Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Jakou ma cenu?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 2
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 30.3.2009 , 18:53   Citovat  

Yokohama napsal:
Ceny sou dnes uplně někde jinde než před rokem,staré auta skoro neprodejné(viz.bursíkovny) a když si člověk vzpomene co je za rok...pak kupuje 94-95 tak už to taky není až tak zánovní i když kvalitou je jinde OK no což o to sporťáky cenu maj to není kombík ale většinou v Čr je velkej problém že si někdo vytuní auto za moc moc peněz a pak to chce prodat papa a k tomu pomalu když to zesměšním přičíst všechny položky co do toho nacpal.ono to na některých autech už je pak nereálný to prodat třeba VTi budou mít vždycky větší cenu a tam si to i někdo koupí jen proto i že jich tolik není.Ale jinak je lepší pak si toho auta užít než ho prodat za polovic...protože se najde někdo kdo prodá levnějc i když ne top.. ale na to lidi slyší je to dobrý
jj já koupil za 100 víc jak před pul rokem a tak necelých 60 do toho ještě vrazil a kdybych ted chtel za to tech 100 tak to neprodám Ble
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
HT je teď offline  HT
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 30.3.2009 , 19:15   Citovat  

Davee napsal:
No záleží od koho kupuješ.někdo je ochotnej nechat pěknou za 70tis,ale někdo jinej dává šlupku za 80tis.fakt jde trochu i o štestí.každopádně jít kupovat s někym kdo se vyzná a nevymejšlí kraviny.

A to ještě VTi :hehe:
   Návrat  
Yokohama je teď offline  Yokohama
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.3.2009 , 20:00   Citovat  

Henges napsal:
jj já koupil za 100 víc jak před pul rokem a tak necelých 60 do toho ještě vrazil a kdybych ted chtel za to tech 100 tak to neprodám Ble

Ja kupoval za 60 a vrazim tak asi 70-80 z místa to kvuli té ceně, bylo v základu a nějaké drobné závady Cool a kdyz do toho člověk nahrká je pak blby si ten podvozek atd neužít kouř
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 30.3.2009 , 20:07   Citovat  

Cenda616 napsal:
Cau, taky mam targu ESi r.v.96 pofaceliftu / kotouce vzadu / SRS, dotazenou z Nemecka i s serviskou a tady ji taky nechavam v pravidelne peci jenom Honde, zadnymu Otikovi z horni dolni a kdybych ji prodaval tak urcite nahazuju cenu asi 110, kdyby byl kupec moc sikovnej tak bych se nechal ukecat na 100, ale niz bych ted nesel. Jak jsem tady cetl to bych to taky radsi nechal nekomu v rodine. Btw: strechu ma v el. a zatim jsem nemel jedinej problem. 40kg navic... uznavam, je to zbytecna zatez, mensi kufr csss ...kdyz jsem si to auto kupoval, nepremyslel jsem nad tim ze s tim budu jezdit na rodinny nakupy a tydenni dovoleny, s tim snad nikdo nepocita ze Targa se da nejak prakticky vyuzit Velmi šťastný ...chces prevazet - kup si combi, chces zavodit - kup si ITR/CTR/ATR ...tohle je auto na leto a uzivani si jizdy bez strechy, s tim ze neni liny tak si muzes kdykoliv strihnou ty mraky Fobii kolem ...muj nazor - nerejpat Úsměv

Proč by se neměla nechat prakticky využít? Jo, Targouš jí měl na letní ižívání bez střechy i na 14tidenní dovolené po kempech. Ale kdyby měl menší kufr,tak by jí nesundal nebo by měl míň věcí...
   Návrat  
Hory88 je teď offline  Hory88
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.3.2009 , 21:47   Citovat  

gizmi napsal:
Hellborn: neni to moc? Za kolik by jsi teda prodaval pak VTECovou targu? Velmi šťastný

Jinak hod fotky, rad se mrknu..Hlavne na ty 17tky..Sam schanim Úsměv)

Omluvám se za offtopic ale ještě pořád scháníš ty 17tky?...snažím se tady jedny už týden prodat a zatím za celou tu dobu jen jedna odověď...pokud to už ale není aktuální, tak sry, nevím jak je starej ten tvůj příspěvek Úsměv
   Návrat  
Dzejnaaa:) je teď offline  Dzejnaaa:)
PříspěvekZaslal: 7.2.2011 , 8:23   Citovat  

ZDRAVIM,POTŘEBUJI NÁZOR A CENU ZA HONDU CIVIC 5G. HATCH. NA ND.MOTOR TOČÍ,JISKRU TO HÁZÍ ALE NECHYTNE,PTZ BUDE PRASKLEJ ROZVODÁK,ALE TO CHCE MRKNOUT NA ROZVODY.jINAK JE TO 1.4 16V-KARBEC R.V. 92 BEZ PAPIRU,CHCI JI PRODAT NA ND CO JINYHO STIM TAKY ASI.OKNA A ŠÍBR V ELEKTRICE,PĚKNEJ LAK MÁ-BARVA NĚCO MEZI ZELENOU A MODROU.VIZ FOTO..

obraz021_168.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
obraz021_168.jpg, 680.85 kB
   Návrat  
Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 7.2.2011 , 8:27   Citovat  

asi te nepotesim ale to moc cenu nema ....
odhaduju 5-8 tisic max spis min
   Návrat  
Dzejnaaa:) je teď offline  Dzejnaaa:)
PříspěvekZaslal: 7.2.2011 , 8:40   Citovat  

NO MOC SI MĚ NEPOTĚŠIL NO,ALE DÍKY.MÁM JEŠTĚ NA PRODEJ NA ND TU SAMOU ČERNOU S 1.5 16V MOTOREM S TECHNICKOU DO ČERVNA/2011 ALE JE PICLÁ NA PRAVEJ ZADNI BOK NAD KOLEM,KOLO JE VYLOMENY A RAMENO NEPOUZITELNY,TAKY UZ MAM ROZEBRANEJ PŘEDEK PTZ DILY JSOU ZAMLUVENY:KONKRÉTNĚ KAPOTA,BLATNÍKY,NÁRAZNÍK,PRAVÉ PŘEDNÍ SVĚTLO,ČELNÍ SKLO.bEZ TĚHLECH DÍLŮ TO BUDE TAK MAX DVOJKA NEBO JESTLI MÍN ČI VÍC...??SHODNEME SE ŽE JE LEPŠÍ JI ROZPRODAT NA ND?NEŽLI CELOU
   Návrat  
Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 7.2.2011 , 8:45   Citovat  

to ti nepovim, na dily ji budes prodavat dlouho , jestli ti nevadi ze ti to bude stat nekde a zabirat misto tak by se ti mozna z dlouhodobeho hlediska vyplatilo prodat ji na dily ale nevim jsem skeptik . podle me to budes horkotezko prodavat jak cele tak na dily...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Jakou ma cenu?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina