Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Ucinne lapace necistot :)
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
toyojota je teď offline  toyojota
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.1.2010 , 16:59   Citovat  

Zdravim pani,
mam na Vas taku prosbu, ci by mi nemohol helfnut niekto s civicom 92-95. Ide o to, ja na svojej honde nemam od vyroby zasterky a chcel by som ich tam dat, lebo po jazde v dazdi a podobne po case nevidim cez bocne okno, kedze mam sirsie pneu. Ale,,, bol som dnes v honde a chcel som si blbec normalne kupit zasterky dopredu, dal som mu aj moje VINko ale povedal mi, ze konkretne na moje auto to nebolo od vyroby namontovane, takze mi ich nemoze zistit a objednat Velmi šťastný Nekomentujem to... Preto by som Vas chcel poprosit, ci mi moze niekto z vas zaslat vase VINko z auta kde ich ma niekto od vyroby, nech si ich mozem objednat. Pripadne ak by mi mohol niekto aspon zistit objednavacie cislo v honde na to, ak by bol problem s tym vinkom. Velmi by ste mi s tym pomohli. Nechcem tam nejake univerzaly aby mi to tam pekne sedelo. Vopred dakujem nejakej dobrej dusi. Honda
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
barel je teď offline  barel
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 26.1.2010 , 19:46   Citovat  

Nevím o Civicu 92-95 kterej by měl od výroby zástěrky ... cože cože ? myslím že bude stačit zavolat nebo napsat do jiný Hondy .... ten kód býval 08P08-xxx(typ modelu)-xxx ... předky

Jinak nevím jestli je na tenhle model seženeš, a pokud ano tak origo nový budou stát vatu ... kup je na vrakáči za pár ... demontáž montáž hračka je to dobrý
   Návrat  
Ajsik je teď offline  Ajsik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.1.2010 , 20:34   Citovat  

nevím jestli přímo na tenhle model, ale na Civica Anglána jsem kupoval origo v Hondě za 1320,- a to za všechny 4ks. Bylo to kupovaný v dubnu, když dávaj 10% slevu na příslušenství
   Návrat  
ExEricss je teď offline  ExEricss
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.1.2010 , 20:46   Citovat  

tudy odkaz
   Návrat  
ExEricss je teď offline  ExEricss
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.1.2010 , 20:46   Citovat  

tudy odkaz
   Návrat  
exxsodus je teď offline  exxsodus
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.1.2010 , 20:52   Citovat  

si chci tez koupit zasterky, nevite nekdo jestli ty univerzaly z aukra dobre pasuji? neverim tomu, ze to pasuje na vsechny typy..
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Petura je teď offline  Petura
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.1.2010 , 22:09   Citovat  

exxsodus napsal:
si chci tez koupit zasterky, nevite nekdo jestli ty univerzaly z aukra dobre pasuji? neverim tomu, ze to pasuje na vsechny typy..

až je budeš mít, dej vědět
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 26.1.2010 , 23:12   Citovat  

toyojota napsal:
Zdravim pani,
mam na Vas taku prosbu, ci by mi nemohol helfnut niekto s civicom 92-95. Ide o to, ja na svojej honde nemam od vyroby zasterky a chcel by som ich tam dat, lebo po jazde v dazdi a podobne po case nevidim cez bocne okno, kedze mam sirsie pneu. Ale,,, bol som dnes v honde a chcel som si blbec normalne kupit zasterky dopredu, dal som mu aj moje VINko ale povedal mi, ze konkretne na moje auto to nebolo od vyroby namontovane, takze mi ich nemoze zistit a objednat Velmi šťastný Nekomentujem to... Preto by som Vas chcel poprosit, ci mi moze niekto z vas zaslat vase VINko z auta kde ich ma niekto od vyroby, nech si ich mozem objednat. Pripadne ak by mi mohol niekto aspon zistit objednavacie cislo v honde na to, ak by bol problem s tym vinkom. Velmi by ste mi s tym pomohli. Nechcem tam nejake univerzaly aby mi to tam pekne sedelo. Vopred dakujem nejakej dobrej dusi. Honda

Zdravím,

tak po chvilce bádání v EPC a využítím angličtiny zde dávám kódy zástěrek, ne každý model je má a pro každý model jsou jiné, např. jen přední či jen zadní ... Ale pokud se v EPC zadá MUDGUARD (zástěrka), tak vyjedou všechny, co jsou dostupné, pak už jen jepičí práce a projet všechny modely od roku 1982 ...
Kupříkladu moje ESi mělo jen zadní a dle VIN přední nikoliv ... ale dají se dohledat ...

Hledal jsem Hatchback ... tedy 3D ne sedan!!!

1) 75800-SR3-K00 - Přední pravá - € 24,45
2) 75810-SR3-K00 - Přední levá - € 24,45
3) 75820-SR3-003 - Zadní pravá - € 25,20
4) 75830-SR3-003 - Zadní levá - € 25,20

Když jsem v prosinci loňského roku požádal na základě e-mailu p.Plašila e-mailem v [b]Honda Praha 4 - Chodov
o ceny asi 10ti dílů nejen, že neměl problém mi je sděli, ale obratem poslal. Po přepočtu vycházela cena za € 1,- asi CZK 38,-. Doporučuji si zavolat.[/b]
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.1.2010 , 22:40   Citovat  

to Ex: diki za tym, al eja hladama praveze originaly aby mi to tam pekne sedelo...
to Majk: podla tych kodov sa to da objednat aj v Honde hej? Ale, nie je ta cena trosku prehnana? bo co mi tam pozeram na svoju hondu o generaciu novsiu podla vinka, tak vychadzali dve predne za nejakych 30E...
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 27.1.2010 , 22:55   Citovat  

toyojota napsal:
to Ex: diki za tym, al eja hladama praveze originaly aby mi to tam pekne sedelo...
to Majk: podla tych kodov sa to da objednat aj v Honde hej? Ale, nie je ta cena trosku prehnana? bo co mi tam pozeram na svoju hondu o generaciu novsiu podla vinka, tak vychadzali dve predne za nejakych 30E...

Ahoj,

pozeral som EPC verzia 13.00 na HONDA Civic EG5 1.6ESi, 1992. Ty si písal pro rok 1992-1992, takže to je v EPC. To sú priamo HONDA Part Numbers z EPC, takze priamo original. Ja tie ceny neurčujem ... Se stydím Se stydím Se stydím Co sa čuduješ, taká anténa na C5G je za €29,30, dalej kryt na zvody je asi za €46,-, znak "H" na kapotu €22,-, zadné plato € 172,- a niečo je naopak lacké ... ale ceny je nutné overit u predajcu ... přátele
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.1.2010 , 19:14   Citovat  

Jasne, ja ti verim, ze tam maju sialene ceny, ved ked som sa bol spytat na cenu brzdoveho lanka, tak sa postavil te nchlapik a zacal my vysvetlovat, ze to mam premazat a rozhybat, staci? Velmi šťastný No dobre, tak ja zoberem hentie cisla co si mi ty dal a skusim sa zajtra v honde zastavit, aku cenu mi tam oni povedia... Dii ti moc. Inak kde si ty zohnal prosim ta cely ten cennik aj s rozpisom dielov ak smiem vediet Se stydím
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 29.1.2010 , 11:40   Citovat  

toyojota napsal:
Jasne, ja ti verim, ze tam maju sialene ceny, ved ked som sa bol spytat na cenu brzdoveho lanka, tak sa postavil te nchlapik a zacal my vysvetlovat, ze to mam premazat a rozhybat, staci? Velmi šťastný No dobre, tak ja zoberem hentie cisla co si mi ty dal a skusim sa zajtra v honde zastavit, aku cenu mi tam oni povedia... Dii ti moc. Inak kde si ty zohnal prosim ta cely ten cennik aj s rozpisom dielov ak smiem vediet Se stydím

Ahoj,

kontatuj ma na ICQ oki poriešime, hej? Inak Electronic Patr Cataloque HONDA, čiže EPC 13.00.

M@jk
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Ucinne lapace necistot :)
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina