Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
jak udělat odhášku, tak aby mi zůstalo auto?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Jonaasek je teď offline  Jonaasek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.6.2010 , 6:14   Citovat  

Zdravim, chci odhlásit mého starého accorda a nechat si ho na díly, nevíte někdo jak má být napsané to čestné prohlášení, že si auto ponechávám na jiné účely?....nechci rady typu asi by to mělo být....nebo, já bych npsal...zajímá mě jestli to někdo konkrétně dělal a co tam konkrétně napsal.....dík za radu....
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
vencakapa je teď offline  vencakapa
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.6.2010 , 6:23   Citovat  

To co k tomu budes vse potrebovat vis? ... Auto ti neodhlasi jako ucel zdroje ND - ale odhlasi ti ho jako sklad pro nahradni dily. Dakze prvni vyskousena vec. Je celkem jedno co tam napises. Da se to odhlasit i pro prestavbu na psi boudu :] OK
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 29.6.2010 , 7:51   Citovat  

Nebo si sežeň papír o eko likvidaci. Pro vystavovače dotyčných dokladů je to dobrý kšeft:) Práce nulová, bumážka nutná, penízky v kapsičce:-)
   Návrat  
georgo je teď offline  georgo
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.6.2010 , 8:36   Citovat  

Minor napsal:
Nebo si sežeň papír o eko likvidaci. Pro vystavovače dotyčných dokladů je to dobrý kšeft:) Práce nulová, bumážka nutná, penízky v kapsičce:-)

souhlasím. Tak jsem to preferoval taky. OK U mě ještě požadoval vyřízlé vinko.
   Návrat  
happy je teď offline  happy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.6.2010 , 13:48   Citovat  

papirova "ekolikvidace" ja podle mne zbytecne nakladna ... vystavovateli platis. kapanek prolustruj forum, pred nejakou dobou se to tu resilo. proste z auta je kurnik za barakem a smytec. cestne prohlaseni. pokud nenajdes tu tak zavolej na regist a ze to auto se ted pouziva takto a jak to sepsat ...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Idaho je teď offline  Idaho
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 29.6.2010 , 14:20   Citovat  

happy napsal:
papirova "ekolikvidace" ja podle mne zbytecne nakladna ... vystavovateli platis. kapanek prolustruj forum, pred nejakou dobou se to tu resilo. proste z auta je kurnik za barakem a smytec. cestne prohlaseni. pokud nenajdes tu tak zavolej na regist a ze to auto se ted pouziva takto a jak to sepsat ...

bohužel mě třeba tady v PB odmítli toto přijmout a bez dokladu o likvidaci auto nevyřadí..
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 29.6.2010 , 14:22   Citovat  

Chtělo by to,aby MikeT napsal, podle kterého předpisu se vyřazování děje a pak jim to v PB omlátit o hlavu.
   Návrat  
Becky je teď offline  Becky
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.6.2010 , 14:23   Citovat  

Idaho napsal:
bohužel mě třeba tady v PB odmítli toto přijmout a bez dokladu o likvidaci auto nevyřadí..

souhlas, taky sem si musel sehnat doklad o ekolikvidaci
   Návrat  
Neznamy205 je teď offline  Neznamy205
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.6.2010 , 15:09   Citovat  

§ 13
Vyřazení silničního vozidla
z registru silničních vozidel

3) okresní úřad rozhodne na žádost vlastníka silničního motorového vozidla a přípojného vozidla o dočasném vyřazení silničního vozidla z provozu na pozemních komunikacích na dobu nejdéle 12 kalendářních měsíců; v takovém případě je vlastník silničního vozidla povinen spolu se žádostí odevzdat okresnímu úřadu osvědčení o registraci silničního vozidla, tabulku s přidělenou registrační značkou a předložit technický průkaz silničního vozidla k vyznačení záznamu o jeho vyřazení z provozu na pozemních komunikacích. Okresní úřad do registru silničních vozidel zapíše údaj o počátku a konci doby, během níž je silniční vozidlo vyřazeno z provozu na pozemních komunikacích.

4) Nejpozději před uplynutím doby dočasného vyřazení silničního vozidla je jeho vlastník povinen okresnímu úřadu doložit splnění podmínek pro provoz vozidla na pozemních komunikacích. Dnem splnění těchto podmínek okresní úřad vlastníkovi vozidla vrátí osvědčení o registraci silničního vozidla a tabulku s přidělenou registrační značkou a tyto skutečnosti vyznačí v registru vozidel. V případě marného uplynutí doby dočasného vyřazení silničního vozidla rozhodne okresní úřad o vyřazení silničního vozidla z registru.

podle bodu 4 bych to nechal v depozitu víc jak 12měsíců a automaticky by mi to pak vyřadily z registru. Ještě bych si ověřil, jestli za to nemůžeš dostat nějakou pokutu Úsměv

případně to někdo dělá tak,že auto "bylo ukradeno". Ale pokud chceš ty díly používat a jezdit s nima v jiným autě, tak to důrazně nedoporučuji Mrk
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
jak udělat odhášku, tak aby mi zůstalo auto?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina