybych já měl 80, tak bych asi koukal po pěkným ACCORDU Coupe, nějakej ten rok 96-, na mobileDE se občas objeví hodně pěknej kousek OK Ten by ty požadavky co si napsal splňoval, mě se nějak zalíbil tak mě hned napadl, ale víš jak to si musíš rozhodnout stejně sám Mrk
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.7.2008 , 14:11   Citovat  

je to ukrutna kara. vzdycky sem chtel ale pak se naskytl prelude. ale je to z blata do louze. to spis starsiho acoo v sedanu. mozna koupim neco za 20 klacku a aby to jezdilo. pak strelit s minimalni stratou a koupit to co chci. nevim no.
   Návrat  
Jauda je teď offline  Jauda
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.7.2008 , 14:21   Citovat  

Osobně bych za ty prachy zkusil toho Accorda (chceš - li hlavně pohodlí), klidně něco jako má Drone (sedana 4g tuším), nebo kupé či kombála staršího.. otázka je, kolik dveří preferuješ.. ale v těch jsem teda nejel, jen bych je zkusil určitě za sebe.. jestli chceš výkon, tak za ty prachy asi vti nekoupíš (myslím za 80t).. ale jestli máš zálusk na dražší auto za nějakou kratší dobu v horizontu několika měsíců, asi bych teď koupil taky něco levnějšího - nějakýho cívu klidně za 30 000kč; a pak si ho klidně můžeš nechat a koupit k tomu ještě jednu libovku.. dnes ti půjčí i 300 000kč na bezúčelnej úvěr.. ale i víc.. záleží jen na tobě.. a osobně jsem už uvažoval i o novým Civicu 8G Hatch 1,4 - toho dávali za nějakých 5000kč měsíčně u Hondy, to už je jak na úvěr na 5 let na 200 000kč.. a to v tom máš i pojištění..

Jinak kdybys časem chtěl Accorda 6G (99-01), tak můžu k němu říct, že auto je to pěkný, celkem rychlý, ale pohodlný (i na 17", i když asi jak pro koho) a takový reprezentativní.. osobně ale za sebe můžu říct, že 108kw / 147 koní už je pro mě trochu málo a chtěl bych víc (mluvím o 2,0i, ATR je někde jinde, to je asi jiný svezení, to mi hlava nebere sakra já v něm ještě vlastně nejel).. ale jinak jsem s ním spokojenej, na to, co všechno zažil (bouračka) a co ho ještě čeká (výfuk, sání, podvozek, možná nakonec pořádně opravit) a už bych si ho chtěl nechat, protože za 3 roky bude cena stejně tak na 80 000kč (teď se dá sehnat okolo 100-120 000kč).. a to už si ho radši nechám jako druhý auto, nebo pro mladou a pro sebe bych koupil nějakou libovku, bude - li možnost a prachy..

sakra jsem se nějak rozepsal.. muhehe
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.7.2008 , 14:28   Citovat  

kdybych ho sehnal za 100000 nevaham ani minutu a beru ho obratem. Opravy by sli casem. Tech dalsich 30 by bylo pro me asi problem. Je mi jasny ze neoplyva prevratnym zrchylenim ale rozhodne to neni kde jaka :mravenec:. rozhodne by me to na svezeni stacilo... Vis o nejakym za kylo?
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.7.2008 , 14:41   Citovat  

krtekm napsal:
kdybych ho sehnal za 100000 nevaham ani minutu a beru ho obratem. Opravy by sli casem. Tech dalsich 30 by bylo pro me asi problem. Je mi jasny ze neoplyva prevratnym zrchylenim ale rozhodne to neni kde jaka xxxxx. rozhodne by me to na svezeni stacilo... Vis o nejakym za kylo?

No momentálně asi ne, ale jednou jsem myslím viděl.. jenže to bude mít hodně najeto, může být i opravený po bouračce a nebo ve špatným stavu.. možná kdybys třeba 3 měsíce vydržel, třeba se něco najde v té ceně.. je to haluz, ale už jsem fakt jednoho za ty prachy viděl.. bude to ale spíš dvoulitr, 1,8 jsou většinou dražší..
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.7.2008 , 14:48  Naposledy upravil Jauda dne 3.7.2008 , 15:07, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Tady je jeden 1,8.. ale přičti si něco za dovoz a jsi přes 100 000kč.. ale myslím, že i 5G není k zahození a tam by ses na 80 000kč dostal i u nás.. taková 2,2 110kw jede prý taky pěkně.. Například tady.. resp. tady sedan

Mě se teda hodně líbí ten kombík Accord Aerodeck, ale ten je starší.. Najdeš to tady, ale i 5G..
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.7.2008 , 15:03   Citovat  

A třeba ten poslední v tom výčtu co jsem poslal, vypadá moc pěkně, je po prvním majiteli a myslím, že to bude pěkný svezení.. za 6G už moc zaostávat nebude (technikou) a osobně mít "jen" 80 000kč, určitě bych ho omrknul.. VTEC
   Návrat  
Luky je teď offline  Luky
2 háčka
PříspěvekZaslal: 3.7.2008 , 16:27   Citovat  

krtekm napsal:
kdybych ho sehnal za 100000 nevaham ani minutu a beru ho obratem. Opravy by sli casem. Tech dalsich 30 by bylo pro me asi problem. Je mi jasny ze neoplyva prevratnym zrchylenim ale rozhodne to neni kde jaka xxxxx. rozhodne by me to na svezeni stacilo... Vis o nejakym za kylo?

ja za "kilo" nevim , ale vedel bych za 110 000,- je to Accord 6G 2.0 ES r.v. 99, (v krasny barve pirate black pearl) Mrk
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.7.2008 , 17:49   Citovat  

kukam kukam ze to bude asi tvoje. posli fotky a nejaky doplnujici info prosim. sz nebo krtekm@volny.cz. dekuji
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 3.7.2008 , 18:14   Citovat  

krtekm napsal:
kukam kukam ze to bude asi tvoje. posli fotky a nejaky doplnujici info prosim. sz nebo krtekm@volny.cz. dekuji

jasne fotky poslu ale az pristi tyden, jinak ta moje to neni HaHaaa , ta moje je o neco novejsi a je to hatchback, ta co bude je r.v. 99 a je to sedan. zbytek ti poslu na ten mail ale az tak v utery.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.7.2008 , 18:54   Citovat  

jasny. pohoda. alespon orienatcne kolïk ma nalitano...
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 3.7.2008 , 18:56   Citovat  

krtekm napsal:
jasny. pohoda. alespon orienatcne kolïk ma nalitano...

174 tis.

mas SZ Úsměv
   Návrat  
sagi je teď offline  sagi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.7.2008 , 19:15   Citovat  

prodavam accorda 98 rok,serviska,jasnej puvod,super technickej stav...vic v moje honda nebo v prodam auto,mam tam inzerat...ted sem na nej koupil 15ky litaky...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.7.2008 , 19:32   Citovat  

vim o nem OK
   Návrat  
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.7.2008 , 20:58   Citovat  

Accord 5G se dá sehnat podstatně levnějš, ale musíš dlouho hledat. Já jsem za svojí stříbrnou krásku dával 38.000,- a to je to 2.2 VTEC po faceliftu v plný výbavě kromě kůže, výroba konec roku 1996. Stav slušnej, sice je po ráně na zadek, ale opraveno v Hondě. Ještě jsem k tomu dostal další elektrony se zimákama Úsměv Jediný co budu muset udělat jsou tlumiče + jsem dělal takový ty klasický věci když koupíš ojetinu, tzn. rozvody, filtry, olej, svíčky + kraviny typu víko rozdělovače, ale to mi odešlo až po 3000km... Koukal bych po nějakom za +-50k a těch 20-30 si nech jako rezervu na nutný opravy.

A Accord 6G co teď stojí 100k bude za 3 roky stát maximálně 50, bude to stejná 12 let stará Honda, jako teď tohle. Když mi bylo 18, tak jsem si za 140.000,- kupoval stejnej model, akorát to byl jen 2.0i a ve slabší výbavě, ale zase se serviskou a to ještě byla hodně slušná cena tehdá. Teď, o 3,5 roku pozdějš se to samý dá sehnat o 100 litrů levnějš, takže iluzi, že za 3 roky ztratí auto na ceně jen 20% jsem opustil.

Chce to hodně dlouho hledat a nic neuspěchat, projet si jich třeba 5-10, udělat si představu a pak se rychle rozhodnout když se objeví něco za zajímavej peníz a nebát se pro to jet klidně na druhej konec ČR, jako jsem to udělal já. V Německu jsou sice k dispozici taky, jenže ty ceny jsou někde jinde. Všechno co jsem viděl začínalo na 2500 euro bez dovozu, což je o 30k dražší než muj a ten stav je taky velkej otazník, neznamená že když je to z rajchu, že to bude v lepším stavu, prasata jsou všude.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.7.2008 , 4:50   Citovat  

Luky napsal:
ja za "kilo" nevim , ale vedel bych za 110 000,- je to Accord 6G 2.0 ES r.v. 99, (v krasny barve pirate black pearl) Mrk

Tý voe, takovou nabídku mít před dvěma lety, tak neváhám.. ale před dvěma lety to stálo tak 150t.. teď to leze fakt dolů.. jen tak pro info by mě zajímaly taky fotky, kdybys poslal na mail nebo SZ.. jen pro zajímavost - po Accordech koukám tak nějak pořád..

sagi napsal:
prodavam accorda 98 rok,serviska,jasnej puvod,super technickej stav...vic v moje honda nebo v prodam auto,mam tam inzerat...ted sem na nej koupil 15ky litaky...

Ten vypadá fakt pěkně, ty bílý budíky bych bral na svýho 6G - nemůžu je nikde sehnat.. a ten červenej znáček na volantu vypadá taky pěkně.. jinak kůže, hmm.. barva stejná, jako jsem měl já, a jestli tam teď máš ty pětipaprskový kola, tak fakt pěkný..

Jinak Krtekm, máš to z klubu, ale to 6G od Lukase taky, tak to můžeš objet a srovnat rovnou.. je pravda, že já po koupi Accorda za 159 000kč dal pak asi 20 000kč ještě za ten klasickej servis, abych byl v klidu.. takže pokud nemáš nějaký ověřený auto, který to bude mít vše zrovna po výměně, tak s těma minimálně 20t navíc počítej..

Střelec napsal:
Accord 5G se dá sehnat podstatně levnějš, ale musíš dlouho hledat. Já jsem za svojí stříbrnou krásku dával 38.000,- a to je to 2.2 VTEC po faceliftu v plný výbavě kromě kůže, výroba konec roku 1996. Stav slušnej, sice je po ráně na zadek, ale opraveno v Hondě. Ještě jsem k tomu dostal další elektrony se zimákama Úsměv Jediný co budu muset udělat jsou tlumiče + jsem dělal takový ty klasický věci když koupíš ojetinu, tzn. rozvody, filtry, olej, svíčky + kraviny typu víko rozdělovače, ale to mi odešlo až po 3000km... Koukal bych po nějakom za +-50k a těch 20-30 si nech jako rezervu na nutný opravy.

A Accord 6G co teď stojí 100k bude za 3 roky stát maximálně 50, bude to stejná 12 let stará Honda, jako teď tohle. Když mi bylo 18, tak jsem si za 140.000,- kupoval stejnej model, akorát to byl jen 2.0i a ve slabší výbavě, ale zase se serviskou a to ještě byla hodně slušná cena tehdá. Teď, o 3,5 roku pozdějš se to samý dá sehnat o 100 litrů levnějš, takže iluzi, že za 3 roky ztratí auto na ceně jen 20% jsem opustil.

Chce to hodně dlouho hledat a nic neuspěchat, projet si jich třeba 5-10, udělat si představu a pak se rychle rozhodnout když se objeví něco za zajímavej peníz a nebát se pro to jet klidně na druhej konec ČR, jako jsem to udělal já. V Německu jsou sice k dispozici taky, jenže ty ceny jsou někde jinde. Všechno co jsem viděl začínalo na 2500 euro bez dovozu, což je o 30k dražší než muj a ten stav je taky velkej otazník, neznamená že když je to z rajchu, že to bude v lepším stavu, prasata jsou všude.

Hele zajímalo by mě, jak moc jsi to měl střelený na ten zadek a kolik stála oprava a kdy jsi to dělal? Jestli to teda víš no..

Jinak opravdu ty 3 roky udělají s cenou hodně.. mě stačilo, co udělalo s cenou třeba půl roku.. to jsem mohl kupovat klidně o 30-50t levnějš, samo podle stavu.. ještě jsem tehdy měl za asi půl roku po koupi mýho 2,0i 1999 LS za 159t možnost koupit za 180t toho, co vidíš na fotkách a to měl 18" kola, byl to ES a měl supr hudbu.. za těch 180t jsem ho mohl mít bez hudby, zůstaly by tam TV v opěrkách a příprava.. no mě se tehdy moc líbil i s tím křídlem (i když to asi nebude podle vašeho gusta) a navíc bylo na něm vše udělaný.. taď po dvou letech jsem ho viděl v Hradci na sraze a katastrofa.. dostal ho nějakej vůl.. bylo to celý poškrábaný, pomačkaný, zašlej lak, prostě docela hrůza.. tady ještě pár fotek té hudby: 1 2
3
4
5

Jak to shrnout?
Jestli chceš a potřebuješ auto hned, šel bych do 5G či staršího..
Jestli chceš 6G, tak bych počkal min půl roku a hledal a povozil se v pár autech (třeba na Hondayi), pokud neseženeš a budeš chtít pořád 6G, tak koupit něco přechodně a počkat na dobrou nabídku a třeba pak za rok se ukáže, že bys uživil i ATR.. jeden tu byl za 150t!!! Ten by možná taky stál za projížďku a jestli byl opravenej v Hondě, tak by to nemuselo být hrozný.. ale zase údržba je tam už někde jinde..

DSCF0995.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
DSCF0995.JPG, 65.08 kB

DSCF1001.JPG

DSCF1001.JPG, 75.98 kB

DSCF0997.JPG

DSCF0997.JPG, 66.22 kB
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.7.2008 , 6:38   Citovat  

Jauda napsal:
Tý voe, takovou nabídku mít před dvěma lety, tak neváhám.. ale před dvěma lety to stálo tak 150t.. teď to leze fakt dolů.. jen tak pro info by mě zajímaly taky fotky, kdybys poslal na mail nebo SZ.. jen pro zajímavost - po Accordech koukám tak nějak pořád..

tý vo.e pre dvema roky staly fakt hrube pres 150 Velmi šťastný tak se nediv, .... , fotky budou az pristi tyden. Auto zatim nebylo oficialne k prodeji ale kdyz uz si tady ty Accordy zacal tak prosazovat tak jsem neodolal a vrazil to jako OT sem Úsměv
   Návrat  
Robik je teď offline  Robik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.7.2008 , 6:48   Citovat  

Jauda napsal:
Tady je jeden 1,8.. ale přičti si něco za dovoz a jsi přes 100 000kč.. ale myslím, že i 5G není k zahození a tam by ses na 80 000kč dostal i u nás.. taková 2,2 110kw jede prý taky pěkně.. Například tady.. resp. tady sedan

Mě se teda hodně líbí ten kombík Accord Aerodeck, ale ten je starší.. Najdeš to tady, ale i 5G..

Nic proti Accordům ale než Accorda raději bych šel do Civica meetallll
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.7.2008 , 7:00   Citovat  

Robik napsal:
Nic proti Accordům ale než Accorda raději bych šel do Civica meetallll

Však jo, já měl taky cívu, ale jen 3D 6G a 1,4, takže Accord pro mě je mnohem pohodlnější.. ale mít CTR tak to je jiná no.. nebo i VTI.. otázka je, co preferuješ.. od Hondy bych chtěl ale zkusit všechny modely.. každej má něco do sebe.. Lucy
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.7.2008 , 7:02   Citovat  

Luky napsal:
tý vo.e pre dvema roky staly fakt hrube pres 150 Velmi šťastný tak se nediv, .... , fotky budou az pristi tyden. Auto zatim nebylo oficialne k prodeji ale kdyz uz si tady ty Accordy zacal tak prosazovat tak jsem neodolal a vrazil to jako OT sem Úsměv

no prosazovat, jen je to jedno téma, ke kterýmu můžu něco říct.. HaHaaa a mimochodem, vůbec to tu nebude jako OT, myslím, že spíš naopak..
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.7.2008 , 7:05   Citovat  

Hele Luky, ty vůbec máš nějakej větší přístup k Accordům a k ND z nich, co? Sakra když jsem tu sháněl tehdy díly na opravu, to moc nabídek nebylo.. škoda..
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 4.7.2008 , 10:58   Citovat  

Jauda napsal:
Hele Luky, ty vůbec máš nějakej větší přístup k Accordům a k ND z nich, co? Sakra když jsem tu sháněl tehdy díly na opravu, to moc nabídek nebylo.. škoda..

Protože si je Luky bere celý a nikomu nic nenechá,viz ten co jsem prodával já Velmi šťastný
   Návrat  
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.7.2008 , 11:20   Citovat  

Jauda napsal:
Hele zajímalo by mě, jak moc jsi to měl střelený na ten zadek a kolik stála oprava a kdy jsi to dělal? Jestli to teda víš no..

podle záznamů z Hondy s tím boural první majitel cca 5-6 let zpátky. Vyměněny oba zadní blatníky + víko kufru. Možná i světlo nějaký, nevim. V každom případě to jde poznat i přes to, že to dělali v Hondě. Spáry u kufru nejsou stejnoměrný, rozdíl je cca 0.5cm. Foto:

ZADEK.jpg

ZADEK.jpg, 158.86 kB
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Jaké auto do 80000,-
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď