Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
atest a homologace na vsechny dily
Fórum: Exteriér
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
osiris je teď offline  osiris
4 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 15.8.2010 , 17:02   Citovat  

protoze jsem vcera dlouhosahle resil v noci s policii svuj vyfuk a folie na oknech ( este ze si nevsimli tech 18" Velmi šťastný ) a samozrejme k nicemu nemam zadnou homologaci kterou po me chteli videt, chtel jsem vas tu poprosit jestli by nekdo nebyl tak hodny a nemohl poskytnou nejakou naskenovanou predlohu nejakyho dokumentu co je potreba k vyfuku, oknum, kolum, svetlum, naraznikum atd. nechci s tim chodit nekam na magistrat to zapisovat, ale kdyz budu mit v kastliku nejakej papir ze ty folie delala nejak firma tak je to lepsi nez kdyz se vymlouvam jak to mam doma abych to nepoztracel a ze ten vyfuk neni tak hlucnej jak vypada a ze je schvalenej pro EU...

nasel by se tu teda nekdo kdo ma nejaky atesty/ homologace doma a oskenoval je ? kdyz me nekde zastavej tak vedej stejne prd ale kdyz videj aspon nejakej papir tak se v nicem nerejpou Úsměv

urcite se nas tu s timhle probemem najde spousta, diky moc Úsměv
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
beastti je teď offline  beastti
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 15.8.2010 , 17:16   Citovat  

Cau karticka na okna vypada takto, mozna jich je vice druhu. Samozdrejme jeste musis mit takove male stitky pod folii na oknech.

Fotografie-0156.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
Fotografie-0156.jpg, 221.53 kB

Fotografie-0157.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
Fotografie-0157.jpg, 168.03 kB

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 15.8.2010 , 17:49   Citovat  

diky moc, akorat tohle se mi bude spatne tisknout a prepisovat spzka atd, predtim jsem mel k autu taky podobnej papirkek a ten byl ciste bilej, takze to slo ve photoshopu vymazat a prepsat pak, tady by to asi moc neslo Úsměv

spyda je teď offline  spyda
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 15.8.2010 , 19:59   Citovat  

beastti napsal:
Cau karticka na okna vypada takto, mozna jich je vice druhu. Samozdrejme jeste musis mit takove male stitky pod folii na oknech.

sry za offtopic mas homologaci na 20% propustnost na prednich bocnich oknech ? Cooo???

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 15.8.2010 , 20:20   Citovat  

spyda napsal:
sry za offtopic mas homologaci na 20% propustnost na prednich bocnich oknech ? Cooo???

jo propustnost do 20%. ale mam mnohem tmavsi viz. garaz, jinak se muzes s kartickou vyfotit, misto zadniho a bocnich muzes mit snad i navarene plechy. Jenze zkusit to na ne (police) muzes.
ja mam folky asi rok a pul a zatim co me staveli, tak mi nikdy nic na folie nerekli a to me brali hlavne v noci.
sedmnactky bych taky nemel mit, ale koukli vzdycky jenom na gumy, ktere sem mel vzdy dobre a v pohode.
vis to taky zalezi na celkovem dojmu, pokud vidi nejakoho hnusne oplastovaneho dalmatyna s vyfukem co jde slyset kilak do predu, tak ti dat pokutu proste musi. ale pokud vidi pekne origo auto co ma pekne kola a treba folky a vse mas ok tak te treba necha.

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 15.8.2010 , 20:33   Citovat  

no me zastavej vzdycky proto protoze me svitej zadni svetla hrozne slabe, ale to je u kazdyho a6g, vpoface uz to ma OK, a jak me zastavili kvuli svetlum tak pak zacli rejpat ze mam nejakej velkej a hlucnej vejfuk a pak si vsimli este tech folii a furt rejpaly ze to musi bejt papir a ze s tim nikde neprojdu na emisich a na stk atd,, a pak chtela videt vybavu, fouknul jsem si a jel... ale furt rejpaly... a nestaveli me poprvi kvuli vejfuku, v noci jsme holt hodne slyset Úsměv

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 15.8.2010 , 20:43   Citovat  

beastti napsal:

pac ja mam vepredu i vzadu 20ku, ale kamos co mi to delal pres firmu mi rek, ze mi nemuze vystavit papir ani na 50% zatmaveni Cooo???

Jonaasek je teď offline  Jonaasek
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 15.8.2010 , 20:48   Citovat  

jestli si to představuješ tak jako žr ti někdo pošle oskenovaný papír s atestem na něco co má na svém autě a ty to jen překopíruješ nějaké čísla přepíšeš a policajt tě s tím nechá jet, tak to ti moc nepujde, pokud nemáš třeba na výfuku vyražený atest tak můžeš mít papír jaký chceš...to stejné folie, pokud nemáš pod folií takovou malou nálepku atest 8sd(se mi zdá) a číslo propustnosti tak ti kartička taky nepomůže a je to o papíry...s kolama to naštěstí takový problém není, jestli ti viditelně nevylézají a máš je ok tak je to bez problému, ale pokud budeš mít nehodu tak zapomeň na pojišťovnu při každé nehodě se fotí pneumatiky co jsou na autě a pokud tem máš rozměr mimo TP tak ti to nikdo neproplatí, ani pokud budeš poškozený, pojišťovna od toho pujde pryč...vdím že máš lauf asi komplet bez tlumiče a bez katu...takže to asi bude randál, navíc tyhle mugeny i když jsou nové tak prostě každého hned praští do očí, protože každému je hned jasné že na to auto nepatří...takže jediné co bych ti poradil je zkusit sehnat někoho kdo ti ty folie...nějak...zlegalizuje a co se týká výfuku tak ho trochu ztišit a zkusit ho nějak zapasovat do nárazníku ať aspoň vypadá že to na to auto trochu pasuje, ne aby visel pod nárazníkem...další věc je že bez atestu tě vyrazí i z stk, pokud tam teda nemáš nějakou známost...ale to taky dnes už moc nejde protože pod každou technickou se podepisuje ten člověk, a pokud tě policajt, který je rypácký, chytne s takovým autem bude se zajímat o stk, kdo ji dělal jaktože jsi prošel atd....takže i v tomto dnes zlaté časy končí....

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 15.8.2010 , 21:56   Citovat  

Jonaasek napsal:
jestli si to představuješ tak jako žr ti někdo pošle oskenovaný papír s atestem na něco co má na svém autě a ty to jen překopíruješ nějaké čísla přepíšeš a policajt tě s tím nechá jet, tak to ti moc nepujde, pokud nemáš třeba na výfuku vyražený atest tak můžeš mít papír jaký chceš...to stejné folie, pokud nemáš pod folií takovou malou nálepku atest 8sd(se mi zdá) a číslo propustnosti tak ti kartička taky nepomůže a je to o papíry...s kolama to naštěstí takový problém není, jestli ti viditelně nevylézají a máš je ok tak je to bez problému, ale pokud budeš mít nehodu tak zapomeň na pojišťovnu při každé nehodě se fotí pneumatiky co jsou na autě a pokud tem máš rozměr mimo TP tak ti to nikdo neproplatí, ani pokud budeš poškozený, pojišťovna od toho pujde pryč...vdím že máš lauf asi komplet bez tlumiče a bez katu...takže to asi bude randál, navíc tyhle mugeny i když jsou nové tak prostě každého hned praští do očí, protože každému je hned jasné že na to auto nepatří...takže jediné co bych ti poradil je zkusit sehnat někoho kdo ti ty folie...nějak...zlegalizuje a co se týká výfuku tak ho trochu ztišit a zkusit ho nějak zapasovat do nárazníku ať aspoň vypadá že to na to auto trochu pasuje, ne aby visel pod nárazníkem...další věc je že bez atestu tě vyrazí i z stk, pokud tam teda nemáš nějakou známost...ale to taky dnes už moc nejde protože pod každou technickou se podepisuje ten člověk, a pokud tě policajt, který je rypácký, chytne s takovým autem bude se zajímat o stk, kdo ji dělal jaktože jsi prošel atd....takže i v tomto dnes zlaté časy končí....

no jasne s tim oskenovanim to nepujde. lepsi bys mel kdyby ti nekdo dal karticku kdo to dela. samozdrejme ze na te karticce by melo byt taky razitko kdo ti to delal, ale ja ho tam nemam. a pod tema folkama musi byt jeste stitek.

to je zaklad jinak te cajti setroku vzdycky kdyz budou chtit

a nebo udelat folky a kdyz ti budou chtit dat pokutu tak je chytnes a sloupnes z prednich oken dolu. treba ti desetkrat nereknou nic a na po jedenacte ti daj flastra.

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 15.8.2010 , 22:00   Citovat  

stk si delam u znamyho, origo vyfuk mam ve sklepe, a tady jsou 2 tlumice + katalyzator, pod naraznikem to trci stejne jako origo, protrebuju sehant zadni lip a bude to v pohode... a to ze mi delali stk pred mesicem neznamena ze jsem tam mel nandanej tenhle vejfuk, jak rikam origo mma ve sklepe a prehodit to je otazka pul hodinky

ano chci si oskenovat nejakej atest a prepsat ho na svoje auto, kdyz nemam vubec nic tak tam s nima stojim ctvrt hodiny jako vcera nebo jim muzu dat do ruky nejakej papirek co jsem dostal k autu kdyz jsem ho takhle koupil... "jo aha ono to musi mti este tohle tak ja si to k tomu zaridim dekuju ze jstem i to rekli" takhle jsem to delal u auta predtim a mi vychazelo to Mrk vcera jsem taky odjel bez postihu a to jsem k tomu nemel nic a jen tvrdil ze ty papiry mam doma, zadny nalepky nikde nezkoumali, ty okna nejsou nijak cerny je to jen decentne pritmaveny aby slunicko nestipalo do oci, s tim jsem to uz koupil ( skoda ze to neni i na zadnim ) vcera kvuli tomu vsemu rejpali porpve, radsi bych mel pro piste nejakej papir... a to k tem kolum vim, protoz porad shanim nejakyho technika typu K kterej mi to potvrdi a budu si je moct zapsat

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 15.8.2010 , 22:21   Citovat  

no kola ti na dopravce do TP napisou pouze pokud mas vyjadreni od importera ze tam ten rozmer pneu muze byt.....ale ještě vím že když koupíš kolaz elektrony.cz tak ti prý taky dokážou dodat nějaké lejstro, s kterým ti to zapíšou ale to jsem jen slyšel. není to moje zkušenost....každopádněk dybyste někdo věděli jak na to tak rady sem

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 15.8.2010 , 22:38   Citovat  

tenhle papir ti da skoro kazdej prodejce kol, a s nim pak dojdes na technickou kontrolu kde je technik typu K a ten to zkontroluje a orazitkuje, pak to zmenis na magistratu za 50kc... nebo ti to muze ptovrdit i honda ale tam mi rekli max 16" 205/55... kola jsem koupil pouzity tudiz bez papiru od prodejce... a musim to nekde pres nekoho poresit Úsměv

crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 16.8.2010 , 8:19   Citovat  

Teda nevím, jestli je povinnost sebou vozit nějakou kartičku (tu spíš na STK), ale jinak by měl být výrobek označen tzv.E éčkem. Onehdá mi zastavili, že prej jako kvůli výfuku tak jsem jim řekl, že to určitě Ečko má a ať si pod to auto vlezou a najdou si ho. Tak mě sesmahli za propadlou lékárnu. to snad ne
Ty papíry podle mě potřebujete na STK, nebo když si to třeba chcete zkusit nechat napsat do techničáku.

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 16.8.2010 , 9:17   Citovat  

CRXMANN napsal:
Teda nevím, jestli je povinnost sebou vozit nějakou kartičku (tu spíš na STK), ale jinak by měl být výrobek označen tzv.E éčkem. Onehdá mi zastavili, že prej jako kvůli výfuku tak jsem jim řekl, že to určitě Ečko má a ať si pod to auto vlezou a najdou si ho. Tak mě sesmahli za propadlou lékárnu. to snad ne
Ty papíry podle mě potřebujete na STK, nebo když si to třeba chcete zkusit nechat napsat do techničáku.

jojo vždycky když ti nalepí folii tak ti dají i kartičku kde je napsané kdo to dělal a kolik procent máš na kterém okně....a tu bys měl vozit ssebou

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 16.8.2010 , 9:22   Citovat  

osiris napsal:
tenhle papir ti da skoro kazdej prodejce kol, a s nim pak dojdes na technickou kontrolu kde je technik typu K a ten to zkontroluje a orazitkuje, pak to zmenis na magistratu za 50kc... nebo ti to muze ptovrdit i honda ale tam mi rekli max 16" 205/55... kola jsem koupil pouzity tudiz bez papiru od prodejce... a musim to nekde pres nekoho poresit Úsměv

ona Honda je schopna i neco schvalit? me jde hlavne o rozmer pneu, mam 195/50 a v technicaku 195/55 bo 185/55 .. KO tak jestli to ma smysl vubec resit Cooo??? jedinej problem je STK si myslim, ale jestli schvalej tu novelu zakona, tak budem mit mozna mensi problem HaHaaa

Policie by podle návrhu měla mít právo zastavit vozidlo a poslat ho do stanice technické kontroly (STK) na překontrolování jeho technického stavu. Pokud by pracovníci STK zjistili závadu, řidič by musel kontrolu uhradit. Stanice přitom může být vzdálena nejvýše osm kilometrů. odkaz

Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 16.8.2010 , 9:33   Citovat  

spyda napsal:
ona Honda je schopna i neco schvalit? me jde hlavne o rozmer pneu, mam 195/50 a v technicaku 195/55 bo 185/55 .. KO tak jestli to ma smysl vubec resit Cooo??? jedinej problem je STK si myslim, ale jestli schvalej tu novelu zakona, tak budem mit mozna mensi problem HaHaaa

Policie by podle návrhu měla mít právo zastavit vozidlo a poslat ho do stanice technické kontroly (STK) na překontrolování jeho technického stavu. Pokud by pracovníci STK zjistili závadu, řidič by musel kontrolu uhradit. Stanice přitom může být vzdálena nejvýše osm kilometrů. odkaz

U Tebe to cenu nemá... Civic 6g je rozměry kol ještě dost omezen, nějaké alternativní je až po roce 2000. Na Civica 1997 jsem se v Hondě ČR ptal a neměli povoleno schvalovat jiné velikosti kol (konkrétně u 1.5 to byly pouze 14´´).

A kdo mi zaplatí benzín,když mě PČR pošle zbytečně 8km třeba opačným směrem?

Ale jestli to projde,tak si zařídím STK někde,kde mám známého dopraváka,aby mi tam auta posílal - zadarmo to ta STK dělat ani v jednom případě,že? Velmi šťastný

Fish je teď offline  Fish
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 16.8.2010 , 9:53   Citovat  

Mě staví téměř každý víkend večer,či v noci a nikdy žádný problém s foliema. Výfuk tedy mám s Ečkem včetně homologace na papíru,ale fólie bez. Jak říká crxmann,problém nastane až na technický,kde jsem byl při evidenčce upozorněný,ať si seženu atest na folie,jinak že STK neprojdu.

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Fish je teď offline  Fish
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 16.8.2010 , 9:56   Citovat  

Hellborn napsal:
U Tebe to cenu nemá... Civic 6g je rozměry kol ještě dost omezen, nějaké alternativní je až po roce 2000. Na Civica 1997 jsem se v Hondě ČR ptal a neměli povoleno schvalovat jiné velikosti kol (konkrétně u 1.5 to byly pouze 14´´).

A kdo mi zaplatí benzín,když mě PČR pošle zbytečně 8km třeba opačným směrem?

Ale jestli to projde,tak si zařídím STK někde,kde mám známého dopraváka,aby mi tam auta posílal - zadarmo to ta STK dělat ani v jednom případě,že? Velmi šťastný

Anglán má v techničáku spoustu variant disků přímo z výroby Úsměv,ty asi mluvíš o Jabku Velmi šťastný

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 16.8.2010 , 10:01   Citovat  

Fish napsal:
Anglán má v techničáku spoustu variant disků přímo z výroby Úsměv,ty asi mluvíš o Jabku Velmi šťastný

Jak který,Fíšo... Pravda,že švára má na 1.4 zapsáno od 13 po 15,ale rozhodně ne se svolením Hondy. Úsměv

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 16.8.2010 , 10:02   Citovat  

Hellborn napsal:

Právě, že mam jenom 15" v TP, ale rozmery, ktery me presne nevyhovujou, tudiz jestli je neaka sance dopsat pouze gumy .. Cooo??? Hlavně přes přední brzdy tam menší kola než 15" ani nedostanu ( cca 1cm od třmenu s 15 )

Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 16.8.2010 , 11:38   Citovat  

Fish napsal:

Fakt? A jaký varianty tam máš?
Není to náhodou přepis ze švýcarského techničáku, kde byly dopsaný alternativní rozměry?

crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 16.8.2010 , 12:37   Citovat  

Jonaasek napsal:
jojo vždycky když ti nalepí folii tak ti dají i kartičku kde je napsané kdo to dělal a kolik procent máš na kterém okně....a tu bys měl vozit ssebou

Jako jestli jde o kartičku, tak to si můžu nechat vyrobit kdekoliv cokoliv. Udělám si návrh a nechám si jich vyrobit mraky. To je podle mě jen doporučení a nutnost právě pro STK. To je jak kdybys měl vozit typovej list k diskům. Policajt prd pozná jestli mám 15 disky, nebo 14. Jasně že 17 asi pozná žejo, ale přijde mi to jako šikana a vymahání něčeho na co nemaj právo. Však když se nad tím zamyslím, je jakákoliv kartička např. na vylepení folií nějaký doklad oficiální? Tu kartičku vím, že jsem k foliím dostal (kde je jí konec netuším), ale týpek mi říkal ať si hlavně nezničím štítky na oknech, kde je číslo atestu.

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 16.8.2010 , 13:10   Citovat  

honda to schvalovat muze, v technicaku mam napsano 195/60 R15 zavolal jsem na nejaky oddeleni hondy a tam mi rekli ze mi daj vyjimku maximalne pro 205/55 R16 ze vetsi pneu mi na muj model schvalit nemuzou, ale ja tam potrebuju napsat 225/40 R18 Velmi šťastný

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 16.8.2010 , 13:14   Citovat  

osiris napsal:
honda to schvalovat muze, v technicaku mam napsano 195/60 R15 zavolal jsem na nejaky oddeleni hondy a tam mi rekli ze mi daj vyjimku maximalne pro 205/55 R16 ze vetsi pneu mi na muj model schvalit nemuzou, ale ja tam potrebuju napsat 225/40 R18 Velmi šťastný

Ale jak u kterého modelu a roku výroby. Pokud mohl mít Accord alternativně koupené 16,tak Ti je povolí, jak je uvedeno výše,tak na Civic 1.5 r.97 15´´ místo 14´´ povolit nešly, nějaké alternativy dostal Civic až v 7g.

Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 16.8.2010 , 16:57   Citovat  

Tak to máme stejnou zkušenost Velmi šťastný V pátek 13. mě na dálnici vybral Passat s tím, že ty zadní světla skoro nesvítí, že určitě nejsou origo (jsou), taky mě zprudili za folie na předku (atest na nich je, ale musím prej mít i nějakou kartičku a mít to zapsaný v TP, což jsem nedostal). Že prej jeli vedle mě a vůbec mě neviděli (od toho snad ty folie taky jsou Velmi šťastný )... Slíbil jsem nápravu, dostal 200,- pokutu a jel jsem dál. Aby to nebylo málo, tak druhej den jsem od dopravky dostal pokutu 2 litry za to, že jsem si dovolil předjet jejich civilní oktávku, se kterou se táhnuli po městě 30kmh, aniž by někdo byl před nima. Použil jsem k tomu odbočovací pruh, byla tam přerušovaná, prej jsem je hrozně ohrozil (asi se lekli tý mojí 50kmh rychlosti a stříkli si do gatí) KO Tohle si platím ze svejch daní. Vyjedu z města a první co vidím, motorkář co bere kolonu přes plnou, PČR samo nikde (provokuje ve městech 30kmh). KO KO

RobiXman je teď offline  RobiXman
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 16.8.2010 , 17:10   Citovat  

Jako je jasný že ty atesty atd... k něčemu jsou, ale proč to nejde udělat v tomhle státě jednoduše ??? Proč když si chci koupit 205/40 na 16tky kola musim shánět nový a lítat po úřadech ? Proč s tim prostě nemůžu zajet na STK tam se na to frajer podívá a snad vidí jestli to tam bejt může nebo ne

... může ? - razítko podpis tady máš 200,- (PŘÍKLAD)
...nemůže ? - bez razítka sundat ... nesundáš ? tak pokutu.

Popravdě kdyby byl zápis PNEU a KOL do TP takhe jednoduchý, kolik z vás by tam ty kola mněli napsaný ??? A takhle by to mohlo bejt u všech dílů od toho snad ta STK je ? Nebo je v ČR jen proto aby si někteří znás jednou za čas dali na pár chvil na auto original vyfuk, sundali ty nízkoprofily a dali tam seriový 14tky a aby nám tohle všechno akorát zabíralo místo v garáži nebo ve sklepě ??? Já myslel že je to proto abych věděl že auto je OK a že můžu na silnici ... hm tak asi ne no.

Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
0
PříspěvekZaslal: 16.8.2010 , 20:49   Citovat  

Jonaasek napsal:

nesir tu bludy omg
jednou jsi poskozeny tak te nemuzou stavet do role vynika, uhradi ti to co na vozidle je poskozene i kdybys tam mel kola z xx tisic
.....
uz jsem to jednou s pojistovnou resil kdyz do me vlitl clovek s fackem zezadu ....
takovyhle prispevky me fakt iritujou

DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 16.8.2010 , 21:17   Citovat  

Newer napsal:
nesir tu bludy omg
jednou jsi poskozeny tak te nemuzou stavet do role vynika, uhradi ti to co na vozidle je poskozene i kdybys tam mel kola z xx tisic
.....
uz jsem to jednou s pojistovnou resil kdyz do me vlitl clovek s fackem zezadu ....

Přesně tak, opravdu tohle neřešíme, fakt nevim kde jsi přišel na to, že pojišťovny fotí pneumatiky a kola a podle toho vybíraj jestli zaplatí nebo ne, dyť i tuningový auta proplácíme, jednou to máš rozbořený a pokud to jsou díly z tuningshopů, tak se normálně proplácí, horší je to s indivuduálníma úpravama, ale furt se prostě platí. Jediný co bohužel je špatný je amortizace, která peníze obvykle hodně skrouhne, ale i s tim se dá různě bojovat, ale to už jsem offtopic Se stydím

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 17.8.2010 , 9:00   Citovat  

Newer napsal:
nesir tu bludy omg
.....

já to nepíšu proto abych nekoho strašil ale když jsem si nechal na pojišťovnu měnit jen čelní okno bylo mi řečeno že kdyby to auto vyfotil s kolama které jsem tam měl(205/40 R17) tak by mi pojišťovna(česká)nic neproplatila, to stejné mi řekl i spolužák, který tam dělá likvidátora...pokud máš na autě jiné kola než máš v TP tak je auto technicky nezpůsobilé k provozu na pozemní komunikaci, a i když jsi poškozený, tak s tím na silnici nemáš co dělat a pojišťovna by to to nemusí(a taky nesmí) proplatit....tak mi to bylo řečeno....nechci tady nentorovat, sám mám na obou autech jiné kola než tam mají být ale jezdím s tím že riskuju papa nechci se s někým hádat ale tak mi to prostě řekli, překvapilo mě to hlavně u toho okna, sale musel prý vyfotit kola z jiného auta, které mělo kola jaké jsem tam měl mít...

MikeT je teď offline  MikeT
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 17.8.2010 , 9:07   Citovat  

Je to přesně tak, jak píše Jonaasek. Dokud pojištovně platíš, pak je všechno vpohodě. Jakmile mají oni platit něco Tobě, tak hledají všemožné kličky, aby to udělat nemuseli. A s tím je i spojený to, že koukají po věcech, které nemají na autě co dělat .Nárazníky, křídla, kola,folie atd..i věci s tou pojistnou událostí nesouvisejicí...lumpové.
Ale zase záleží na likvidátorovi...a to jsou taky jen lidi Úsměv. I když tady ve Vrchlabí máme u český zrovna slušnýho idiota.Smutný

Obsah fóra Honda-club.cz   
atest a homologace na vsechny dily
Fórum: Exteriér
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina