Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
K: Navigaci, pomoc prosíím :)
Fórum: Koupím
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
eXi_ je teď offline  eXi_
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 14.12.2008 , 15:24  Naposledy upravil eXi_ dne 14.12.2008 , 17:46, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Chystám se koupit navigaci, ale co jsem tak zjistil, tak vlastně netuším co u tohodle verháku znamená dobrej "výkon" za "dobrou" cenu.. to mi hlava nebere

Co se týče ovládání tak bych preferoval dotykové, chtěl bych všechny země EU a na ceně víceméně nezáleží, ale pochopitelně by měla bejt kvalitní ..

Kdyby někdo věděl o nějaké dobré za příznivou cenu, nebo ukáže co má doma a jak mu chodí, nechť dá prosím vědet :(jsem sprostý jako dlaždič, ale polepším se):

Děkuji

šuk
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.12.2008 , 19:19   Citovat  

OK
   Návrat  
neyo je teď offline  neyo
Moderátor
PříspěvekZaslal: 14.12.2008 , 20:20   Citovat  

Já měl tu čest s různými výrobci - TomTom, Mio a Panasonic a všechny bych řekl byly srovnatelné. Dotykové displaye jsou samozřejmost asi u všech. I ovládání je dost podobné, jen struktura menu či nějakého nastavení je trochu jiná, ale je jen o zvyk. Pokud vezmeš nějakou osvědčenou značku, tak určitě neprohloupíš, jinak nevím, co k tomu víc poradit.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.12.2008 , 20:29   Citovat  

neyo napsal:
Já měl tu čest s různými výrobci - TomTom, Mio a Panasonic a všechny bych řekl byly srovnatelné. Dotykové displaye jsou samozřejmost asi u všech. I ovládání je dost podobné, jen struktura menu či nějakého nastavení je trochu jiná, ale je jen o zvyk. Pokud vezmeš nějakou osvědčenou značku, tak určitě neprohloupíš, jinak nevím, co k tomu víc poradit.

asi máš pravdu, ale i přesto jsem si vybral předběžně 2 kousky : Mio C720 nebo Mio 370 ..

u tý 370tky píšou, že to je nejmodernější navigace, ale ta 720 má zase o dost víc věcí.. přijde mi víc profi prostě to mi hlava nebere
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 14.12.2008 , 21:26   Citovat  

Třeba má hodně věcí,ale nějak si nedovedu představit proč budu fotit navigací,rádio v ní je taky celkem k prdu-možná si ho pustí někdo na dece k dokreslení atmosféry..Mám panasonica stradu,neumí nic kromě navigace,bluetooth s tel.seznamem,pouštění obrázků z SD karty,ale jako navigace mi vyhovuje nejvíc z těch,s kterýma jsem jezdil.Možná něco přehlížim,pže panasonic je "moje" značka,ale o ničem podstatném nevim..Možná cena.
   Návrat  
Hurikan je teď offline  Hurikan
2 háčka
PříspěvekZaslal: 14.12.2008 , 22:41   Citovat  

ja tet budu kupovat pro strejce mio c720b,dle me je to jedna z tech levnejsich a kvalitnich,a jelikoz sem mel moznost vyzkouset c710 tak 20-tka byla jasna volba:)
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.12.2008 , 23:08   Citovat  

Osobne mam doma Mio a nedavno mi ji otec zabavil a koupil noveho Tomtoma. Co se tyce srovnani, tak zlatej tomtom. Mio uz 2x reklamace Smutný (ale zase cenove 4,5t VS 8t asi nejde rovnat)
   Návrat  
Only_one je teď offline  Only_one
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.12.2008 , 0:40   Citovat  

ja mam ultra low end EVOLVe a po drobnem zasahu rozsireni karty mam pohromade T0M T0M, Mobil Navigator 6, IGO 8 a originalni Samrt2go. Ja sem totiz zjistil ze pro kazdou ces,tu je dobrej jinej sofik, Hodne me nadchnul MN6 ale ten funguje dobre az za hranicema nemecka u nas pokryti nic moc, a tady pouzivam IGO8. supr nastroj supr mapy Úsměv
jinak navigace me stala cca 3 tiscíe pred 2 lety a dneska je ta navi k sehnani asi za 2nova Úsměv krata HI SPEED 4gb za 4stovky a krome navigace se to chvoa jako palmpilot takze tam je klasicke prostredi WIN CE, hry, word, prehravac videa.. proste pohoda jazz
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
K: Navigaci, pomoc prosíím :)
Fórum: Koupím
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina