Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
mitsubishi 3000GT/GTO
Fórum: Konkurence
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 3
Sakul je teď offline  Sakul
Zlobivec [1]
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 16.1.2011 , 15:47   Citovat  

zacina se mi strasne posledni dobou libit tento vuz... nemate nekdo s nim nejaky zkusenosti ? Velmi šťastný nebo popr. meli ste tu moznost se v nem svezt ? libi se mi celkem ta EU verze 4x4 s 4ws Lucy HaHaaa
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Buchtak je teď offline  Buchtak
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.1.2011 , 15:56   Citovat  

paradni auto, od kamose soused ji mel...udajne po Jagrovi, nevim, co je na tom pravdy Velmi šťastný Strasny palety nahradni dily, silene zere.......ale vypada paradne, jede paradne a je nabity technikou
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 16.1.2011 , 16:25   Citovat  

Buchtak napsal:
paradni auto, od kamose soused ji mel...udajne po Jagrovi, nevim, co je na tom pravdy Velmi šťastný Strasny palety nahradni dily, silene zere.......ale vypada paradne, jede paradne a je nabity technikou

tak ktery 3.0 TT by nezral ze ? Velmi šťastný

edit: nevis jestli je to hodne poruchovy ? to mi hlava nebere
   Návrat  
coudu je teď offline  coudu
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.1.2011 , 17:30   Citovat  

no kdybych chtěl víc ifo. zkusil bych to na Mitsu fóru Mrk ...ale jinak pěknej sporťáček OK
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.1.2011 , 17:36   Citovat  

Sakul napsal:
tak ktery 3.0 TT by nezral ze ? Velmi šťastný

edit: nevis jestli je to hodne poruchovy ? to mi hlava nebere

mmmm, muzu se ti nekdy poptat toho kamose. Ale co si vzpominam, tak dlouho nejezdil kvuli prevodovce, myslim, ze ji bylo tezky sehnat nebo tak neco. Uz si matne vzpominam, na Mitsu foru se dozvis vic Mrk
   Návrat  
Maggoth je teď offline  Maggoth
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.1.2011 , 17:47   Citovat  

přesně jak píše Buchtak - u GTO se strašně sypou převodovky. Byl jsem se na tohle auto ptát s kámošem u jednoho chlapíka co mu tohle stálo před barákem... Pořád se v tom hrabe a tvrdí , že sehnat zdravou převodárnu je obtížnější než přefiknout řádovou sestru Velmi šťastný Prý... HaHaaa
   Návrat  
Majlou je teď offline  Majlou
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.1.2011 , 21:25   Citovat  

UUUUaaaa takze tohle luxusni auto je opravdu naslaple na svou dobu el. o ktere se nam v te dobe jen zdalo. Na den jsem mel pujcene tohle nadherne auto od kamose mel mrkacku po GO motoru predelanou z 3.0L na 3.2L V6 TT 4x4 4WS komplet vyfuk Remus, el. podvozek, automaticka klima, kozene sedadla, aktivni predni spoiler a zadni kridlo. Ja tohle auto proste zeru :twisted:
Jizdni vlastnostosti neskutecne, spotreba po Praze v kludu opravdu hodne v klidu a to rikam rovnou to moc nejde nekde kolem 14L a jinak no to uz se pak nepocita. Praha Brno a zpet dve plne nadrze kua to mi vlastne dela i Preluda to mi hlava nebere Velmi šťastný Ja za ten den po Praze jsem dal 1000 v benzinu :twisted:

+
dobre vypada, luxusne jede i dnes se za tim autem kazdej podiva, kdyz nekde jede kor kdyz tam mate kssss u turba hehe, i na dnesni dobu nadhera pro me to je na stejne urovni jako NSX

-
papa a papa, dily pokud se neznas s lidma kolem tehle aut tak mas malou sanci se dostat k levnejsim dilum, vse jinak jen origo Smutný a to je pak palka ty el. tlumice stojej cca 80k....

proste jestli mas tak cca 12000 € tak si ji v nemecku kup ale pocitej ze te mozna bude cekat GO motoru jako toho kamose a to je tak za kilinko... Ty co se prodavaj v cechach jsou pekne ojete...

Nez jsem si kupoval Preludu koukal jsem i po tomhle ale bal jsem se ze neutahnu tu spotrebu....cca 25L svatoušek no ale co tak mam Preludu ktera papa 13-18L a taky jsem spokojenej muhehe
   Návrat  
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 16.1.2011 , 21:45  Naposledy upravil Sakul dne 25.8.2011 , 11:45, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

Majlou napsal:
UUUUaaaa takze tohle luxusni auto je opravdu naslaple na svou dobu el. o ktere se nam v te dobe jen zdalo. Na den jsem mel pujcene tohle nadherne auto od kamose mel mrkacku po GO motoru predelanou z 3.0L na 3.2L V6 TT 4x4 4WS komplet vyfuk Remus, el. podvozek, automaticka klima, kozene sedadla, aktivni predni spoiler a zadni kridlo. Ja tohle auto proste zeru :twisted:
Jizdni vlastnostosti neskutecne, spotreba po Praze v kludu opravdu hodne v klidu a to rikam rovnou to moc nejde nekde kolem 14L a jinak no to uz se pak nepocita. Praha Brno a zpet dve plne nadrze kua to mi vlastne dela i Preluda to mi hlava nebere Velmi šťastný Ja za ten den po Praze jsem dal 1000 v benzinu :twisted:

+
dobre vypada, luxusne jede i dnes se za tim autem kazdej podiva, kdyz nekde jede kor kdyz tam mate kssss u turba hehe, i na dnesni dobu nadhera pro me to je na stejne urovni jako NSX

-
papa a papa, dily pokud se neznas s lidma kolem tehle aut tak mas malou sanci se dostat k levnejsim dilum, vse jinak jen origo Smutný a to je pak palka ty el. tlumice stojej cca 80k....

proste jestli mas tak cca 12000 € tak si ji v nemecku kup ale pocitej ze te mozna bude cekat GO motoru jako toho kamose a to je tak za kilinko... Ty co se prodavaj v cechach jsou pekne ojete...

Nez jsem si kupoval Preludu koukal jsem i po tomhle ale bal jsem se ze neutahnu tu spotrebu....cca 25L svatoušek no ale co tak mam Preludu ktera papa 13-18L a taky jsem spokojenej muhehe

diky za popis Úsměv
   Návrat  
vikingcz je teď offline  vikingcz
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.1.2011 , 13:14   Citovat  

Zhruba rok jsem s tim jezdil. Verze twin turbo,vyhozeny kat,upravene sani.4kola,zadni naprava rizena.Zrychleni pod 5s ,maximalka vyzkousena 285(tacho). Fakt paradni svezeni. Na muj vkus "zatackare" moc tezke na predek,ale zase ve 200 skubnes volantem a sedi jak kachna na vejcich. Spotreba klidne i 20,ale na dalku pri 160ce kolem 10litru. Ja jezdil zhruba za 12 prumer. Je fakt ze motor po generalce. Jediny problem obtiznejsi razeni zpatecky,ale nic kritickeho. Slabinu vidim spis v diferacich,dostavaji dost zahul,a dela se jim vule. Dily u nas moc nesehantelne,ale z US ebay vpohode a levne. Pokud budes kupovat,par dilu jeste doma mam Úsměv
   Návrat  
prelude2.0i je teď offline  prelude2.0i
2 háčka
PříspěvekZaslal: 17.1.2011 , 13:34   Citovat  

Sakul napsal:
zacina se mi strasne posledni dobou libit tento vuz... nemate nekdo s nim nejaky zkusenosti ? Velmi šťastný nebo popr. meli ste tu moznost se v nem svezt ? libi se mi celkem ta EU verze 4x4 s 4ws Lucy HaHaaa
ted tu v pb prodaval typek zelenou moc krasnou ale dovedel sem se to pozde ze je na prodej.mel ji asi 5 let.ja mel tu cest jezdit v cerveny us verzi twin turbo a to je rachod ze to ti zadna honda neda Ble ja ji vzdycky chtel ale spotreba byla naka 14 v klidu co sem se bavil s majitelem.je to 3 litr a ten ma hlad ale na to nesmis koukat nesouhlas je to delo a krasna placka je to dobrý dily nevim ale kdyz se chce tak vsechno jde Velmi šťastný
   Návrat  
wisastar je teď offline  wisastar
2 háčka
PříspěvekZaslal: 17.1.2011 , 17:03   Citovat  

ja v tom jel asi kdyz mi bylo deset a mel to otec a poblil sem mu palubku Úsměv ale libilo se mi to el zadni kridlo Velmi šťastný
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.8.2011 , 23:28   Citovat  

No, nikdy jsem tohle auto nejak extra nevnimal.....ale dnes jsem videl tenhle kousek ve meste a asi jsem se zamiloval!

IMG_1234.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
IMG_1234.JPG, 762.36 kB
   Návrat  
Majlou je teď offline  Majlou
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.8.2011 , 8:19   Citovat  

Nejvic me dostava ze na svuj vek je to auto po tech. strance hlavne el. uplne nekde jinde srovnatelne s dnesnima autama. Ja musim dohanet tuhost podvozku Teinem s EDFC a Misak to ma v zakladu pořádnej výtlem
   Návrat  
DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
PříspěvekZaslal: 25.8.2011 , 8:21   Citovat  

Buchtak napsal:
No, nikdy jsem tohle auto nejak extra nevnimal.....ale dnes jsem videl tenhle kousek ve meste a asi jsem se zamiloval!

Ta šprcka je hroznej hnůj to snad ne Ale jinak je Míša parádní, ale červená je červená na něm šuk

tudy odkaz

Od se dělal i roadster? Tak to koukám!

tudy odkaz
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.8.2011 , 11:00   Citovat  

Ta sprcka je samozrejme kekel....ale nejvetsi ulet na tom je, ze to auto bylo zaparkovany pred nejluxusnejsim hotelem v Olomouci, vedle Porsche, SUVecek, atd. A co si lidi fotili? Stary Mitsu, ktery vubec nevypada stary Úsměv (btw, byl to vlastne Dodge Stealth Velmi šťastný)

P.S. Roadster byl v nake limitce pro ameriku Mrk
   Návrat  
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 25.8.2011 , 11:54   Citovat  

myslis tohle jo ? tudy odkaz Velmi šťastný
   Návrat  
DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
PříspěvekZaslal: 25.8.2011 , 11:57   Citovat  

Sakul napsal:
myslis tohle jo ? tudy odkaz Velmi šťastný

Ty kjávo jáo to je stjoj Tak to koukám! šuk šuk
   Návrat  
skyline je teď offline  skyline
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.8.2011 , 12:00   Citovat  

Buchtak, DanTe: Spyder nebyla limitka, ale normalni model, jenze v te dobe jeste CC nefrcelo a Mitsu brzy zarizlo cele 3000GT.

Jinak dodnes si pamatuju, jak to testovali v Auto-moto-revue. Meli to na jeden den v Rakousku, tusim nekdy v lednu - vsude snih, redaktor usanku, strecha dole a jelo se Velmi šťastný
   Návrat  
capino je teď offline  capino
3 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 25.8.2011 , 12:36   Citovat  

Buchtak napsal:
Ta sprcka je samozrejme kekel...

DanTe napsal:
Ta šprcka je hroznej hnůj to snad ne

pche, až budete v zimě a na jaře jezdit někde kde se sype šutrem tak poznáte zač toho je šprcka Hihi

ale k tématu, je to bombový auto.. stejně jako Supra Mk.III 3.0i TwinTurbo, jen jí chybí to 4x4 Je to tam.
   Návrat  
Repi je teď offline  Repi
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.8.2011 , 12:46   Citovat  

capino napsal:
pche, až budete v zimě a na jaře jezdit někde kde se sype šutrem tak poznáte zač toho je šprcka Hihi

ale k tématu, je to bombový auto.. stejně jako Supra Mk.III 3.0i TwinTurbo, jen jí chybí to 4x4 Je to tam.

twin turbo je mkIV, mk III je "jenom" jedno Se stydím
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 25.8.2011 , 12:55   Citovat  

capino napsal:

K tomu,aby udělala dvoubarevnou kapotu? HaHaaa
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.8.2011 , 13:03   Citovat  

Repi napsal:
twin turbo je mkIV, mk III je "jenom" jedno Se stydím

Pardon, spletl jsem motorizaci Se stydím , je to 2.5i... máš pravdu v jednom, 3.0i bylo "jen" single Turbo (7M-GTE turbo R6). Ale Mk.III bylo i TwinTurbo:

Toyota Supra Mk.III JZA70, 1990–1993, 2,491 ccm (2.491 L; 152.0 cu in) 1JZ-GTE twin-turbo R6, 276 hp (206 kW; 280 PS) 268 lb·ft (363 N·m), 5-speed R154 manual/4-speed A340E automatic, Japan Domestic Market
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.8.2011 , 13:10   Citovat  

capino napsal:
Pardon, spletl jsem motorizaci Se stydím , je to 2.5i... máš pravdu v jednom, 3.0i bylo "jen" single Turbo (7M-GTE turbo R6). Ale Mk.III bylo i TwinTurbo:

Toyota Supra Mk.III JZA70, 1990–1993, 2,491 ccm (2.491 L; 152.0 cu in) 1JZ-GTE twin-turbo R6, 276 hp (206 kW; 280 PS) 268 lb·ft (363 N·m), 5-speed R154 manual/4-speed A340E automatic, Japan Domestic Market

jasný 1jz je twin turbo ale to je jenom pro japonsko a aji v anglii jeslti sem viděl na prodej jednu tak je to všechno.. bral sem evropský.. a 2jz-gte co byl v mkVI twin turbo je tuším taky 3litr
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.8.2011 , 13:14   Citovat  

Repi napsal:
jasný 1jz je twin turbo ale to je jenom pro japonsko a aji v anglii jeslti sem viděl na prodej jednu tak je to všechno.. bral sem evropský.. a 2jz-gte co byl v mkVI twin turbo je tuším taky 3litr

jo, to je, bylo i v Lexusech Úsměv
   Návrat  
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 25.8.2011 , 14:16   Citovat  

Repi napsal:

1jz twin turbo ? spis bych rekl 1jz - single 2jz TT :twisted:
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.8.2011 , 14:29   Citovat  

Sakul napsal:
1jz twin turbo ? spis bych rekl 1jz - single 2jz TT :twisted:

1jz bylo taky twin turbo, až 3. generace toho motoru s vvti měla single ale to už se do super nedávalo..
   Návrat  
skyline je teď offline  skyline
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.8.2011 , 16:27   Citovat  

Repi: do supry se 1JZ nedavalo snad nikdy - oznaceni 1 nebo 2 znamenalo 2.5 nebo 3.0. Oba motory byly bud atmosfericke (JZ-GE) nebo preplnovane (JZ-GTE). Oba GTE pritom byly puvodne twin turbo, 1JZ-GTE "ztratil" jedno turbo nekde v roce 1996 (pri nastupu nove generace Chaseru - mimochodem, Chaser Tourer V je muj oblibeny model s timto mtorem), 2JZ-GTE presne nevim (ale bylo to kvuli emisim taky nekdy v druhe pulce 90. let).
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.8.2011 , 20:19   Citovat  

skyline napsal:
Repi: do supry se 1JZ nedavalo snad nikdy - oznaceni 1 nebo 2 znamenalo 2.5 nebo 3.0. Oba motory byly bud atmosfericke (JZ-GE) nebo preplnovane (JZ-GTE). Oba GTE pritom byly puvodne twin turbo, 1JZ-GTE "ztratil" jedno turbo nekde v roce 1996 (pri nastupu nove generace Chaseru - mimochodem, Chaser Tourer V je muj oblibeny model s timto mtorem), 2JZ-GTE presne nevim (ale bylo to kvuli emisim taky nekdy v druhe pulce 90. let).

do supry mkIII se dávalo 1jz-gte twin turbo 2.5l. myslím limitovaná edice ale bylo tam Mrk
   Návrat  
ReNo je teď offline  ReNo
5 háček
PříspěvekZaslal: 26.8.2011 , 0:21   Citovat  

Buchtak napsal:
Ta sprcka je samozrejme kekel....ale nejvetsi ulet na tom je, ze to auto bylo zaparkovany pred nejluxusnejsim hotelem v Olomouci, vedle Porsche, SUVecek, atd. A co si lidi fotili? Stary Mitsu, ktery vubec nevypada stary Úsměv (btw, byl to vlastne Dodge Stealth Velmi šťastný)

P.S. Roadster byl v nake limitce pro ameriku Mrk

Toz ja pred lety malem utekl k Misakum. V davne historii jsem splasil 270 tisic a sel jsem si koupit Dodge Stealth TT. Byl nadhernej, ale po nastartovani jsem pochopil, ze motor neni zcela ok Smutný a tak jsem si o 2 roky pozdeji koupil p5g a zustal hondarem.

Datum vzniku teto fotky je 31.10.2001 .. a tam vzadu stoji zaparkovana moje prvni laska p3g Se stydím

116-1661_IMG.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
116-1661_IMG.JPG, 1.1 MB
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.8.2011 , 0:47   Citovat  

Mazec! Úsměv Fakt krasavec Úsměv
odkaz
Me dost laka tenhle kocour...je mozny, ze jsou ty Gtcka tak levny? Porad se ridim pravidlem, ze neexistujou levny kone a proto mi to smrdi..
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
mitsubishi 3000GT/GTO
Fórum: Konkurence
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina