Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Chybějící značka aut v "Moje Honda" (Toyota) :
Fórum: Chyby
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
Weyraak je teď offline  Weyraak
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.2.2008 , 23:29   Citovat  

Čau, tak jsem si říkal, že když tu na fóru taky surfuju, že bych si sem uložil i svoje auto, ale ouha ve výběru značky jsem tvdě narazil. "no Toyota = no new profil(aa) " Když už tam je Opel a dokonce i Škoda tak prosím o přidání značky Toyota a modelu Celica. Dík
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Aqwertzz je teď offline  Aqwertzz
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 12.2.2008 , 0:35   Citovat  

Spíš zrusit i ty ostatní. Hihi
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
PreludeZ je teď offline  PreludeZ
Administrátor
PříspěvekZaslal: 12.2.2008 , 10:05   Citovat  

Zamítá se. Podívej se prosím do pravidel. Není dovoleno vkládat auta jiné značky než Honda.

Skutečnost že tam jiné značky jsou je chyba kdy tam dříve šly vložit a to že nejsou ještě smazány má důvod jediný a to ten že jakmile bych je odstranil začnou se zde objevovat útočná témata velkými písmeny typu: !!!!CENZŮRA!!!! nebo KTEREJ HAJZL MI SMAZAL AUTO nebo CO SI TO DOVOLUJETE nebo ÚČELNÁ A POLITICKÁ MANIPULACE!!! VYSTUPUJU Z KLUBU!!! a podobně. Já si to na triko nevezmu (i když bych postupoval podle pravidel) já už na to se.u abych na sebe nechal zbytečně křičet.

Je mi to líto ale takoví vy (návštěvníci tohoto fóra) skutečně jste. Takže já na to prostě už se.u. Občas něco přesunu do správné sekce, občas něco přejmenuju (velká písmena, vykřičníky) ale to je všechno. Dříve jsem některým z nich poslal SZ že jednají proti pravidlům a ať si to odstraní sami a výsledek vidíš sám: se.ou na to...

Souhlasím s tebou že je to nespravedlivé ale jestli chceš můžeme zřídit hlasování o tom že odstraníme všechny auta NeHondy ze sekce Moje Honda, kde nemají co dělat a jsou proti pravidlům. Chceš?
   Návrat  
665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
PříspěvekZaslal: 12.2.2008 , 10:17   Citovat  

PreludeZ napsal:
Zamítá se. Podívej se prosím do pravidel. Není dovoleno vkládat auta jiné značky než Honda.

Skutečnost že tam jiné značky jsou je chyba kdy tam dříve šly vložit a to že nejsou ještě smazány má důvod jediný a to ten že jakmile bych je odstranil začnou se zde objevovat útočná témata velkými písmeny typu: !!!!CENZŮRA!!!! nebo KTEREJ HAJZL MI SMAZAL AUTO nebo CO SI TO DOVOLUJETE nebo ÚČELNÁ A POLITICKÁ MANIPULACE!!! VYSTUPUJU Z KLUBU!!! a podobně. Já si to na triko nevezmu (i když bych postupoval podle pravidel) já už na to se.u abych na sebe nechal zbytečně křičet.

Je mi to líto ale takoví vy (návštěvníci tohoto fóra) skutečně jste. Takže já na to prostě už se.u. Občas něco přesunu do správné sekce, občas něco přejmenuju (velká písmena, vykřičníky) ale to je všechno. Dříve jsem některým z nich poslal SZ že jednají proti pravidlům a ať si to odstraní sami a výsledek vidíš sám: se.ou na to...

Souhlasím s tebou že je to nespravedlivé ale jestli chceš můžeme zřídit hlasování o tom že odstraníme všechny auta NeHondy ze sekce Moje Honda, kde nemají co dělat a jsou proti pravidlům. Chceš?

eddoooo. dle myho nazoru jsi zaved pravidla a jsou dodrzovany ! je to dobrý a tem kterejm se to nelibi, muzou jit (kričet) o dům dál přátele nikdo jim nebrání. Me se libi, jak jsi nastavil system, funguje přátele
   Návrat  
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.2.2008 , 10:25   Citovat  

mě to také vyhovuje i když tam občas něcoo chybí...vždy se to dá řešit...myšleno niance jako civic 4g GT či sir atd...co se týče mne ,vždy se vyšlo kladně vstříc....(právě páchám podlézání pořádnej výtlem )je pravda že v klubu můžou být i jen příznivci značky Honda...vlastnící jiný vůz...já jsem si například stršil do garáže šáde a ještě ji nevytáhl...mezitím se změnili trošku pravidla... to mi hlava nebere asi bych ji mněl smazat...ale já nemám to srdce...je to takovej ´tuntík mazlík...a protože je to zováno Moje "honda" tak vím že jakékoliv další autí bude mnou tam vložené jen honda
   Návrat  
Verča je teď offline  Verča
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.2.2008 , 10:35   Citovat  

proč se to asi jmenuje " Moje HONDA" ???? to mi hlava nebere
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.2.2008 , 10:36   Citovat  

Verča napsal:
proč se to asi jmenuje " Moje HONDA" ???? to mi hlava nebere
protože to auto musí být tvoje Velmi šťastný
   Návrat  
Harry je teď offline  Harry
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.2.2008 , 12:39   Citovat  

a byt to honda HaHaaa
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.2.2008 , 13:29   Citovat  

takže rover ee,acura ee,type-R to jo to jo Se stydím
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 12.2.2008 , 13:34   Citovat  

PAKO napsal:
takže rover ee,acura ee,type-R to jo to jo Se stydím

rover ma motor z hondy a delal se ve stejne fabrice jako civicy takze ten je ok Úsměv
acura je jen marketingove oznaceni vozidel Honda pro US trh takze taky projde Úsměv

OK je to dobrý
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.2.2008 , 13:37   Citovat  

PreludeZ napsal:
rover ma motor z hondy a delal se ve stejne fabrice jako civicy takze ten je ok Úsměv

A naopak honda motor rover, ale stejně je tu (rovery) nevidím rád... Hihi
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.2.2008 , 13:39   Citovat  

já mám na šáde taky věci z hondy a sedačky s toyoty...sem zmaten...né vím šáde honda není...nikdy nebude mít tak rásná auta Se stydím
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 12.2.2008 , 13:50   Citovat  

PAKO napsal:
já mám na šáde taky věci z hondy a sedačky s toyoty...sem zmaten...né vím šáde honda není...nikdy nebude mít tak rásná auta Se stydím

Tak to valím bulvy zzzzzzz
   Návrat  
snk. je teď offline  snk.
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.2.2008 , 13:51   Citovat  

PreludeZ napsal:
acura je jen marketingove oznaceni vozidel Honda pro US trh takze taky projde Úsměv

OK je to dobrý

Toyota se delala zase na stejny planete Úsměv ,takze nevim v cem je problem:D Velmi šťastný
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 12.2.2008 , 13:55   Citovat  

nikde neni problem, nechte to na Edovi ... přátele
   Návrat  
snk. je teď offline  snk.
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.2.2008 , 14:29   Citovat  

Hondaaaaaaaaaaa
   Návrat  
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 12.2.2008 , 14:42   Citovat  

Prijde mi to trochu divne, proc majitel hondy (clen OS,blabla) by se nemohl podelit o informace/detaily o jinem aute nez je honda? Mozna by bylo dobre udelat pro ne-hondy jinou sekci nez Moje Honda. Jsou prece i jina auta nez hondy...ja verim, ze tady asi tezko kazdej chodi na nissan, subaru cluby (atp.) aby se mohl podivat na nejake konkurencni auta (at uz sportovni nebo rodinne).

Nejspis ted na me nekdo vybehne ze jsme na HONDA clubu a s jinymy auty mam tahnout do auto.cz atp, ale prece nemusime byt zaslepeni fanatici, ne?
   Návrat  
drone je teď offline  drone
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.2.2008 , 14:46   Citovat  

Pecka tak ji udelej tu jinou sekci
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.2.2008 , 14:47   Citovat  

infinity napsal:

Nejspis ted na me nekdo vybehne ze jsme na HONDA clubu a s jinymy auty mam tahnout do auto.cz atp, ale prece nemusime byt zaslepeni fanatici, ne?

Proč ne? muhehe
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.2.2008 , 14:47   Citovat  

infinity napsal:
Prijde mi to trochu divne, proc majitel hondy (clen OS,blabla) by se nemohl podelit o informace/detaily o jinem aute nez je honda? Mozna by bylo dobre udelat pro ne-hondy jinou sekci nez Moje Honda. Jsou prece i jina auta nez hondy...ja verim, ze tady asi tezko kazdej chodi na nissan, subaru cluby (atp.) aby se mohl podivat na nejake konkurencni auta (at uz sportovni nebo rodinne).

když to byla garáž bylo větší pole působnosti co se týče značek...ale nechal bych to být tak jak to je...vždyť můžeš u své hondy prezentovat ještě nějakého mazla či dělňase,třeba jak ti kamarád se šáde přitáhl hondu na laně...to se mezi fotkama stratí jedna báseň...joke přátele
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 12.2.2008 , 14:56   Citovat  

Já nevím,ale já když koukám do "Moje HONDA" tak se dívám i na ty ostatní auta co tady lidí mají,a vůbec mě to nevadí Úsměv . Klidně bych to tam nechal a i rozšířil o tu toyotu Mrk . Jasně jsme na HONDA Clubu, HONDY se mě líběj,ale mám taky jiné vyhrazené značky které se mě líbí. OK
   Návrat  

5 háček
PříspěvekZaslal: 12.2.2008 , 15:02   Citovat  

rooney napsal:
Já nevím,ale já když koukám do "Moje HONDA" tak se dívám i na ty ostatní auta co tady lidí mají,a vůbec mě to nevadí Úsměv . Klidně bych to tam nechal a i rozšířil o tu toyotu Mrk . Jasně jsme na HONDA Clubu, HONDY se mě líběj,ale mám taky jiné vyhrazené značky které se mě líbí. OK
jj správná slova...ps taky se ti líběj i jiné značky...třeba blondýny jako mne...nemyslím si že nejde třeba k svému crx přidat i pár fotek druhého mazla...na to snad nemusí se měnit sekce moje h... nebo zakládat novou...já například používám jen diskusi sz seznam uživatelu a občas moje honda...když má někdo dotaz tak se du jukec na co se vlastně ptá...pokouším se ještě spolupracovat s hledat ale nějak asi spolu nevycházíme...myslím tak jak to je včetně pravidel,je to udělané dobře...najdou se tak akorát drobné niance co zase tolik netrápí.jsem pro to neměnit a neupravovat honda dnes
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 12.2.2008 , 15:07   Citovat  

PAKO napsal:
jj správná slova...ps taky se ti líběj i jiné značky...třeba blondýny jako mne...nemyslím si že nejde třeba k svému crx přidat i pár fotek druhého mazla...na to snad nemusí se měnit sekce moje h... nebo zakládat novou...já například používám jen diskusi sz seznam uživatelu a občas moje honda...když má někdo dotaz tak se du jukec na co se vlastně ptá...pokouším se ještě spolupracovat s hledat ale nějak asi spolu nevycházíme...myslím tak jak to je včetně pravidel,je to udělané dobře...najdou se tak akorát drobné niance co zase tolik netrápí.jsem pro to neměnit a neupravovat honda dnes

Jo jo blondýnky jsou některé pěkné ´=D

Úsměv Mrk
   Návrat  

Robik je teď offline  Robik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.2.2008 , 15:17   Citovat  

PreludeZ napsal:

OK je to dobrý

Kukni sem... [url=http://www.tipcar.cz/poradna_rover_200/400_–_slechtic_z_britskych_ostrovu-2404.html]odkaz[/url]
tam píšou že motory Rover mají hhodně blízko výkonově k Hondě ale nemají s ní nic společného...nemám osobní zkušenosti jen jsem to našel na netu jak jsem si četl recenzem, tak by mě zajímalo jen kde je pravda Se stydím
PS: ten odkaz mi nejde vložit normálně nevím proč
   Návrat  
Zemi je teď offline  Zemi
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 12.2.2008 , 15:21   Citovat  

Moje Rover mi tu chybi. pořádnej výtlem
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 12.2.2008 , 15:29   Citovat  

Bud všichni nebo jen Honda svatoušek
   Návrat  
gear je teď offline  gear
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.2.2008 , 15:51   Citovat  

mno taky se přidám jelikož Hondu ještě nemám. jak je vidět mám felinu, dříve byla garáž, omezeno to nebylo, nikomu to nevadilo... jestli to teď někomu opravdu vadí tak nemám problém mýho pracanta smazat přátele , ale tak lehce se mě nezbavíte, já si toho cívu stejně koupim Je to tam. Je to tam. pifko pifko
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 12.2.2008 , 15:59   Citovat  

gear napsal:
mno taky se přidám jelikož Hondu ještě nemám. jak je vidět mám felinu, dříve byla garáž, omezeno to nebylo, nikomu to nevadilo... jestli to teď někomu opravdu vadí tak nemám problém mýho pracanta smazat přátele , ale tak lehce se mě nezbavíte, já si toho cívu stejně koupim Je to tam. Je to tam. pifko pifko

Chlopi, není to v tom že by měl někdo s něčím problém... Podívejte se třeba na hlavní stránku kde je původní Moje Honda. Taky tam jsou jen Hondy členů a nikdo o tom nediskutuje. Tohle je to samé v novém kabátě s více funkcemi a taky je to jen myšleno a určeno jen pro Hondy, vždyť jsme HondaClub, co jiného by tam mělo být....
   Návrat  
Weyraak je teď offline  Weyraak
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.2.2008 , 16:46   Citovat  

PreludeZ :
Bolí mě hlava takže svojí reakci zestručnim... Když je to v pravidlech, tak se do nich nemusím osobně dívat, protože když to píšeš ty, tak je to zaručeně pravda. Jinak k tomu hlasování, to že se v pravidlech teda říká, že tu budou v profilech jen Hondy, a nejsou tam jen ony, je v tom případě nedobrou vizitkou odpovědných osob Hihi Naprosto to chápu a nemám potřebu se dohadovat v podstatě o ničem, když je to v pravidlech zakotveno (jen když jsem tam viděl tu škodovku tak jsem si říkal, proč bych si tam Toyotu taky nedal rozumíš) Mohl by to být nápad na novou sekci nebo teda část fóra, v které by byli právě neHondy, jen abychom nevypadali příliš černobíle. Nahoře bychom těch ikonek měli rovných 15 Úsměv Název třeba Moje neHonda. Možná by to přispělo i k určité exotičnosti našeho vašeho fóra. Časem se tu ode mě jedna Honda stejně znova objeví Úsměv
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.2.2008 , 17:16   Citovat  

Weyraak napsal:
PreludeZ :
Bolí mě hlava takže svojí reakci zestručnim... Když je to v pravidlech, tak se do nich nemusím osobně dívat, protože když to píšeš ty, tak je to zaručeně pravda. Jinak k tomu hlasování, to že se v pravidlech teda říká, že tu budou v profilech jen Hondy, a nejsou tam jen ony, je v tom případě nedobrou vizitkou odpovědných osob Hihi Naprosto to chápu a nemám potřebu se dohadovat v podstatě o ničem, když je to v pravidlech zakotveno (jen když jsem tam viděl tu škodovku tak jsem si říkal, proč bych si tam Toyotu taky nedal rozumíš) Mohl by to být nápad na novou sekci nebo teda část fóra, v které by byli právě neHondy, jen abychom nevypadali příliš černobíle. Nahoře bychom těch ikonek měli rovných 15 Úsměv Název třeba Moje neHonda. Možná by to přispělo i k určité exotičnosti našeho vašeho fóra. Časem se tu ode mě jedna Honda stejně znova objeví Úsměv
já už sem zcela košér....mám jen hondy tam
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Chybějící značka aut v "Moje Honda" (Toyota) :
Fórum: Chyby
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina