Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
"závodníci" na silnicích
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11  Další 
Zaslat odpověď

Strana 4 z 11

tak kolik jich potkáte za den ?
žádného
9%
 9%  [ 8 ]
jednoho
26%
 26%  [ 23 ]
dva
26%
 26%  [ 23 ]
tři a více
38%
 38%  [ 34 ]
Hlasovalo : 88
Celkem hlasů : 88

spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 13.6.2010 , 22:58   Citovat  

Bitkar napsal:
sorry spoone, ale tentokra jsi u me trosku klesl...
1. brzdit schvalne, aby se rozsekal, mi neprijde bezpecny a rozumny (bud ujedu nebo pustim)
2. nesnasim, kdyz nekdo jede, ja vklidu za nim a nejednou u cedule obce, kde jeste ani obec neni, to zaflekuje na 50. Pritom by stacilo pustit plyn, bud 50m pred ceduli a nebo i za ni. To fakt nemam rad a to se na nej nelepim.

Velmi šťastný to mě mrzí,ale nevim co je na tom zvláštního..Mimo obec se má jet 90,v obci 50,tak je logický,že do tý obce tou 50tkou vjedu Hihi
1.Nebrzdil jsem schválně,aby se rozsekal,ale proto,abych já jel v obci 50.Moh mě objet a pokračovat v obci stovkou,v tu chvíli na to bylo času i místa dost.Proč bych mu ujížděl,když jedu konstantně 110,on se za mě připojil na předchozí křižovatce,dotáh se na 110 a držel se mýho kufru.Je to sjezd do Libouchce od Teplic,cca 2km rovnej úsek z kopečka,kde se vejdou 3 auta vedle sebe,takže měl dost dlouho na to,aby mě předjel,celou dobu proti nám nikdo nejel.
2.kde je obec,když ne za cedulí?Mám bodovou tísen,takže si ty cedule sakra hlídám,zvlášt když vim,že hned v tý zatáčce za touhle cedulí občas stávaj s trojnožkou a na další rovince před návsí to vybíraj.. Tak to valím bulvy
Měl dodržovat bezpečnou vzdálenost nebo jet 90 nebo počítat s tim,že budu brzdit a ne mi do poslední chvíle viset na kufru..Měl tam tak dva metry..Kdyby byl v normální vzdálenosti,budu brzdit normálně,ale když na mě visí,tak at ukáže jak mu taky brzdí kouř
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 13.6.2010 , 23:06   Citovat  

no, pocitat s tim, ze budes brzdit, kdyz do posledni chvile jedes 110 ... Nepredjel te mozna proto, ze mu 110 vyhovovalo a cekal ze treba jen sundas nohu z plynu. Me neslo o to ho omlouvat. Me jde o to, ze kdyz chces jet 50 v obci, coz je koser, tak uz brzdim v klidu 50m pred znackou a ne 10m tim stylem, ze to zaflekuju ze 110 na 50 na tech 10ti metrech. To se na me nezlob, ale to je vetsi prasarna nez mit mensi vzdalenost.
Kdyz vidim strelce, jak se lepi, tak vklidu brzdim dokud me nepredjede, pripadne mu hodim blinkr a jsem u strany a mam ho z krku a on je happy. Taky bych potreboval novej zadek, ale muze se to pekne vymstit.
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 14.6.2010 , 6:36   Citovat  

Bitkar napsal:
Nepredjel te mozna proto, ze mu 110 vyhovovalo a cekal ze treba jen sundas nohu z plynu.

v tom pripade porad nema nikdo narok ti jet nalepenej na kiss me

vrcholne to nenavidim a kdyz uz nemuzu resit situaci konstatnim zpomalovanim aby vytekl a radsi predjel tak to resim taky poradnym prislapnutim brzdy..a at se treba wc

dodrzovat 2s vzdalenost je az trapne znama vec..a neni to tak z zadneho pleziru..proste kdyz clovek chce provokovat/jinej duvod to ze se ti nalepi na kiss me mit nemuze/ tak at pocita s tim,ze se mu to muze vymstiti Lucy
   Návrat  
jvkgrifone je teď offline  jvkgrifone
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.6.2010 , 10:50   Citovat  

no nekecej, já musím souhlasit s Bitkařem. Meziměstský přesuny podnikám většinou v noci, takže letím co mi smysly dovolej a obce si všímám třeba i později, v tom případě zadupnu brzdy, ale vždy až po kontrole zrcátek. Ale souhlasím s tím, že když někdo chce dodržovat 50 v obci, což bychom měli, pánové, tak by bylo záhodno to vodbrzdit nějakým rozumným způsobem před obcí. Sviňárny na silnici nepatří a když se někdo chová jako hlupák, tak mu s širokým úsměvem uhnu a myslím si svéÚsměv
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 14.6.2010 , 13:52   Citovat  

Bitkar napsal:
no, pocitat s tim, ze budes brzdit, kdyz do posledni chvile jedes 110 ... Nepredjel te mozna proto, ze mu 110 vyhovovalo a cekal ze treba jen sundas nohu z plynu. Me neslo o to ho omlouvat. Me jde o to, ze kdyz chces jet 50 v obci, coz je koser, tak uz brzdim v klidu 50m pred znackou a ne 10m tim stylem, ze to zaflekuju ze 110 na 50 na tech 10ti metrech. To se na me nezlob, ale to je vetsi prasarna nez mit mensi vzdalenost.
Kdyz vidim strelce, jak se lepi, tak vklidu brzdim dokud me nepredjede, pripadne mu hodim blinkr a jsem u strany a mam ho z krku a on je happy. Taky bych potreboval novej zadek, ale muze se to pekne vymstit.

On se ale lepil s tim,že chtěl bejt nalepenej,nic víc..Kdyby mě chtěl vzít,měl na to celou 2km rovinu a za pár set metrů už moh vědět,že nezrychluju..Nevim proč by to měla být prasárna,chtěl jsem jet v obci 50,měl začít brzdit nebo sundat nohu z plynu už dřív,nemusel pak koukat jak postavička z cartoonu.Navíc je to občan z tý vesnice,takže musel vědět,že začíná obec..Ale jo,možná jsem prase,mě to nevadí..Novej zadek nepotřebuju,ale třeba takovýhle dravce jedna takhle nemilá příhoda donutí k zamyšlení.Občas jim přišlápnu brzdu,ale jen kontakt na rozsvícení žárovek,aby se lekli Hihi Předjet mě může každej,nikomu nebránim(když vidim rozjetýho,jdu ke straně..když je někdo za mnou a vykukuje,uhnu a občas i ten blinkr přidám,když já už vidim a on asi ještě ne..o motorkářích nemluvě),ale na zadku mi prostě nikdo viset nebude,na to jsem háklivej HaHaaa
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 14.6.2010 , 14:12   Citovat  

spoon napsal:
On se ale lepil s tim,že chtěl bejt nalepenej,nic víc..Kdyby mě chtěl vzít,měl na to celou 2km rovinu a za pár set metrů už moh vědět,že nezrychluju..Nevim proč by to měla být prasárna,chtěl jsem jet v obci 50,měl začít brzdit nebo sundat nohu z plynu už dřív,nemusel pak koukat jak postavička z cartoonu.Navíc je to občan z tý vesnice,takže musel vědět,že začíná obec..Ale jo,možná jsem prase,mě to nevadí..Novej zadek nepotřebuju,ale třeba takovýhle dravce jedna takhle nemilá příhoda donutí k zamyšlení.Občas jim přišlápnu brzdu,ale jen kontakt na rozsvícení žárovek,aby se lekli Hihi Předjet mě může každej,nikomu nebránim(když vidim rozjetýho,jdu ke straně..když je někdo za mnou a vykukuje,uhnu a občas i ten blinkr přidám,když já už vidim a on asi ještě ne..o motorkářích nemluvě),ale na zadku mi prostě nikdo viset nebude,na to jsem háklivej HaHaaa

souhlasim..je neco kdyz se mi nekdo nalepi na zadek aby pak svizne predjel/proste brzdi protoze jede treba nekdo v protismeru a proste se na me nalepi kdyz uz nic jineho nezbyva a pak me svihne..to delam taky a bevidim v tom jediny problem/ a neco kdyz se tam veze jako wokurka proste mi to prijde hloupe dementni kuky kuk
to pak at klidne blbe cumi az se rozsviti ty 3 brzdovy HaHaaa
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.6.2010 , 14:35   Citovat  

Bitkar: plne souhlas.. jestli jsem se neco naucil, tak pouzivat mozek a kdyz se nekdo lepi, tak zablikam a klidim se ke strane..jsme spokojeny oba dva a nikdo nikoho neohrozuje..

Spoon: uz jsi jen kousek od toho se zachovat jako ten pan na dalnici se SuberBem Tak to valím bulvy
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Moderátor
PříspěvekZaslal: 14.6.2010 , 14:49   Citovat  

gizmi napsal:

Spoon: uz jsi jen kousek od toho se zachovat jako ten pan na dalnici se SuberBem Tak to valím bulvy

Ten to okopíroval ode mně Hihi Já to udělal asi o týden dřív v Boleslavi,ale s tím,že jsem byl ten vepředu a šel doleva,někdo s koktou to neustál,tak to o 90° otočil přes dělící pruh Hihi
Btw ještě jsi mi nevysvětlil jak je to s těma předpisama Mrk
Hlavator:dík,že ses přiznal,už jsem se málem začal cítit divně Velmi šťastný
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 14.6.2010 , 15:18  Naposledy upravil Hlavator dne 14.6.2010 , 15:23, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

spoon napsal:

Hlavator:dík,že ses přiznal,už jsem se málem začal cítit divně Velmi šťastný

v poho Velmi šťastný

gizmi napsal:
Bitkar: plne souhlas.. jestli jsem se neco naucil, tak pouzivat mozek a kdyz se nekdo lepi, tak zablikam a klidim se ke strane..jsme spokojeny oba dva a nikdo nikoho neohrozuje..

nechapu proc bych mel nekomu uhybat jak hlupak..jedu si predpis 90km/h a to,ze nejaka wokurka musi jet 120 neznamena,ze se mi prilepi na kiss me a ja se milostive budu uhejbat nekde pangejtem papa

ma si najit k predjeti priznive misto a ne provokovat at se uhnu..kde to jako jsme Cooo???

co takhle udelat vsude pruh pro ty co jezdi podle predpisu tedy 90 - 110 abych nekecal HaHaaa umi podradit a bezpecne predjet na par desitkach metrech bez toho aby na nekom 3km viseli jako mravenec a vedle ty DRUHE co musi jet za kazdou cenu jako zavodnici a neumi nic jineho nez ti libat zadek a provokovat papa
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 14.6.2010 , 15:23   Citovat  

Hlavator napsal:
nechapu proc bych mel nekomu uhybat jak hlupak..jedu si predpis 90km/h a to,ze nejaka wokurka musi jet 120 neznamena,ze se mi prilepi na kiss me a ja se milostive budu uhejbat nekde pangejtem papa

ma si najit k predjeti priznive misto a ne provokovat at se uhnu..kde to jako jsme Cooo???

Ale on tě přece neohrožuje,když je za tebou,to ty omezuješ jeho svojí plynulou 90km/h jízdou..Už to konečně pochop pořádnej výtlem A bacha,jsou na to předpisy Hihi
   Návrat  
sablos je teď offline  sablos
5 háček
PříspěvekZaslal: 14.6.2010 , 15:24   Citovat  

Bitkar napsal:
sorry spoone, ale tentokra jsi u me trosku klesl...
1. brzdit schvalne, aby se rozsekal, mi neprijde bezpecny a rozumny (bud ujedu nebo pustim)
2. nesnasim, kdyz nekdo jede, ja vklidu za nim a nejednou u cedule obce, kde jeste ani obec neni, to zaflekuje na 50. Pritom by stacilo pustit plyn, bud 50m pred ceduli a nebo i za ni. To fakt nemam rad a to se na nej nelepim.
k tomu bodu 2, jakmile by měli policisté za cedulí radar a ty nejel 50 okamžitě máš pokutu, tak si vyber bud pojedeš 50 nebo pokuta dle překročení rychlosti????ještě něco??? papa
   Návrat  
HonDan je teď offline  HonDan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.6.2010 , 15:24  Naposledy upravil HonDan dne 14.6.2010 , 15:29, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

gizmi napsal:

pořádnej výtlem pořádnej výtlem gizmi tvoe dyk ses ho este pred mesicem zastaval, ze se to mohlo stat ze kdyz ty jedes a nekdo ti neco udela tak ho pak taky vyskolis a oplatis mu to a ted tady moralizujes, to sou veci tuto zmatenej

abych tu jen tak neplacal do vody, od gizmiho:
Henges: moralisto.. zkus nekdy jezdit kazdej den par let po dalnici a zazijes si od takovych slecen takove zazitky ze mozna zmenis nazor.. Chlap to prehnal, o tom zadna!!!! Ale nedivim se jestli mu to tam foukla na posledni chvili (coz se opet nikde nevidi!!!) Jak nekdo napsal - je to medialni masaz pro hloupoucke lidi a s tim plne souhlasim.. Cca 4 mesice zpet jsem videl na dvouproudovce v zrcatku jak mlady chlapec ohrozil ve starem fordu chlapa a ten mel co delat aby to auto nerozmlatil (octavia s rakvi na strese a deckama vzadu co jela z hor) ...kdyz dojel me, tak jsem na nej zatroubil a ukazal na hlavu co ze jako dela..Milej kloucek udelal PRESNE to same co vidite tady na videu, akorat ze ja mu neuhnul ani o pid a byl nucen udelat trhnuti i zpet..pak na to slapnul a ujizdel..silnice byla prazdna, tak jsem prilozil do kamen ve svem pruhu a dohnal si ho :o) Klucina manevr s usmevem zopakoval (coz jsem jiz cekal) a tak jsem vzal volant a tentokrate mu sel vstric (jooooo jak krasne se lita s kvalitnim pojistenim)..kluk zblednul, ja se zacal usmivat a chlapec skoncil v krizovatce na obrubniku.. Myslim ze si bude pamatovat Jinak rychlost cca 60km/h, takze po zabrzdeni si polibil obrubnik tak ze se mu nemohlo nic stat.. :o) Ale i tak jsem vklidu dojel na Lochac a hralo me ze se trebas nekdo pouci.. Miluju tyhle situace primo Kdyz clovek travi vetsinu casu za volantem, tak hodne meni nazor a zenska z toho videa taky dle meho pipinka, protoze jsem zazil taky na dalnici jak kamionu rachla guma a poslal to cele napric..ja jel 140km/h a verte ze jsem gumoval slusnou trasu nez jsem to auto zastavil a taky jsem zustal jako vetsina lidi napric..A tohle se stat tenhle babe tak je mrtva, ne? By to poslala uplne stejne.. Ale tim nerikam opet ze ten chlap by nemel byt potrestan
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 14.6.2010 , 15:26   Citovat  

spoon napsal:
Ale on tě přece neohrožuje,když je za tebou,to ty omezuješ jeho svojí plynulou 90km/h jízdou..Už to konečně pochop pořádnej výtlem A bacha,jsou na to předpisy Hihi

jj..zda se ze nekteri tady si presne tohle mysli..skoda,ze neco nenapsal jeste Algol..by jim rekl,ze sou jak ovce pořádnej výtlem pořádnej výtlem

jako at se na me nikdo nezlobi..ale ja platim stejne dane,stejne poplatky a jezdim podle stejnych predpisu jako ostatni..nebudu nekomu kdo pospicha-vyjma tech kterym nalezi prednost v jizde-uhejbat pangejtem aby nahodou neprosvihl business schuzku a leti tam ve sve X6ce 150km/h na okrsce Hihi
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 14.6.2010 , 15:30   Citovat  

gizmi napsal:

ted gizmi musim řict že meleš hova..ny Tak to valím bulvy
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 14.6.2010 , 15:34   Citovat  

sablos napsal:
ted gizmi musim řict že meleš hova..ny Tak to valím bulvy

a to pekne velke..skoro jak barak Lucy
   Návrat  
eso-sannycars je teď offline  eso-sannycars
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.6.2010 , 15:35   Citovat  

kdyz to tak ctu, tam mi nejak nejde do hlavy jedna vec...a to, proc vsichni chteji typery, vti, vtec....vzdyt vsichni jezdite podle predpisu a na to vam staci d13 ne?
ze by na "vikendove svezeni"? a kde s tim o vikendu jezdite? okruh to nebude.... to mi hlava nebere
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 14.6.2010 , 15:36  Naposledy upravil sablos dne 14.6.2010 , 15:37, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Hlavator napsal:
a to pekne velke..skoro jak barak Lucy
pokud vim tak brzdit můžu jak chci, do zrcátek se kouknu jestli nikoho nemam nebo mám, většinou prvně bliknu brzdama a pak brzdim zj nejdřiv varuju a pak brzdim. ale koukám gizmi tu začina každyho odsuzovat.SPOONe tak někoho vytlač z okresky at se o tobě dozvíme ve zprávacha gizmi má na duši klid KO .
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 14.6.2010 , 15:37   Citovat  

HonDan:Dobře ty pořádnej výtlem pořádnej výtlem Získáváš 100 bludišťáků je to dobrý
Tak buď mě Gizmi uctívá jako pána v superbu a nebo se z něj stal,cituji:"hloupoučký člověk" jak sám napsal pořádnej výtlem
Každopádně si mě tím Danečku rozsekal,konečně něco poukázalo na našeho větropláště Velmi šťastný
!!!HonDan!!!
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 14.6.2010 , 15:45   Citovat  

eso-sannycars napsal:
kdyz to tak ctu, tam mi nejak nejde do hlavy jedna vec...a to, proc vsichni chteji typery, vti, vtec....vzdyt vsichni jezdite podle predpisu a na to vam staci d13 ne?
ze by na "vikendove svezeni"? a kde s tim o vikendu jezdite? okruh to nebude.... to mi hlava nebere

protoze s nim se nemusis na nekoho lepit jak wokurka

seslapnu a bezpecne predjizdim..osobne uznavam tyhle auta hlavne z tohodle duvodu..tedy patricne zrychleni .. mel sem 2.0 turbo benzin ve ctyrkolce a muzu rict,ze se s nim predjizdelo velmi dobre Mr. Green

na to abych s nim jezdil 220km/h sem ho nemel a ani na okruh Ble
   Návrat  
Kondik je teď offline  Kondik
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.6.2010 , 16:14   Citovat  

eso-sannycars napsal:

Dobra otazka, reknu za sebe

Mestskych 0 ~ 50 aka 0 ~ 60 ze semaforu me nebavi delat 10 sec jako ostatni.
Dale u specifickych aut ktere jsem mel mi vadilo ze na 50 ~ 60 , lepe receno moje Magda 2.0 Comprex , na 50 byla na ni 4ka malo a 3ka moc ... kraval. Vykonnejsi potovra byva standarte tizsi a nemusi se tak vytacet.

A pak pohodli , v pripade mestskeho provozu pohodli v zacpach.

Na dalnici to vykonnejsi opet zustava tissi ne to male urucene neco.

A na konec fun factor kterej nejaka 55 kW veci postradaji.
Kazdejc chce byt obcas prase a ti zodpovedni si najdou volnou silnici kde siroko daleko nic nevidi, nebo parkoviste bez lidi atd atd. kdo chce prasit muze bezpecne.

Proto ta predpisove a rychloste dostatecna 1.x mi nestaci a nemam ji přátele
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.6.2010 , 16:47   Citovat  

sablos napsal:
k tomu bodu 2, jakmile by měli policisté za cedulí radar a ty nejel 50 okamžitě máš pokutu, tak si vyber bud pojedeš 50 nebo pokuta dle překročení rychlosti????ještě něco??? :papa:

nikomu nebranim jet 50, ale neznamena ze 1m pred ceduli ma jet 90 a na ceduli 50 :)) Joooo, mi pripomnelo - jeste lepsi jsou typci, co tohle udelaj uz 20m pred ceduli, pro jistotu.

spoon: kdyz mu pribrzdis na sneci rychlost (pomalu pribrzdis) a jeste hodis blinkr, tak se ti ze zadku odlepi a ani pri tom nikoho neohrozis.
gizmi, radsi pomlc, hondan ma recht, nedavno to story jak jsi na nekoho najizdel, protoze on na tebe taky.
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 14.6.2010 , 16:51   Citovat  

Bitkar napsal:
spoon: kdyz mu pribrzdis na sneci rychlost (pomalu pribrzdis) a jeste hodis blinkr, tak se ti ze zadku odlepi a ani pri tom nikoho neohrozis.

aha..tak kazdemu takovemu blbovi ja budu pribrzdovat na sneci rychlost a hazet blinkry , ne to snad ne tak to fakt urcite nebudu Velmi šťastný nechapu proc bych to mel delat..takovych blaznu potkas na cestach nepocitane..tam nebudu na te silnici jak onuce šuk

kdyz chce predjet tak at se to laskave nauci delat normalne jako kazdy slusny ridic Chápeš! Chápeš!
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 14.6.2010 , 16:53   Citovat  

Bitkar napsal:
nikomu nebranim jet 50, ale neznamena ze 1m pred ceduli ma jet 90 a na ceduli 50 Úsměv) Joooo, mi pripomnelo - jeste lepsi jsou typci, co tohle udelaj uz 20m pred ceduli, pro jistotu.

gizmi, radsi pomlc, hondan ma recht, nedavno to story jak jsi na nekoho najizdel, protoze on na tebe taky.
co ti řeknou policajti když nahodou nedobrzdí???? měl jste přizpůsobit jízdu či jak tomu říkaj povaze vozovky a odstup papa a vic to nebudou řešit. pamatuju jen jeden případ ženská spěchala předjela plně naloženou tatru 815(řidil kamarád, 40tun) zahamstla a on to samozřejmě neubrzdil, po zjištovani ta ženská byl aobviněná pač on to s těma 40 tunama nemohl jen tak ubrzdit a nic se mu nestalo.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 14.6.2010 , 16:56   Citovat  

Hlavator napsal:
aha..tak kazdemu takovemu blbovi ja budu pribrzdovat na sneci rychlost a hazet blinkry , ne to snad ne tak to fakt urcite nebudu Velmi šťastný nechapu proc bych to mel delat..takovych blaznu potkas na cestach nepocitane..tam nebudu na te silnici jak onuce šuk

kdyz chce predjet tak at se to laskave nauci delat normalne jako kazdy slusny ridic Chápeš! Chápeš!
moje slova je to dobrý
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 14.6.2010 , 18:12   Citovat  

Ne ze bych rad globalizoval, ale presvedcuju se i na H-C, ze si Cesi delaji navzajem policajty a velmi radi vychovavaji jeden druheho, trestaji za to jak ten druhy jede podle nich spatne. Kdyz se budem navzajem takhle prudit, bude na ceskych silnicich prave tak veselo jako doposud.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.6.2010 , 18:21   Citovat  

Bully napsal:
Ne ze bych rad globalizoval, ale presvedcuju se i na H-C, ze si Cesi delaji navzajem policajty a velmi radi vychovavaji jeden druheho, trestaji za to jak ten druhy jede podle nich spatne. Kdyz se budem navzajem takhle prudit, bude na ceskych silnicich prave tak veselo jako doposud.

tak ted jsi to vystihl.
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.6.2010 , 18:37   Citovat  

Hondari, co dodat pořádnej výtlem Jak napsal Eso, vsichni predpisovi jezdci a vsichni kupuji VTicka Velmi šťastný

HonDan: ja nikoho nevytlacoval, jel jsem ve svem pruhu, to ten klucina na me najizdel - ja uhnul a poslal mu to zpet.. to je velky rozdil..Mrk A nic to nemeni na tom ze kdyz nekdo pojede zamnou jak pípák, tak ze mu uhnu, protoze NIKDY nevis koho veze a co se stalo.. Mrk Ale chapu ze namachrovanej frajirek v Honde mu to zaslapne aby dostal sveho Tak to valím bulvy
   Návrat  
WotanMitUns je teď offline  WotanMitUns
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.6.2010 , 19:51   Citovat  

gizmi napsal:
Hondari, co dodat pořádnej výtlem Jak napsal Eso, vsichni predpisovi jezdci a vsichni kupuji VTicka Velmi šťastný

HonDan: ja nikoho nevytlacoval, jel jsem ve svem pruhu, to ten klucina na me najizdel - ja uhnul a poslal mu to zpet.. to je velky rozdil..Mrk A nic to nemeni na tom ze kdyz nekdo pojede zamnou jak pípák, tak ze mu uhnu, protoze NIKDY nevis koho veze a co se stalo.. Mrk Ale chapu ze namachrovanej frajirek v Honde mu to zaslapne aby dostal sveho Tak to valím bulvy
si to zase rozsekl.. Big LOL.. wc
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 14.6.2010 , 19:51   Citovat  

gizmi napsal:

Ano,to jsme odsouhlasili,že pokud někdo evidentně pospíchá,tak mu bez problému uhnem..Ale ne když se lepí na nárazník evidentně jen ze svýho rozmaru a nikam nepospíchá,protože by už dávno předjížděl Tak to valím bulvy Pak může následovat namachrovanej hondař,aby dostál svého šuk
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 14.6.2010 , 20:06   Citovat  

gizmi napsal:

hele gizmi nic proti tobě ale občas je dobrý se držet hesla "mlčeti zlato"
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
"závodníci" na silnicích
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina