Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Velký problém s uživatelem Max - prosím o pomoc
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
Pawson je teď offline  Pawson
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.7.2009 , 20:54   Citovat  

Zdravím,

někteří už ví, že jsem vyměnil Integru GS-R za Preludu. Koupil jsem ji s přidřeným motorem, ale sehnal jsem motor, který měl fungovat a byl prý ve 100% kondici a prodejce Preludy s přidřeným motorem mě ho zaplatil...

Bohužel uživatel Max je pěkný lhář a motor byl samozřejmě přidřený. Slíbil, že pokud s motorem něco bude, vrátí mě 6000kč, které za motor chtěl... Po tel dohodě slíbil, že dojede, dá mi 4000kč a motor mě nechá na díly nebo opravu. Přes měsíc uteklo a uživatel nebere mě tel ani Aqwertzzovi, který ho koupil...

Koupě probíhala u Tesca v Prostějově, do teď to nechápu, proč takhle blbě, ale stalo se...Aqwertzz nemá žádné info o Maxovi, vím jen že má modrou Primeru a jmenuje se Tomáš...

Kdo mě k němu přivede jakkoli, má odměnu 2000kč jistou. Bylo mi jasné, že to takhle dopadne a to se tvářil jako kamarád...

Nejlepší na tom je, že se na motoru udělali věci za cca 8000-9000kč co nejdou vrátit zpět vč. mechanika za přehoz atd...

Maxi pokud tohle čteš, ozvi se po dobrém, já jsem ti nic neudělal...

PROSIM o každé info, o každé, které mě přivede k mým poctivým penízkům a rád se o ně podělím, jak bylo slíbeno...Jde mi o princip...

Další smutný příběh lidského hyenismu, už nevěřím fakt nikomu a s mojí Preludou už chcípnu, auto už od nikoho nechci leda nový je to dobrý
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
JarisM85 je teď offline  JarisM85
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.7.2009 , 21:02   Citovat  

Ahoj Pawsone, uz jsme o tom sice mluvili osobne,ale jestli se neozve...tak ho roznesu na kopytech a ty penize z neho vytrepu i kdyby nevim co...jen se k nemu nejak dostat...odmena 2000 je dost,ale stoji to ze to! Pomozte mu,prosim...pres SZ pokud se nekdo boji o identitu praskace za pomoc.
Diky!
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.7.2009 , 21:10   Citovat  

JarisM85 napsal:
Ahoj Pawsone, uz jsme o tom sice mluvili osobne,ale jestli se neozve...tak ho roznesu na kopytech a ty penize z neho vytrepu i kdyby nevim co...jen se k nemu nejak dostat...odmena 2000 je dost,ale stoji to ze to! Pomozte mu,prosim...pres SZ pokud se nekdo boji o identitu praskace za pomoc.
Diky!

Jarí díky moc Úsměv Odměna je fifty fifty, nejde mi o prachy už, na tý Preludě jsem přišel už i o trenky, však ty to víš... Jde mi o princip. Takhle se to nedělá, takhle teda ne...Když ptáčka lapají, pěkně mu zpívají.

Buďme zatím hodní, třeba si to Max rozmyslí a nakonec pokecáme a vše se vyjasní...Pokud se to nevyjasní, tak víš co příjde Mrk
   Návrat  
exxsodus je teď offline  exxsodus
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 30.7.2009 , 21:22   Citovat  

neslo by nejak zjistit odkud psal podle verejne IP, jestli vubec ma?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.7.2009 , 21:24   Citovat  

exxsodus napsal:
neslo by nejak zjistit odkud psal podle verejne IP, jestli vubec ma?

čoveče tohle mě taky napadlo Úsměv Myslíš zkusit kontaktovat adminy, zda by nepomohli? Úsměv
   Návrat  
exxsodus je teď offline  exxsodus
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.7.2009 , 21:27   Citovat  

presne tak Úsměv
   Návrat  
Aqwertzz je teď offline  Aqwertzz
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.7.2009 , 21:34   Citovat  

Jinak mlel o nejake sve garazi co ma v Prostejove na ulici Letecká Možna tam i nekde bydlí.
A ještš ma jakehosi svetle modreho transita. Ale neni to Ford, spíše takovy stary jak meli v Ninja želvach.
A jeho telefon je 775915792
   Návrat  
Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 30.7.2009 , 21:38   Citovat  

pridavam se k pawsonovi, az tam pojedes tak jedu s tebou :o) ale vem sebou jednu pridrenou klikovku ...

potrebuju ji, rozbiju mu s ni halvu. OK
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.7.2009 , 21:38   Citovat  

Aqwertzz napsal:
Jinak mlel o nejake sve garazi co ma v Prostejove na ulici Letecká Možna tam i nekde bydlí.
A ještš ma jakehosi svetle modreho transita. Ale neni to Ford, spíše takovy stary jak meli v Ninja želvach.
A jeho telefon je 775915792

Mě říkal, že má transportéra, je to možný, že nějakou starou krabici...

Maxi, promiň za tenhle topic, ale já ti volal 100x a Pepa taky...Nasliboval si hory doly a nic se neděje...Ozvi se fakt po dobrém...Já to pochopím...
   Návrat  
Buchtak je teď offline  Buchtak
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.7.2009 , 21:53   Citovat  

Jezisi,ze ma nekdo potrebu v klubu podelavat a jeste kvuli blbym 4000...to fakt nepochopim KO
   Návrat  
Lukas je teď offline  Lukas
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.7.2009 , 21:56   Citovat  

Jo jo...jednou vydrbeš někoho ty... Podruhé zase někdo tebe... To je život chlapi. OK Nemůže být každý den posvícení (jako v Albrechticích).

A nebo jak že se to říká... "Boží mlýny melou pomalu ale jistě" Hihi pořádnej výtlem
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.7.2009 , 22:00   Citovat  

Buchtak napsal:
Jezisi,ze ma nekdo potrebu v klubu podelavat a jeste kvuli blbym 4000...to fakt nepochopim KO

To teď stojíš na naší straně nebo ne? Velmi šťastný

Lukáši ty doufám jsi taky na naší straně, 4k není až tak moc, ale věř mi, že to zamrzí...Když tě v obchodě oberou o 30kč, tak se taky hádáš, že ti blbě vrátili... muhehe
   Návrat  
Daver je teď offline  Daver
Administrátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 30.7.2009 , 22:01   Citovat  

Lukas napsal:
A nebo jak že se to říká... "Boží mlýny melou pomalu ale jistě" Hihi pořádnej výtlem

Tak to HAHA! pořádnej výtlem

Tohle neplatí, neplatilo a platit nikdy nebude ... je to jen placebo efekt Smutný ... něco co si vymysleli bezmocní lidé, aby utěšili svou mysl ... to samé jako "na každou svini se vaří voda" ... voda se vaří vaří vaří, až se upe vypaří .. a svině ještě profituje z projede páry je to dobrý
   Návrat  
Buchtak je teď offline  Buchtak
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.7.2009 , 22:05   Citovat  

Pawson napsal:
To teď stojíš na naší straně nebo ne? Velmi šťastný

Lukáši ty doufám jsi taky na naší straně, 4k není až tak moc, ale věř mi, že to zamrzí...Když tě v obchodě oberou o 30kč, tak se taky hádáš, že ti blbě vrátili... muhehe

ze vubec vahas!Úsměv a az se bude trestat,tak se pridam!Velmi šťastný
   Návrat  
Prelude je teď offline  Prelude
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.7.2009 , 23:12   Citovat  

To je mi lito ze to zese odnes jeden majitel preludky ale vez ze vtom nejsi sam.Taky mi visi penize jeden majitel preludky co jsem mu delal motor stim ze mi penize doruci a hoby houby.Problem je vtom ze dela v DE a ja mu jeste pujcil svoje radio a pomohl mu kdyz potreboval i mimo aut.Jo za dobrotu na zebrotu. Bueee Kdyby ho nekdo videl tak mu sundejte spz!!!

310520091457.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
310520091457.jpg, 99.71 kB
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.7.2009 , 7:47   Citovat  

Lukas: "Jo jo...jednou vydrbeš někoho ty... Podruhé zase někdo tebe..." ... no tak od tebe bych teda po tomhle chtel neco koupit.. Tak to valím bulvy
   Návrat  
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 31.7.2009 , 8:12   Citovat  

No na zítřek plánujem v Prostějově malej Honda srázek, že by jsme to pořešili Lucy
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 31.7.2009 , 8:15   Citovat  

Prelude napsal:
To je mi lito ze to zese odnes jeden majitel preludky ale vez ze vtom nejsi sam.Taky mi visi penize jeden majitel preludky co jsem mu delal motor stim ze mi penize doruci a hoby houby.Problem je vtom ze dela v DE a ja mu jeste pujcil svoje radio a pomohl mu kdyz potreboval i mimo aut.Jo za dobrotu na zebrotu. Bueee Kdyby ho nekdo videl tak mu sundejte spz!!!

No myslím, že mnoho lidí takhto dopadlo ... já taktéž. Také to byl kalendář.
Už jsem se chlapi lekl, že to byl max-cz, to by mne docela dostalo. Ještě, že to je ten druhý. Držím palce. Jsem z Prahy, tak moc nepomohu, alespoň tedy psychicky. přátele Úsměv
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.7.2009 , 8:20   Citovat  

M@jk: ja myslim ze se nas najde vic..viz JA a ma druha CRXka 1g (kradena kola, prevarene VIN a klepnutej motor HaHaaa )
   Návrat  
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 31.7.2009 , 8:22   Citovat  

M@jk napsal:
No myslím, že mnoho lidí takhto dopadlo ... já taktéž. Také to byl kalendář.
Už jsem se chlapi lekl, že to byl max-cz, to by mne docela dostalo. Ještě, že to je ten druhý. Držím palce. Jsem z Prahy, tak moc nepomohu, alespoň tedy psychicky. přátele Úsměv
jj taky jsem se prvně lekl a říkal jsi co to je za blbost Úsměv
   Návrat  
SonnyX je teď offline  SonnyX
3 háčka
PříspěvekZaslal: 31.7.2009 , 8:53   Citovat  

Lukas napsal:
Jo jo...jednou vydrbeš někoho ty... Podruhé zase někdo tebe... To je život chlapi. OK Nemůže být každý den posvícení (jako v Albrechticích).

no ty si tez prorok... pořádnej výtlem
   Návrat  
Klejzlik je teď offline  Klejzlik
3 háčka
PříspěvekZaslal: 31.7.2009 , 10:36   Citovat  

Hm,tak to se přidám,pokud to nepůjde po dobrým,tak bych se přidal k vysvětlení.. Lháře a podělávače nemá rád snad nikdo.. Můj názor je,že se možná ani tak nechtěl zbavit toho motoru ale šlo mu o prachy,to je jasná páka.. Ještě,že já při koupi auta byl seznámen se vším,viď JarisM85
   Návrat  
Urso je teď offline  Urso
3 háčka
PříspěvekZaslal: 31.7.2009 , 10:58   Citovat  

Pověste ho vejš ať se houpá...
   Návrat  
JarisM85 je teď offline  JarisM85
2 háčka
PříspěvekZaslal: 31.7.2009 , 14:24   Citovat  

Klejzlik napsal:
Hm,tak to se přidám,pokud to nepůjde po dobrým,tak bych se přidal k vysvětlení.. Lháře a podělávače nemá rád snad nikdo.. Můj názor je,že se možná ani tak nechtěl zbavit toho motoru ale šlo mu o prachy,to je jasná páka.. Ještě,že já při koupi auta byl seznámen se vším,viď JarisM85

Presne tak Klejzlik...nic jsem netajil,nikdy! Nerikam ze jsem 100% poctivi,ale na kamarady nebo na dobre lidi podraz nikdy neudelam a jeste kor z HC
Ja to vyresim tak jsak jsem napsal v predchozi zprave....dokazu drzet slovo! Se stydím
   Návrat  
MSX je teď offline  MSX
2 háčka
PříspěvekZaslal: 31.7.2009 , 14:29   Citovat  

Důvěřuj ale prověřuj. Měl by dostat pořádně po klepetách!
   Návrat  
Dave1984 je teď offline  Dave1984
3 háčka
PříspěvekZaslal: 31.7.2009 , 14:45   Citovat  

koupit motor z druhé ruky je vždycky risk...ještě, když ho kupují neslyší jet ještě v autě...ale sviňárna to je, ještě, když ti na to dal záruku, že ti vrátí peníze, když bude motor špatný šuk
   Návrat  
Klobrcík je teď offline  Klobrcík
1 háčko
PříspěvekZaslal: 31.7.2009 , 16:03   Citovat  

nejlepší je koupit motor tak jak jsem to udělal já ,prostě sem si motor od toho kluka odvez domů a když sem ho vyměnil a projel tak až pak sem zaplatil.. Úsměv
   Návrat  
Klejzlik je teď offline  Klejzlik
3 háčka
PříspěvekZaslal: 31.7.2009 , 17:05   Citovat  

Klobrcík napsal:
nejlepší je koupit motor tak jak jsem to udělal já ,prostě sem si motor od toho kluka odvez domů a když sem ho vyměnil a projel tak až pak sem zaplatil.. Úsměv

No to asi ano ale tohle Ti každej prodejce neumožní! Asi je nej prostě zajet a otestovat motor přímo v autě,pak ho převzít až je venku ale to taky pokaždé nejde.. Důvěra v téhle stránce asi musí být ale když toho někdo využije.. píp .. doplňte si sami
   Návrat  
PepaCR5446 je teď offline  PepaCR5446
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.7.2009 , 17:14   Citovat  

To jsem si vždycky dělal srandu že vemu motor ko a prodám ho na parkovišti u hipernovy pořádnej výtlem pořádnej výtlem To byla zásadní chyba! Dojet až domů k němu ať aspoň víš kde se ty peníze daj vymlátit:)
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 31.7.2009 , 17:23   Citovat  

S motory je to těžký. Dokud to člověk nerozebere, tak nemá záruku, v jakým je to stavu.
Koupil jsem motor z crx, točit s ním šlo. Po čase jsem ho prodal, kluk si ho vyzkoušel stejně jako já, točit s ním šlo, nic nevypadalo podezřele. Kamarád mu ho namontoval do auta, na volnoběh šel normálně, v otáčkách něco rachtalo. Mohly to být rozvody, klika, těžko říct. Tak jsem se s ním domluvil, že mu vytáhnu motor od šváry, že ho může vidět v chodu atd. a ten původní, že mi vrátí. Tenhle motor si vzal a v céru mu šlape v pohodě. Ještě si vzal ode mě na půjčení startér, že ten jeho nějak blbne. A teď už asi dva nebo tři měsíce čekám, až mi vrátí ten špatnej motor a zaplatí startérÚsměv
Co tomu motoru je, to nevím, a taky pochopitelně nevím, jestli s ním někde neprasil a závada se neprojevila až pak, protože se mi ozval taky asi až šest týdnů poté, co ode mě motor koupil.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Velký problém s uživatelem Max - prosím o pomoc
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina