Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Budoucnost WEBU Honda-club.cz
Fórum: Náměty
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 2

Jaké sekce zachovat
Moje Honda (web)
4%
 4%  [ 9 ]
Garáž (forum)
39%
 39%  [ 71 ]
Moje honda i garáž
7%
 7%  [ 13 ]
Bazar (web)
3%
 3%  [ 7 ]
Nákup / Prodej (forum)
26%
 26%  [ 48 ]
Bazar i Nákup/Prodej
18%
 18%  [ 33 ]
Hlasovalo : 94
Celkem hlasů : 181

Daver je teď offline  Daver
Administrátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 9.4.2009 , 8:16   Citovat  

83427 napsal:
no a nebo si s tím dát o trochu více práce a použít databázi fóra a udělat na webu specifický a přehledný výpis toho samého co je na fóru. Tak mě napadá, že by to možná ani tak moc pracný být nemuselo. Určitě je propracovanější garáž na fóru.

Přesně něco takového mě napadlo ... dalo by se to udělat, ani by to nebylo až tak moc těžké (s vyjímkou fotek) ... no ještě to nějak promyslíme. V každém případě gut idea je to dobrý
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
maryo je teď offline  maryo
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.4.2009 , 9:30   Citovat  

Hellborn napsal:
To je ale ještě ten původní, ne ten,co dělal Maryo.
Že se nikdo neozval kvůli chatu je smutný,ale na druhou stranu mají kluci asi dost práce s novými stránkami...
P.S. Maryo, nezkusil bys udělat design chatu ve stylu e-shopu? Mrk

MalTake napsal:
promiň maryo,ale ten původní chat mi přijde hezčejší Velmi šťastný jen by to chtělo dopilovat odhlášení z Chatu a ten design... dát tomu trochu formu je to dobrý

No me sice hezci teda neprijde, ale ja to schvalne udelal uplne bez grafiky, neni tam jediny "obrazek" a cekal jsem ze se o to nekdo bude trochu zajimat a chtit to vylepsit, grafika byla "slibena"(ale tipuju ze o to nikdo nebyl ani pozadan) a trochu to oskinovat je zalezitost na par hodin(1-2)... Nebo pozadat nejakeho grafika od nas z firmy treba nebo nejakeho znameho by pro me taky nebyl problem... Ja jsem se zameril na tu technickou stranku a myslim ze je to docela good. Asi jsem moc "ctizadostivy" a cekal jsem trochu vetsi uznani, ale kdybych o tom tady nedal vedet, tak se na to nejspis zapomene... Ale abych se prosil o to jestli muzu pomoct to fakt neni muj styl... Navic kdyz bych tomu udelal grafiku jak pise hellborn, tak se na to muzu divat u me doma Úsměv... Ja jsem to udelal vlastne jen z hecu kdyz jakakoliv moje kritika byla smetena by 666 ze tomu "nerozumim"... Jinak bych neudelal vubec nic... A vyslo by to nejspis nastejno... Od te doby co jsem to udelal ubyly vic jak 4 mesice...
   Návrat  
665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 9.4.2009 , 9:46   Citovat  

maryo napsal:
No me sice hezci teda neprijde, ale ja to schvalne udelal uplne bez grafiky, neni tam jediny "obrazek" a cekal jsem ze se o to nekdo bude trochu zajimat a chtit to vylepsit, grafika byla "slibena"(ale tipuju ze o to nikdo nebyl ani pozadan) a trochu to oskinovat je zalezitost na par hodin(1-2)... Nebo pozadat nejakeho grafika od nas z firmy treba nebo nejakeho znameho by pro me taky nebyl problem... Ja jsem se zameril na tu technickou stranku a myslim ze je to docela good. Asi jsem moc "ctizadostivy" a cekal jsem trochu vetsi uznani, ale kdybych o tom tady nedal vedet, tak se na to nejspis zapomene... Ale abych se prosil o to jestli muzu pomoct to fakt neni muj styl... Navic kdyz bych tomu udelal grafiku jak pise hellborn, tak se na to muzu divat u me doma Úsměv... Ja jsem to udelal vlastne jen z hecu kdyz jakakoliv moje kritika byla smetena by 666 ze tomu "nerozumim"... Jinak bych neudelal vubec nic... A vyslo by to nejspis nastejno... Od te doby co jsem to udelal ubyly vic jak 4 mesice...

grafiku řeší sopta a nyni aktivně. Chat bude integrovan, ja ted resim jak hondadnes vs album dohromady, behem tech 3 mesicu se resily provozni problemy a vlastni fungovani. ted aktualne hoří mailserver a presun z bananu.

Jinak jsem/jsme opravdu radi, ze se nasel nekdo, kdo umi a urcite toho vyuzijeme. Nehon nas, prosim. Sam vis a mas zkusenost, jak dlouho to trva, nez se clovek vůbec k tomu dostane. Tož nebud negativní.

Jeste je potreba doresit login/sessiony v tom chatu, ne ?
   Návrat  
maryo je teď offline  maryo
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.4.2009 , 10:08   Citovat  

Nojo vim, ja ten chat doladim behem dne kdyz bude zajem, ale k tomu abych poresil sessions a tak, to je proste uz nejlepsi odladit naostro nejak a tam ja pristup nemam, tak jsem cekal ze bude nejaky zajem... Ale proste od te doby jsi se vubec neozval a tak mi prislo ze to upada do zapomneni... Ale ok no to mi hlava nebere ...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Budoucnost WEBU Honda-club.cz
Fórum: Náměty
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina