Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
pls. nazor ohledně auta:) bude to cr-v
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
ejd.no je teď offline  ejd.no
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.9.2010 , 14:59  Naposledy upravil ejd.no dne 13.9.2010 , 16:35, celkově upraveno 3 krát. Citovat  

ty jo začinam přemyšlet tak do 2 měsicu že bych možna koupil si zas type-r accorda.. no nebo toho novějšiho 2.4 140kw tak co myslite.. do čeho by ste šli? prosim o nazory a rady.. Honda
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
beastti je teď offline  beastti
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 11.9.2010 , 15:20   Citovat  

novějšiho 2.4 140kw
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 11.9.2010 , 15:22   Citovat  

2,4 OK
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.9.2010 , 15:23   Citovat  

no ale se te 2.4 bojim trochu at to neni jen takove rodinne auto chci at to jede. a type-r jede to vim.Úsměv
   Návrat  
master88 je teď offline  master88
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.9.2010 , 15:53   Citovat  

2,4 executive 100% je to dobrý

je to pohodlné auto s dostatkem prostoru a když dupneš na pedál tak to jede, není podle mě o čem přemejšlet VTEC
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Mailo je teď offline  Mailo
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.9.2010 , 16:20   Citovat  

Taky myslím že 2.4 jede, sice ta váha, ale i tak, líné to určitě není Úsměv
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 11.9.2010 , 21:08   Citovat  

TypeR 6G uz znas, tak si zkus i 2,4i 7G, jinak si o nem neudelas predstavu nikdy, at ti tu napise kdo chce co chce Úsměv
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 11.9.2010 , 21:26   Citovat  

Bully napsal:
TypeR 6G uz znas, tak si zkus i 2,4i 7G, jinak si o nem neudelas predstavu nikdy, at ti tu napise kdo chce co chce Úsměv

No nevím,jestli ATR zná,když ho "po týdnu" rozbil ... to mi hlava nebere

ATR jsem zatím nezkoušel, mám srovnání jen s VTi a CTR 7g. 2.4 je sice DOHC,ale je laděná trošku jinak než předchozí jmenované motory - ostrá vačka nastupí až v 6.000ot., omezovač kolem 7.000ot., nemá samosvor...
V testu tourera 2.4 na hc (doporučuju najít a přečíst!) píše Jardabar,že jede jako 1.8VTi. Celkem trefné,ale v nízkých jede Acco líp, pak má trochu "výkonový propad" - jakoby v určitých otáčkách tolik nezrychloval (ve VTi tou dobou jede ostrá vačka,takže tam ten tah prostě je,takže to může být jen můj pocit kvůli zvyku na VTi) a pak zabere... muhehe
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.9.2010 , 16:20   Citovat  

no tak ve finale pujdu jinym krokem a to zni cr-v a to ta 2 generace. 2litr benzin 110kw prosimvas něco ohledně toho auta? na co davat při koupi pozor a spotřeba je jaka da se jezdit za 8litru? diky všem za rady
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 13.9.2010 , 18:44   Citovat  

ejd.no napsal:
no tak ve finale pujdu jinym krokem a to zni cr-v a to ta 2 generace. 2litr benzin 110kw prosimvas něco ohledně toho auta? na co davat při koupi pozor a spotřeba je jaka da se jezdit za 8litru? diky všem za rady

Urcite najdes lidi co ti budou prisahat, ze dokazou s timhle autem jezdit i za 5 l. Velmi šťastný , s lehkou nohou a opatrnou jizdou se mozna na tech 8 dostat muzes, ale pro realne hodnoty se mrkni tudy SEM, neni jich tu kupodivu moc, ale prumer 9,67/100.
   Návrat  
rotker je teď offline  rotker
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.9.2010 , 19:24   Citovat  

ejd.no napsal:

Na 8 rovnou zapomeň, možná hodně slimáčí jízdou. Za 8 jezdí CTDI normální jízdou, benzín tipuju na 9,5-10
   Návrat  
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 13.9.2010 , 19:31   Citovat  

za 8,5 se dá, ale ... max. 120 km/h dálnice a do 100 km/h po okreskách a hlavně neagresivní jízdou, na alespoň středně dlouhé trase
   Návrat  
jan.satrapa je teď offline  jan.satrapa
PříspěvekZaslal: 13.9.2010 , 20:40   Citovat  

ejd.no napsal:

Ahoj, na spotrebu pod 10 si myslim muzes zapomenout. Mam crv g2 3 mesice a jezdim + minus za 10 (respektive manzelka). Mozna ze zacatku to budes hlidat, ale prestane te to bavit. Predtim jsem mel FR-V 2,2 ictdi a jezdil jsem za 7 dlouhodobe. S cr-v pojedes za 10 a kazdych 500 km budes u pumpy. To pro mne trosku bylo rozcarovani kdyz jsem porovnal diesel a benzin. Takze jestli budes jezdit za 9 tak usetris 30 kc na litru, na plne nadrzi 150 kc. Pri cene auta za 200 litru je otazka, jestli te to vytrhne... Je fakt, ze nevim, kolik najedes, jestli mesicne hodne, tak je to o necem jinem. Pak zapremyslej o plynu ( v kuftu je vylisek pro rezervu, tusim je to je ze civika, ale rezerva je zadnich dveri), takze se tam da schovat nadrz na plyn. No ale zase pocitej s investici tak do 30 tisic, a spotrebu tak 11 litru plyn ( ale jezdis za prd pri cene 15 kc za litr plynu, nebo jak se to pohybuje). Takze srovnani je na tobe. Ja jsem chtel do plynu take jit, ale potrebuji penize dat do baraku, takze jsem to ted opustil.
Honz@
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.9.2010 , 13:44   Citovat  

notak dik za rady.. ty jo no ja jezdim každy den po městě do prace.. no ta spotřeba mě ... jinak krasny suv a navic honda.. tak ted teda přemyšlim co a jak.. asi važně nejlepši by bylo na plyn sehnat. ste mě sakra kluci naštvali ja myslel že se na těch 8litru dostanu ale asi ne:(
   Návrat  
Michalka je teď offline  Michalka
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.9.2010 , 13:55   Citovat  

HkingH prodává CRV černý pěkný ! málo najeto OK
   Návrat  
Sporťák je teď offline  Sporťák
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.9.2010 , 14:34   Citovat  

Ja mam Streama 2.0/115kW i-VTEC,takze podobny parametry a prumer jezdim za 9.9l/100km. To CR-V je zcela urcite stejne tezky nebo spis tezsi, , velka celni plocha, takze ta spotreba bude hodne podobna.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.9.2010 , 17:11   Citovat  

šly by ste do automatu??
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 15.9.2010 , 17:39   Citovat  

ejd.no napsal:
šly by ste do automatu??

jo,ale od tří litrů vejš Velmi šťastný
   Návrat  
pajo je teď offline  pajo
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.9.2010 , 17:51   Citovat  

manzelka ma cr-v, automat, sice 1G ale 2001, s tym silnejsim motorom.. ta spotreba ma dost zarazila, ja mam accorda 3.0 AT a cr-v stylom jazdy na aky som zvyknuty zrala viac ako ten accord... hlidanim si stylu jazdy sa dalo dostat na nejakych 10,5, pod to ani bohovi, defenzivnou jazdou sa s accordom da dostat na 7.. takze v priebehu 2 tyzdnov slo do crv lpg.. nadrz do prazdneho priestoru v kufru... momentalne ma na plyne nejakych 15tis. km, spotrebu nesledujeme, ale ona na 25 litrov lpg urobi cca 200km (vacsia nadrz sa mi tam nedala, ak som chcel zachovat piknikovy stolik Úsměv.. v zasade to nicemu nevadi, zena tankuje cca kazdy 3ti den za 10 eur a nestezuje si.
nad cca 110-120 km/h to je ale konec, akonahle s nou vybehnem ja na dialnicu, je schopna tych 25 litrov lpg scucnut na 150km, uplne v klidku...cize normalna spotreba sa da dosiahnut len jemnym plynom a jazdenim max do 100km/h... inak, zlate stare auticka z 90tych rokov... mal som 5 hond, cr-v je z nich sice najmladsia aj ma najmenej km - 112tis. v case kupy, serviska + historia v honde, ale aj najhorsie auto ake som kedy mal, uplne slendriansky urobene, zle zlicovane plasty, na suv strasne poddimenzovane vsetko na co sa pozriem, sice ma tendenciu byt aj pohodlne - vdaka priestoru a pruzeniu, ale aerodynamicky hluk a hluk od kolies, hlavne zadnych, to pohodlie uplne kazia... jazdne vlastnosti tiez dost biiida, taky hyundai tucson je na tom ovela lepsie, a v zasade vsetky "radobyterenaky" co som kedy jazdil okrem lady nivy boli na tom lepsie Smutný cr-v 2G mi pripada uplne rovnaka, 3G som este nemal tu cest...osobne uz by som druhykrat nekupil Ble
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 15.9.2010 , 19:24   Citovat  

pajo: Velmi šťastný
   Návrat  
happy je teď offline  happy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.9.2010 , 20:25   Citovat  

Rom. napsal:
pajo: Velmi šťastný

... muzes to rozvinout mistre? nejakou hlubsi reakci? crv 2g/3g mne ve vyhledu zatim docela zajima ... a7g je vevnitr maly (kdyz si sednu dopredu tak za sebe uz ne)
   Návrat  
hopit je teď offline  hopit
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.9.2010 , 20:33   Citovat  

pajo napsal:
manzelka ma cr-v, automat, sice 1G ale 2001, s tym silnejsim motorom.. ta spotreba ma dost zarazila, ja mam accorda 3.0 AT a cr-v stylom jazdy na aky som zvyknuty zrala viac ako ten accord... hlidanim si stylu jazdy sa dalo dostat na nejakych 10,5, pod to ani bohovi, defenzivnou jazdou sa s accordom da dostat na 7.. takze v priebehu 2 tyzdnov slo do crv lpg.. nadrz do prazdneho priestoru v kufru... momentalne ma na plyne nejakych 15tis. km, spotrebu nesledujeme, ale ona na 25 litrov lpg urobi cca 200km (vacsia nadrz sa mi tam nedala, ak som chcel zachovat piknikovy stolik Úsměv.. v zasade to nicemu nevadi, zena tankuje cca kazdy 3ti den za 10 eur a nestezuje si.
nad cca 110-120 km/h to je ale konec, akonahle s nou vybehnem ja na dialnicu, je schopna tych 25 litrov lpg scucnut na 150km, uplne v klidku...cize normalna spotreba sa da dosiahnut len jemnym plynom a jazdenim max do 100km/h... inak, zlate stare auticka z 90tych rokov... mal som 5 hond, cr-v je z nich sice najmladsia aj ma najmenej km - 112tis. v case kupy, serviska + historia v honde, ale aj najhorsie auto ake som kedy mal, uplne slendriansky urobene, zle zlicovane plasty, na suv strasne poddimenzovane vsetko na co sa pozriem, sice ma tendenciu byt aj pohodlne - vdaka priestoru a pruzeniu, ale aerodynamicky hluk a hluk od kolies, hlavne zadnych, to pohodlie uplne kazia... jazdne vlastnosti tiez dost biiida, taky hyundai tucson je na tom ovela lepsie, a v zasade vsetky "radobyterenaky" co som kedy jazdil okrem lady nivy boli na tom lepsie Smutný cr-v 2G mi pripada uplne rovnaka, 3G som este nemal tu cest...osobne uz by som druhykrat nekupil Ble

Moje Crv 1 předface jezdí za 11L LPG /100km. Auto je skvěle udělané , žádný hluk od kol neslyším a považuji CRV 1 za téměř nezničitelné , bezproblémové auto je to dobrý
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 15.9.2010 , 20:36   Citovat  

happy: mám s CR-V 1. a 2. generace naježděno asi jen 350t km s 3.g jsem se jen párkrát svezl

... ale už se mi nechce to tady rozepisovat ... je to zbytečný KO

když budeš chtít něco vědět, tak mi zítra zavolej
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.9.2010 , 20:44   Citovat  

happy napsal:
... muzes to rozvinout mistre? nejakou hlubsi reakci? crv 2g/3g mne ve vyhledu zatim docela zajima ... a7g je vevnitr maly (kdyz si sednu dopredu tak za sebe uz ne)

A7G Tourer je malý? Tak to koukám!
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 15.9.2010 , 20:56   Citovat  

hopit napsal:

na místo na zadních sedadlech docela ano Úsměv
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 15.9.2010 , 21:01   Citovat  

Rom. napsal:
na místo na zadních sedadlech docela ano Úsměv

Při 182cm výšce řidiče se dozadu v pohodě vejdu. Úsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.9.2010 , 21:17   Citovat  

hopit napsal:

nerikam to generelne ale pro mne ano ...

Hellborn napsal:
Při 182cm výšce řidiče se dozadu v pohodě vejdu. Úsměv

hm ja mam o 13cm vic a vpredu kdyz je sedlo nadoraz tak jakztakz (ale v c4g se mi sedi komfortneji a sednu si v nem jeste "za sebe"), za takto posazenou sedacku ridice v a7g si uz sedne jen hobit. hlavne ze to ma kufr pro 6 exitovanych sicilanu KO . docela mne to tedy zklamalo. cervo je na tom prej podstatne lip ale chci si ho nekde osahat.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.9.2010 , 21:22   Citovat  

happy napsal:
hm ja mam o 13cm vic a vpredu kdyz je sedlo nadoraz tak jakztakz (ale v c4g se mi sedi komfortneji a sednu si v nem jeste "za sebe"), za takto posazenou sedacku ridice v a7g si uz sedne jen hobit. hlavne ze to ma kufr pro 6 exitovanych sicilanu KO . docela mne to tedy zklamalo. cervo je na tom prej podstatne lip ale chci si ho nekde osahat.

Tak to si kup C7G 5D Úsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.9.2010 , 21:33   Citovat  

hopit napsal:
Tak to si kup C7G 5D Úsměv

i kdyby melo c7g vice mista v kabine tak zase bude nicmoc koffer. a to je taky pro family kchar nicmoc. proste crv 2/3g vypada jako nej kandidat. a pohravam si s vw transporterem (multivan) ... ale to je az prilis, tak velky tym nemame a kvuliva 14ti dnum nejake expedice rocne nevimnevim ... na druhou strani neni stres, budu to resit az bude aktualni rozsireni tymu, ted prostorove staci c4g a da se i v p4g.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 15.9.2010 , 22:38   Citovat  

happy napsal:

No jo, ale C4g nemá tak vysoký tunel a středový panel s kastlíky pod rádiem místu taky moc nepřidá - pravou nohu jsem si v C4g umístil pohodlněji... Úsměv
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
pls. nazor ohledně auta:) bude to cr-v
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina