Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
jak rozkuchat klíček abych ho nezničil?
Fórum: Elektroinstalace
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Jonaasek je teď offline  Jonaasek
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 30.12.2011 , 14:20   Citovat  

Ahojte, měl někdo rozdělaný klíček z accordu 1997?..to je takový ten gumový, potřebuju z něj dostat ven imobilizer a ten klíč...aby mi zůstala jen ta gumka, nejlíp nepoškozená....nejlepší by bylo ho položit na rentgen abych viděl jak to tam je Velmi šťastný ...potřebuju prostě vědět jak vypadá immo, jestli to je jak u VW takový malinký váleček asi milimetr tenký, nebo to je nějaká kostka...a ten klíč...jestli je stejný jak jsem měl třeba na staré preludě....jaký má tvar
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 30.12.2011 , 14:43   Citovat  

Co jsem měl rozpadlou gumu na klíči k C6g r.96,tak to podle mě nepůjde - klíč se rozšiřuje na cca 2cm šířky... Bez rozříznutí ho ven asi nedostaneš...

Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
0
PříspěvekZaslal: 30.12.2011 , 15:07   Citovat  

nahod fotku klice, jestli vypada stejne jako na civicu tak ma tvar jako v prelude 4g ....

na bejvalem aute sem z nej gumu nejak odrolil a mel tvar jako klic na p4g .... (taky bez gumy ) mozna bych to dokazal nakreslit

imobliizer je takova desticka o rozmerech odhaduju 5x6x1 mm ... pridelana kousek pod okem klice....

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
R3S je teď offline  R3S
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 30.12.2011 , 15:53   Citovat  

nelze bez zničení klíče

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 30.12.2011 , 16:28   Citovat  

Newer napsal:
nahod fotku klice, jestli vypada stejne jako na civicu tak ma tvar jako v prelude 4g ....

na bejvalem aute sem z nej gumu nejak odrolil a mel tvar jako klic na p4g .... (taky bez gumy ) mozna bych to dokazal nakreslit

imobliizer je takova desticka o rozmerech odhaduju 5x6x1 mm ... pridelana kousek pod okem klice....

Civic má imo uprostřed klíče (pod Honda na té gumě), velikost bych řekl, že je větší, tak 1cm...

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 30.12.2011 , 17:17   Citovat  

vypadá takhle, myslím si že je stejný jak na civicu....takže ho musím po straně naříznout a vytáhnout....a ten immo čip je jakoby položený na tom kovovém a zalitý jo?....nechci ho poškosit...to by bylo v pytli...a ještě jeden dotaz, na jakou vzdálenost přijímač pozná ten čip?....

SNC_111230_161413.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
SNC_111230_161413.jpg, 1.18 MB

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 30.12.2011 , 17:40   Citovat  

Jonaasek napsal:
vypadá takhle, myslím si že je stejný jak na civicu....takže ho musím po straně naříznout a vytáhnout....a ten immo čip je jakoby položený na tom kovovém a zalitý jo?....nechci ho poškosit...to by bylo v pytli...a ještě jeden dotaz, na jakou vzdálenost přijímač pozná ten čip?....

Jo, to je on - stejný jako v Civicu. Čip je uprostřed klíče a je tam na něj vyříznutá díra,takže poškození by hrozit nemělo.

Myslím,že by mělo stačit naříznutí kousku (viz. obr.), pak už díky pružnosti gumy dostaneš ven.

snc_111230_161413_932.jpg

snc_111230_161413_932.jpg, 51.67 kB

alvi je teď offline  alvi
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 30.12.2011 , 19:11   Citovat  

je to sice klicek od acco 5G nafta , ale mohlo by to byt podobne

klic.jpg

klic.jpg, 109.01 kB

klic_1.jpg

klic_1.jpg, 20.17 kB

cip_acco5G_diesel.jpg

cip_acco5G_diesel.jpg, 18.4 kB

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 30.12.2011 , 20:04   Citovat  

super..tak to jsem přesně potřeboval,ale škoda že se ten gumový obal nedá zachránit, chtěl jsem do něho šupnout klíč od domu:-) a jak je to s tou detekční vzdáleností?

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 30.12.2011 , 20:21   Citovat  

na accu-anglan to fungoval pouze tak , ze bylo dalkove ovl. primo namirene do prostoru zpetneho zrcatka uvnitr vozu . Pokud nebyla prima viditelnost dalkove-snimac v aute , nefungovalo . Takze nic podobneho jako u acco7G

dodatek- kdyby jsi opatrne rozriznul tu gumu kolem klicku , da se vlastni klic , ktery je zality do toho plastu pekne vytahnout .

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 30.12.2011 , 20:34   Citovat  

já nemyslím dálkové ovládání, to vím že má čidlo velde vnitřního zpětného, jde mi o to jak daleko, resp. blízko musí být ten čip u přijímače imobilizéru aby to nevyplo:-)

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 30.12.2011 , 20:44   Citovat  

"nejdelsi" funkcni vzdalenost kterou jsem zkousel , bylo pres zadni sklo . Tedy temer cela dalka auta . A znovu - prima viditelnost "dalkac-snimac" byla podminkou !

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 30.12.2011 , 20:49   Citovat  

alvi napsal:
"nejdelsi" funkcni vzdalenost kterou jsem zkousel , bylo pres zadni sklo . Tedy temer cela dalka auta . A znovu - prima viditelnost "dalkac-snimac" byla podminkou !

Tak to koukám! takže když ten klíček rozdělám a čidlo si nechám třeba v kapse nebo v tašce na zadním sedadle tak normálně nastartuju a můžu jezdit?..to se mi teda nezdá....

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 30.12.2011 , 20:59   Citovat  

nejspise to takto nebude fungovat , protoze jak se tady uz nekde psalo , musi byt immobiliser v tesne blizkosti spinaci skrinky kde je umisteny snimac . Jestli toto ale plati(lo) i u starsiho typu nevim , odhaduji ze asi ne

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 30.12.2011 , 21:18   Citovat  

alvi napsal:
nejspise to takto nebude fungovat , protoze jak se tady uz nekde psalo , musi byt immobiliser v tesne blizkosti spinaci skrinky kde je umisteny snimac . Jestli toto ale plati(lo) i u starsiho typu nevim , odhaduji ze asi ne

no šak toto jsem myslel...a kolik cm je asi ta "těsná blízkost" ? Úsměv

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 30.12.2011 , 21:42   Citovat  

pokud je dotaz na "tesnou blizkost" mysleno jako nejaka provokace , muzu odpovedet velmi povedenou citaci ze silnicni vyhlasky "...primerena rychlost" , pripadne "...snizena viditelnost" atd. . Nic ve zlem . Vyilac bude mit vykon v mili-mikro watech (nevim) , takze vzdalenost bude nejspise do okruhu 20cm . Pokud budes chtit testovat , mohl bych Ti muj vyfoceny cip (i s tou surove provedenou destrukci gumove chranicky ) zaslat . SZ

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 30.12.2011 , 22:19   Citovat  

alvi napsal:
pokud je dotaz na "tesnou blizkost" mysleno jako nejaka provokace , muzu odpovedet velmi povedenou citaci ze silnicni vyhlasky "...primerena rychlost" , pripadne "...snizena viditelnost" atd. . Nic ve zlem . Vyilac bude mit vykon v mili-mikro watech (nevim) , takze vzdalenost bude nejspise do okruhu 20cm . Pokud budes chtit testovat , mohl bych Ti muj vyfoceny cip (i s tou surove provedenou destrukci gumove chranicky ) zaslat . SZ

nen provokace vůbec Úsměv jen plánuju něco jako bezkontaktní startování, tak potřebuju vědět, jestli ten čip může někde ležet poblíž toho TM a může se třeba i pohnout, když někde pujdu na brzdu nebo budu muset rychle a nečekaně uhnout, nebo musí být napevno uložený blízko toho TM a nesmí se pohnout...tvůj čip mi asi nepomůže, to bys musel poznat i ECU ne?...ale i tak dík...stejně ten můj musím kuchnout Úsměv v průběhu ledna na to vletím

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 30.12.2011 , 22:29   Citovat  

dobry,dobry, to ja jen tak ..... . Jak tak nad tim premyslim , stejne by bylo nutne mit nejaky klic ve skrince zapalovani z duvodu odemknuti volantu . A mit cip umisteny nekde nedaleko a napevno , to je primo k nahravani nejakemu "honda-chmatakovi"

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 30.12.2011 , 22:44   Citovat  

nene...klíč bude ve skříňce, otočený na jedničku, takže volant bude odemčený pořád, jen elektriku vyvedu jinam na spínače, a ten čip schovám do ovladače dálkového centrálu, který dokoupím zvlášť...no a ten TM se chystám dát někam na středový tunel nebo na nějaké místo, kam se bude dat polořit ten ovladač s tím čipem...aby byl blézko, no a když to někde zašlápnu a ovladač se pohne, tak potřebuju znát přibližný okruh..ale to už si nějak zjistím až ho vytáhnu...

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 30.12.2011 , 22:53   Citovat  

jaky je smysl tohoto pocinani ?

Prelude je teď offline  Prelude
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 30.12.2011 , 23:06   Citovat  

Imo čip potřebuješ jen k nastartování.Jak ti naskočí motor tak sním můžeš odejít a stejně ti to nechcípne.Slouží v podstatě jen k nestartování a pak už nic nedělá.Pokud ho budeš chtít dát někam jinam tak budeš muset předělat kroužek co je na spínačce.Když sundáš plasty tak půjde vidět.Vzdálenost čipu od kroužku pro přečtení je jen pár cm.Pak už to je jen o náhodě jestli ti ho načte nebo ne.Když nenačte tak se ti rozbliká kontrolka imo a nenastartuješ.

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 30.12.2011 , 23:11   Citovat  

nelíbí se mi originál dálka, a když už budu mít hezký ovladač, na co klíček?takže nechám spínačku tak aby byl volant odemklý, (kdo by kradl acoo 97? mimoto budu mít skrytý spínač na palivovou pumpu a imo bude pořád funkční) klíč upiluju a spínačku uplně schovám....takže odemknu, ovladač položím na místo, kde bude TM imobilizéru nastartuju tlačítkem a pojedu....

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 30.12.2011 , 23:41   Citovat  

Prelude napsal:
Imo čip potřebuješ jen k nastartování.Jak ti naskočí motor tak sním můžeš odejít a stejně ti to nechcípne.Slouží v podstatě jen k nestartování a pak už nic nedělá.Pokud ho budeš chtít dát někam jinam tak budeš muset předělat kroužek co je na spínačce.Když sundáš plasty tak půjde vidět.Vzdálenost čipu od kroužku pro přečtení je jen pár cm.Pak už to je jen o náhodě jestli ti ho načte nebo ne.Když nenačte tak se ti rozbliká kontrolka imo a nenastartuješ.

to jsem něvěděl, nevím to stopro ale zdá se mi že třeba u octvky, když ho za chodu motoru dám pryč od spínačky tak se zastaví...víš stopro že je potřeba jen u startu? s tím kroužkem to vím...už to mám vymyšlené...jen nakoupit dálku spínače a vzít si volno:-)

Honcord je teď offline  Honcord
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 31.12.2011 , 18:22   Citovat  

Jonaasek napsal:
nelíbí se mi originál dálka, a když už budu mít hezký ovladač, na co klíček?takže nechám spínačku tak aby byl volant odemklý, (kdo by kradl acoo 97? mimoto budu mít skrytý spínač na palivovou pumpu a imo bude pořád funkční) klíč upiluju a spínačku uplně schovám....takže odemknu, ovladač položím na místo, kde bude TM imobilizéru nastartuju tlačítkem a pojedu....

Nevím, jestli je dobrý řezat klíček, kromě přijímače imobilizéru spínací skříňka obsahuje spínač kontroly přítomnosti klíčku v zapalování.Tento dovoluje zamčení/aktivace alarmu a odemčení/deaktivace alarmu.

Zamykat a odemykat s klíčem v zámku to asi půjde, ale nebudou blikat blinkry a určitě se nespustí security system auta.

....stejně budeš mít dálkáč, tak na co odstraňovat klíček Se stydím

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 31.12.2011 , 19:51   Citovat  

no toho se já nemusím bát, protože moje auto alarm ani nic podobné nemá...a nejspíš to udělám tak, aby byl ovladač vždycky položený u senzoru čidla...ale předtím to několikrát otestuju, jak daleko reaguje,a jestli se po startu dá oddělat pryč...

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 31.12.2011 , 23:37   Citovat  

Jonaasek napsal:
no toho se já nemusím bát, protože moje auto alarm ani nic podobné nemá...a nejspíš to udělám tak, aby byl ovladač vždycky položený u senzoru čidla...ale předtím to několikrát otestuju, jak daleko reaguje,a jestli se po startu dá oddělat pryč...

Tobe se nerozzina takovy ten symbol zeleneho klicku na pristrojovce ?

DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 27.1.2012 , 20:18   Citovat  

otazka je mozny nastartovat klickem bez cipu kdyz je v blizkosti cip ,trba nalepenej u spinaci skrinky nebo jde nejak jednoduse vypnout imo ,pojistlou nebo tak ...a nezablokuju imo kdyz bych zkousel startovat klickem bez cipu ..

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 27.1.2012 , 21:06   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
otazka je mozny nastartovat klickem bez cipu kdyz je v blizkosti cip ,trba nalepenej u spinaci skrinky nebo jde nejak jednoduse vypnout imo ,pojistlou nebo tak ...a nezablokuju imo kdyz bych zkousel startovat klickem bez cipu ..

už to mám hotové, jak to funguje mrkni na videu ve vlákně dracco bezklíčový start...jinak, čip je opravdu potřeba jen na start, jak to natočíš nemusí být v blízkosti receiveru, tím jsem odpověděl na první otázku Úsměv jinak, imo nevypneš, myslím že je součástí ecu, a imo se mi při testech zablokovat nepodařilo(a že jsem to bez čipu zkoušel dostkrát Úsměv )

Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 27.1.2012 , 21:58   Citovat  

Jak to je s chcípnutím? Jde to i bez čipu, nebo zase musí být čip?

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 27.1.2012 , 22:19   Citovat  

při každém startování musí být čip u receiveru..pokaždé když motor zhasne, musí se vypnout a zapnout zapalování a při startu přiložit čip k přijímači...jinak ani netočí....
a mimochodem, funkční vzdálenost kdy přijímač pozná čip je asi 0,5-0,7mm

Obsah fóra Honda-club.cz   
jak rozkuchat klíček abych ho nezničil?
Fórum: Elektroinstalace
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina