Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
CRX 2G-spotřeba oleje
Fórum: Prodám auto
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
HakyCRX je teď offline  HakyCRX
PříspěvekZaslal: 1.5.2011 , 22:31   Citovat  

Zdravim Hondaře.. Mam jen takový dotaz,mam již druhou Hondu CRX 2G.,tej již s motorem D16A8 96KW (USA verze).
Tak ten dotaz: Motor mam kompletně přetěsněný ale docela kouří.. Je tam i spotřeba oleje. Jaké mohou být příčiny,já do motoru nějak nedělam. Jen asi špatné kroužky,nebo hlava?? Pomůže mi někdo sehnat díly na tento typ motoru??
Mam i nějaké díly na prodej,jen nemam nic ohledně motoru. Například mam Chiplou jednotku na 109KW,blatníky,origo zadní díl výfuku,USA světla přední,světla zadní evropa,pak startér,altík atd.. Možná prodám celou hondu,pojizdná s CZ papírama. Je to na mě v odhlášce. Je v origu,jen teda je zakulacenej zadek a zavařené zadní okýnka nad světlama na kufru. Černá,duplex výfuk,alu kola,USA interiér. Dovoz Kanada
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
crxsak je teď offline  crxsak
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.5.2011 , 15:28   Citovat  

pokud kouří tak jsou na vině pístní kroužky Úsměv chtělo by je vyměnit Honda
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
jenda200 je teď offline  jenda200
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.5.2011 , 16:00   Citovat  

To je zase inzerát, to mě wc ...
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 2.5.2011 , 17:08   Citovat  

Na kolik by to vyšlo,bez práce??
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 2.5.2011 , 17:10   Citovat  

jestli se Ti ten inzerát nelíbí,tak na něj vůbec nereaguj.. Tyhle reakce dementů,kteří kritizují jen za kompem miluji.. Vždy se najde nějaký idiot,kterej si musí rejpnout.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 2.5.2011 , 17:14   Citovat  

CRXSAK: Dík za radu,vůbec na tento typ motoru nemohu sehnat.. Je to D16A8 a nikde nic..
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.5.2011 , 17:36   Citovat  

tak pístní kroužky na D16A8 by měly být stejné jako na D16A9 i D16Z5 Úsměv já sám vlastním D16A8 a klekl mi na tom motor (ohla ojnice) myslím že známy dělal nedávno kroužky a vyšlo ho to myslím na 5400 kč i z prací se vším všudy Úsměv ale tu cenu ber orientačně každý jsi bere jinak :)jinak samotné kroužky kolik stojím nemám potuchu ale určitě to nebude nic drahého ani levného Úsměv bude to taková optimální cena Úsměv Honda
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 2.5.2011 , 17:49   Citovat  

CRXSAK: Tak děkuji za info.. No tak to není zas tak hrozné,jen mě štve,že musí motor ven.. Jak jsi byl spokojen s tim motorem?? Já před tím měl právě D16Z5,ten nežral ani kapku.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.5.2011 , 18:00   Citovat  

spokojenej jsem byl naramně táhla krásně řadila přesně Úsměv ted sháním nějaký motor právě oleje mi žrala podle stylu jízdy když jsem za to bral ostře tak 1L\1000 km určo Velmi šťastný (olejnička) Velmi šťastný a jak jsem jezdil normál tak to bralo do těch 2dcl\1000-2000 km Velmi šťastný ale zajímavé že nějak nekouřila Velmi šťastný
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 2.5.2011 , 21:08   Citovat  

Ja to vezl v neděli z Rakouzka.. Tech 330km domu co jsem jel,tak na začátku cesty jsem měl max olej a doma ani špička měrky Velmi šťastný Tak to docela papa.. Zatim dolejvam no 10W40,pak musim udělat nejspíš ty kroužky hmmm. Ale je to prostě CRX,nenecham to dojít tak,aby to šlo na ND.. Už jich je méně a méně..
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.5.2011 , 21:14   Citovat  

ajajaj tak to je moc velká spotřeba oleje to by chtělo se podívat jestli ti neutíka olej kolem více věcí např. těsnění pod vanou,výpustný šroub,simering,i mrknout na guferka (sada těsnící by měla stát asi kolem 2000 kč Niparts) a olej nedolívej celej ho radši vyměň muže ti utíkat olej i kolem špatně daného olejoveho filtru udělej rozborku nejdřív A8 jsou docela háklive na přidření spodku Smutný jinač přeji co nejvíce km bez poruch
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.5.2011 , 21:19   Citovat  

jinač D16a8 je ten samý typ jako D16a9 akorát D16a8 má kat motory jsou stejné můžou se lišit max. jiným počtem zubů na rozvo´dáku jinak vše je stejné palice blok převodovka H+
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 2.5.2011 , 22:34   Citovat  

Pod autem ani kapka oleje,motor jde tiše,jede jak splašenej.. Ale hulí to jak Liaz a smrdí.. Jde bílej kouř. Těsněni pod vanou,hlavy,víka ventilů je nové. Byl by nějaký odkaz na pístní kroužky,gufera atd. Prostě vše k potřebné opravě? Jinak dík za zájem mi pomoct Honda
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.5.2011 , 7:59   Citovat  

mrkni se na googlu tam bys někde měl najít díly potřebné k opravě Úsměv skus např. elit cars , automedic atd.. je tam dost dílu za jakš takš prachy třeba z elitu beru díly a nemám problém Úsměv
   Návrat  
jenda200 je teď offline  jenda200
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.5.2011 , 17:13   Citovat  

HakyCRX napsal:
jestli se Ti ten inzerát nelíbí,tak na něj vůbec nereaguj.. Tyhle reakce dementů,kteří kritizují jen za kompem miluji.. Vždy se najde nějaký idiot,kterej si musí rejpnout.

Toho IDIOTA si odpust, chrousty sme spolu nesbíraly :twisted: Já jsem Ti nenadával, pouze jsem napsal že tvůj inzerát stojí za h***o a to je pravda HaHaaa
   Návrat  
NULA je teď offline  NULA
PříspěvekZaslal: 3.5.2011 , 17:50   Citovat  

Taky mám D16A8 Se stydím a ten samý problém. Mám ale takový pocit že to dělají guferka dříku ventylů. Protože aj když jedu doraz olej se nestrací horší brždění motorem jak jde nad 3000 tak žere škrticí klapka zavřená velký podtlak v sacím potrubí a teče to okolo guferek ventylů takže prva du to tem. Oprava me vyde na 1500- 2000 a pak se uvidí co dálÚsměv Se stydím
   Návrat  
kachnacrx je teď offline  kachnacrx
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 4.5.2011 , 12:46   Citovat  

offtopic HAKYcrx: měl by sis ten inzerát rozdělit, části co máš naprodej vypiš do Bazaru a zbytek do nějaké diskuze nebo najdi podobnou. PS: titulování asi nebude na místě!

Jenda má pravdu.

Rozděl to a myslím že to bude lepší je to dobrý
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.5.2011 , 21:06   Citovat  

tudy odkaz no tak to tě dobře po*ebal Velmi šťastnýVelmi šťastnýVelmi šťastnýVelmi šťastnýVelmi šťastnýVelmi šťastný od kdy je SOHC motor D16a8 pokud vím tak to je jen DOHC a takhle vypadá socka (SOHC) toto mas D16Z6 motor Velmi šťastný akorat kleplý na D16A8 pořádnej výtlem
   Návrat  
_Marty_ je teď offline  _Marty_
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 5.5.2011 , 21:45   Citovat  

crxsak: to co si poslal v odkazu ma jak rikas SOHC motor, ale urcite ne D16Z6 to je Vtec, tohle je nejakej sohc non-vtec Mrk
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.5.2011 , 21:54   Citovat  

_Marty_ napsal:
crxsak: to co si poslal v odkazu ma jak rikas SOHC motor, ale urcite ne D16Z6 to je Vtec, tohle je nejakej sohc non-vtec Mrk
jj máš pravdu Velmi šťastný jsem to moc neštudoval blíž Velmi šťastný tak to potom bude d16a6 ta myslím není v-tec to mi hlava nebere
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
CRX 2G-spotřeba oleje
Fórum: Prodám auto
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina