Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
rada co s papirama
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
fugas1222 je teď offline  fugas1222
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 9.4.2012 , 16:49   Citovat  

zdravim koupil jsem auto na zimu , mam ho na sebe v poloprevodu a ted mi odešel motor, a nechce se mi dotoho strkat penize a nikdo to ani na nd nechce, nejaka rada jak zrušim papiry? a nějak z toho ješte vymlatit peníze? diky moc ... jinak honda to neni Smutný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Becky je teď offline  Becky
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.4.2012 , 17:38   Citovat  

pokud je auto v poloprevodu tak snim neudelas nic. takze napsat na sebe a pak "ekologicky zrusit" KO
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.4.2012 , 17:47   Citovat  

Tak to koukám! no to asi nepude když stim nedojedu ani na blbou evidenčku Úsměv snad někdo koupi samostatné papiry HaHaaa
   Návrat  
Cajz je teď offline  Cajz
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.4.2012 , 17:50   Citovat  

Nekde jsem slysel, že když chces auto zvrakovat a neni schopno dojet na evidencku, tak prej neni potřeba, ale nevim co je na tom pravdy...urcite by to tady mohl nekdo zkusený rozvest dál..taky by mne to zajimalo ,jak to je když má člověk takovýto problém...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.4.2012 , 17:51   Citovat  

sam sem podobnej problem resil, proste to je problem kdyz je auto v poloprevodu Smutný
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.4.2012 , 17:53   Citovat  

co jsem koukal na internet tak stači že tam někdo bude napsanej a bude občanka toho napsaneho Úsměv a nic se neřeši ale takhle necham auto zničit ale nebudu mit z toho nic Smutný Bueee
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.4.2012 , 17:55   Citovat  

ja jen poslal informaci dal, tohle mi rekli pani za okynkem
   Návrat  
Sakul je teď offline  Sakul
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 9.4.2012 , 18:15   Citovat  

mel jsem stejny pripad akorat uz bylo eko zlikvidovano mel jsem ten papir u sebe , nechtel po me nic, zadne kupni smlouvy apod. ale prevod jsem si zaplatil i s ekem Velmi šťastný naštvanej
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.4.2012 , 18:17   Citovat  

no auto ma eko zaplaceno ( v papirech je to napsané ) a nějak jsem to neřešil přes zimu a prostě jezdil na poloprevod..
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.4.2012 , 18:23   Citovat  

Tak ho na evidenčku dotáhni na laně... Úsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.4.2012 , 18:24   Citovat  

Hellborn napsal:
Tak ho na evidenčku dotáhni na laně... Úsměv

to je dalšich 60km .. to jsou penize za benzin penize za evidencku penize za prespis jsem na 1500kc plus nepočitam šrotovne to je dalši litr 2500kc...to radeji zkusim jestli nekdo nekoupi ty papiry za flasku a pak auto nerozrezu na pul Smutný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.4.2012 , 18:28   Citovat  

fugas1222 napsal:
to je dalšich 60km .. to jsou penize za benzin penize za evidencku penize za prespis jsem na 1500kc plus nepočitam šrotovne to je dalši litr 2500kc...to radeji zkusim jestli nekdo nekoupi ty papiry za flasku a pak auto nerozrezu na pul Smutný

No snad v tom polopřevodu nejsi Ty...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.4.2012 , 18:31   Citovat  

no jsem no Smutný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.4.2012 , 18:38   Citovat  

Tak až to auto nebude mít zaplacené povinné, nabourá a řidič zdrhne, postaví na Tvoje papíry kradené auto apod.,tak vysvětluj kanceláři pojistitelů a policajtům, že jsi papíry prodal (což se,myslím, nesmí). Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.4.2012 , 19:29   Citovat  

Nesmi se to, pac to co je v TP to je smerodatné a kdyz je to odhlaseno na tazatele tak on je legitimni majitel vozu...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.4.2012 , 19:33   Citovat  

Cajz napsal:
Nesmi se to, pac to co je v TP to je smerodatné a kdyz je to odhlaseno na tazatele tak on je legitimni majitel vozu...

No tak osoba v TP nemusí být majitel, protože nikde není stanoveno, že zápis v TP je podmínka převodu vlastnického práva (ani nemusí být písemná smlouva), ale ten,kdo je v TP má problémy jako první. Úsměv
   Návrat  
Sakul je teď offline  Sakul
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 9.4.2012 , 19:47   Citovat  

Hellborn napsal:
Tak až to auto nebude mít zaplacené povinné, nabourá a řidič zdrhne, postaví na Tvoje papíry kradené auto apod.,tak vysvětluj kanceláři pojistitelů a policajtům, že jsi papíry prodal (což se,myslím, nesmí). Velmi šťastný

tvle to povinny mi ani nepripominej Tak to valím bulvy pul roku a 8 tacu .... a jeste ted po roce mi prisel nejaky mag*rsky doplatek 1250 za par dnu naštvanej offtopic
   Návrat  
Cody je teď offline  Cody
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.4.2012 , 20:16   Citovat  

Ty polopřevody se prostě nevyplácí-viděl jsi pohádku jak stařeček šetřil až "ušetřil" ušetřil si pár tisícovek ale ty problémy za to nestojí-pokud to chceš mít legálně a né zas něaký levoty a šméčka tak to ted budeš mít dražší nesouhlas
   Návrat  
Prelude je teď offline  Prelude
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.4.2012 , 20:56   Citovat  

Pokud chceš zlikvidovat auto které je v polopřevodu tak to umím.Neplatí se žádná eko daň jen 800,- za dohlášení + eko likvidace. je to dobrý
   Návrat  
Blackburn je teď offline  Blackburn
2 háčka
PříspěvekZaslal: 9.4.2012 , 21:31   Citovat  

Teď to budu řešit u crx. Koupil jsem ji na díly. Značky v depozitu a je to na puvodního majitele.
Auto rozdělám na díly a karoserii odveze kamarád na ekolikvidaci. Neplatím nic a dostanu doklad, který pošlu původnimu majitely a ten ho zruší.

Varianta čislo 2. Kamarád potřeboval zrušit fiátka (možná Uno). Bylo v polopřevodu. Tak ho nechal sešrotovat a s papírem o eko a kupni smlouvou, v které bylo uvedeno že auto bylo koupeno za učelem použití na náhradní dily, šel na uřad. Tam platil jen 800Kč za přihlášení už bez ekodaně.

Šmelit s papírama za učelem vydělání pár Kč se nikdy nevyplácí. V kanceláři pojistitelů pak rádi dopočítají ušlé pojistné, protože věřit někomu že papíry dohlásí okamžitě na sebe.....z toho jsem dávno vyrostl.
   Návrat  
Radek_KA7 je teď offline  Radek_KA7
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.4.2012 , 21:31   Citovat  

nic se neplatí....už jsem takhle rušil Accorda.Stačí dojít na úřad s SPZ a velkým TP a oni to zruší.stačí říct že auto si necháš doma u uděláš z něj třeba kurník,králíkárnu nebo tak něco....akorát se prostě nesmí nikde oběvit čísla VIN atd.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.4.2012 , 21:40   Citovat  

Radek_KA7 napsal:
nic se neplatí....už jsem takhle rušil Accorda.Stačí dojít na úřad s SPZ a velkým TP a oni to zruší.stačí říct že auto si necháš doma u uděláš z něj třeba kurník,králíkárnu nebo tak něco....akorát se prostě nesmí nikde oběvit čísla VIN atd.

to prej bejvalo, ted musi bejt papir ze auto bylo ekologicky zniceho nebo tak nějak
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.4.2012 , 21:54   Citovat  

Radek_KA7 napsal:

A byl jsi v "polopřevodu"?
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.4.2012 , 8:11   Citovat  

Hellborn napsal:
A byl jsi v "polopřevodu"?

auto bylo psaný na leasingovku a bylo v polopřevodu na mě.....bylo to minulý rok a podle mě to funguje stále protože už tenkrát taky strašili že to musím ekologicky zlikvidovat protože je to jediný varianta jak ještě z tebe vytěží prachy ale muj známý který makal asi 40let na odboru dopravy mi poradil tuto možnost....normálně jim řekni že to auto bude sloužit jako slepičárna a nazdar.byl jsem první u nás kdo této možnosti využil....ty ženský na mě koukaly jako vyvoraný...ale nakonec to klaplo.podle mě ta možnost musí platit furt...co když si to auto chceš nechat?a je třeba nabouraný?to máš furt dávat SPZ do depozita?nebo platit pojistku? vždyt to je jediný logický řešení....
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.4.2012 , 8:30   Citovat  

bohužel tomu bývá tak že na těch úřadech se ty úřednice střídají jak ponožky takže tam nic neví a je možný že se budou hádat...já už jsem si s nima taky užil dost.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 10.4.2012 , 8:40   Citovat  

Radek_KA7 napsal:
auto bylo psaný na leasingovku a bylo v polopřevodu na mě.....bylo to minulý rok a podle mě to funguje stále protože už tenkrát taky strašili že to musím ekologicky zlikvidovat protože je to jediný varianta jak ještě z tebe vytěží prachy ale muj známý který makal asi 40let na odboru dopravy mi poradil tuto možnost....normálně jim řekni že to auto bude sloužit jako slepičárna a nazdar.byl jsem první u nás kdo této možnosti využil....ty ženský na mě koukaly jako vyvoraný...ale nakonec to klaplo.podle mě ta možnost musí platit furt...co když si to auto chceš nechat?a je třeba nabouraný?to máš furt dávat SPZ do depozita?nebo platit pojistku? vždyt to je jediný logický řešení....

Já neříkám,že to nejde. Jen je otázka,jestli to jde,když je tam polopřevod. Někde chtějí i fotky auta apod.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.4.2012 , 8:50   Citovat  

Hellborn napsal:
Já neříkám,že to nejde. Jen je otázka,jestli to jde,když je tam polopřevod. Někde chtějí i fotky auta apod.

to nechtěli....jen mě upozornili že to auto se nesmí nikde oběvit.... ani motor ani kastle.zná lidi co takhle likvidujou auta ve velkým....papíry zruší takhle a auto rozřežou do sběru.ve finále nezaplatí nic a auto zruší celý
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.4.2012 , 10:18   Citovat  

To by me zajimalo jak by to bylo v takovém pripade..Auto je v mezi převodu. Kastle sla s motorem na dily, neni zaplacená EKo..Vinka vyřezána, štítek odejmut..jsou jen SPZ a Velky TP a malý tp...pojistka se zatim plati..jak to auto zrušit aniž by se muselo platit Eko vi nekdo?? Prosím??
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 10.4.2012 , 10:20   Citovat  

Cajz napsal:
To by me zajimalo jak by to bylo v takovém pripade..Auto je v mezi převodu. Kastle sla s motorem na dily, neni zaplacená EKo..Vinka vyřezána, štítek odejmut..jsou jen SPZ a Velky TP a malý tp...pojistka se zatim plati..jak to auto zrušit aniž by se muselo platit Eko vi nekdo?? Prosím??

Tomu se říká Problém. Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.4.2012 , 10:38   Citovat  

A jak je to s tou evidenckou kdyz by se auto slo vyradit z evidence..kvuli eko bych vzal nejakýho ZTP a mel i ten papir o ekologicke likvidaci to by uz pomohlo???
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
rada co s papirama
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina