Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
chodí vám reklamní spamy?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Jonaasek je teď offline  Jonaasek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 10.7.2012 , 11:33   Citovat  

Zdravim, taky vám na mail chodí nevyžádané reklamní maily? nevíte jak se jich zbavit? mám mail na seznamu a denodenně mi tam chidí reklamy od volný týn a podobných zmetků, které sice mají vespod možnost odhlásit si odběr ale nefunguje, protože na druhý den tam mám další stejný nesmysl, a nejen to, taky reklamy a lákání na různé výherní servery, od neznámých jmen, které můj kontakt dostaly od nějaké firmy, mající nějakou databázi adres....dá se proti tomu nějak bránit? jak si může někdo dovolit dát vás do databáze aniž byste o tom věděli a otravovat vás denně reklamnám hnojem? jen napíšu že na reklamní bannery neklikám, na fb nepoužívám ani neklikám na žádné aplikace a když se někde registruju, jsou to odborné stránky a čtu si jestli budou moji adresu poskytovat třetím stranám...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Minor je teď offline  Minor
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 10.7.2012 , 11:40   Citovat  

Používám program Mailwasher, který stahuje hlavičky mailů a má možnosti filtrování, takže většinu spamu likviduju automaticky už na serveru a neleze mi to do poštovního klienta.
Podobných programů bude jistě víc. Klikat na odhlášení nemá smysl, jen tím potvrdíš, že je adresa aktivní Úsměv
   Návrat  
silenec je teď offline  silenec
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 10.7.2012 , 11:43   Citovat  

Na gmailu nemam problem, sice chodi tak 5-10 spamu za den, ale vsechno pochyta spam filtr, takze to ani nevidim a jeste se nestalo ze bych mel ve spamu mail ktery tam nepatri...
   Návrat  
sylvik je teď offline  sylvik
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.7.2012 , 11:50   Citovat  

na email na seznamu mi jich taky chodí mraky a na email na centrumu nic nic nic Úsměv
a do spamu mi něco spadne tak 1-2 za 14 dní
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.7.2012 , 12:22   Citovat  

silenec napsal:
Na gmailu nemam problem, sice chodi tak 5-10 spamu za den, ale vsechno pochyta spam filtr, takze to ani nevidim a jeste se nestalo ze bych mel ve spamu mail ktery tam nepatri...

To mně tam občas něco spadne(celkem komunikuju s lidmi v zahraničí)...poslední dobou se ale situace výrazně zlepšila, před nějakým rokem toho bylo více. Ve spamu mi končilo dost emailů ze SVK.
   Návrat  
sopta je teď offline  sopta
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.7.2012 , 12:40   Citovat  

email na seznamu používám už 11 let a boj se SPAMem je lítý, jeden čas fungoval nějaký automatický antispam na straně Seznamu, ten ale časem přestal fungovat. Email se mi zatím stále měnit nechce, jinak jsem totiž spokojen a tak prostě postupně rozšiřuju v možnostech mailové schránky seznam slov, která když se objeví v subjektu emailu, tak je email automaticky filtruje a maže. Zdá se to šílený, ale ono když se na to zaměříš, zjistíš, že těch slov, co stačí filtrovat, není zas tak moc, protože se ve spamech opakují. Funguje to, chvilku to zabere, než se vychytá to nejhorší, ale postupem času už mám vážně klid a jestli mažu ručně tak 2 spamy týdně, tak je to moc...
Tohle je řešení pakliže chodíš na mail přes webové rozhraní, tam tě prostě žádná aplikace nezachrání, vstupuješ přímo do schránky a tvůj mezičlánek je jen webovej prohlížeč.
Pakliže stahuješ schránku do nějakého mailového klienta alá Outlook, tak pak existují prográmky, viz. jak zmiňuje Minor Úsměv
   Návrat  
Andrew86 je teď offline  Andrew86
PříspěvekZaslal: 10.7.2012 , 18:27   Citovat  

já jen podotknu že tvůj mail lze získat velice jednoduše, každý s kontakty obchodje, je to velice žádané zboží. A jaká koliv registrace jen tento seznam rozšiřuje. Já osobně používám maily 3 jeden na google- tam nemám jedinej spam ( to je můj mail na úřední záležitosti a podobný) pak mám mail na cetrum.cz tam mi občas nějaký ten spam přijde a to tento mail používám jako hlavní na jakékoliv registrace, takže s tím počítám. a do třetice používám seznam, respektive spoluzaci.cz tam mi chodí veškerej bordel z Facebooku, ten nevybírám nic s ním nedělám, mail je plný spamů, ale nevadími to protože tenhle mail je k tomu určen Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.7.2012 , 6:20   Citovat  

Chodi. Úsměv volny asi 10 spamu denne.Yahoo asi 1 za pul roku. Seznam asi tak 2 za mesic
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
chodí vám reklamní spamy?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina