Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Negativní zkušenosti se Sannycars (Jindřich Essl, Eso)
Fórum: Obchod
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 29, 30, 31  Další 
Zaslat odpověď

Strana 18 z 31

Co vám vadí víc?
Pokud dovozce doveze auto s 50.050km, když bylo požadováno do 50.000km
3%
 3%  [ 5 ]
Pokud dovozce doveze auto s nefunkčním rádiem (předem požadováno funkční) a s chybějícím druhým (požadovaným a slíbeným) klíčem
96%
 96%  [ 157 ]
Hlasovalo : 162
Celkem hlasů : 162

Minor je teď offline  Minor
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 4.10.2010 , 14:13   Citovat  

Minor měl termínů, kdy měl dostat peníze, desítky, ne jen tři.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.10.2010 , 14:14   Citovat  

btw: abych ten svuj prispevek doplnil:
mohl bych si vzpomenou na vsechny vymluvy myho dluznika. Vsadim se, ze budou nejmin typove podobny nebo uplne stejny. Jejich vycet by byl dlouhy, bylo to jako Pohadky tisice a jedne noci - princip a cil defakto skoro stejny.

a jeste jedna rada - NIKDY se s dluznikem nedohodnete na zmirneni, zmene jakym zpusobem to splati apod. NIKDY neprijmejte zadny JEHO podminky, ikdyz to vypada, ze by to mohlo prispet ke splaceni. (priklad, kdyz mi das 10 tis. budu moc opravit auto, ktery prodam za hodne a dostanes svoje penize - me jen tak napadlo pro ilustraci nebo - dam ti misto penez neco jinyho). Vy jste jiz plnili, ted je rada na dluznikovi. V tomle obchodnim vztahu dluznika a veritele neni ZADNY "ALE" a ZADNY vyjednavani. Jediny co vas ma zajmat je KDY budou penize. Ne JAK je dostane apod. Pokud zacne mluvit o tom, jakym zpusobem ma penize shanet a ze mu neco nevyslo apod. preruste ho. Nic takovyho vas jako veritele NEZAJMA! Musite bejt nekompromisni a ne trpelivy. Dluznik dycky zada pochopeni a trpelivost a to jsou cenny veci, ktery NESMI dostat.
   Návrat  
ReNo je teď offline  ReNo
5 háček
PříspěvekZaslal: 4.10.2010 , 14:21   Citovat  

Bitkar napsal:
btw: abych ten svuj prispevek doplnil:
mohl bych si vzpomenou na vsechny vymluvy myho dluznika. Vsadim se, ze budou nejmin typove podobny nebo uplne stejny. Jejich vycet by byl dlouhy, bylo to jako Pohadky tisice a jedne noci - princip a cil defakto skoro stejny.

a jeste jedna rada - NIKDY se s dluznikem nedohodnete na zmirneni, zmene jakym zpusobem to splati apod. NIKDY neprijmejte zadny JEHO podminky, ikdyz to vypada, ze by to mohlo prispet ke splaceni. (priklad, kdyz mi das 10 tis. budu moc opravit auto, ktery prodam za hodne a dostanes svoje penize - me jen tak napadlo pro ilustraci nebo - dam ti misto penez neco jinyho). Vy jste jiz plnili, ted je rada na dluznikovi. V tomle obchodnim vztahu dluznika a veritele neni ZADNY "ALE" a ZADNY vyjednavani. Jediny co vas ma zajmat je KDY budou penize. Ne JAK je dostane apod. Pokud zacne mluvit o tom, jakym zpusobem ma penize shanet a ze mu neco nevyslo apod. preruste ho. Nic takovyho vas jako veritele NEZAJMA! Musite bejt nekompromisni a ne trpelivy. Dluznik dycky zada pochopeni a trpelivost a to jsou cenny veci, ktery NESMI dostat.

offtopic
Vis ty vlastne, ze jsem nakonec za to hlidani arealu uz nedostal zaplaceno?
Firma krachla a moje faktury, vcetne proplaceni nakladu za hlidajici brigadniky, jsem radeji stornoval. Jinak bych zaplatil dane z nikdy neproplacenych faktur HaHaaa
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 4.10.2010 , 14:28   Citovat  

Dany napsal:
.... Crxman, P......kteří ESA chválili... Já to nevím a hledat nechci, jen by mě to zajímalo... (A nic tím ani nesleduju)

ANO, již jsem to tu psal. Že já osobně jsem při dovozu auta měl dobré zkušenosti a právě na základě těch, jsem ESA velmi doporučoval. Vozil jsem kola od něj ke kupcovi a zpátky, kupce na auto k němu (a že to z Berouna k němu mám za rohem že) A to jsem nikdy nepopřel, ale zároveň jsem byl svěděk obstrukcí při nákupu Daverova auta např. Velmi dlouho jsem se ESA zastával a ve skrytu duše stále doufám, že se postavý jako chlap a řekne. Jo mám dluhy, které jsem nesplácel. Je mi jedno proč! Ale do tohoto termínu to budete mít. A pak napíše, termín dodržen, zaplaceno omlouvám se.
A ne tu psát ve skrytu anonyma apod. Chová se jako baba a ne jako chlap.
Jednou v životě chlap uteče od problému a bude utíkat celý život!
   Návrat  
Dany je teď offline  Dany
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 4.10.2010 , 14:29   Citovat  

Minor napsal:
Minor měl termínů, kdy měl dostat peníze, desítky, ne jen tři.

Mě právě přijde, že se tak trošku dělá z komára velbloud... Nechci to nijak zlehčovat, ale trošku mi přijde, že to funguje úplně přesně tak, jak to popsal teď minor, za což mu děkuji...

Minor řekne, měl jsem několik termínů... Dále je to hned prezentováno jako "desítky" termínů... Toho se chytnou zase další a udělají z toho desítky lidí a podobně. Ve skutečnosti to je několik lidí a tady konktrétně třeba tři termíny...

Nechci aby mě nikdo chytal na slovo, je to modelový případ, co mě napadnul z těchto souvislostí a ani se nechci ESA zastávat (zastávám názor jako Luther), ale prostě mi to přijde tak trošku "znásobený"...
   Návrat  
Bigless je teď offline  Bigless
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.10.2010 , 14:35   Citovat  

Tak jak psal Crxmann, aby se tu netočily ty samé nicky, přihodím také názor nestranného pozorovatele.

Forum procházím téměř denně a občas mě udiví naivita některých jedinců. Eso tu není jediný případ zklamané důvěry ve formě peněz nebo materiální podoby. Těch vláken je tu spousta. Žijeme v Český Republice která má pověst, ne zcela nahodile, Švejkovského národa. Tunely, podvody, obcházení zákonů, úplatky a v neposlední řadě prospěchářství. "Je jedno, že je to můj bratr. Hlavně ať z toho vytřískám co nevíc." Tím nechci špinit český národ. Za jiný bych neměnil. Prostě to k němu patří. (Samozřejmě nelze házet všechny do jednoho pytle. Řekněme, že koncentrace výše zmíněných jevů je tu zvýšená.)
A stále se tu nacházejí jedinci, kteří obchodují bez dokladů na bázi čestného slova. Popř formou "Předat(poslat) zboží a čekat na peníze." Přitom je legitimní a bezpečná forma obchodu jen o málo složitejší. Dokud se nespálí, argumentují: Ten a ten mi ho doporučil. / Je z fóra. / Nebudem to komplikovat. / Je to kámarád. A pak čumí jak vyvoraná myš.

Z ruky do ruky a pod kupní smlouvou obsahující veškeré nezbytnosti na kterých kupující lpí. Možná potom člověk vypadá jako perfekcionista a puntíčkář, ale předchází tím pozdějším konfliktům.
Také mám své zkušenosti na bázi důvěry, nikoli kontroly. Kupoval jsem poslední Preludu: Já: "To auto je nějak nízko. Je ten podvozek stavitelný?" Prodávající: "Samozřejmě." O rok později jsem ty vymlácené tlumiče a "řízlé" pružiny konečně vyměnil.
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 4.10.2010 , 14:37   Citovat  

crxmann napsal:
ANO, již jsem to tu psal. Že já osobně jsem při dovozu auta měl dobré zkušenosti a právě na základě těch, jsem ESA velmi doporučoval. Vozil jsem kola od něj ke kupcovi a zpátky, kupce na auto k němu (a že to z Berouna k němu mám za rohem že) A to jsem nikdy nepopřel, ale zároveň jsem byl svěděk obstrukcí při nákupu Daverova auta např. Velmi dlouho jsem se ESA zastával a ve skrytu duše stále doufám, že se postavý jako chlap a řekne. Jo mám dluhy, které jsem nesplácel. Je mi jedno proč! Ale do tohoto termínu to budete mít. A pak napíše, termín dodržen, zaplaceno omlouvám se.
A ne tu psát ve skrytu anonyma apod. Chová se jako baba a ne jako chlap.
Jednou v životě chlap uteče od problému a bude utíkat celý život!

Myslel jsem si to, ale nic Ti k tomu neříkám, chápu to a ty za nic nemůžeš, doporučoval si dle vlastních dobrých zkušeností a dobrým úmyslem, je na lidech, aby si zvážili rizika sami a nenahráli svou neopatrností podvodníkům, jen tedy znovu zamyšlení...

Dany napsal:
Takže když se nad tím člověk opravdu zamyslí, je to davové šílenství a opravdu se trošku chováme jako ovce... Někdo napíše, mám dobré zkušenosti s tím a lidi jdou k tomu člověku a už slepě věří, že je vše v pořádku a nejsou obezřetní... Pak se to otočí a je to zase naopak...

Ptám se tedy, je dobré vůbec tedy někoho doporučovat??? Nedělá to vlastně takovou medvědí službu??? Neztrácí pak lidé zbytečně obezřetnost???
Na základě doporučení ti lidi do toho šli bez opatrnosti, jinak (jak to tu někdo i psal) by si dali pozor a trvali na standardním postupu, vzali si doklady, sepsali smlouvy a podobně...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 4.10.2010 , 14:39   Citovat  

Opakuji - měl jsem desítky slibů (termínů), kdy mi měl peníze vrátit.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.10.2010 , 14:41   Citovat  

Dany napsal:
Mě právě přijde, že se tak trošku dělá z komára velbloud... Nechci to nijak zlehčovat, ale trošku mi přijde, že to funguje úplně přesně tak, jak to popsal teď minor, za což mu děkuji...

Minor řekne, měl jsem několik termínů... Dále je to hned prezentováno jako "desítky" termínů... Toho se chytnou zase další a udělají z toho desítky lidí a podobně. Ve skutečnosti to je několik lidí a tady konktrétně třeba tři termíny...

Nechci aby mě nikdo chytal na slovo, je to modelový případ, co mě napadnul z těchto souvislostí a ani se nechci ESA zastávat (zastávám názor jako Luther), ale prostě mi to přijde tak trošku "znásobený"...

3 terminy jsem psal u minora dle jeho jednoho prispevku, kdy rikal ze se ustne dohodli na konci roku 2009, pak papir rikal do 15.4. a ted to ma nekdy do listopadu bo kdy. Nepamatuju presne. Sam minor rekl, ze to byly desitky terminu! Tak pozor, nezamotej se do toho.

Napada me pri cteni tvych prispevku jedno - nikdy jsi v takovy situaci s takovym clovekem zjevne nebyl. Je to hrozny. Takova studena valka. Mas cloveka, kterej ti dluzi a lze ti do xichtu, zatimco ty furt nemas penize - je to strasne ponizujici. Nedejboze, aby to bylo jeste jako v mym pripade, kdyz jsem kvuli tomu nemel ani na jidlo a najem, doslova. Nepreju(!) ti takovou zkusenost, ale chybi ti.

2reno, to je sila, to je mi lito. Skoda zes neco nedostal (asi) pri nejaky likvidaci, precijen ta firma mela velkou hodnotu. :-/
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 4.10.2010 , 14:49   Citovat  

Dany: ale právě na tom je přímo závislá úspěšnost v podnikání. Na davovém šílenství. Chovám se dobře (viz.Ty) lidi budou doporučovat a mě budou chodit zájemci aniž bych se musel víc snažit. Ale takhle to funguje i opačně přece. Však víš, jsi obchodník, jeden nespokojený klient nadělá víc komplikací a problémů než tisíc spokojených.

Jen pro zajímavost. Koupil jsem použitý motor na toho zpropadenýho focuse a motor tekl. Jezdil ale byla z něj olejnička. Na doporučení mechanika jsem napsal pánovi co mi jej prodával (bez smlouvy) že mám ty a ty problémy a není to takříkajíc pluginplay. Okamžitě mi poslal kontakt na motoráře aby mi to zkouknul a nabídl kompenzaci ve formě litých kol, či jiného. Chápu že peníze dávat nechtěl. Jen jsem chtěl poukázat na dobré chování. Holt člověk s charakterem se pozná....a nebo jak píšeš Ty. Viděl to ze širších souvislostí a bylo mu jasné, že jeden nespokojenej Lacina mu může způsobit víc problémů než tisíc Lacinů spokojenejch.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 4.10.2010 , 14:57   Citovat  

Dluh se z něj snažím dostat od loňského podzimu. Mezi podzimem a jarem tohoto roku mi je slíbil mnohokrát splatit, vždycky až prodá určitou věc (dílnu, ATR, ITR, turbo civica, odtahovku, až mu doběhne stavební spoření a já už si to ani všechno nepamatauju). Přes všechny sliby jsem z něj peníze nedokázal dostat. Na jaře jsem si nechal aspoň podepsat dlužní úpis, i když podle ústní dohody měly být peníze splaceny do týdne. Trochu jsem měl pocit, že je ten úpis zbytečný, když má co nevidět dostat statisíce za dílnu, ale přece jen jsem si ho nechal podepsat. Stanovená splatnost byla asi šest týdnů, peníze jsem opět nedostal. Od té doby se je snažím stále dostat, ale protože Eso stále jen slibuje, požádal jsem Hellborna, aby věc sepsal a předal soudu. Hellborn zatím neměl čas to podat. Pokud jde o Esa, prý teď slušně vydělává a je schopen mi to do konce roku splatit, s první splátkou někdy v polovině října. Ovšem v případě, že budu dluh vymáhat soudně, předpokládá, že mu soud vyměří nějaké malé splátky, protože oficiálně nic nemá, a bude mi to tím pádem splácet X let.
Je jasné, že bych raději svoje peníze dostal brzy a všechny, než po malých kapkách v průběhu let, proto jsem zatím podání k soudu odložil.
Vzhledem k tomu, kolikrát jsem už měl peníze dostat, si nedělám přílišné iluze. V roli nedobrovolného věřitele jsem bit tak jako tak, dlužník je bohužel ve výhodě, takže holt ještě jednou zkusím věřit, že tentokrát slib opravdu splní.
   Návrat  
PreludeZ je teď offline  PreludeZ
Administrátor
PříspěvekZaslal: 4.10.2010 , 14:57   Citovat  

Dany napsal:
Já to zase trošku obrátím...

Neudělali si to zase ale Ti lidi sami??? Vždyť ESO sám sebe nemohl vychvalovat, to dělali lidi z fóra... Bylo to takové obrácené, řekněme výborné zkušenosti s ESEm"... Na základě toho ty lidi do toho šli bez opatrnosti, jinak (jak to tu někdo i psal) by si dali pozor a trvali na standardním postupu, vzali si doklady, sepsali smlouvy a podobně...

Takže když se nad tím člověk opravdu zamyslí, je to davové šílenství a opravdu se trošku chováme jako ovce... Někdo napíše, mám dobré zkušenosti s tím a lidi jdou k tomu člověku a už slepě věří, že je vše v pořádku a nejsou obezřetní... Pak se to otočí a je to zase naopak...

Ptám se tedy, je dobré vůbec tedy někoho doporučovat??? Nedělá to vlastně takovou medvědí službu??? Neztrácí pak lidé zbytečně obezřetnost???

Já to dělám v klidu dost dlouho, znají mě hlavně lidi s CTR, všichni mi věří, dostávám peníze napřed, já jim posílám věci bez dobírek, půjčuju jednotky, díly, kdyby nebyla důvěra, bylo by to naprd... Pokud mě někdo občas podvede, je to moje chyba, ale sám sobě jsem si položil otázku, to že mě jeden z x lidí podrazil, je to důvod, abych přestal ostatním věřit??? Když mi to tedy udělá další, je to vlastně moje chyba, řeším si ji v klidu a nikoho tím nezatěžuji... Takový je můj obecnější pohled na věc... Přesto vím, že je gaunerů kolem hodně...

A poslední jen takové popíchnutí, jen by mě pro studijní účely zajímalo, jestli třeba Cheerion, Crxman, PreludeZ, Petr78 a další třeba před pár lety nebyli mezi lidmi, kteří ESA chválili... Já to nevím a hledat nechci, jen by mě to zajímalo... (A nic tím ani nesleduju)

To ze ma nekdo kladne reference neznamena ze mu budu ve vsem slepe duverovat ale urcite to ovlivni (pozitivne) moje jednani s danou osobou a nebudu si ji tolik proverovat jako nekoho o kom nevim vubec nic.
Co se tyka moji osoby, muzes si u me udelat krizek, fajfku nebo i cernej puntik Úsměv protoze jsem kdysi skutecne na zaklade osobniho setkani ale hlavne na zaklade masivniho kladneho feedbacku Esa doporucoval nejen lidem z HC ale i nekolika lidem ve svem okoli. Ted bych si to asi rozmyslel a nedoporucil ho ale drive nebyl duvod, lide kteri s nim obchodovali byli spokojeni.

Dany napsal:
Tak tohle si já právě nemyslím Smutný Hlavně věc, kterou napsal ESO na konci svého nějakého příspěvku (nechci to hledat), bylo to něco v tom smyslu, jaktože když dluží půlce Honda-Clubu, tak se na něj zacelou dobu, co se to tu řeší, obrátil pouze Luther (s tím se dohodnul), Minor (s tím se taky nějak dohodnul, jestli jsem to dobře pochopil) a pak ještě Lukáš (s tím se nedohodnul, protože dle toho co píší, mají na tu samou věc každý jiný názor a posuzovat to já, vy ostatní asi ano, nemůžu...)... Nikdo další...
A to se ptám i já, proč se tedy lidí hromadně a hlasitě nehlásí o svá práva???

Ironii vetsinou poznam (a ani si nemyslim ze ma neco spolecneho s pripravkem na myti oken Úsměv ), psal jsem ze jsem jen nezavisly pozorovatel, nijak bych se do toho nechtel michat a nic mi do toho vicemene neni, takze co se tyka dluhu tak vim zhruba to co je shrnuto v Tvoji citaci vyse, ale dle meho nazoru, ten stezejni problem kde bylo podvedeno pripadne obelhano nejvic lidi je v tom ze dovezena auta nesplnovala co bylo slibeno, pripadne k nim nedodal to co mel / slibil.
To cele je take o pristupu. Kdybych nekomu dluzil penize, bud bych je nekde vydelaval abych je mohl vratit nebo bych sedel doma a premyslel jak je vydelat abych je vratil, ale urcite bych nejel si nekam zablbnout na ring (protoze tech 15000 za vikend by tak mohla byt treba desetina dluzne castky nekomu... (to byl priklad))

Zustavam nadale nezucastnenym pozorovatelem.
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 4.10.2010 , 14:59   Citovat  

Bitkar napsal:
Napada me pri cteni tvych prispevku jedno - nikdy jsi v takovy situaci s takovym clovekem zjevne nebyl. Je to hrozny. Takova studena valka. Mas cloveka, kterej ti dluzi a lze ti do xichtu, zatimco ty furt nemas penize - je to strasne ponizujici. Nedejboze, aby to bylo jeste jako v mym pripade, kdyz jsem kvuli tomu nemel ani na jidlo a najem, doslova. Nepreju(!) ti takovou zkusenost, ale chybi ti.

Omyl, mám jich bohužel více a jejich celková výše je několikanásobkem toho, o čem tady diskutujeme, což mi asi umožňuje být tak nad věcí... Stálo mě to hodně nervů a peněz, když jsem si na zaplacení dluhu dlužníka pro mého dodavatele musel sám půjčit...

Nejstarší mé případy jsou z počátku podnikání cca 1991... Přesto jsem to dokázal poměrně hodně aktivním přístupem zredukovat... Já si jen narozdíl od ostatních vyslechnul druhou stranu... Což je lepší, než po diskuzi... A ESO na mě udělal prostě dojem, že takový gauner není, jen se dostal do problémů... Za což si může sám a to ho ani neomlouvá... Je samozřejmě možné, že se pletu, ale právě díky problémům, které jsem musel aktivně řešit (jen legálním obtěžováním dlužníků, znepříjemňovat jim život, až je to přestane bavit a zaplatí), si myslím, že s tím mám velké osobní zkušenosti a dokážu lidi odhadnout... Jak koukám ale na názor většiny, tak jsem asi úplně mimo ...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.10.2010 , 15:01   Citovat  

Minor: v pripade, ze mas rozsudek a zacne splacet aspon neco malo ale fakt pravidelne, tak je moznost prodat dluh nejaky inkasni (vymahacsky) agenture. Koupej to treba dejme tomu (snad se nepletu) za 70% ceny a pockaj si na to az splati jim 100%+uroky a prislusenstvi. Takze se jim to vyplati a tobe mozna taky, protoze pokud chces penize rychle, tak to asi bude jedina sance. Sice budes mit min, ale rychle.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.10.2010 , 15:06   Citovat  

Dany napsal:
Omyl, mám jich bohužel více

myslis typ 2? tzv vypravece pohadek tiscie a jedne noci? :) takovy ty slibovace?

Ja myslim ze se lecos da pochopit v ramci lidske slusnosti, kdyz se nekdo dostane do potizi. Ale pokud dluznik lze, tak neni slusnej a "nedostal se jen do problemu". To mi nevymluvis.
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 4.10.2010 , 15:20   Citovat  

A nechci se dělat hezkým, ale já třeba ESOvi řekl, že pokud nevyřídí Luthera a Minora, tak u mě skončil... To jen na okraj...
   Návrat  
Lukas je teď offline  Lukas
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.10.2010 , 15:50   Citovat  

Dany napsal:
A ESO na mě udělal prostě dojem, že takový gauner není, jen se dostal do problémů...

A je to tady... Proste te ukecal. Me taky ukecaval rok a bastil jsem mu to... Ale az udelal veci diky kterym jsem na nej zmenil nazor.

Jak sam rikas...zajima te nazor obou stran...tak mi dej hodinku a treba te taky presvedcim, ze jsem se k nemu choval velkoryse a slusne. A jak se mi za to odvdecil...

Uvedu tu tri situace diky nim jsem na nej zmenil nazor...
Jednoho dne mi Eso vola, ze chce vyfuk na turbo Civica. OK, neni problem...dany vyfuk jsem mu koupil, zaplatil. V te dobe jsem ale jiz nezil v CR a tak jsem povezil mamu, at pri vyzvednuti baliku na poste...proste prelepi adresy a obratem mu to posle. Bohuzel postak balik hodil sousedovi a jelikoz ma mama problemy se zady nebylo mozne to na postu jen tak lehce dostat. Ale Eso byl vstricny...sliboval asi trikrat behem nekolika mesicu ze se pro vyfuk zastavi.
Samozrejme ze nezastavil... Kdyz jsem jel kratce domu, na ceste zpet jsem mu vyfuk dovezl az pod nos. Byl jsem s Esem domluveny ze ho nekdo u nej na dilne prevezme a zaplati. A co se nestalo...prijedu do Hluboke, nikdo o nicem nevedel...Kuba vola Esovi...a ten mi rika "jo ja jsem ti zapomel rict...posli prosimte vyfuk klukum na Slovensko...vcera jsem Lacovi vratil turbo Civica" wtf!

Story pokracuje...vzal jsem od moje dily z jeho skrachovaleho shopu, ale v dilne nebyly vsechny. Zbytek byl v Klumlove ale nikdo nevedel kde...a nikomu se tam nechtelo ten den se mnou jet. Eso mi tedy slibil, ze mi je hed dalsi tyden doveze...
Samozrejme ze nedovezl...po pul roce proseb jsem stanovil dead line na konec cervence, jelikoz v srpnu mi konci studijni pobyt a chtel jsem stihnout prodat dily v Nemecku.
Eso opet ochone slibil, ze to neni problem..."ze na me mysli" a ze mi je doveze az bude mit cestu kolem. Tyden na to jel na Nürburgring a ani se mi neozval. A dily nemam do ted...

Posledni kapka byla...kdyz si osobne za mnou do Nemecka prijel pro stavitelna kola, pruzinky a retainery...s tim ze je tu uplne nahodou a dily zapomnel.
Vzal si ty nejdrazsi kolecka co jsem mel...a kdyz jsem mu rekl o zaplaceni, tak rikal ze musi jeste koupit jedno auto, ze mu to nevyjde... Ale hned pristi tyden mi ty penize doveze...
Nedovezl nic!! Ani penize ani dily!!
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.10.2010 , 15:51   Citovat  

Dany napsal:
A nechci se dělat hezkým, ale já třeba ESOvi řekl, že pokud nevyřídí Luthera a Minora, tak u mě skončil... To jen na okraj...

A proc ne i me?? Co mas proti me??
   Návrat  
cheerion je teď offline  cheerion
eShop manager
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 4.10.2010 , 16:23   Citovat  

Nejlepší na tom je, že Esovi je to úplně ukradený. Myslíte, že v noci nespí kvůli tomu, že někomu dluží peníze! To sotva. Každý slušný člověk se snaží svoje dluhy splatit i za cenu, že musí prodat některé své věci (ne naopak, za cizí peníze si nakupovat).
Je pravda, že Eso mohl mít dříve dobré reference právem, ale to už dávno neplatí. Pokud někdo má dodat auto s českými papíry a opravou, kterou slíbil, a vezme si za to peníze navíc, tak by to taky měl splnit ne? Proč vám přijde normální, že některé z nás sprostě okrade? A my ještě máme škemrat o nápravu? A vůbec se nepozastavujete nad tím, že lidi podvádí. Dobře víte, že leckterý byznys funguje na domluvě (auta, počítače, telefony apod) a obzvlášť tady v úzké komunitě H-C klubu! Buď dáte peníze předem a čekáte na auto nebo nedáte a nikdo vám nemusí nic přivézt. A i když na to máte papír, zdaleka není vyhráno. Takže to se pak snadno říká "to já bych..." a "měl jsi udělat to a to...".
Absolutně me nezajímá, kolik má spokojených zákazníků, když je tolik lidí, které vysloveně obral a balamutil. Co takhle přestat strkat hlavu do písku před pravdou.
   Návrat  
dimitar je teď offline  dimitar
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 4.10.2010 , 16:25   Citovat  

Lukas:mas jeste veci na rozdavani ?to neni normalni ....
   Návrat  
Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.10.2010 , 16:26   Citovat  

dimitar napsal:

OK

důvěřivost je jedna věc, ale hloupost ...
   Návrat  
eShop manager
PříspěvekZaslal: 4.10.2010 , 16:28   Citovat  

Dejf napsal:
OK

důvěřivost je jedna věc, ale hloupost ...

Pokud někoho považuješ za kamaráda nebo kámoše, taky považuješ důvěru za hloupost? O to tady jde! Je jasný, že když pojedu na oběd kde mi daj dárek a vnutěj mi vysavač za 30 tisíc, tak tomu říkám hloupost.
   Návrat  
Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.10.2010 , 16:30   Citovat  

cheerion napsal:
Pokud někoho považuješ za kamaráda nebo kámoše, taky považuješ důvěru za hloupost? O to tady jde! Je jasný, že když pojedu na oběd kde mi daj dárek a vnutěj mi vysavač za 30 tisíc, tak tomu říkám hloupost.

vůbec ne, to byla narážka na story Lukase... to už opravdu hloupost je
   Návrat  
eShop manager
PříspěvekZaslal: 4.10.2010 , 16:34   Citovat  

Dejf napsal:
vůbec ne, to byla narážka na story Lukase... to už opravdu hloupost je

Jenže v tu chvíli ti to tak nepřijde... s tím ukcecáváním má Lukas pravdu, to Eso opravdu umí. A jak do toho kolotoče člověk nasedne, tak už se veze. Stejně jako zamilovaná holka věří lžím svýho idola, kamarád věří jinému prolhanému kamarádovi apod. Takhle když to sepíše najednou, tak je snadný si říct : jéžiš, to je hlupák nebo hlupačka!
   Návrat  
Riccardo je teď offline  Riccardo
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.10.2010 , 16:40   Citovat  

Pánové čtěte pořádně fórum a reakce lidí. ESOvi odpovědi v jeho inzerátech byly podivné už dávno před tím, než jsem uslyšel první stížnost na něj.
A není jediný ...
... ovšem nerad bych se tady pouštěl do věštění, kdo bude další - doufám že nikdo, protože tohle snad je pro každého dostatečným poučením. (na obou stranách barikády)
   Návrat  
eShop manager
PříspěvekZaslal: 4.10.2010 , 16:44   Citovat  

offtopic Co se týče důvěry... svoje první auto jsem kupovala od kamaráda mé babičky, která se s ním zná přes 50 let! A co myslíte, auto se vyvrbilo jako "vrak", a ještě si řekl o 5000,- víc jen proto, že můj přítel měl podle toho pána moc luxusní auto na svůj věkVelmi šťastný Takže nevěřit ani mladým, ani starým.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.10.2010 , 16:46   Citovat  

dimitar napsal:

Jasne...koukni do meho shopu...a jen si rekni co bys potreboval. Na druhy ti to privezu a jeste se ti poklonim. meetallll
   Návrat  
Riccardo je teď offline  Riccardo
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.10.2010 , 16:47   Citovat  

cheerion napsal:
offtopic Co se týče důvěry... svoje první auto jsem kupovala od kamaráda mé babičky, která se s ním zná přes 50 let! A co myslíte, auto se vyvrbilo jako "vrak", a ještě si řekl o 5000,- víc jen proto, že můj přítel měl podle toho pána moc luxusní auto na svůj věkVelmi šťastný Takže nevěřit ani mladým, ani starým.

Vyčůraní jsou mladí i staří, ale ti staří jsou navíc ještě mnohdy dementní.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 4.10.2010 , 16:52   Citovat  

Uzamčeno na pár hodin...až vášně vychladnou. Začíná se to strhávat v davovému lynčování opravdu. Pak se znovu odemkne.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 4.10.2010 , 21:01   Citovat  

odemčeno
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Negativní zkušenosti se Sannycars (Jindřich Essl, Eso)
Fórum: Obchod
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 29, 30, 31  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina