Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
jaky antiradar i rušičku
Fórum: Elektroinstalace
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Hmotor je teď offline  Hmotor
0
PříspěvekZaslal: 3.5.2010 , 22:29   Citovat  

Ahojte kluci,jelikož jsem to zase schytal,tak jsem se chtěl do budoucna zeptat,jaky antiradar a jakou rušičku si koupit.
Vím,že někdo bude řikat,že rušička je nepovolená,spíš zakázaná(ale spoustu lidí už ji máÚsměv),ale to teď řešit nebudu.
spíš mě zajímají názory na třeba Vaše antiradary,které někdo z Vás vlastní,nebo které jsou nejvhodnější,nejlépe přesně typ,na internetu je jich už hodně,ale atˇnekoupím nějakou třeba nefunkční svítící maketu:-)

děkuji
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
TRUcKER je teď offline  TRUcKER
Jak malej Jarda [2]
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 3.5.2010 , 22:54   Citovat  

kamos mel mylsim kobru, nebo jak se to jmeno¨valo a rikal ze to bylo OK

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
666potky je teď offline  666potky
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 3.5.2010 , 23:57   Citovat  

hlavne si nekupuj z usa , vraj tam maju uplne ina pasma

a k veci ja mam viec menej veterana(dosah 850m), moc sa nanho nespolieham, ale ak sa ozve " TELLS BANDITS" alebo nejak tak , stale pribrzdim Velmi šťastný Velmi šťastný

dj-bobr je teď offline  dj-bobr
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 4.5.2010 , 1:00   Citovat  

Nevím, zda mají ještě antiradary smysl - drtivá většina měření dnes probíhá pomocí laseru nebo úsekovky. Laserový měřič sice detekovat lze, ale už je pozdě brzdit. Úsekovka je detekovatelná jen pomocí měření IR přísvitu, který zdaleka ne všude jede. A rušička na laser.. je funkční, ale ilegální řešení.
(úsekovku lze samozřejmě poznat okem, kamery na sloupě a příčné čáry na silnici, resp. sledovat diskuzní fóra a ony se úsekovky zpravidla rychle profláknou Úsměv )

Radary s mikrovlnným systémem jsou už na ústupu. Když už antiradar, tak takový, který umožňuje vypínat pásma X (10GHz, v ČR v tomto pásmu běží datové spoje, dělalo by to falešné poplachy) a K (24GHz, taky datové spoje + informační radarové cedule). Jediné pásmo v ČR používané je Ka, ovšem na trochu jiných kmitočtech, než na které jsou laděné US verze detektorů. Takže to chce Euro verzi antiradaru, který počítá se specifiky radarů v ČR. Ale stacionáry s mikrovlnou jsou většinou všeobecně známé a měření mikrovlnou v terénu je poskrovnu (červená oktávka s Ramerem). V terénu dneska často měří policejní auta se systémy Gesig a Polcam, obojí "mobilní úsekové měření" - nic nevysílají, jen točí kamerou a nejsou zjistitelná, pomůže jen se naučit rozpoznat konkrétní měřící vozy.

Fuj, to jsem se rozepsal takhle v noci Úsměv

marek.82 je teď offline  marek.82
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 4.5.2010 , 5:22   Citovat  

antiradar
tudy odkaz

antilaser
tudy odkaz

oboji vyzkousene Se stydím a funguje to ale treba na passaty a tomu podobne ti nepomuze nic Velmi šťastný

a nakup na antiradary.net taky odzkouseny je to dobrý

coudu je teď offline  coudu
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 4.5.2010 , 13:32   Citovat  

marek.82 napsal:
antiradar
tudy odkaz

antilaser
tudy odkaz

oboji vyzkousene Se stydím a funguje to ale treba na passaty a tomu podobne ti nepomuze nic Velmi šťastný

a nakup na antiradary.net taky odzkouseny je to dobrý

Tyo to sou palety...
offtopic ->čest..hele dej si PLS jinej avatárek!

Becky je teď offline  Becky
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 16.6.2010 , 15:16   Citovat  

Nemate nekdo na prodej? ted se mi povedlo ze me za 4roky jezdeni behem dvou tydnu zmerili na takovejch usecich ze sem myslel ze vybehnu z auta a cely jim to tam porovnam. Uz je nehodlam dal sponzorovat. je to dobrý

Majlou je teď offline  Majlou
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 16.6.2010 , 15:50   Citovat  

Vyresil jsem to nasledovne. Pokud jedu sam tak mam na dalnici smulu a musim se spolehnout jen sam na sebe, ale kdyz mam spolujezdce tak muj antiradar a hlavne odhaleni passata spociva v sikovnem spolujezdci s dalekohledem:-D, ktery monitoruje auta a hlasi celkem dobre a zadne falesne nebo jine poplachy se nekonaji Velmi šťastný

area07 je teď offline  area07
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 16.6.2010 , 16:42   Citovat  

Antiradar sice mám (Beltronics přesný typ si z hlavy nepamatuju), ale v současný době už postrádá smysl, jak psal dj-bobr proti passatům a jiným měřícím autům je antiradar bezmocný, protože tyhle měřidla nic nevysílaj a radar někdy ani nehlesne (vyzkoušel můj kolega na dálnici stálo ho to tuším tisícovku), úsekovýmu měření se taky člověk nevyhne (leda vozit prasečí masku Velmi šťastný ) a když radar začne hlasitě řvát a bliká nápis LASER tak se musí nekompromisně do brzd a stejně se to nedá dobrzdit - takže strop jízdy ve vesnici je tak 60 km/h aby se s tím dalo něco udělat a taky hrozí riziko že když se ti někdo lepí na zadek tak ti potom vletí do kufru.

De facto ho vozím jen pro ten "pocit že mě hlídá" Velmi šťastný

Ajsik je teď offline  Ajsik
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 16.6.2010 , 16:42   Citovat  

tohle píšou o radarech v čas. Svět motorů, asi 14 dní zpět:

skenovat0001.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
skenovat0001.jpg, 1.12 MB

ARMIK je teď offline  ARMIK
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 16.6.2010 , 23:06   Citovat  

Pokud chces antiradar, tak jedine Beltronics, treba radu RX65Euro (detekuje i laser), dej si ale pozor, aby to byla EURO verze, jinak mas jen 50% fukcnost. A co se rusicek tyka, myslim ze sou zbytecne, pokud jezdis jako clovek. Navic, jestli chces spolehlivou rusicku, nachystej si pekny balik penez. Antiradar smis pouzivat jen v CR, vsude jinde je zakazany !!!! Jeste k tem rusickam, mrkni sem , neco malo se tam doctes a hlavne si udelas predstavu o cene. Myslim, ze za takove ceny se ti ty penize nikdy nevrati. Jo a nez koupis jakykoliv antiradar za celni sklo, ujisti se, ze to sklo neni od vyroby tonovane, jinak ti to nebude fungovat.

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 17.6.2010 , 6:52   Citovat  

diky lidi, o pasaty a usekovky me ani tak nejde, jako napr o ty klobasy z melnika, merej na takovejch prehlednejch misteck kde by se klidne dalo jezdit 130. Vcera me dostali v pul treti, jedu si takhle pekne domu (smer praha - melnik - ceska lipa), slunicko sviti, skoro zadnej provoz tak nikam nepospicham. Jeste sem si rikal ze je pekne tak si musim davat pozor na na melnicky bimbase aby me nevyhmatli zase v obci jako predminuly patek (to uznavam, at v obcich merej, proti tomu sem nic nemam). Pekne projedu melnikem, mijim znacku konec melnika, tak pridam na 90, prejedu mirnej horizont a predemnou se otevre dlooouha rovinka a nikde nikdo, jen za mnou v dalce asi 2 auta. Tak si tak jedu, nevnimam moc rychlost, ale jedu opatrne, nikdo se na me nelepi nikdo mi neprekazi tak ani nemam duvod. Ale jak tak premejslim a myslenkama jsem uz jinkde tak periferne zahlidnu modrou octavku s bradavici, ktera byla nekde zasita ze sem si ji vcas nevsim, okamzite koukam na rychlost srdce se mi rozbusi a vidim neco lehce pres 100. Tak a je to v kiss me se mi honi hlavou, taky ze jo, dojedu do dalsi vesnice a uz na me jeden dickface mava. Tak zastavim a uz do me jede pecky. Jeste se mi smeje, prej: kdyby jste jel 100 tak vas pustime a vy jste jel 102. Ve me se vari krev ale zachovavam usmev na tvari a privetivy pristup. Ptam se jestli by s tim neslo neco udelat, protoze mi to prislo trochu na hlavu postaveny. A on na me, jestli mam hotovost nebo jesli vypiseme slozenku. Tak sem mu dal litr a dalsi dva body a upaloval sem dal, jeste ted mam nabehlou zilu na krku kdyz to tady pisu. Ale co, je to moje blbot a za to se plati offtopic

takhle sem prisel o 4 body a 2tis behem ani ne 14 dni, a to 4roky nikdy nic. tak sem z toho trochu spatnej

rotker je teď offline  rotker
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 17.6.2010 , 8:24   Citovat  

Sakra to jsou šmejdi ty cajti Smutný Tam na těch rovinkách to taky bežně střihám přes 100 km/h, někdy i přes 130 Ble

Neznamy205 je teď offline  Neznamy205
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 17.6.2010 , 8:52   Citovat  

ARMIK napsal:
... Jo a nez koupis jakykoliv antiradar za celni sklo, ujisti se, ze to sklo neni od vyroby tonovane, jinak ti to nebude fungovat.

těch čidel bývá víc ne? Nevyznám se v tom, ale mám v autě radar s 3mi čidly. jedno pod kapotou vedle Háčka, jedno za čelním sklem a jedno za zadním sklem.

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 17.6.2010 , 10:58   Citovat  

tsmart napsal:
těch čidel bývá víc ne? Nevyznám se v tom, ale mám v autě radar s 3mi čidly. jedno pod kapotou vedle Háčka, jedno za čelním sklem a jedno za zadním sklem.

Tak to asi nemas prenosny antiradar, ale na pevno instalovany. To uz je neco jineho za zase jine penize.

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 17.6.2010 , 11:33   Citovat  

rotker napsal:
Sakra to jsou šmejdi ty cajti Smutný Tam na těch rovinkách to taky bežně střihám přes 100 km/h, někdy i přes 130 Ble

presne, bezne tam taky nejezdim 102, "stesti" stalo pri me VTEC

marek.82 je teď offline  marek.82
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 17.6.2010 , 13:49   Citovat  

ARMIK napsal:
Pokud chces antiradar, tak jedine Beltronics, treba radu RX65Euro (detekuje i laser), dej si ale pozor, aby to byla EURO verze, jinak mas jen 50% fukcnost. A co se rusicek tyka, myslim ze sou zbytecne, pokud jezdis jako clovek. Navic, jestli chces spolehlivou rusicku, nachystej si pekny balik penez. Antiradar smis pouzivat jen v CR, vsude jinde je zakazany !!!! Jeste k tem rusickam, mrkni sem , neco malo se tam doctes a hlavne si udelas predstavu o cene. Myslim, ze za takove ceny se ti ty penize nikdy nevrati. Jo a nez koupis jakykoliv antiradar za celni sklo, ujisti se, ze to sklo neni od vyroby tonovane, jinak ti to nebude fungovat.

detekce laseru na antiradaru je zbytecna, kdyz te meri laserem tak vetsinou miri na predni svetla nebo od spz ( tam se to nejlip odbiji ) , takze kdyz mas antiradar za oknem tak ani nepipne ( to by musel ten laser zamerit nekde +- 30cm kolem antiradaru ) a kdyby uz ti to pisklo tak nez pribrzdis tak si davno zmereny.na laser jedine rusicka OK

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 17.6.2010 , 14:55   Citovat  

marek.82 napsal:
detekce laseru na antiradaru je zbytecna, kdyz te meri laserem tak vetsinou miri na predni svetla nebo od spz ( tam se to nejlip odbiji ) , takze kdyz mas antiradar za oknem tak ani nepipne ( to by musel ten laser zamerit nekde +- 30cm kolem antiradaru ) a kdyby uz ti to pisklo tak nez pribrzdis tak si davno zmereny.na laser jedine rusicka OK

Jojo souhlas OK

Obsah fóra Honda-club.cz   
jaky antiradar i rušičku
Fórum: Elektroinstalace
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina