Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Ukradeno CRX II. generace
Fórum: Ukradeno
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 2
spacekiller je teď offline  spacekiller
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.3.2009 , 22:16   Citovat  

Oba dva několikrát trestaní, všechno přes krádeže a drogy...Evidentně si to chtěli nějakou dobu nechat, kamarád říká že to měli na ujíždění od čorek...Čemuž by odpovídala ta komplet výbavička uvnitř, hydr.hever a 2 klíče.(auta, kola...)
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.3.2009 , 22:27   Citovat  

koukám že byli připravený i na tankování zadarmo....jinak až budeš sepisovat u pčr protokol tak tam uved že požaduješ náhradu škody spojenou s krádeží vozu...aby se ti nevykroutili jen an nedovolené užívání cizí věci
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.3.2009 , 22:39   Citovat  

Na tankování zdarma mi tam nechali nářadíčko no...Nicméně den předtím byli na benzince(takže jsem je viděl na záznamu...) Díky za tip, zatím jsme uvedl do protokolu že "škody uvedu po podrobném prozkoumání vozidla." Krom toho nemám ještě malý techničák zpět, takže tam někdy musím zajet.
Mimochodem, mohli byste mi někdo poradit, jak mám auto odhlásit z registru(aby mi vrátili povinný) a zároveň ho rozprodávat na díly? Krom toho zloději vystřihali kleštěma většinu VINu(šikulové)...
   Návrat  
Ajsik je teď offline  Ajsik
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 18.3.2009 , 23:52   Citovat  

Koukám, že si i upravili na RZ 76 na 78 ...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.3.2009 , 1:17   Citovat  

Jo přesně tak, na to jsme uplně zapomnělÚsměv Přelepili elektrikářskou černou páskou 6ku na 8ku a přesahy ořízly přímo na značce...Jelikož to auto bylo solidně -ehm- zablácené, tak jsem si toho před umytím ani nevšimnul...
   Návrat  
Stealman je teď offline  Stealman
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.3.2009 , 1:37   Citovat  

Kurňa takhle znásilnit autíčko ... to je hnus. Hlavně podle tý výbavy je jasně vidět že chtěli páchat dál trestnou činnost, nejhorší je že všichni víme že takový lidi už nikdy jiný nebudou .. ale přesto se budou dál prohánět na svobodě .. Podle všeho lidskej odpad .. a podle červeně vybarvenýho H asi IQ na úrovni 8 letého dítěte.
   Návrat  
shaman23 je teď offline  shaman23
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.3.2009 , 14:51   Citovat  

sme snad v rumunsku nebo tam někde, že je tohle možný?
   Návrat  
cocks je teď offline  cocks
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 19.3.2009 , 15:09   Citovat  

Stealman napsal:
Osobně bych doporučil pojištění proti krádeži ... vždycky jsem myslel že to je drahý, ale kámoš minulej měsíc dělal pojištění na svoje BMW co koupil za 75.000, pojistil ho na 140.000 a platí 2700 za rok což si myslim že je krásný (alarm a podobný věci taky nejsou zadarmo) a máš naprostej klídek. V ceně pojištění má i pojištění proti živlům. Nemusíš se starat o nic a v podstatě když ti auto ukradnou .. koupíš si lepší Úsměv)

fakt? tak to si jdu zařídit pojistku teda...

BALU_crx napsal:
no s tím pojištěním to není taková sranda... že přijdeš a zaplatíš .. cena pojištění se odvíji podle stáří zabezpečení vozidla a ceny na kterou ho chceš pojistit .. když jsem řekl že chci pojistit CRX 89 že mám alarm central oddělavací volan a vypínání palivoveho čerpadla tak mi borec podal ruku a řekl 1500 čtvrtletně ... a kdybych to tam všechno neměl ... (jako že nemám) tak to přijde na 2500 kč 1/4 roku ... jo a chtěl jsem to na 100 000 kc

Aha...no já si říkal, že je to nějaký moc pohádkový..tohle už beru...to si za ty prachy raši pořídim ten alarm a tajnej vypínač.

Jinak teda šílenost pane....když si vemu, že moje milovaný auto, který přímo fanaticky zbožňuju by se stalo jen dočasnym nářadím pro takovou bandu špinavejch zmetků........ booože.....při mym štěstí bych neměl bejt blbej a rychle si udělat ten alarm a ty vypínače aby mi alespoň něco zůstalo když už mi z toho vezmou hudbu a kola....to je svinstvo to je hrozný ..........

fakt tě lituju......te´d už mi je jasný, proč se céra kradou...jako rychlý zmizení z místa...cha.

Jinak k tomu "tuningu" nemám co dělat..viděl bvych to na dva zmetky zhruba v mym věku (21) s nedodělanou základkou.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.3.2009 , 15:34   Citovat  

No je to síla no, fakt jdi do nějakýho zabezpečení. Věk zlodějů zkusím zjistit...Ale jsou to mladý kluci.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.3.2009 , 15:37   Citovat  

spacekiller napsal:
No je to síla no, fakt jdi do nějakýho zabezpečení. Věk zlodějů zkusím zjistit...Ale jsou to mladý kluci.

zkus si je zjistit a kdyžtak bych vzal pár kamarádů, kteří se rádi řežou a vezmu kdyžtak i mačetku svou milovanou Úsměv a uděláme středověkkej proces (useknout ruce) svatoušek
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.3.2009 , 16:02   Citovat  

No díky za nabídku, ale doufám že je co nejdřív zavřou natvrdo. Já se sice prát umím, ale nevím jestli bych si s nima chtěl něco začít. Ve střešním tapecu byl zapíchnutý nůž, myslím že by neváhali... to mi hlava nebere
   Návrat  
Mulder je teď offline  Mulder
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 19.3.2009 , 16:09   Citovat  

husty no Smutný
nejvic me "pobavily" diodky, sani, barvicky, proste vsechen ten "tjuuning" .. ale hlavne to vysmirkovany umeni na kapote - vzdyt asi malokdo z nas by neco takovyho dokazal namalovat (ja teda urcite ne) a ty lidi by si klidne mohli vydelavat tezky prachy v nejakym design studiu! ale to by asi bylo tezsi nez krast auta Smutný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.3.2009 , 16:10   Citovat  

spacekiller napsal:
No díky za nabídku, ale doufám že je co nejdřív zavřou natvrdo. Já se sice prát umím, ale nevím jestli bych si s nima chtěl něco začít. Ve střešním tapecu byl zapíchnutý nůž, myslím že by neváhali... to mi hlava nebere

mazec...njn...to jsem si taky říkal...takovýhle lidi maj taky kamarády "z branže" ........ Smutný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.3.2009 , 16:58   Citovat  

Mulder napsal:
husty no Smutný
nejvic me "pobavily" diodky, sani, barvicky, proste vsechen ten "tjuuning" .. ale hlavne to vysmirkovany umeni na kapote - vzdyt asi malokdo z nas by neco takovyho dokazal namalovat (ja teda urcite ne) a ty lidi by si klidne mohli vydelavat tezky prachy v nejakym design studiu! ale to by asi bylo tezsi nez krast auta Smutný

Asi je to špatně vidět, osmirkovaný jsou jenom ty šmouhy na kapotě, ta hořící lebka(koule, nebo co to je) je tjuningová nálepka... Jejich designersky umění spočívalo pouze ve vybarvení písmenek na motoru a znáčku na volantu...
   Návrat  
Mulder je teď offline  Mulder
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 19.3.2009 , 17:32   Citovat  

spacekiller napsal:
Asi je to špatně vidět, osmirkovaný jsou jenom ty šmouhy na kapotě, ta hořící lebka(koule, nebo co to je) je tjuningová nálepka... Jejich designersky umění spočívalo pouze ve vybarvení písmenek na motoru a znáčku na volantu...

ahaaa ja uz se lekl, ze nekdo kdo neco moc pekne umi krade auta ... "toz to su klidny" Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.5.2009 , 9:46   Citovat  

Tak pro ty, koho by to zajímalo...
Policie případ uzavřela s tím, že nikoho neobvinila. Pachatele sice měli na kameře z benzinky(záznam jsem viděl a poznat by byli), nicméně prý to nemá potřebnou kvalitu k usvědčení.(ale čert to vem, hlavně, že už s tím autem můžu manipulovat...)
A k pachatelům: pachatel řeckého původu se vypařil(překvapivě) a pachatel českého původu se zabil v autě...
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 15.5.2009 , 9:49   Citovat  

spacekiller napsal:

A k pachatelům: pachatel řeckého původu se vypařil(překvapivě) a pachatel českého původu se zabil v autě...

Aspoň něco...
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 15.5.2009 , 9:50   Citovat  

spacekiller napsal:
Policie případ uzavřela s tím, že nikoho neobvinila. Pachatele sice měli na kameře z benzinky(záznam jsem viděl a poznat by byli), nicméně prý to nemá potřebnou kvalitu k usvědčení.(ale čert to vem, hlavně, že už s tím autem můžu manipulovat...)

Nikomu nic spatneho nepreju..ale bozi mlyny melou...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.5.2009 , 9:54   Citovat  

spacekiller napsal:

to je vtip..jako vždy..nikoho neobviněj nepotrestaj........ještě že na toho čecha se voda konečně dovařila a je zase o jednoho špinavýho grázla míň......doufám, že zemřel dlouhou a bolestivou smrtí kouř
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.5.2009 , 10:12   Citovat  

cocks napsal:
to je vtip..jako vždy..nikoho neobviněj nepotrestaj........ještě že na toho čecha se voda konečně dovařila a je zase o jednoho špinavýho grázla míň......doufám, že zemřel dlouhou a bolestivou smrtí kouř

smrt jsem mu nepřál, ale lámat ruce v kole... Každopádně doufám, že při tý nehodě nevzal někoho sebou...
   Návrat  
hometuner je teď offline  hometuner
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.5.2009 , 10:12   Citovat  

to snad neni ani pravda tohle naštvanej naštvanej
   Návrat  
majkl_l je teď offline  majkl_l
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.7.2009 , 12:19   Citovat  

asi si auto začnu ještě poutat k plotu řetězem
   Návrat  
Blur je teď offline  Blur
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.7.2009 , 22:49   Citovat  

majkl_l napsal:
asi si auto začnu ještě poutat k plotu řetězem
ti to ukradnou i s plotem Velmi šťastný
   Návrat  
majkl_l je teď offline  majkl_l
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.7.2009 , 14:36   Citovat  

by museli buď přeřezat lešenářskou trubku nebo betonovou podezdívku, ale před chvílí jsem dočetl topic o jednom týpkovi z HD a asi budu fakt muset vlítnout na garáž a konečně ji dodělat...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Ukradeno CRX II. generace
Fórum: Ukradeno
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina