Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Není těch bouraček nějak moc?:( (hlinsko)
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
PepaCR5446 je teď offline  PepaCR5446
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.7.2009 , 22:14   Citovat  

Zdá se mě to nebo to teplo na ty lidi působý? Tak to valím bulvy Smutný Dnes jsem obdržel sms od bývalého spolužáka z učňáku jestli bych za nim nepřijel do nemocnice že boural Tak to koukám! tak jsem mu hned psal jak je na tom to mi hlava nebere se civicem 5g sedan (odemě výměna motoru a +swap 4bod) v cca 60ti čelně do stromu na řidičovu polovinu předku papa strom se zastavil cca v polovině kapoty motor opřenej snad až o příčku s pedálama. Nepřipoutanej a trochu upito měl pifko Bueee to sem mu ještě kolikrát řikal ať za volant nach.canej neleze KO Jako za nic ho neodsuzuju jen mě to strašně mrzí. Leží v nemocnici držku rozsekanou o paklubku jak nebyl připoutanej otřes mozku a snad nic vážnýho vevnitř maj ho tam na pozorování, když mě volal mluvil jak když má v krku narvaný hrábě zmatenej moc sem mu nerozuměl. Ani přesně nevim kde se to stalo. Bydlí poblíž Hlinska neví někdo víc? třeba jestli to nejní někde na netu ve správách nebo tak Cooo??? tmavě modrej civic Bueee Bueee
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Streetkid je teď offline  Streetkid
Partner H-C
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 4.7.2009 , 22:18   Citovat  

asi nebudu Pepo sám, ale řidičovi to patří a auta je škoda.. vyjedeš jednou protáhnout haksny na kolo a takový kamikadze tě sejme a můžeš si do civika montovat plyn na volant
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.7.2009 , 22:21   Citovat  

jj já to vim a chápu, sám to odsuzuju ale od toho tady nejsem.. svůj trest určitě dostane Chápeš! KO spíš řešim jestli někdo neví víc a jestli to někdo neviděl Mrk
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.7.2009 , 22:27   Citovat  

Streetkid napsal:
asi nebudu Pepo sám, ale řidičovi to patří a auta je škoda.. vyjedeš jednou protáhnout haksny na kolo a takový kamikadze tě sejme a můžeš si do civika montovat plyn na volant

A řidičovy to nepatří, nebo ty snad někdy někomu přeješ něco takovýho Cooo??? Je jasný že nalitej řídit nemá to je jasný ale moch třeba vybrat škarpu a prorazit kola a né že zůstane v nemocnici ležet a auto na který měl pujčeno bude totálka Se stydím Smutný neobhajuju ho jen mě to příjde debilní napsat že mu to patří kuky kuk
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.7.2009 , 22:31   Citovat  

Streetkid napsal:

tos vystihl fakt presne

fakt brain error. slusne receno. ozralej, nepripoutanej.... to je sila.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.7.2009 , 22:33   Citovat  

Tak se ukazuje jak máme přející borce na honda foru HaHaaa ještě že nepiju alkohol a poutám se. Že až sem brácha písne tak mě neukamenujete pořádnej výtlem to mi hlava nebere to mi hlava nebere
   Návrat  
Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
PříspěvekZaslal: 4.7.2009 , 22:33   Citovat  

PepaCR5446 napsal:
A řidičovy to nepatří, nebo ty snad někdy někomu přeješ něco takovýho Cooo??? Je jasný že nalitej řídit nemá to je jasný ale moch třeba vybrat škarpu a prorazit kola a né že zůstane v nemocnici ležet a auto na který měl pujčeno bude totálka Se stydím Smutný neobhajuju ho jen mě to příjde debilní napsat že mu to patří kuky kuk

Bylo to jeho rozhodnutí, lézt za volant pod vlivem. Nikdo ho nenutil.
Udělal chybu tak za ní zaplatil. Za blbost se platí....
A v tomhle případě to dopadlo ještě hodně dobře. Ještě dostane šanci svojí chybu napravit. Ne všichni měli takové štěstí...
A už vůbec nemluvím o tom, že to taky mohl odnést někdo nevinný.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.7.2009 , 22:35   Citovat  

Petr 78 napsal:
Bylo to jeho rozhodnutí, lézt za volant pod vlivem. Nikdo ho nenutil.
Udělal chybu tak za ní zaplatil. Za blbost se platí....
A v tomhle případě to dopadlo ještě hodně dobře. Ještě dostane šanci svojí chybu napravit. Ne všichni měli takové štěstí...
A už vůbec nemluvím o tom, že to taky mohl odnést někdo nevinný.

utek mu zadek v pravotočivý šel do hodin a křáp to do stromu. jo lidem co pijou a sednou a jedou se strašně divim a mám z nich strach KO Chápeš!
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 4.7.2009 , 22:35   Citovat  

PepaCR5446 napsal:
Tak se ukazuje jak máme přející borce na honda foru HaHaaa ještě že nepiju alkohol a poutám se. Že až sem brácha písne tak mě neukamenujete pořádnej výtlem to mi hlava nebere to mi hlava nebere

To není o přejícnosti.
Přeci nečekáš že ho tady někdo polituje za takovou zbytečnou pitomost.
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.7.2009 , 22:36  Naposledy upravil Bitkar dne 4.7.2009 , 22:39, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

dalsi pod co bych se podepsal.

zkratka to nikomu nepreju, ale zivot je lekce. Byla to ciste jeho chyba a je dobre, ze jen on za ni zaplatil a zaplatil dobrou cenu. Ted jestli se z toho pouci. Kez by se takle vytrestal kazdej takovej, kterej misto toho nekoho sejmul.

add: ale preju mu brzsky uzdraveni, nejen fyzicky, ale i dusevni = ze se z toho poucil a dekoval bohu, ze to takle dopadlo.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 4.7.2009 , 22:38   Citovat  

PepaCR5446 napsal:
utek mu zadek v pravotočivý šel do hodin a křáp to do stromu. jo lidem co pijou a sednou a jedou se strašně divim a mám z nich strach KO Chápeš!

A proč mu asi ten zadek utekl?
Ani při poměrně rychlé jízdě Civica jentak nepřetočíš.
Nebyl jsem tam, ale troufnu si říct že to bylo asi takhle: pod vlivem alkoholu ztratil soudnost a odhad a jel prostě mnohem rychleji než bylo zdrávo.
   Návrat  
jvkgrifone je teď offline  jvkgrifone
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.7.2009 , 22:44   Citovat  

Petr 78 napsal:

to nenůžeš tak lehce říct:) Jinak fakt nechápu, pod vlivem neřídit a nesouložit. Končí to blbě. Ble
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.7.2009 , 22:45   Citovat  

Petr 78 napsal:
A proč mu asi ten zadek utekl?
Nebyl jsem tam, ale troufnu si říct že to bylo asi takhle: pod vlivem alkoholu ztratil soudnost a odhad a jel prostě mnohem rychleji než bylo zdrávo.

jj je to možný KO Bueee
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 4.7.2009 , 22:53   Citovat  

A abych tady nebyl za hyenu, tak mu taky přeju brzké uzdravení a hlavně aby se poučil a příště si dal sakra pozor, aby se do stejné situace už nedostal.
   Návrat  
Destak je teď offline  Destak
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.7.2009 , 22:53   Citovat  

jestli chces ridit tak nechlastej, jestli chces chlastat tak nelez za volant. takovejch hrdinu uz tady bylo, pak breci ze nechtel.... to ze se neco stalo a zustanou jen vzpominky a zmackany plechy tak je to to nejlepsi co si z toho muze odnyst. jsem rád že to přežil a přeju mu aby se z toho brzy dostal a mohl si uvedomit svoji chybu
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
5 háček
PříspěvekZaslal: 4.7.2009 , 22:57   Citovat  

jvkgrifone napsal:
to nenůžeš tak lehce říctÚsměv Jinak fakt nechápu, pod vlivem neřídit a nesouložit. Končí to blbě. Ble

Troufám si říct že můžu. U C5G se mi ti nepodařilo ani při velkém kravení na letišti. Musím teda přiznat že tam byl docela dobrej podvozek a hodně lepivý gumy.
U C4G naopak stačilo na mokru ve vyšší rychlosti trošku víc trhnout volantem a už se tomu chtělo do driftu. Velmi šťastný
Teď se tomu směju, ale tenkrát mi moc do smíchu nebylo. Stalo se mi to při první jízdě v "novém" Civicu a dost mě to překvapilo.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.7.2009 , 23:02   Citovat  

on tam měl kola s velkym profilem gum a docela dost se mě zdálo že to plave a naklání se když jsem s tim chvíli jezdil KO ale asi jo ...nakropenej a nečekal tu zatáčku třeba takovou. těžko říct psal mi že pil ale nevim kolik a jak dlouho před jízdou to mi hlava nebere
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.7.2009 , 23:02   Citovat  

hodně dělaj gumy. Já na starém měl pneumanty a krásně se ubráním plynu utahovala stopa. Věřím, že ve větších rychlostech by mi to utáhlo tipec:D
   Návrat  
HonDan je teď offline  HonDan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.7.2009 , 23:18   Citovat  

jvkgrifone napsal:
to nenůžeš tak lehce říct:) Jinak fakt nechápu, pod vlivem neřídit a nesouložit. Končí to blbě. Ble

ale ine, soulozeni je dobry lehce pod vlivem:)
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.7.2009 , 23:19   Citovat  

HonDan napsal:

a co při tom vyprávíš, daa, daaa ,daaaa tavaaaarišna?! HaHaaa
   Návrat  
Miki Civic je teď offline  Miki Civic
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 4.7.2009 , 23:21   Citovat  

HonDan napsal:

to si jen myslíš ... nevnímáš tolik a nestojí ti tolik HaHaaa Alkohol je k ničemu a toho borca mi moc líto není, chlastá a pak někam jede to snad ne
   Návrat  
Lubosh je teď offline  Lubosh
Moderátor
PříspěvekZaslal: 4.7.2009 , 23:32   Citovat  

No, nikdy bych do něj neřekl, že pojede pod vlivem. Ale stalo se KO
   Návrat  
Leke je teď offline  Leke
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.7.2009 , 23:53   Citovat  

offtopic Anebo stoji skvele,ale ty pres jemnou otuenost a rozjarenost jsi privetivejsi k novym praktikam a experimentovani... Úsměv

Jak uz tu nekdo napsal: "break error"-jako stane se a hlavne ze zaplatil relativne adekvatni cenu (na zapamatovani bohate staci,stacilo by i min,a presprilis to taky neni).Bohuzel zivot je nekdy svina a kdyz clovek ztrati zdravou soudnost tak jsou takove veci casto nevyhnutelne.
Bohuzel,priznam se,i ja jsem se jenou strasne moc nachc.. opil a sel jsem si do auta pro veci ale jelikoz rizeni tak miluju...tak jsem proste nejak podvedome nasedl a jel se projet,aniz bych si uvedomil co vlastne delam...no nic zadna zpovednice tady,pokracovani mozna priste...uz jsem to chtel nechat u baraku a rikal jsem si wc na to,bud rad,ze si nasel misto k zaparkovani.A ne,ja blb jeste naposled a zatacka,patnik,patnik=2znicene gumy,2litaky,rameno,tlumic,geometrie.
Jsem nesmirne rad,ze to nestalo (ani hlavne nikoho jineho) vic nez tech nekolik tezce vydelanych tisicu. Tak to valím bulvy
Od te doby rikam,za volant nebo riditka ne jinak nez 99%strizlivy (1% nemoc).
Se stydím
P.S.Muzez to prejmenovat na "zpovednice hrisniku,moralizujici ctenare" aneb "Spinu na sebe piste sem" Velmi šťastný Velmi šťastný
Typka je mi lito,urcite se pouci a snad i dokonce kdyz bude nekdo ve stejne situaci jako on,jeste nez se to stalo a mohl to odvratit,vzpomene si na jeho historku a auto zase zamkne.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.7.2009 , 23:56   Citovat  

Lucas:Taky by to do mne nikdo nerekl a navic i ja sam jsem predtim kolikrat moralizoval Se stydím ....proste fakt -brain error-
   Návrat  
Ginda je teď offline  Ginda
2 háčka
PříspěvekZaslal: 5.7.2009 , 0:08   Citovat  

Jednoduše : Nemyslíš,Zaplatíš Tak to valím bulvy
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.7.2009 , 0:29   Citovat  

Kua to me taky mohlo napadnout namisto toho mega clanku Velmi šťastný (ale nezabil by jsem tolik casu na nocni)-joke
   Návrat  
Roverman je teď offline  Roverman
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.7.2009 , 8:31   Citovat  

týpek at se uzdraví a příště už neblbne. je štěstí že nikomu neublížil anebo jen blbá náhoda že mu tam skočí děcko a 5let ho neuvidíš. Smutný
   Návrat  
rooney je teď offline  rooney
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 5.7.2009 , 9:51   Citovat  

... Tak to valím bulvy
   Návrat  
skyline je teď offline  skyline
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.7.2009 , 12:37   Citovat  

Petr78: pretocit C5G sedan neni zadny vetsi problem - staci necitlive trhnout a letis, zvlast, pokud nemas nijak dobre pneu/tlumice. Vzhledem k tomu, ze mel upito me to neprekvapuje, reflexy jsou pomalejsi a reakce min citlive = leknes se, trochu vic cuknes a letis. Vytrestal se sam, ted jen, aby se z toho ponaucil. Nejhorsi jsou takovi, kteri nabouraji a svadi vinu na vse okolo, jen ne na sebe, takovi jsou nebezpecni a bouraji obvykle dal.
   Návrat  
Pablo je teď offline  Pablo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.7.2009 , 13:14   Citovat  

Jestli jel 60kmh a nepřipoutaný narazil do stromu, tak to je zázrak, že žije. My narazili v asi 30kmh skoro kolmo do svodidel, ty ještě povolily (na rozdíl od stromu), předek auta zničený jen po světla, já jako připoutaný jsem náraz skoro necítil (zkrátka následky naprosto nula), ale nepřipoutaný řidič tam málem zůstal.. Vyletěl dopředu, hlavou urazil zrcátko a o přední sklo si jí zalomil a málem si zlomil vaz. Několik týdnů měl slušný bolesti krční páteře, měl i problémy s chůzí atd. Nějaký to rozseklý čelo, šrám těsně vedle oka od zrcátka atd vůbec nepočítám. 60 a 30 je sakra rozdíl, buď jel v době nárazu už míň a nebo měl opravdu štěstí jako pr*se.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Není těch bouraček nějak moc?:( (hlinsko)
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina