Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
ludia su svine
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
nanoVTEC je teď offline  nanoVTEC
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.4.2009 , 12:12   Citovat  

no najskor vcera na mna niekto zavolal policajtov ze parkujem dvoma kolesami na trave... a v okoli dalsich minimalne 10 aut. a ja dostal jediny pokutu. a dneska rano toto!!!! a je to na celej strane. predny blatnik oboje dvere a zadny blatnik

photo.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
photo.jpg, 132.65 kB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
ninja je teď offline  ninja
4 háčka
Členství: Web
PříspěvekZaslal: 1.4.2009 , 12:14   Citovat  

a proc parkujes na trave?
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.4.2009 , 12:15   Citovat  

lebo tu neni miesto uz na parkovanie inde. a vidis dneska som neparkoval a dostal som namiesto pokuty toto!
   Návrat  
Miki Civic je teď offline  Miki Civic
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 1.4.2009 , 12:46   Citovat  

Tohle udělal nějaký ubohý slabomyslný retard KO Zlomit obě pracky a nechat zaplatit celolak, kdyby se ti náhodou doneslo kdo to je.
   Návrat  
pepo crx je teď offline  pepo crx
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.4.2009 , 12:49   Citovat  

to ninja: jj, u nás je s parkovaním problém, parkoviská pred 10 rokmi stačili a teraz už vôbec nie... ...asi nerátali že správny honďák potrebuje 2 autá, zimáka a leštenku HaHaaa

to chcemvti:-) : kua, tak to naštve, asi niekomu ležíš v žalúdku, kto na Teba zavolal políciu a dnes Ti to obtiahol.. to mi hlava nebere Inak, ja by som pokutu odmietol zaplatiť, že si auto požičal a keď Ti ho vracali tak Ti ho tak zaparkovali, nech idú pokutovať jeho...
   Návrat  
rooney je teď offline  rooney
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 1.4.2009 , 13:23   Citovat  

Miki Civic napsal:
Tohle udělal nějaký ubohý slabomyslný retard KO Zlomit obě pracky a nechat zaplatit celolak, kdyby se ti náhodou doneslo kdo to je.

Naprosto souhlasím OK . Takových věcí se hrozně bojím ..
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 1.4.2009 , 13:30   Citovat  

Normálka... Ble

Na fialovém mi tuhle rýhu udělal někdo přes pravý bok, VTi má taky pravý bok a víko kufru... Bych z těch závistivců a pitomců to snad ne I proto mám C 4g,kde nějaký ten šrám moc neřeším...
   Návrat  
Mapone je teď offline  Mapone
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.4.2009 , 13:46   Citovat  

To já bych to spíš typoval na nějakýho zamindrákovanýho důchodce Ble ale o tom můžem jen polemizovat.. každopádně tohle se nedělá, to už rači vypustit kolo HaHaaa
   Návrat  
Buchtak je teď offline  Buchtak
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.4.2009 , 13:48   Citovat  

su svine,su Mrk Prvni den,kdy sem si dovezl auto a nechal ho jednu jedinou noc stat venku mi ho nekdo obesel klicem,Preludka mi stala venku asi necelej tyden a nakej kreten urval cedulku Type-r
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 1.4.2009 , 13:49   Citovat  

Mapone napsal:
To já bych to spíš typoval na nějakýho zamindrákovanýho důchodce Ble ale o tom můžem jen polemizovat.. každopádně tohle se nedělá, to už rači vypustit kolo HaHaaa

Na cizí auta se nesahá, tečka. A je jedno jestli jde o stodvacátou, kde vypustíš kolo nebo o Vipera.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.4.2009 , 13:51   Citovat  

pepo... no to je jasne ze tu pokutu nezaplatim... zajtra tam pojdem a pekne dorazne im to vysvelim! kazdy tak parkuje a ja jedeni dostanem pokutu a za nic! a to ma tak netrapi. skor to poskrabane Bueee a to je v nedelu honda zraz
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.4.2009 , 14:02   Citovat  

Miki Civic napsal:
Na cizí auta se nesahá, tečka. A je jedno jestli jde o stodvacátou, kde vypustíš kolo nebo o Vipera.

No já vím že nešahá, a je mi jasný jaká je situace s parkovacíma místama. Ale upřímně taky sem zastavil tam, kde sem neměl, a když sem se vrátil, našel sem vypuštěný kolo.... Mohl sem být nasranej akorát na sebe a spíš sem se tomu zasmál, páč mi to patřilo!! A rači sem našel prázdný kolo, než kdyby bylo vojetý auto dokola klíčem!!!
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.4.2009 , 14:05  Naposledy upravil pepo crx dne 1.4.2009 , 14:07, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

chcemVTI:-) napsal:
pepo... no to je jasne ze tu pokutu nezaplatim... zajtra tam pojdem a pekne dorazne im to vysvelim! kazdy tak parkuje a ja jedeni dostanem pokutu a za nic! a to ma tak netrapi. skor to poskrabane Bueee a to je v nedelu honda zraz

jáj, to Ti ju pichli za stierač? asi by som to ani neriešil..
Tak nesmúť, môžme ísť do celolaku obaja, možno dostaneme skupinovú zľavu... HaHaaa
Ale tak keby som bol v Tvojej koži a zistím kto to bol, tak... ...hmm, chýba mi tu nejaký smajlík s bejzbalkou... svatoušek
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 1.4.2009 , 14:06   Citovat  

Mapone napsal:
No já vím že nešahá, a je mi jasný jaká je situace s parkovacíma místama. Ale upřímně taky sem zastavil tam, kde sem neměl, a když sem se vrátil, našel sem vypuštěný kolo.... Mohl sem být nasranej akorát na sebe a spíš sem se tomu zasmál, páč mi to patřilo!! A rači sem našel prázdný kolo, než kdyby bylo vojetý auto dokola klíčem!!!

a co je to stál kde jsi neměl? Ukaž mi občana, který má právo rozhodovat kde kdo může stát a následně ničit majetek .. max. může zavolat policii, tečka prostě. U nás před barákem je taky málo místa a garáž nemám, myslím, že každýmu může být u kiss me jak a kde si stoupnu, pokud tím vyloženě někoho neomezuju apod. Osobně jsem zavolal policajty na jedno prase co natvrdo najelo na trávu přes obrubník a tam stál, ale sahat mu na auto by mě nikdy nenapadlo.
   Návrat  
Mardoc je teď offline  Mardoc
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.4.2009 , 14:07   Citovat  

NO jo znam to moc dobre, Smutný toto zase zpusobili me

Jenze nejhorsi je ze s tim proste nemuzes nic udelat, konecne mam novy naraznik ale o to porad zase vetsi strach ze mi to zase takhle ukopnou
   Návrat  
crushot je teď offline  crushot
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.4.2009 , 14:13   Citovat  

jo já stál tuhle v KnO na náměstí asi deset minut, přijdu k autu a na kapotě rejha jak kdyby mi tam někdo dělal lední revue...:-/
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.4.2009 , 14:15   Citovat  

No to je právě vono, já asi někoho omezil! v mojím případě to byl asi ten občan, který nemohl vyjet ze vrat:-) Ale byl sem pryč jen asi 5 minut a podle stavu branky bych nikdy neřekl, že tama někdo vyjíždí... ale co už!! A to právě nechápu, to spíš pochopím, že někdo na mě zavolá policajty za to, že mu stoupnu před vjezd, ale nachápu, proč někdo, volá policajty za to, že stojím dvouma kolama na trávě?? to si můži taky říct, že to může bejt každýmu u kiss me když si stoupnu na trávu... Je to prostě na hlavu postavený Ble
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.4.2009 , 14:15   Citovat  

pepo crx napsal:
jáj, to Ti ju pichli za stierač? asi by som to ani neriešil..
Tak nesmúť, môžme ísť do celolaku obaja, možno dostaneme skupinovú zľavu... HaHaaa
Ale tak keby som bol v Tvojej koži a zistím kto to bol, tak... ...hmm, chýba mi tu nejaký smajlík s bejzbalkou... svatoušek

no oni mi to len polozili na bocne okno na gumu. keby fukalo to ani nenajdem... heh no o celolaku ani nerozmyslam. kde by som tolko zobral:D sa chystam robit motor takze s tym budem musiet asi chodit:-( alebo nerobit motor a dat striekat. ale chcem motor uz sa nan tesiim:-)
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.4.2009 , 14:23   Citovat  

no oni mi to len polozili na bocne okno na gumu. keby fukalo to ani nenajdem... heh no o celolaku ani nerozmyslam. kde by som tolko zobral:D sa chystam robit motor takze s tym budem musiet asi chodit:-( alebo nerobit motor a dat striekat. ale chcem motor uz sa nan tesiim:-)

Tak sa tvár že si to nenašiel OK ja viem, celolak nie je sranda... teda ešte neviem, ale tak za 1-2 mesiace budem vedieť.. pořádnej výtlem jasné, porob motor, ten Ti kľúčom nikto neobtiahne je to dobrý
   Návrat  
Dutch je teď offline  Dutch
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.4.2009 , 14:31   Citovat  

Sorry nezastávám se policie, ale už jsem to psal v jiném topicu. Máš´se řídit zákonem a ten ti říká že nesmiš stát na trávě. Zákon je od toho aby se porušoval, ale jen do té chvíle než se na tebe přijde! Každý zákon porušuje (je to "dobře"), ale když si chycen tak sklop uši stáhni ocas a plať a nevymlouvej se na ostatní ty nechytli..... je to dobrý
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.4.2009 , 14:32   Citovat  

aaa nie pojdem tam a im to vysvetlim a ze to mi zaplati tu opravu;-) aaa asi tak idem do motora... heh som zvedavi na dalsi level:-) prepichnute gumy abo rozbite sklo:-) no uvidime... len kde mam parkovat uz fakt neviem nikde sa neda ked idem z poobednej z roboty o desiatej domov...
   Návrat  
diacoon je teď offline  diacoon
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.4.2009 , 14:43   Citovat  

se vzij do takove situace ze tam jezdis po nocich nebo po ranu s ladakem a delas bordel a rusis lidem jejich klid...na miste nejakeho senilniho dedka bys mu to taky objel klickem kdyz uz mu nemuzes dat pres drzku protoze by se ti sekla kapilara
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.4.2009 , 14:52   Citovat  

no za prve teraz tam mam koncovku vo vyfuku tak to je tychucke v celku a za druhe ja som neni z tych co stale chodia podlahu a aj na neutral stale pridavaju a vrcia s tym. a za tretie vecer som rad ze som doma tak hned odparkujem a ziadne dlhe vrcanie. a aj tak co im to ma co vadit. raz si vyberem tu koncovku a celu noc sa budem vozit a vrcat a potom odstavim a budem cakat kto sa mi k tomu priblizi
   Návrat  
wisastar je teď offline  wisastar
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.4.2009 , 17:49   Citovat  

nekoho pri tom chytnout tak ma ten klic ve voku!
   Návrat  
Doomm je teď offline  Doomm
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.4.2009 , 18:00  Naposledy upravil Doomm dne 1.4.2009 , 20:21, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

me akorat jednou nekdo vypustil kolo ze sem stal na miste pro vozickare - KTERE BYLO ZRUSENO ALE ZNAK NEODSTRANILI pak na me zalolali pojicajty ze jsem umyval auto na trave cistou vodou ... taky sem to nepochopil ... policajt to vyresil "domluvou" a potom se mi jednou oprela zenska se skodovkou o zadni naraznik na parkovisti na kterem bylo misto pro nekolik nakladaku ... a to sem mel auto 14 dni ,..... zijem proste v pozustatcich statu "ceskoslovensko kde vsechny tyhle veci maji prednost pred vecma opacnyho vyznamu
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.4.2009 , 18:04   Citovat  

Dutch napsal:
Sorry nezastávám se policie, ale už jsem to psal v jiném topicu. Máš´se řídit zákonem a ten ti říká že nesmiš stát na trávě. Zákon je od toho aby se porušoval, ale jen do té chvíle než se na tebe přijde! Každý zákon porušuje (je to "dobře"), ale když si chycen tak sklop uši stáhni ocas a plať a nevymlouvej se na ostatní ty nechytli..... je to dobrý
u nas se nekdy ani jinak parkovat neda nez na trava, neni kde a necahvat auto nekde na druhe strane sidliste (i kdyz je male) tak se zas najde nejakej mstivej bastard co si rekne co tady parkujou cizi kdyz maji svoje parkoviste
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 1.4.2009 , 19:35   Citovat  

Doomm napsal:
me akorat jednou nekdo vypustil kolo ze sem stal na miste pro vozickare - KTERE BYLO ZRUSENO ALE ZNAK NEODSTRANILI pak na me zalolali pojicajty ze jsem umyval auto na trave cistou vodou ... taky sem to nepochopil ... polijat to vyresil "domluvou" a potom se mi jednou oprela zenska se skodovkou o zadni naraznik na parkovisti na kterem bylo misto pro nekolik nakladaku ... a to sem mel auto 14 dni ,..... zijem proste v pozustatcich statu "ceskoslovensko kde vsechny tyhle veci maji prednost pred vecma opacnyho vyznamu

Nevim, co se rozcilujes, pokud bylo misto vyznaceno jako parkovaci misto pro invalidy, pokuta ti patri. Ja jednou zase parkoval jako kazdy den pred domem a najednou pokuta jako hrom za to, ze stojim na cyklostezce, kterou prozmenu jeste nestacili nijak vyznacit. Na moje protesty mi na policii rekli, ze tam cyklostezka proste je, takze byla pokuta opravnena, zato ze se muzu soudit s mestem, ze ji nijak neoznacili. Nez se poustet do nekalikaleteho sporu a prosoudit statisice (ziju v Lucembursku) jsem proste zaplatil cca 50€ a bylo vymalovano.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.4.2009 , 20:15   Citovat  

a ja nevim jestli si nezapomel poradne cesky cist - mista byly zruseny ale ten znak tam zustal - pochopili?
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 1.4.2009 , 20:30   Citovat  

Doomm napsal:
a ja nevim jestli si nezapomel poradne cesky cist - mista byly zruseny ale ten znak tam zustal - pochopili?

Znak = oznaceno, pochopili taky, co napsali, Kohn? HaHaaa
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
ludia su svine
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina