Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
HONDAy 2008
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 5
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 27.7.2008 , 20:38   Citovat  

Minor napsal:
Právě naopak - já myslím, že můžeš zcela klidně pochválit mimořádně vytříbený vkus letošních hlasujících Hihi

No to bych nebyl já, abych si do něčeho nerýpnul ...
Když jsme byli s Targoušem na srazu v "D" moc se nám zamlouval nápad s plackama s nickem a jménem zůčastněných a byl jsem nadšený, že se ten nápad ujal i na HD.
A to je právě ono, z mého pohledu se ujal na 100% u pořadatelů, ale lidí s nickem a typem auta na visačce jsem napočítal na prstech jedné ruky, nebo jsem se špatně koukal ???
Já vás fakt všechny osobně neznám a moc by mi to pomohlo ... tak prosím příště OK
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
mega1 je teď offline  mega1
Partner H-C
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 27.7.2008 , 20:50   Citovat  

vy jste me zase znicili.. zmatenej ale krasne! muhehe
diky OK Mrk
   Návrat  
Joystick je teď offline  Joystick
2 háčka
PříspěvekZaslal: 27.7.2008 , 20:54   Citovat  

Děkuji všem organizátorům i všem zúčasněným za vytvoření super atmosféry. Letošní ročník byl velmi povedený. Ještě jednou díky ! OK
   Návrat  
padam je teď offline  padam
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.7.2008 , 21:09   Citovat  

Taky velké DÍKY přátele všem co přidali ruku k dílu. Užíval jsem si HD už od středy a bylo to SUPER. OK Velmi šťastný
   Návrat  
OsekSpider je teď offline  OsekSpider
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.7.2008 , 21:19   Citovat  

také gratulace za organizaci a povedený sraz.... slunce bylo až moc dobré spálil sem si hubu ale to je vedlejší, poskládám fotky a udělám nějakej upload OK
   Návrat  
Civinka je teď offline  Civinka
2 háčka
PříspěvekZaslal: 27.7.2008 , 21:23   Citovat  

Letošní, můj již 5. Honday byl úžasný!!!!
Všechno vyšlo a nálada byla dokonalá Úsměv Snad jsem byla i pořadatelům trochu nápomocná a také všem děkuji za "přidání ruky k dílu", jak před tak i po HD.

Prostě letos to byla bomba přátele
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Hifil je teď offline  Hifil
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.7.2008 , 21:24   Citovat  

Taky se připojím s poklonou a poděkování organizátorům i moderátorům a to jak za pohodový průběh srazu a program, tak i za skvělou spolupráci. je to dobrý
Akcičku jsem si užil, poznal spoustu nových lidí, skvěle pokecal... Příště zas a snad už konečně Hondou!!! HaHaaa
   Návrat  
jardis je teď offline  jardis
PříspěvekZaslal: 27.7.2008 , 21:31  Naposledy upravil jardis dne 27.7.2008 , 21:42, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Zdar všem,
před chvilkou jsem se vrátil z Hondaye a musím říci, že tato akce se u mě počítá jako jedna z nejlepších na kterých jsem kdy byl. Velké díky patří všem organizátorkám a organizátorum a celému realizačnímu týmu. Opravdu kloubouk dolů takhle vošéfovat třídení běsnění je opravdu fuška. A před moderátory smekám klobouk musej bejt vykecaný na měsíc dopředu myslím že by se v televizi nemuseli stydět.

Takže opravdu díky díky díky.

Mějte se fajně papa

Zdar všem a Hondě zvlášť Velmi šťastný Honda
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.7.2008 , 21:35   Citovat  

Z me a me pritulkyne strany vse SUPEEER!! Jinak pro priste par poznatku:

x majitele pejsku necht si na ne davaji pozor a uklizi si po nich
x pro klidne nervy poradatelu by byla fajne "tabule" kde by bylo v kolik hodin a kde se co bude konat (ja osobne jsem se ptal snad 100x a nebyl jsem sam) - mikrofon neni na druhou stranu slyset bohuzel..
x myslim ze by bylo dobre pri vjezdu upozornit, ze po 22:00 je zakaz turovani aut a hodne by to pomohlo.. sice proti jinym srazum byl klid, ale i tak se par jedincu naslo
x mrzi me ze i pri spanilce se naslo par mamlasu (dokonce mezi nimi i ridic noveho civica) kteri nerespektovali pravidla a kravnuli.. naštvanej

Jinak jsou to malickosti a ja si tento Honday uzil uplne nejviiiiic!!! Hlavne tedy organizace, bazen, obcerstveni a pohodicka kamaradskeho srazu...proste klobouk dolu je to dobrý
   Návrat  
marab je teď offline  marab
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.7.2008 , 21:41   Citovat  

Zatím nejlepší Honday který jsem zažil. Díky všem organizátorům a lidem, kteří přiložili ruku k dílu. Myslím že je to obraz toho, že se v klubu dějí změny k lepšímu. V neposlední řadě díky tomu šéfovi nahoře za super počasí...ikdyž si teď stříkám hnáty a xicht Pantenolem Velmi šťastný
   Návrat  
Joystick je teď offline  Joystick
2 háčka
PříspěvekZaslal: 27.7.2008 , 21:42   Citovat  

marab napsal:
Zatím nejlepší Honday který jsem zažil. Díky všem organizátorům a lidem, kteří přiložili ruku k dílu. Myslím že je to obraz toho, že se v klubu dějí změny k lepšímu. V neposlední řadě díky tomu šéfovi nahoře za super počasí...ikdyž si teď stříkám hnáty a xicht Pantenolem Velmi šťastný

Já ho potřebuju takíííííííí a nemám Bueee
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.7.2008 , 21:44   Citovat  

Jsem konečně doma, záda totálně spálený. Mám sílu už jen na to napsat, OMLOUVÁME SE ZA CHYBY VE VYHLAŠOVÁNÍ SPRINTŮ. Zveřejněné výsledky budou již ok, ale ceremoniál bohužel nezopakujeme. A ta zatracená časomíra..... to mi hlava nebere
Co dodat....... prostě musíme sakra dovychytat to letiště, rok co rok, je tam nějakej průšvih. A ted si jdu opečovávat záda .......
   Návrat  
hondamens je teď offline  hondamens
2 háčka
PříspěvekZaslal: 27.7.2008 , 21:51   Citovat  

Takže kde začít Úsměv Počasí bylo naprosto super, sic chvílema peklo ale lepší než záplavy a boty od bahna, občerstvení na jedničku, aut a lidí mraky, pohodové soutěže hlavně zábava a to hlavně díky CRXMANNOVI kterýmu moderování jde na jedničku OK nejvetší DÍKY ovšem patří organizátorům a lidem kteří se podílely na akci no prostě super sraz jak má být. A co na závěr? Příští rok pojedu zas Je to tam.

Takže ještě jednou VŠEM DÍKY přátele je to dobrý
   Návrat  
Adamek je teď offline  Adamek
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.7.2008 , 21:57   Citovat  

Táke připojuji velké DÍKY! bylo krásně a hodne Hondiček! OK
   Návrat  
v-tec je teď offline  v-tec
2 háčka
PříspěvekZaslal: 27.7.2008 , 22:21   Citovat  

tak jsem se pred chvilkou vratil ze sveho prvniho honday a musim rict,ze super.Sice pro nas brnaky nezacal vubec stastne,kdyz jsme kousek za lipuvkou kvuli jedne "hodne pani" ktera odbocovala pres plnou caru do lesa absolvovaly retezovou otukavacku.nakonec se vse nejak vyresilo a jelo se dal.pak uz to slo az na par problemu celkem v klidu.Jinak honday je opravdu povedena akce a jsem rad,ze jsem se mohl zucastnit a pozvat spoustu novych lidi a uz ted se tesim na pristi rocnik.

P.S. Moc me mrzi,ze nebyly letos nalepky Bueee
   Návrat  
TargaMan je teď offline  TargaMan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.7.2008 , 22:25   Citovat  

Tak hlásím, že jsme v pohodě a konečně v klidu doma. Vyložil jsem dvě auta krámů (si říkám, že to ani není možný, kdyby jsme jeli jedním tak se na víkend nesbalíme to mi hlava nebere ) a ted se těším do vany.
Z mé strany se mi po dvou letech Honday opět líbil, prtože jsem se nemusel starat o zásobování kiosku a měl jsem víc času ma organizaci nějakých těch blbostí kolem a hlavně natáčení. Mám asi 5 hodin ...to umřu!

Podle neofiko zpráv navštívilo HD08 cca 267 Aut HONDA!!!!!

Prostě Díky lidi, že jste dorazili a ještě v takovém počtu!!! je to dobrý
   Návrat  
vti [906team] je teď offline  vti [906team]
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.7.2008 , 22:26   Citovat  

aspon ze som dosiel pohromade a po vlastnych domov...
i ked to tak chvilu nevyzeralo Smutný
   Návrat  
golfll je teď offline  golfll
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.7.2008 , 22:34   Citovat  

Určitě NEJLEPŠÍ sraz na kterém sem byl, organizace supr, nenudil sem se ani chvíli, aut plno, zajímavý že skoro samí ty nejnadupanější modely, v realu člověk potkáva samí 1,4ky a na srazu sem ze svejma 150ti koníčkama a 1400 Kg váhy měl snad nejpomalejší auto Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný , zase na druhou stranu musim uznat že mě potěšilo zištění jak jedinečný auto mám kdy z 250ti aut (nebo kolik přesně přojelo) sme tam s coupátkem byli 3 Úsměv a s toho ještě jedno coupe byl kamarád od nás Úsměv kterýmu sem pomohl coupe sehnat. Počasí taky dobrý, spálený sme všichni Velmi šťastný , třeba stánek z HONDA předměty supr, jediný co bych snad vytknul jak už tady někdo nadhazoval třeba lísteček s časem konaní spanilky, nočního závodu, odjezdu na letiště a ostatních akci by asi neškodil Úsměv a taky mě mrzí že nebyli nálepky HD 2008.

Jinak sem si to perfektně užil všechny 3 dni a příští rok jedu určitě znova a daoufám že už nepojedem s kámošema jen dvěma auty, ale aspoň třemi Mrk
   Návrat  
Tonny je teď offline  Tonny
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.7.2008 , 22:41   Citovat  

Zdravím ve spolek.
Taky se chci přidat k pochvle pro pořadetele a organizátory, myslím si, že tento super
srazík se dostává na takouvou úroveń kdy brzy strčí ostatní srazy do kapsy. A bude nejlepší v republice. Takže od nás hluboká poklona a veliká pochvala všem, kteří pomáhali a starali se o nás všechny.

DĚKUJEME
a těšíme se na další HONDAY!!! je to dobrý papa
Tonny a Majda
   Návrat  
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.7.2008 , 22:45   Citovat  

TargaMan napsal:
Tak hlásím, že jsme v pohodě a konečně v klidu doma. Vyložil jsem dvě auta krámů (si říkám, že to ani není možný, kdyby jsme jeli jedním tak se na víkend nesbalíme to mi hlava nebere ) a ted se těším do vany.
Z mé strany se mi po dvou letech Honday opět líbil, prtože jsem se nemusel starat o zásobování kiosku a měl jsem víc času ma organizaci nějakých těch blbostí kolem a hlavně natáčení. Mám asi 5 hodin ...to umřu!

Podle neofiko zpráv navštívilo HD08 cca 267 Aut HONDA!!!!!

Prostě Díky lidi, že jste dorazili a ještě v takovém počtu!!! je to dobrý

wáááááááu...kde jsou ty čerstvé kobližky,ty voňavé koláčky,ty poživatelné párečky,ty svařáčky a steaky...ty usměvné hondařky ve vokínku...úúúúúúú....targoušku...jediný co tě omlouvá je kvalitní umístnění v NZ
   Návrat  
HonDan je teď offline  HonDan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.7.2008 , 22:50   Citovat  

k tem vasem nastenkam, myslim ze je to celkem nerealne bo organizatori nemuzou prece vedet dopredu kolik lidi se na jakou soutez prihlasi a na jak dlouho se to protahne a vsechno navazovalo na sebe
jinak taky bych se pridal ke spouste kladne hodnoticich, bylo to paradni, extra bych chtel vyzdvihnout hellbornovu jizdu zrucnosti na ktere jsem se paradne vyblbnul moc se mi libila, sice z mejch peti jizd byla kazda original pac sem si proste nezapamatoval kudy jak, ale o to to bylo zajimavejsi OK
   Návrat  
OsekSpider je teď offline  OsekSpider
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.7.2008 , 22:52   Citovat  

Tonny napsal:
Zdravím ve spolek.
Taky se chci přidat k pochvle pro pořadetele a organizátory, myslím si, že tento super
srazík se dostává na takouvou úroveń kdy brzy strčí ostatní srazy do kapsy. A bude nejlepší v republice. Takže od nás hluboká poklona a veliká pochvala všem, kteří pomáhali a starali se o nás všechny.

DĚKUJEME
a těšíme se na další HONDAY!!! je to dobrý papa
Tonny a Majda

no tak na Mimoň si netroufneme ale zase náš HD je prostě jen pro nás čily pro nás úplně bomba.. taky si říkám že to spěje k hooodně velkýmu plusu ikdyž pár lidí toho má opravdu mnoho, každý z nás může vypomoct příští rok, já si přístě také vezmu na starost něco dalšího něž zajištění autobaterií na časomíru, lidí bylo na organizaci asi málo tudíž sem tam nějaká moucha.. ale pořád jak mnozí povídají tento ročník byl nejlepší já jsem byl jen na letošním a příště jedu opět OK je to dobrý
   Návrat  
ChuCky je teď offline  ChuCky
2 háčka
PříspěvekZaslal: 27.7.2008 , 22:53   Citovat  

Taktez se pripojuji k podekovani za super sraz, hlavne organizatorum patri velke diky!! Obdivuju Vasi obetavost a doufam ze dalsi srazy budou minimalne v teto kvalite jako byl HonDay 08.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.7.2008 , 22:54   Citovat  

PAKO napsal:
wáááááááu...kde jsou ty čerstvé kobližky,ty voňavé koláčky,ty poživatelné párečky,ty svařáčky a steaky...ty usměvné hondařky ve vokínku...úúúúúúú....targoušku...jediný co tě omlouvá je kvalitní umístnění v NZ

já za to nemůžu...já ne...a letos by to opravdu nešlo dělat.....Pepinka by to prostě nedala!!! cože cože ?
   Návrat  
v-tec je teď offline  v-tec
2 háčka
PříspěvekZaslal: 27.7.2008 , 22:57   Citovat  

kdyz tu osekspider pise o pridani ruky k dilu,tak ja bych se pristi rok nejak skontaktoval s dovozcem casomiry abych vedel co to bude za typ a neco o ni mohl zjistit abych se pokusil o to aby byla casomira bez problemu a ne jako tomu bylo letos. nic neslibuju,ale pokusim se
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.7.2008 , 22:57   Citovat  

Hezky se to poslouchá..... Se stydím Díky lidi.....uvidíme jak to bude příště přátele
   Návrat  
Blur je teď offline  Blur
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.7.2008 , 23:00   Citovat  

od nás taky moc velké díky je to dobrý
   Návrat  
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.7.2008 , 23:07   Citovat  

TargaMan napsal:
Hezky se to poslouchá..... Se stydím Díky lidi.....uvidíme jak to bude příště přátele
koupíme ti avii pořádnej výtlem bude z tebe zásobovací aviatik...né avibuf neměl chybu,,,nemůžu to zase vidět tak zle...
   Návrat  
Darila je teď offline  Darila
PříspěvekZaslal: 28.7.2008 , 6:27   Citovat  

Uf, dojeli jsme sice domů až před půlnocí, ale v pořádku i se zvířenou v autě. Byl to můj první srazík na Honday, ještě před pár dny jsem si říkala, že skoro nikoho neznám a bum, znám naráz tolik lidí, že to nespočítám ani na rukách Hihi . Doufám, že jsem organizátorům nějak pomohla, neboť bylo pořád co dělat. Jim patří moc velké díky, akce se vydařila na jedničku (samo, sem tam to mělo mouchy, ale nejde nic udělat dokonale Ble ). Dojeli jsme na sraz už ve čtvrtek a vydrželi až do neděle Úsměv. Líbil se mi i noční závod, i když jsme taky najeli víc než dost kilometrů Hihi. Nedojeli jsme do cíle, ale nám to ani moc nevadilo, hlavně že jsme se zúčastnili a dojeli zpátky v pořádku Se stydím . Potvůrce a Teri moc děkuji, holky budou vědět za co. Moc si toho vážím... Se stydím Jinak co dodat? No asi jen to, že příští rok jedeme znovu (jestli to nebude vadit Dejwidoosovi Se stydím Hihi ). Ještě jednou díky!!!!
   Návrat  
Boky je teď offline  Boky
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.7.2008 , 6:50   Citovat  

TAkže já se taky připojuju s poděkováním, byl to opravdu povedenej sraz, organizace byla taky perfektní, super soutěže, super lidi a super prostředí. Moc se nám tam s Luciou líbilo. A Těšíme se na další ročník
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
HONDAy 2008
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina