Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
lambda sonda accord 99 - 02
Fórum: Koupím
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
osiris je teď offline  osiris
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 4.10.2009 , 16:18   Citovat  

zdravim ,shanim lambda sondu ( tu na svodech ) na accorda 99 - 02, obsah 2,0
muze bejt i pouzita treba z nejaky bouracky
koupil jsem si univerzalni od bosche, ale nespolupracuje s ridici jednotkou a s druhou lambdou, takze potrebuju origo honda
diky za nabidky
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Idaho je teď offline  Idaho
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 4.10.2009 , 19:13   Citovat  

...zkoušel jsi O2 senzor simulator??

Na toyotách s nima máme velice dobré zkušenosti - ( některé toy motory používají speciální lambdu pro spalování chudeé směsi a je sakra drahá.. ).
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.10.2009 , 21:54   Citovat  

vubec nevim co to je Se stydím
   Návrat  
HonDan je teď offline  HonDan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.10.2009 , 23:19   Citovat  

omluv mou smelost Se stydím , ale jaks poznal ze nespolupracuje? jednotka hlasi chybu?
   Návrat  
kaccerr je teď offline  kaccerr
2 háčka
PříspěvekZaslal: 5.10.2009 , 11:03   Citovat  

taky jsem koupil neorigo lambdu a pořád chyba. Známý z Hondy v Ostravě mi řekl,že s tím je problém,že to fakt s jinnýma nespolupracuje,že to musí být honda. Nicméně 10000 za dvě lambdy se mi fakt dávat nechce,kor když jsem minulý týden prošel na emisích a technické bez úplatku naprosto legálně-mechanik si všiml kontrolky až po testu,který vyšel ok,tak to už nehcal být,jinak spotřeba při mém stylu jízdy je stejně pořád mezi 9 a 10 litry.
Pokud by někdo věděl,že to může ničit i něco v motoru,tak prosím o upoozornění,či vysvětlení,ale jezdím s tím už 20 tkm a zatím ok.. Mr. Green
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.10.2009 , 16:25   Citovat  

HonDan napsal:
omluv mou smelost Se stydím , ale jaks poznal ze nespolupracuje? jednotka hlasi chybu?

zasel jsem na diagnostiku do hondy, ay mi vymazali tu chybu, kdyz sem to vymenil, a tam mi rekli ze je to tahle je teda funkcni ale nespolurpacuje s RJ a s druhou lambdou... ta nad svodama stoji origo 6500 proto jsem si za 1800 ( mam slevu, normalne stoji 2800 ) koupil univerzal v autokelly .. sel sjsem se tam zeptaj a prej je to jejich chyba ze mi ji prodali tkaze mi vratej prachy.... jen musim sehant nejakou tu originalni Úsměv
   Návrat  
MattiK je teď offline  MattiK
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.10.2009 , 16:42   Citovat  

konkretne na tomhle modelu mame stejnou zkusenost... zkoseli sme nekolik neoriginalu a stejne hlasila chybu, az original vyresil problem...
   Návrat  
Riccardo je teď offline  Riccardo
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.10.2009 , 16:44   Citovat  

Mně v Ostravě taky řekli, že jedině originál (ale mám Prelude). Tak jsem si koupil v nějakém servise Procar lambdu NTK za 2500,- a jede bez problémů.
   Návrat  
Idaho je teď offline  Idaho
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 5.10.2009 , 17:05   Citovat  

osiris napsal:
vubec nevim co to je Se stydím

tudy odkaz

link dávám jen pro představu, dá se to pořídit za rozumnou cenu , funguje perfektne ( nekolik jich máme skladem ), jen neber vážne co v tech popisech píšou ( nárust výkonu atd.. to je nesmysl ).
Nainstalovali jsme jich již pomerne dost fungují a na jakékmkoliv voze mužeme i zdarma oveřit emise Úsměv vše OK..
   Návrat  
Chumo je teď offline  Chumo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.10.2009 , 10:03   Citovat  

To akoze ten simulator odrbe riadiacu jednotku a ta v podstate akceptuje aj univerzalnu sondu? Chapem to spravne? Ako sa to montuje resp. zapaja?

Mam s lambdou tiez problem, s rozdielom, ze mne to uz aj zerie paliva privela... Kupil som pouzitu lambdu, ale zial aj na tejto sa kontrolka casom rozsvietila...
   Návrat  
monty je teď offline  monty
Moderátor
PříspěvekZaslal: 8.10.2009 , 10:37   Citovat  

no můj odhad je že tu nefunkční lambdu tam necháš nezapojenou a tahle kouzelná krabička bude obsahovat nějakej multivibrátor kterej do ecu bude posílat pulsující napětí v rozsahu co dává funkční lambda.oblbovák , end .
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.10.2009 , 11:52   Citovat  

No ak to je takto ako pises, tak to sa mi taketo riesenie vobec nepaci... Vsak ta krabicka vie h...o o tom ake vyfukove plyny idu do potrubia...
   Návrat  
Luky je teď offline  Luky
2 háčka
PříspěvekZaslal: 8.10.2009 , 12:09   Citovat  

vim zes to asi nechtel slyset ale v Honde stoji lambda 5191,- a tet na ni bude v kampani sleva 15 %

sice je to 2x tolik co univerzalni ale zase ji vymenis za 5minut a nemusis resit problemy ze nejde Mrk a v porovnani s tim co mezitim projezdis za benzin to nakonec vyjde nastejno.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.10.2009 , 14:23   Citovat  

Tak teraz mi dosiel mail z honda slovensko, ceny novej lambdy je 250€ takze u vas je hodne lacnejsia, este ked bude ta kampan a 15% zlava, tak nerozmyslam a kupujem ju u Vas... Aka stara je ta informacia 5190Czk to je cena aj s danou?
   Návrat  
Luky je teď offline  Luky
2 háčka
PříspěvekZaslal: 8.10.2009 , 15:13   Citovat  

Chumo napsal:
Tak teraz mi dosiel mail z honda slovensko, ceny novej lambdy je 250€ takze u vas je hodne lacnejsia, este ked bude ta kampan a 15% zlava, tak nerozmyslam a kupujem ju u Vas... Aka stara je ta informacia 5190Czk to je cena aj s danou?

cena z 1.7. je 5151 bez DPH, servisni kampan zacina 19.10 a konci 20.11.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.10.2009 , 15:21   Citovat  

me rekli ze stoji 6500 ( honda praha motol )
ten oblbovak urcite nechci...
stacila byym i pouzita ta origo lambda, ty prachy co chtej v honde za to dat nechci...
a na ty diagnostice mi rikali ze funguje sparvne a dela co ma, jen nekomunikuje spravne, takze mi to spotrebu ani dalsi veci neovlivni, jen mi to bude sviti a nepoznam ze se rozbilo neco jinyho, a druha lambda kvuli tomu hlasi chybu teplotniho cidla, protoze nespolipracuje s tou univerzalni
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.10.2009 , 16:59   Citovat  

Ja som uz jazdenu lambdu raz kupoval z vrakoviska, samozrejme, ze prisla zla a kontrolka svietila dalej, ale spotreba na nej bola lepsia, takze bola v lepsom stave ako ta moja... Ale aj tak som ju vratil a dali mi spat money.... Je to kupovanie macky vo vreci... Ale zase aj dat 250€ za lambdu sa mi zda privela... Nuz zial zatial chodim na pokazenej a likvidujem si katalyzator, ale co uz... cakam na tu akciu v honde s 15% zlavou na origo diely...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.10.2009 , 13:46   Citovat  

tak jsem zjistil ze mi to jezdi za 17... otrebuju tu spravnou lambdu Velmi šťastný
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 17.10.2009 , 19:11   Citovat  

osiris: to není možné... já je mám taky obě v háji a od 9 po 10 spotřeba,ale jezdím jako hovádko..
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.10.2009 , 9:45   Citovat  

17 litrov to uz asi nebude lambda... Lambda zvysi tak liter dva... Toto skor vyzera na unik paliva...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.10.2009 , 17:56   Citovat  

Chumo napsal:
17 litrov to uz asi nebude lambda... Lambda zvysi tak liter dva... Toto skor vyzera na unik paliva...

spis sem to spatne spocital Velmi šťastný
na zadnym vrakovisti lambdu nemaj, nikde na netu bouranej accord neni...
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.10.2009 , 18:34   Citovat  

osiris,jen pro tvůj klid,v září jsem prošel LEGALNĚ emisema a technickou. V HOndě mi řekl technik,že kromě spotřeby to až tak vliv na nic nemá,jenže spotřeba u mně není lambdou ale nohou. Co se týče katalyzátoru-myslím,že na ten to vliv asi nemá,navíc bude po 10 letech asi už v háji-nicméně emise ok. Na diagnostice mi to hlásí chyba ve vyhřívaní lambdy..
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.10.2009 , 15:52   Citovat  

kaccerr napsal:
osiris,jen pro tvůj klid,v září jsem prošel LEGALNĚ emisema a technickou. V HOndě mi řekl technik,že kromě spotřeby to až tak vliv na nic nemá,jenže spotřeba u mně není lambdou ale nohou. Co se týče katalyzátoru-myslím,že na ten to vliv asi nemá,navíc bude po 10 letech asi už v háji-nicméně emise ok. Na diagnostice mi to hlásí chyba ve vyhřívaní lambdy..

Moja ma sice tiez desat rokov, ale ma nabehane pol miliona km.. A katalyzator som menil prvy krat ked mala 485tisic... Takze ten vydrzi vela, ale tazko povedat, ako vydrzi privela horiaceho nespaleneho paliva, kvoli pokazenej lambda sonde... Ak mas emisie ok, tak pravdepodobne mas katalyzator v poriadku... Kde Ti povedali, ze lambda je ok? Bola na osciloskope? Lebo ak si to len pomyslel, nejaky mechanik a povedal Ti to, tak to Ti mozem aj ja povedat, ze ked Ti zerie vela paliva mas pokazene zadne stahovanie okien a doveryhodnost tejto informacie je rovnaka... Informacii z emisii by som urcite doveroval viac...
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 20.10.2009 , 17:14   Citovat  

Kde Ti povedali, ze lambda je ok? Bola na osciloskope? Lebo ak si to len pomyslel, nejaky mechanik a povedal Ti to,

nevím,že bych psal že lambda je ok...

hlásí chybu ve vyhřívání. Jenom mi říkali,že univerzála nebude fungovat a měli pravdu-nefunguje. Nicméně při průměrné jízdě(skoro předpisové,ale fakt jen skoro) to baští 9 litrů-což je na 2,0 tohoto věku slušné,takže lambda asi zas tako moc nespálené směsi na triku nemá..
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.10.2009 , 17:51   Citovat  

No mas pravdu, nenapisal si to tam... Som si to nejako nakombinoval...Úsměv))) Mne hlasi chybu P1165 ked som kupil jazdenu po case zase zacalo hlasit chybu P1165, takze teraz uz len cakam na tu kampan aby som mal zlavu a idem kupit lambdu novu... Ak to zacne svietit znovu, tak potom uz asi vymenim auto....Úsměv

Na nete som nasiel origo lambdu za 140 dolarov, co je skoro polovicna cena oproti nasej... Neurobime hromadnu objednavku?
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 20.10.2009 , 18:21   Citovat  

Mi to píše:

potvrzené kody DTC(trvalé)

P1166 porucha ohřívače HO2S(B2)(S1)
P1167 porucha ohřívače HO2S S1
P0141 chybná funkce obvodu ohřívače HO2S

čekající kódyDTC)dočasné)
nebyl nalezen DTC

Máš tady odkaz kdes tu lambdu za ty dolary našel? Popřemýšlím,ale má strach abch nevyhodil prachy do luftu,už jednu takovou univerzálu mám.. navíc mám v háji obě lambdy
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.10.2009 , 7:21   Citovat  

kaccerr napsal:
Mi to píše:

potvrzené kody DTC(trvalé)

P1166 porucha ohřívače HO2S(B2)(S1)
P1167 porucha ohřívače HO2S S1
P0141 chybná funkce obvodu ohřívače HO2S

čekající kódyDTC)dočasné)
nebyl nalezen DTC

Máš tady odkaz kdes tu lambdu za ty dolary našel? Popřemýšlím,ale má strach abch nevyhodil prachy do luftu,už jednu takovou univerzálu mám.. navíc mám v háji obě lambdy

Zial ten odkaz uz nemam, ale skusim to najst, nasiel som to na roznych americkych strankach... Ale upokojim Ta, zadna lambda sonda za katalyzator, sluzi len na diagnostiku funkcie katalyzatora, da sa pouzit aj univerzalna za 30€ a funguje k uplnej spokojnosti... Problem je s prednou lambdou na zvodoch, tu sa uz univerzalna pouzit neda... potrebne je dat originalnu lambdu za strasne prachy... Bolo by precitat presny typ priamo na lambde, myslim, ze to pre Hondu vyraba denso... A ja som momentalne cely tyzden daleko od auta...

EDIT:

Takze tu doplnam ten odkaz na americku stranku: tudy odkaz

Dalej som nasiel este toto... na str 468 stlpec 1 je nasa lambda a jej interchange: tudy odkaz a takych konverznych katalogov je na nete viac: tudy odkaz alebo tudy odkaz alebo tudy odkaz od roznych vyrobcov, neviem, ako sa tomu da verit....
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.10.2009 , 20:49   Citovat  

tak ted je spotreba ve meste 11, a styl jizdy je ruznej... taky mi to hlasi chybu vyhrejvani... me by to takhle nevadilo, akorat mi sviti ta kontrolka, takze nevim kdyz se rozbije neco jinyho

do ty hromadny objednavky bych klidne sel za tech 144$ hlavne kdyz to bude original co spolupracuje !!!
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.11.2009 , 2:55   Citovat  

porad nikdo nema, nebo nevi o nejakym napriklad bouranym ?
   Návrat  
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
PříspěvekZaslal: 21.11.2009 , 11:11   Citovat  

Přesně tohle jsem před týdnem řešil a vyřešil. V Auto Nagano v Úvalech u Prahy jsem sehnal použitou lambdu ke svodum za 1350,-. Funguje skvěle, po montáži se jen vyresetuje ECU a je hotovo. Dali na ní 2 tejdny na vyzkoušení. Měli tam ještě 2, tak se zeptej. Tel. : 721601090.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
lambda sonda accord 99 - 02
Fórum: Koupím
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina