Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Ukradeno - nalezeno
Fórum: Ukradeno
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 2
Jacob CRX je teď offline  Jacob CRX
PříspěvekZaslal: 13.2.2008 , 14:01   Citovat  

drone napsal:
ja parkuju ted auto u baraku a z okna mi na auto kouka webcamera i kdyz mi ho ukradlou budu mit jejich xichty jsou to doslova svine. doporucuju si smazat misto bydliste z profilu aby nevedeli kam maji jet...

a jinak jsem slysel ze crxa kradou zavvodnici protze potrebujou motory i kastle .... nesouhlas nesouhlas nesouhlas nesouhlas

Zdravím, nedávno jsem si koupil CRX pro závodní ůčely a tak si pročítám tohle fórum a to co sem se teď dočetl tak to je fakt mazec teda!
4roky už jezdim závodně na peugeotu a nikdy by mě nenapadlo ukradnout někomu auto kvůli motoru nebo kastli, to samý u hondy, potřebujem novej spodek, tak ho už pár měsíců scháníme po inzerátech a vrakáčích ale ukradnout kvůli tomu někomu jeho auto, to fakt mě dostalo..
Jestli je tohle pravda, tak v tom určitě nejedou všichni co závodí ať už s crx nebo s něčím jiným, to můžou být jenom fakt nějací vypatlaný HOVADA co nemak nato prachy a musí to dělat takhle!!!NECHÁPU!!!Tohle mě fakt hodně dostalo a (jsem sprostý jako dlaždič, ale polepším se) jestli jsou mezi náma zavodníkama takový HULVÁTI!!!! Mám dílnu cca. 20Km od svého domu a ješte k tomu v takové odlehlé, průmyslové části menší vesnice a představa že mi tam někdo vleze a ukradne mi hondu, peugeota a mraky dílů a vybavení, to je hodně špatný pocit..
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
MalTake je teď offline  MalTake
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 13.2.2008 , 15:16   Citovat  

mě céro ukradli a jelikož sem pan COLUMBO

tak sem si ho po měsíci vypátral pořádnej výtlem ještěže ŠÉF šéfa kriminálky je můj známý ... jinak by mi wc celá Liberecká kriminálka Je to tam.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 13.2.2008 , 15:54   Citovat  

Jakobovi Crx: jakej novej spodek potřebuješ? Co tím přesně myslíš?
   Návrat  
Bull je teď offline  Bull
PříspěvekZaslal: 13.2.2008 , 19:14   Citovat  

Šikovně ty colombo to mě ukradli 2 golfa a nenašel se ani po půl roce to mi hlava nebere ale za to sem pátral a pátral cože cože ? a našel jsem si svoje cérko a co no to je ta nejlepší věc co jsem mohl najít Je to tam. i když stála penízky. Velmi šťastný
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 13.2.2008 , 20:28   Citovat  

Jacob CRX napsal:
Zdravím, nedávno jsem si koupil CRX pro závodní ůčely a tak si pročítám tohle fórum a to co sem se teď dočetl tak to je fakt mazec teda!
4roky už jezdim závodně na peugeotu a nikdy by mě nenapadlo ukradnout někomu auto kvůli motoru nebo kastli, to samý u hondy, potřebujem novej spodek, tak ho už pár měsíců scháníme po inzerátech a vrakáčích ale ukradnout kvůli tomu někomu jeho auto, to fakt mě dostalo..
Jestli je tohle pravda, tak v tom určitě nejedou všichni co závodí ať už s crx nebo s něčím jiným, to můžou být jenom fakt nějací vypatlaný HOVADA co nemak nato prachy a musí to dělat takhle!!!NECHÁPU!!!Tohle mě fakt hodně dostalo a (jsem sprostý jako dlaždič, ale polepším se) jestli jsou mezi náma zavodníkama takový HULVÁTI!!!! Mám dílnu cca. 20Km od svého domu a ješte k tomu v takové odlehlé, průmyslové části menší vesnice a představa že mi tam někdo vleze a ukradne mi hondu, peugeota a mraky dílů a vybavení, to je hodně špatný pocit..

jako všude nejsou myšleni všichni Mrk

ale taky jich pár znám ..... oprava znal jsem. Dnes sedí na 5 let .....
   Návrat  
Biturb je teď offline  Biturb
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.2.2008 , 9:23   Citovat  

no cumim jako puk!
nemam slov..
   Návrat  
Bull je teď offline  Bull
PříspěvekZaslal: 14.2.2008 , 21:03   Citovat  

Mohli by jste mi napsat někdo prosím jak zabezpečit céro? Jezdím daleko do školy a Parkuju každý den na rušný ulici a spolýhám na alarm co tam mam ale bojím se že když se rozječí tak se na to lidi vy... a on pak sám vypne no a auto fuč a já když jsem 70km od něj tak s tím nic neudělám. Prosím mohl by mi někdo poslat třeba soukromou správou (aby jsme nic neprozrazovali a nedávali manuály čorkařům) nějaký návod ? předem moc dík Bull.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Ukradeno - nalezeno
Fórum: Ukradeno
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina