Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
"závodníci" na silnicích
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 11

tak kolik jich potkáte za den ?
žádného
9%
 9%  [ 8 ]
jednoho
26%
 26%  [ 23 ]
dva
26%
 26%  [ 23 ]
tři a více
38%
 38%  [ 34 ]
Hlasovalo : 88
Celkem hlasů : 88

WotanMitUns je teď offline  WotanMitUns
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.6.2010 , 11:45   Citovat  

Tak mi to nedá a založím tohle téma... Za poslední týden jsem na silnicích potkal nespočet vymatlanců, bezmozků, zhovadilců (a to jsem hodně slušný) sedích za volantem a myslících si, že jsou asi fakt nesmrtelní a že právě oni jsou dobří řidiči zvládající každou situaci.
Já ve městě jezdím podle předpisů, protože nechci přijít o body kvůli zbytečné rychlejší jízdě. Pokud se chci vyřádit, tak si můžu přece zajet na okruh, nebo prostě někde, kde nebudu někoho a sebe ohrožovat.
Za včerejší den jsem potkal 4 "řidiče", kteří asi měli potřebu se mnou závodit a předvést se a při tom byla jejich jízda nemálo nebezpečná a to bylo jen ve městě a dá se říct i v centru.
Nevím čím to je, ale asi tím, že je hezky a v tv šla série FF... Velmi šťastný

Pokud máte taky takovou zkušenost, tak se můžete podělit... OK
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
kojak je teď offline  kojak
Moderátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 12.6.2010 , 11:57   Citovat  

Chybí ti v hlasování sám jezdím jak hovado takže mne nikdo nestíhá předjíždět. HaHaaa HaHaaa A tím pádem jsem nikoho nepotkal. Mne spíš štve když mne na rovince předjíždí co to dá a přijde zatáčka a skoro stojí. naštvanej naštvanej naštvanej
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 12.6.2010 , 12:01   Citovat  

zajimalo by me , jak je to statisticky, jestli prave tito ridici zavodnici zpusobuji nejvice nehod ...
   Návrat  
gear je teď offline  gear
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.6.2010 , 12:01   Citovat  

nejlepší jsou semaforový závodníci Velmi šťastný rychle rychle předjet, ať na tý červený stojím dýl pořádnej výtlem

ale i na silnicích mimo město je plno bezmozků co předjíždí před zatáčkama, horizontama... mačkají z auta co to jde a stejně jim to nejede, předjíždí půl hodiny takže člověk stejně musí na brzdy aby ho nesmetli při zařazování do svýho pruhu... a pak dodávkáři kterým se taky splašili koně a manažeři v premiových značkách... ti mají aspoň výhodu že jim předjíždění netrvá dlouho, ale zase předjíždí minimálně tři auta naráz, takže taky nic moc KO
   Návrat  
osiris je teď offline  osiris
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.6.2010 , 12:06   Citovat  

nevim proc, ale vetsinou takovy lidi potkavam ve meste v octavce a nadalnici jsou to octavky, superby a novy audiny + bmw, nikdo jinej se na me nikdy netlaci to mi hlava nebere
   Návrat  
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 12.6.2010 , 12:09   Citovat  

na me hlavne seaty ... ty osklivy hatchbagy v nafte... a golf pd ...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.6.2010 , 12:12   Citovat  

musím říct, že když jezdím do Prahy do práce tak to taky občas není moc klidná jízda a dodávkářů se občas i skoro bojím zmatenej
Heh, Kojaku snad tady není nějaký člověk, který tak jezdí Velmi šťastný

Když mě předevčírem neskutečně zprasil idiot ve Felicii, která vypadala, že se každou chvilku rozpadne a za volantem byl tak 19náctiletej typan s koncern posedem a bez pásů, tak to už jsem na něj sprostě řval z okýnka, protože to co předvedl bych si fakt nikdy nedovolil... naštvanej
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.6.2010 , 12:12   Citovat  

Newer napsal:
na me hlavne seaty ... ty osklivy hatchbagy v nafte... a golf pd ...

jo golgari vlastne, ty to na me zkouseli kdyz sem mel clio, jak mam velky auto tak uz si nejak nevsimaj...
   Návrat  
RASTA je teď offline  RASTA
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.6.2010 , 12:15   Citovat  

potkám 3 a více...ale bezmozků a zakomplexovaných jedinců

jinak závodníky nepotkávám Úsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.6.2010 , 12:15   Citovat  

osiris napsal:
nevim proc, ale vetsinou takovy lidi potkavam ve meste v octavce a nadalnici jsou to octavky, superby a novy audiny + bmw, nikdo jinej se na me nikdy netlaci to mi hlava nebere
Jo mě dnes ve městě Octavia, tuzing jako nikdy a plnej gangstrů HaHaaa Těm jsem se fakt vysmál...
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.6.2010 , 12:16   Citovat  

ja mam nenapadny auto, me si nikdo nevsima. Vyjmecne jen.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.6.2010 , 12:17   Citovat  

RASTA napsal:
potkám 3 a více...ale bezmozků a zakomplexovaných jedinců

jinak závodníky nepotkávám Úsměv
proto je to slovo zádvodník v uvozovkách Mrk
   Návrat  
sablos je teď offline  sablos
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.6.2010 , 12:22   Citovat  

taky takový potkávam s tim nic nenaděláš, bud přibrzdit at si jede kde na něj čečá teta s kosou a nebo přidat a ujet mu.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.6.2010 , 12:28   Citovat  

sablos napsal:
taky takový potkávam s tim nic nenaděláš, bud přibrzdit at si jede kde na něj čečá teta s kosou a nebo přidat a ujet mu.
předevčírem jsem použil dobrou zbraň Velmi šťastný Jelikož se na mě lepil tak, že mě to začalo vytáčet, tak jsem podřadil a využil hulivosti mého motoru a hned bylo viděl jak se vzdálil... Holt spálenej olej mu nevoněl.. Velmi šťastný Velmi šťastný
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 12.6.2010 , 12:31   Citovat  

Nejvic techhle vymatlancu potkavam, kdyz prekrocim hranice CR a se zahranicni SPZ si dovolim nekoho predjet. Pak byva docela jedno kdo v tom sedi. A protoze pochazim z Brna a porad ho znam, dokazu po nem jezdit dost svizne, ale opet nastava problem s cizi SPZ, takze se me snazi i ve dne po meste (!) mistni strelci dokazat, ze to dokazou jeste mnohem rychleji. Ja tyhle ambice nemam, takze je nechavam v klidu ujet, at se vysekaji sami.
Pro objektivitu- jeste vic techhle hovad jsem vzdycky potkal na Slovensku (ale to neni nic proti nejakemu narodu, kazdy zodpovida sam za sebe a je mi fuk odkud je).
   Návrat  
Winie je teď offline  Winie
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.6.2010 , 12:36   Citovat  

takovejhle typku je mraky. casto je potkavam v okoli. zrovna nedavno sem mel tu cest s nakym floutkem s crxem oplastovanym, pak hodne potkavam seaty a stary oply. ale sam nejezdim mimo mesto podle predpisu, ale ze bych mel touhu zavodit s nekym to rozhodne ne. spis si zavodim sam se sebou Velmi šťastný ale hodne se mi i stava ze me par aut problikne ze chtej zavodit, ale to vetsinou jedu v Civicu, takze jim maximalne tak zamavam Velmi šťastný tuhle me vyzvala naka A4 s IC v prednim narazniku o rozmerech fotbalovyho stadionu a to sem se fakt nenechal vyprovokovat, frajer za to vzal a na 100 metrech mi ujel o 200 Velmi šťastný
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.6.2010 , 14:12   Citovat  

tak jsem teď za asi 8km jízdu potkal další dva degeny... zzzzzzz
   Návrat  
maryo je teď offline  maryo
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.6.2010 , 14:38   Citovat  

Taky zavodim(spis sam se sebou) a hraju si ve meste s rukavem. Jo, je hezky... Na okruh nemam penize ani cas... Aspon si trochu zprijemnim tu vsedni jizdu do prace...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.6.2010 , 14:56   Citovat  

maryo napsal:
Taky zavodim(spis sam se sebou) a hraju si ve meste s rukavem. Jo, je hezky... Na okruh nemam penize ani cas... Aspon si trochu zprijemnim tu vsedni jizdu do prace...
Já neříkám, že si občas taky nedám nějakou zatáčku, nebo neprojedu ostřeji nějaký úsek, ale předjet na plný auto, který na semaforech odbočuje a ještě mu tam v křižovatce vlítnout? Takhle asi nejezdíš...
   Návrat  
Destak je teď offline  Destak
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.6.2010 , 15:12   Citovat  

jupí tady se můžu přihlásit dneska jsem nestíhal byl jsem na návštěvě u montyho a u mě doma už čekal kupec na čtyřbod, takže jsem s sebou musel fakt hodit rychlostní průměr vesnice 50 a mimo cca 160 .... občas potkám dementa co chvátá do hrobu a občas se přistihnu při demenci já Úsměv
   Návrat  
jvkgrifone je teď offline  jvkgrifone
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.6.2010 , 15:14   Citovat  

blbci jsou v politice, blbci jsou na silnicích, blbci jsou i na H-C, to je život HaHaaa
   Návrat  
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 12.6.2010 , 15:15   Citovat  

dovoluju si se pridat ke skupine blbcu na Honda clubu Úsměv

a ted panove popravde kdo na to nikdy nehamt?Velmi šťastný nejakej knez ci jeptiska.. najde se?
   Návrat  
spacekiller je teď offline  spacekiller
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.6.2010 , 15:25   Citovat  

Tohle je věčné dilema. Závodníky-bezmozky potkávám docela často a rozhodně je neuznávám. Na druhou stranu, sám se rád svezu na hezké silnici. Podle mě je rozdíl mezi tím, když dělá člověk závodníka v hustém provozu a na rizikových místech, nebo když si v neděli ve čtyři hodiny ráno přivstane a jede projet zatáčky... Bohužel bez rizika není ani jedno.
U těch okruhů vidím zásadní problém v tom, že je jich v čechách málo. Resp. volných okruhových dní je jako šafránu. Nehledě na finanční stránku věci. Přeci jen většina těch bezmozků jsou mladí řidiči, kteří počítají každou korunu. No a pak jsou tu magoři v drahých autech, o jejichž řidičských schopnostech lze mnohdy pochybovat a kteří zkrátka nemyslí. (Bentley Continental GT 100 km/h obcí v pravé poledne...)
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.6.2010 , 15:27   Citovat  

Destak napsal:
jupí tady se můžu přihlásit dneska jsem nestíhal byl jsem na návštěvě u montyho a u mě doma už čekal kupec na čtyřbod, takže jsem s sebou musel fakt hodit rychlostní průměr vesnice 50 a mimo cca 160 .... občas potkám dementa co chvátá do hrobu a občas se přistihnu při demenci já :)

ted te tu ukamenujou :D

Ja taky na to obcas hamtnu, ale malokdy nekoho honim. Naposledy to bylo tak pred rokem novy STI v dubskych zatackach a pekne jsem provetral brzdy, kdyz jsem se rozhodl nepredjizdet nevinneho trafikanta (kteryho sti predjelo), protoze se v protismeru ukazalo auto. I tak jsem ho vydesil a toho naproti taky (blikal, troubil, myslel si o me, to co jsem v tu chvili byl),ale pritom pohoda, jen to vypadalo asi z protismeru, ze ho predjet nakonec jdu, kdyz jsem dobrzdoval uz vedle (ne)predjizdenyho auta nez jsem se zaradil za nej.... Pak jsem se na to vybod, protoze STI uz vprachu a provoz prave houstnul.

a ted do me taky :))
   Návrat  
Fish je teď offline  Fish
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.6.2010 , 15:39   Citovat  

Taková je doba. Je pravda že Češi jsou na to experti,myslím že to pochází z naší národní povahy, pomlouvat a závidět druhému i nos mezi očima, každý si pak chce alespoň za volantem dokázat,jak je dobrej v té své natuněné, či sériové káře,kterou má na leasing. Prostě Češi nejsou pohodáři,ale vejtahové Mrk Co je ale zajímavé,jak za hranicemi státu dokážou být Češi ohleduplní za volantem, např. v Belgii mi pomohl Český řidič kamiónu,udělal mi místo,pustil mě na úkor sebe a ještě mě zdravil,jediné vozidlo z Čech,které jsem potkal Úsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.6.2010 , 16:00  Naposledy upravil Fish dne 12.6.2010 , 16:28, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Bitkar napsal:
ted te tu ukamenujou Velmi šťastný

Ja taky na to obcas hamtnu, ale malokdy nekoho honim. Naposledy to bylo tak pred rokem novy STI v dubskych zatackach a pekne jsem provetral brzdy, kdyz jsem se rozhodl nepredjizdet nevinneho trafikanta (kteryho sti predjelo), protoze se v protismeru ukazalo auto. I tak jsem ho vydesil a toho naproti taky (blikal, troubil, myslel si o me, to co jsem v tu chvili byl),ale pritom pohoda, jen to vypadalo asi z protismeru, ze ho predjet nakonec jdu, kdyz jsem dobrzdoval uz vedle (ne)predjizdenyho auta nez jsem se zaradil za nej.... Pak jsem se na to vybod, protoze STI uz vprachu a provoz prave houstnul.

a ted do me taky Úsměv)

To byla reakce na Destáka

A teď si představ jak za zatáčkou potkáš v protisměru auto a v tvém směru pojede cyklista 10km/h. Ty budeš brzdit o 150km/h na pár metrech Mrk
Buď máš přímo kosmický brzdy,nebo si právě z cyklisty udělal placku
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.6.2010 , 16:22   Citovat  

Fish napsal:
A teď si představ jak za zatáčkou potkáš v protisměru auto a v tvém směru pojede cyklista 10km/h. Ty budeš brzdit o 150km/h na pár metrech Mrk

spíš cyklistu rozstřelil na wc
   Návrat  
cr4sh3r je teď offline  cr4sh3r
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.6.2010 , 16:48   Citovat  

Kdyby kdyby kdyby... Tuhle situaci jsem řešil už několikrát, jen se rozmyslet jak nejlíp zareagovat, přemýšlet co nejrychlejc a mít dobrej odhad.. Na to se člověk musí spolehnout no... Buď přibrzdím o nějakej ten kilák a cyklistu předjedu až auto projede, nebo přidám plyn a předjedu cyklistu dřív než projede auto. Na to minutí cyklisty nebo auta, potřebujete ani ne půl sekundy, a pokud zatáčka není pravej úhel, tak vidíte předem aspoň "dvě vteřiny". A nebo se tam člověk prostě vleze papa Každopádně všeci tři pojedou dál s plnýma trenkama pořádnej výtlem
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.6.2010 , 16:57   Citovat  

cr4sh3r napsal:
Kdyby kdyby kdyby... Tuhle situaci jsem řešil už několikrát, jen se rozmyslet jak nejlíp zareagovat, přemýšlet co nejrychlejc a mít dobrej odhad.. Na to se člověk musí spolehnout no... Buď přibrzdím o nějakej ten kilák a cyklistu předjedu až auto projede, nebo přidám plyn a předjedu cyklistu dřív než projede auto. Na to minutí cyklisty nebo auta, potřebujete ani ne půl sekundy, a pokud zatáčka není pravej úhel, tak vidíte předem aspoň "dvě vteřiny". A nebo se tam člověk prostě vleze papa Každopádně všeci tři pojedou dál s plnýma trenkama pořádnej výtlem

Ve 160km/h toho moc nepromyslíš i když uvidíš 60m před sebe
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.6.2010 , 17:03   Citovat  

Fish napsal:
To byla reakce na Destáka

moje mama vzdycky rika
"kdyby byli v pr.. ryby, nemuseli by bejt rybniky"
cyklistu muzes srazit i pri vyprakovavani, a kdyby jsme meli resit furt nejaky takovyhle "kdyby" a "predstav si", tak sme si nikdo zadny auto nekoupil, a nechodili ani ven pred barak, protoze co kdyby z okna vypadlo treba piano...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
"závodníci" na silnicích
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina