Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda CRV třetí generace
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
vendis je teď offline  vendis
PříspěvekZaslal: 26.3.2013 , 21:44   Citovat  

Zdravím všechny,
potřeboval bych radu, chci si koupit Honda crv 2.2 I-CDTI rok 2007-2008 cca 150000 tis.km Otázka naco se mám při koupi podívat, čeká mě po koupi nějáká invetice popřípadě jaká. Za veškeré rady díky. je to dobrý
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Conty je teď offline  Conty
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 26.3.2013 , 23:16   Citovat  

Krom klasických věcí bych si dal pozor na spojku, dost trpí s tímhle motorem. Vyzkoušel bych, zda neklouže, typicky na 4, 5 - investice 18 tis., se setrvačníkem cca 30 tis. Kč.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
MattiK je teď offline  MattiK
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.3.2013 , 8:28   Citovat  

dal bych si pozor na to jestli auto nema filtr pevnych castic Úsměv (maji jen auta z dovozu)
jinak sem tam umre ax. tahlo, ale to bych nevidel jako extra investici...
na tomhle aute cca co 60tkm jsou predni kotouce a desky, ale zase to neni nejaka zavada spis spotrebni material
nekdy byva rezave viko kufru v okoli chomoveho zadniho znaku - je na to prodlouzena zaruka o 3 roky od konce standartni 3lete zaruky, tak koukej aby ses do toho vlezl, kilometrama je to neomezene....
jinak u turbo dieselu s temato kilometrama te muze potkat turbo, vstrikovaci cerpadlo, vstriky - ani jedna z tech veci neni nejak casta zavada ale obcas se stane...
turba u tohoto modelu byvaji trochu hlucnejsi, ale nebral bych to jako nejakou zavadu, setkal sem se i s tim ze to delalo uplne nove turbo od hondy...
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 27.3.2013 , 17:53   Citovat  

MattiK napsal:
dal bych si pozor na to jestli auto nema filtr pevnych castic Úsměv (maji jen auta z dovozu)
jinak sem tam umre ax. tahlo, ale to bych nevidel jako extra investici...
na tomhle aute cca co 60tkm jsou predni kotouce a desky, ale zase to neni nejaka zavada spis spotrebni material
nekdy byva rezave viko kufru v okoli chomoveho zadniho znaku - je na to prodlouzena zaruka o 3 roky od konce standartni 3lete zaruky, tak koukej aby ses do toho vlezl, kilometrama je to neomezene....
jinak u turbo dieselu s temato kilometrama te muze potkat turbo, vstrikovaci cerpadlo, vstriky - ani jedna z tech veci neni nejak casta zavada ale obcas se stane...
turba u tohoto modelu byvaji trochu hlucnejsi, ale nebral bych to jako nejakou zavadu, setkal sem se i s tim ze to delalo uplne nove turbo od hondy...

Díky za rady, auto bude určitě kupované v čechách a mám na výběr 70 tis. km samořejmě větší cena nebo 150 tis.km ceny aut se liší 30000 tis. Tak mám vzít raději to dražší a méně km. Ještě jednu otázku mám nechat prověřit vin kod,servisku to samozřejmě má ale tu si dnes napíše každý šikovný člověk. Udělají to u Hondy nebo musím jinde. Díky
   Návrat  
MattiK je teď offline  MattiK
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.3.2013 , 17:55   Citovat  

posli me viny obou tech aut a rozsekneme to nejak podle toho, pokud jsou teda ty auta obe v rozumnem stavu... historii ti vyjedu a uvidis jak ses na tom
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 27.3.2013 , 18:49   Citovat  

MattiK napsal:
posli me viny obou tech aut a rozsekneme to nejak podle toho, pokud jsou teda ty auta obe v rozumnem stavu... historii ti vyjedu a uvidis jak ses na tom

Díky moc za ochotu, v uterý mám domluvenou schúzku na prohlídku tak bych odpoledne nebo večer písnul vin. Jinak ještě jednou dík. je to dobrý
   Návrat  
Tranďák je teď offline  Tranďák
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 27.3.2013 , 20:54   Citovat  

Zdar , také jsem teď uvažoval o koupi CRV 2,2 --- můžeš mi , nebo tady , poslat odkazy na ty vozy , které jsi vybral ?
Dík .
Tranďák
   Návrat  
Aichman je teď offline  Aichman
PříspěvekZaslal: 31.3.2013 , 18:49   Citovat  

Ahoj mám taky zájem o koupi tohoto auta můžeš se mi mrknout na toto vin cislo díky

VIN: SHSRE67507U023660
Děkuji moc
   Návrat  
CR-Vček je teď offline  CR-Vček
PříspěvekZaslal: 12.4.2013 , 11:16   Citovat  

Zdravím všechny Hondíky, Hondinky a Hondíčata. Úsměv

Protože se mi předchozí post neodeslal (odhlásilo mne to) tak nyní to zkrátím.

Chtěl bych si pořídit tento vůz v benzínu 2.0, 110kW a LPG, nebo jen benzínu a do LPG to dát sám.
Protože jsem neautař, tak bych zde rád nalezl někoho, kdo se v těchto CR-V vyzná, poradil by mi jak koupit, případně se šel se mnou na vybraný kousek juknout třeba s diagnostikou. Tedy někoho z či okolo JBC-LBC. Samozřejmě bychom se srovnali, charitu nečekám.

Rád bych i pokecal na téma tohoto modelu případně naživo, někde u kafe a tak.

Za každou radu postřeh a vůbec vlídné slovo budu rád.

S cenou by to nemělo moc přešvihnout 200tKČ pokud možno.

Zajímalo by mne zda lze poznat zásah do ujetých km, na co si dát pozor při výběru, atd.
Také by me zajímalo jak to má benzín od Hondy 2.0, 110kW a zbytek auta se životností, hledám auto na dlouho.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda CRV třetí generace
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina