Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Jak velká je rezerva v nádrží u A6G?
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 10.2.2010 , 22:41   Citovat  

Tak jsem testoval rezervu benzínové nádrže a zjistil jsem, že je nejspíš větší než u předchozí generace. U Acco 5G 1996-1998 jsem tehdá změřil 7l a tady mi přijde rezerva minimálně 11 litrová. Ví někdo přesnou velikost? Myslel jsem si, že jsem skoro u dna a dotankoval jsem až po okraj 59l, přitom nádrž je 65l. A to byla ručička budíku pod nejnižší čárkou. I podle předchozích tankování mi zbývající benzín při prvním rozsvicení rezervy přijde na 11 l.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Robbie je teď offline  Robbie
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.2.2010 , 0:41   Citovat  

Střelec napsal:
Tak jsem testoval rezervu benzínové nádrže a zjistil jsem, že je nejspíš větší než u předchozí generace. U Acco 5G 1996-1998 jsem tehdá změřil 7l a tady mi přijde rezerva minimálně 11 litrová. Ví někdo přesnou velikost? Myslel jsem si, že jsem skoro u dna a dotankoval jsem až po okraj 59l, přitom nádrž je 65l. A to byla ručička budíku pod nejnižší čárkou. I podle předchozích tankování mi zbývající benzín při prvním rozsvicení rezervy přijde na 11 l.

Taky jsem zkousel ale na dno sem se nedostal...nejvic sem tam narval 60,5litru..a uz mi to teklo ven HaHaaa
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
alicante je teď offline  alicante
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.2.2010 , 0:54   Citovat  

V navodu k obsluze Honda sama udava objem nadrze se sluvkem "cca", ale v podstate mam podobnou zkusenost - stare Acco 5g mi kdysi pri prehoupnuti se pres vrchol kopce pred Berounem dokonce chciplo a pak jeste jednou nez jsem se dosvistel k omv v Beroune. Nacpal jsem tam po zaklopku asi o 3 l min, nez mel byt objem nadrze (uz z hlavy nevim, jestli mel mit 60 nebo 65 l) a tak se dle meho prakticky k plnemu objemu dopracovat neda.

S 6G v tomhle tolik zkusenost nemam, u 2,4 7G se da na hladove oko najet pres 100 km a jeste nechcipa, takze tam bude dle meho taky tak 8-10 l jeste pote, co se oko rozsviti. Nejvic jsem do nej nabouchal asi 63 l (ma mit "cca 65 l"), ale to auto jeste uplne na suchu nebylo.

Je to sice dobry pro mezni situace vedet, ale uz ne to moc casto delat, vime proc Mrk
   Návrat  
Robbie je teď offline  Robbie
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.2.2010 , 1:07   Citovat  

alicante napsal:
V navodu k obsluze Honda sama udava objem nadrze se sluvkem "cca", ale v podstate mam podobnou zkusenost - stare Acco 5g mi kdysi pri prehoupnuti se pres vrchol kopce pred Berounem dokonce chciplo a pak jeste jednou nez jsem se dosvistel k omv v Beroune. Nacpal jsem tam po zaklopku asi o 3 l min, nez mel byt objem nadrze (uz z hlavy nevim, jestli mel mit 60 nebo 65 l) a tak se dle meho prakticky k plnemu objemu dopracovat neda.

S 6G v tomhle tolik zkusenost nemam, u 2,4 7G se da na hladove oko najet pres 100 km a jeste nechcipa, takze tam bude dle meho taky tak 8-10 l jeste pote, co se oko rozsviti. Nejvic jsem do nej nabouchal asi 63 l (ma mit "cca 65 l"), ale to auto jeste uplne na suchu nebylo.

Je to sice dobry pro mezni situace vedet, ale uz ne to moc casto delat, vime proc Mrk

Asi mi to nedochazi ale proc to nesmime delat?Jako napr. kvuli nejakym usazeninam?Fakt nevim nejsem az tak znalej...tak sorry jestli ptal uplne blbe...
   Návrat  
alicante je teď offline  alicante
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.2.2010 , 1:11   Citovat  

Robbie napsal:
Asi mi to nedochazi ale proc to nesmime delat?Jako napr. kvuli nejakym usazeninam?Fakt nevim nejsem az tak znalej...tak sorry jestli ptal uplne blbe...

Presne tak, pry to nedela dobre palivovemu cerpadlu, stejne jako nabouchat nadrz az pretejka, utahnout vicko a po par metrech auto odstavit.. Ale nevim, ja mam takovej zvyk, ze to casto sam delam a problem jsem nikdy nemel. Dokud se nespalim, chovani nezmenim (a neni jiste, ze i pote, co se spalim..) Velmi šťastný Velmi šťastný
   Návrat  
Jauda je teď offline  Jauda
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.2.2010 , 1:50   Citovat  

když jsem měl ještě civica 6G 3D, párkrát jsem tam dal totálně plnou nádrž, až o přetíkalo a ujel jen asi 10km.. bylo léto.. to jste měli vidět, jak to z něj na tom horku teklo.. fakt nedoporučuju, i když u Accorda je ta nádrž asi lépe utěsněná..
co se týká rezervy, nejvíc jsem od rozsvícení hladovce ujel cca 150km, už přesně nevím.. a nikdy mi to zatím nezdechlo.. ale vzhledem k tomu, že tam pravidelně dávám do plné kolem 53 litrů, tak tam cca těch 11-12 asi bude..
   Návrat  
eric je teď offline  eric
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.2.2010 , 4:02   Citovat  

Přikláním se taky k cca 11ti litrům na hladový voko. Docela mě překvapila ručička, která, jak bylo řečeno, jakoby se nechumelilo leží pod dolní hranicí a benzín furt je Velmi šťastný u C6G se pod rozhodně nedostane
   Návrat  
civiccoupe je teď offline  civiccoupe
PříspěvekZaslal: 11.2.2010 , 10:00   Citovat  

tiež sa priklánam k tým 10 a viac litrom. bežne sa mi stane, že mi začne svietiť rezerva a veselo jazdim ďalej aspoň ďalších 80-90 km ale zatiaľ nezdochla. teraz mi odišlo to oko ako to vy voláte, proste už nič nesvieti a veselo si behám pod poslednou paličkou na ukazatelovy stavu nádrže... Velmi šťastný ale zas mákoledy behám nejak obzvášť dlho na rezerve, práve kôli tomu čerpadlu... Úsměv
   Návrat  
SonnyX je teď offline  SonnyX
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.2.2010 , 10:16   Citovat  

s cc7 jsem ujel na hladdove oko 130km, cili ta rezerva tam bude taky tech 10 a vic...jinak ovbrovska nevyhoda A5G (aspon coupe a sedan) byla, ze pokud jste meli malo benzinu a auto zaparkovali tak,ze bylo cumakem z kopce dolu nebo nakoloneno doleva,tak jste bez rozhoupani (vetsinou na rychlost) nenastartovali (odvod z nadrze vpravo nahore-nejspis), ale kdyz uz to chytlo,ujel jsem dalsich 50km v poho...u A4G mi to nedela,at jsem nakloneny jak chci,porad startuje dobre
   Návrat  
gear je teď offline  gear
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.2.2010 , 12:49   Citovat  

alicante napsal:
Presne tak, pry to nedela dobre palivovemu cerpadlu, stejne jako nabouchat nadrz az pretejka, utahnout vicko a po par metrech auto odstavit.. Ale nevim, ja mam takovej zvyk, ze to casto sam delam a problem jsem nikdy nemel. Dokud se nespalim, chovani nezmenim (a neni jiste, ze i pote, co se spalim..) Velmi šťastný Velmi šťastný

no naprázdno se nemá jezdit kuli usazeninám v nádrži a taky kuli čerpadlu, který pak jede "na sucho" takže mu to taky nemusí dělat dobře když to bude delší dobu a pak může mít problémy s nasáním paliva... stát s plnou nádrží se taky nevyplácí. V létě stálo, ještě fáčko, trochu křivě na stranu nádrže, ale nechal sem ho tak protože už jsem měl něco kolem 9l vyjetých a pak jsem se nestačil divit jaký proud šel z nádrže a rychle jsem startoval a otáčel auto...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Jak velká je rezerva v nádrží u A6G?
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina