Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Toge v ČR
Fórum: Závody a sprinty
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 4
master88 je teď offline  master88
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 8.6.2010 , 0:18   Citovat  

Buc napsal:
Na kladensku a berounsku mam par naucenych useků..jde o to, ze Togue se jezdi v jap jen na par tratich a jezdci je znaji dokonale. Tim padem, budou nemístní vzdy v nevyhode. ALE Ja SE KLIDNE NAUCIM RAD NOVY USEK. Mrk

osiris napsal:
lodenice, morina, beroun to jsou dokonaly kopce, taky je umim skoro po slepu Úsměv

budu rád když mi je ukážete Úsměv

Bully napsal:
Naucis se i auta v protismeru?

vysílačky... jízda v noci (světla v protisměru) - tak se jezdí toge/togue

jagy napsal:
Snad nemyslite vazne, ze chcete jezdit touge v provozu? Tak to valím bulvy

Kdyz mate takove zavodni choutky, tak se prihlaste na nejake zavody do vrchu a ukazte, jak se poperete s konkurenci.

V provozu? Jezdí se v Jap většinou kolem 22-6té... mimochodem závod jako Toge se v ČR nejede, proto jsem to tu založil!

Destak napsal:
touge se jezdí downhill z toho duvodu aby se snizil rozdil ve vykonu autech a ukazal se ridic, vrchy jsou o konich a prevodovce ...

jen bych doplnil, jede se i uphill, nicméně né tolik často, většinou se jedná o downhill race... jinak přesně jak říkáš.. .togue není o koních... jde o velmi často o zkušenosti řidiče, proto jej pokládám za opravdový závod

infinity napsal:
to nikoho neopravnuje zavodit v provozu a ohrzovat tim ostatni lidi

samozřejmě závod může proběhnout i na uzavřeném úseku, jde jen o dohodu...

CRXMANN napsal:
Jasně tak já doufám že zabijete jen sami sebe a já Vám rád přijdu plivnout na rakev KO

dík... jsi fakt kámoš Mrk

jagy napsal:
Co to placas? Touge se jezdi na uzavrenych (nebo jednosmernych) cestach. Jste blazni, jestli chcete zavodit v provozu!
Ze jsou vrchy o vykonu a prevodovce jsou jen vymluvy. Kazde zavody jsou predevsim o ridici, pak az o technice.

V japonsku se jezdí především na horských 2 směrných silnicích. Vrch - N/A vs. Turbo v 1v1 (tj závod uphill tipu Toge) má jasnou výhodu turbo, tj. je to o výkonu a jestli mi chceš říct že ne zkus vzít 1,6 VTI vs. Nissana 240ku na uphill...

mot napsal:
no pokud by nejak poresili odklon dopravy z daneho useku, tak proc ne, aji bych se prisel podivat, ale v provozu je to prasarna (pokud chces zatacky projizdet opravdu naplno...)

proto se jezdí v noci a nad ránem, používají se výsílačky a nejezdí se úseky hlavních cest je to dobrý
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
osiris je teď offline  osiris
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.6.2010 , 0:39   Citovat  

citace:

na ty mape to nejak nevidim, autem to trefim vzdyycky, ale myslim ze jsem to jezdil nejak takhle tudy odkaz tam je to dokonaly naprosto vsude ale tohle je myslim ten nejlepsi "okruh" auta tam potkas minimalne, jezdil sem vetsinou odpoledne ve vsedni dny, je to tam vsude plny ruznejch serpentyn a vracecek a vetsinou je to i dost prehledny je to dobrý
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
jagy je teď offline  jagy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.6.2010 , 0:58   Citovat  

master88 napsal:

V provozu? Jezdí se v Jap většinou kolem 22-6té... mimochodem závod jako Toge se v ČR nejede, proto jsem to tu založil!

V jakem provozu? Ty jejich cesty, kde nepotkas auto a jsou casto jen jednosmerne? I tak je to nelegalni zavod, co chces aby se tu u nas jezdilo? A to jako pises verejne na netu? Opravdu inteligentni.

master88 napsal:

V japonsku se jezdí především na horských 2 směrných silnicích. Vrch - N/A vs. Turbo v 1v1 (tj závod uphill tipu Toge) má jasnou výhodu turbo, tj. je to o výkonu a jestli mi chceš říct že ne zkus vzít 1,6 VTI vs. Nissana 240ku na uphill...

Samozrejme, ze vykon je dulezity, ale na kone se vymlouvaji jen ti, co neumi ridit.. a Hondari (vzdyt mas vsemocny vtec ne? Velmi šťastný ). Mrk

Kdyby sis zasel nekdy na vrchy, tak uvidis, jak Saxo prohani formule. OK

Nekomu evidentne Best Motoring leze na mozek. Tak to valím bulvy Nekteri byste se meli nad sebou vazne zamyslet. Neumite ani drzet spravne volant a chcete zavodit v provozu, frajeri. meetallll KO
   Návrat  
martas je teď offline  martas
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.6.2010 , 1:09   Citovat  

tak kdy a kde? pořádnej výtlem Marty Vám to prej ukáže Je to tam.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.6.2010 , 1:17   Citovat  

martas napsal:
tak kdy a kde? pořádnej výtlem Marty Vám to prej ukáže Je to tam.

tak ja teda bloknu provoz, mam totiz dlouhy auto, tak budu pres celou silnici Úsměv
   Návrat  
_Marty_ je teď offline  _Marty_
2 háčka
PříspěvekZaslal: 8.6.2010 , 1:22   Citovat  

Martas sezen vysilacky HaHaaa
   Návrat  
martas je teď offline  martas
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.6.2010 , 1:28   Citovat  

a jagy nás zavře HaHaaa
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.6.2010 , 6:04   Citovat  

jagy napsal:
Samozrejme, ze vykon je dulezity, ale na kone se vymlouvaji jen ti, co neumi ridit.. a Hondari (vzdyt mas vsemocny vtec ne? Velmi šťastný ). Mrk

Kdyby sis zasel nekdy na vrchy, tak uvidis, jak Saxo prohani formule. OK

Já se na výkon nevymlouvám, já vím že mám vobě ruce levý Velmi šťastný .....a saxa ..... už z nich začínám mít noční můry....
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.6.2010 , 6:18   Citovat  

Destak napsal:
jo a uz jsi nekdy videl aby kitova felicie v zavodech do vrchu zajela lip jak EVO ? zavody jsou rally, vrchy jsou pro evženy jsou pro evženy jako já co neumí řídit, sprinty pro ty co neumí zatáčet a okruhy pro ty co se neboji kontaktu Úsměv

Je vidět že fakt nemáš páru o co jde .... vrchy je sprinterský sport. V ČR se vlezeš do dvou minut na 95% kopců. 2 minuty po který se musíš soustředit pekelně, protože každá chyba tě stojí desetiny, možná setiny, které se pak špatně dohání. V rally si řekneš aha tohle sem nezajel dobře, tak zrychlím na další RZ, nebo si přenastavíš setup auta .... na vrchách moc šancí nemáš (zvláště u jednodeního závodu).
Přijeď na nějaký vrchy, svez se a zapomeneš na takovýhle blbosti, propadneš tomu jako já a uvidíš že to není zas tak pro evženy.
   Návrat  
Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.6.2010 , 6:54   Citovat  

děti vybodněte se na ten internet už, leze vám řádně na makovici Tak to valím bulvy tohle přece může vymyslet jen uplně chorej mozek to mi hlava nebere

master88 : najdi si babu, udělejsi dítě a oni tě ty kraviny přejdou...
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.6.2010 , 7:14   Citovat  

Dejf napsal:

Jo,jo, Dejf ví o čem mluví... Velmi šťastný
   Návrat  
Ludva je teď offline  Ludva
2 háčka
PříspěvekZaslal: 8.6.2010 , 7:19   Citovat  

Dejf napsal:
děti vybodněte se na ten internet už, leze vám řádně na makovici Tak to valím bulvy tohle přece může vymyslet jen uplně chorej mozek to mi hlava nebere

OK Konečně je v tomto topicu napsaný něco rozumnýho přátele
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.6.2010 , 7:24   Citovat  

Večer asi zkusím NFS Underground na volantu... Velmi šťastný Tam je downhill taky... Velmi šťastný
   Návrat  
Pikey je teď offline  Pikey
PříspěvekZaslal: 8.6.2010 , 7:44   Citovat  

Je mi to jasný, v sobotu dávali Rychle a zběsile a zastydlý puberťáci si začali honit při myšlence na to, že budou závodit se svýma Civicama a s minimem zkušeností a budou strašně kůůůl. Tak to valím bulvy Jak napsal CRXMANN, taky doufám že zabijete jen sami sebe.
   Návrat  
Destak je teď offline  Destak
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.6.2010 , 8:07   Citovat  

CRXMANN napsal:
Je vidět že fakt nemáš páru o co jde .... vrchy je sprinterský sport. V ČR se vlezeš do dvou minut na 95% kopců. 2 minuty po který se musíš soustředit pekelně, protože každá chyba tě stojí desetiny, možná setiny, které se pak špatně dohání. V rally si řekneš aha tohle sem nezajel dobře, tak zrychlím na další RZ, nebo si přenastavíš setup auta .... na vrchách moc šancí nemáš (zvláště u jednodeního závodu).
Přijeď na nějaký vrchy, svez se a zapomeneš na takovýhle blbosti, propadneš tomu jako já a uvidíš že to není zas tak pro evženy.

no jenomže u zavodu do vrchu máš treningy, diky tomu ze je trat kratka se da naucit co kde jak moc, jenze u rally si pises rozpis jen podle oka a jsi bez sance si to projet ostreji a pak mas letet rovnou plnej
   Návrat  
SkyDriver je teď offline  SkyDriver
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.6.2010 , 8:32   Citovat  

k čemu to je?? když tě ten před tebou v každé zatáčce zavře tak že ho nemůžeš předjet. Jinak pokud se chceš vyblbnout tak si zajeď do Mostu na okruh. naštvanej
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.6.2010 , 8:54   Citovat  

osiris napsal:
citace:

na ty mape to nejak nevidim, autem to trefim vzdyycky, ale myslim ze jsem to jezdil nejak takhle tudy odkaz tam je to dokonaly naprosto vsude ale tohle je myslim ten nejlepsi "okruh" auta tam potkas minimalne, jezdil sem vetsinou odpoledne ve vsedni dny, je to tam vsude plny ruznejch serpentyn a vracecek a vetsinou je to i dost prehledny je to dobrý

Hmm, tam by to mohlo bejt hezký, okolý je dost kopcovitý Úsměv

Jinak klucí z HC, nemyslel jsem tento topic jako nabádání k nějakým ilegálním závodům, spíš jsem jen fanoušek tohoto sportu a byl bych rád si našel nějaká místa, kde se můžu projet podobným způsobem, popřípadě nás může jet víc, kdyby to někoho bavilo. Můžem pilovat jízdu, učit se ze zkušeností druhých... o tom to je. Jen mě mrzí, že se tu na mě kvůli tomu sype kritika od lidí, kteří zrovna vždy taky nejedou mimo obec 90...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.6.2010 , 8:56   Citovat  

SkyDriver napsal:
k čemu to je?? když tě ten před tebou v každé zatáčce zavře tak že ho nemůžeš předjet. Jinak pokud se chceš vyblbnout tak si zajeď do Mostu na okruh. naštvanej

Záleží jak to jedeš. Může jít i o čas, o to jak blízko za ním seš a hlavně.... předjet se dá každý, jen musíš přijít na to jak je to dobrý
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.6.2010 , 11:30   Citovat  

Destak napsal:
no jenomže u zavodu do vrchu máš treningy, diky tomu ze je trat kratka se da naucit co kde jak moc, jenze u rally si pises rozpis jen podle oka a jsi bez sance si to projet ostreji a pak mas letet rovnou plnej

Jo tak to jako jo no, za dvě, či tři tréninkové jízdy si teda rozhodně zapatuješ celou trať pořádnej výtlem
Nebudu se už dohadovat, nemáš páru o čem mluvíš.
Jen doufám že Vás to přejde.
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 8.6.2010 , 16:39   Citovat  

Taky mne to prijde, ze nekdo uvidel nejaky film nebo si zkusil na PC automobilovy simulator a hned by chtel zavodit. Na neuzavrene komunikaci je to nejenom silenost pro toho co to sam dela, ale da se to s prehledem klasifikovat jako obecne ohrozeni. Nikdy nevite, odkud z lesa vam tam vejde rodinka s deckama, vjede nejaky cyklista apod., a to ze to nekdo bloknete dole autem nebude respektovat nikdo. Nez se domluvite vysilackou, schvalne za jak dlouho se celne stretnou 2 auta co proti sobe jedou kazde +- 100 km/h.
Uzavrit usek doopravdy potom prijde na obrovskou praci se shanenim vsech povoleni, pojisteni, zajisteni bezpecnosti, dostatecneho poctu poradatelu bdicich nad tim aby NIKDO nemohl vniknout na trat, musi byt nachystana ambulance atd. atd., a stejne vsichni vime ze se skareda nehoda muze stat i tak.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.6.2010 , 16:51   Citovat  

Bully napsal:
a to ze to nekdo bloknete dole autem nebude respektovat nikdo. Nez se domluvite vysilackou, schvalne za jak dlouho se celne stretnou 2 auta co proti sobe jedou kazde +- 100 km/h

kdyz si stoupnes pres celou silnici a ta budes se tvarit hrozne drsne, tak ti tam nemaj kudy projet a vysilacka ma opravdu minimalni zpozdeni, takze kdyz reknes " nekdo projel zabranou, jede vam tam civil v protismeru, tak zavodnici urcite spomalej ne ? ... nerikam ze to ma jit nekdo nekam jezdit, samozrejme je to blbost, ale kdyz uz maj ty choutky, tak tohle je jedna z moznosti jak zabranit tragedii Úsměv
   Návrat  
CJMonty je teď offline  CJMonty
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 8.6.2010 , 16:56  Naposledy upravil CJMonty dne 8.6.2010 , 17:19, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Takze abych to tady shrnul.

Hodlate se zrakvit v noci v lese na klikaty silnici z kopce a dole bude stat koren s autem pres cestu a tvarit se drsne a nepusti vam tam sanitku.

Za me palec nahoru, dokonce i na Darwinovu cenu bych vas navrhl. Aspon se vy hovada vymlatite mezi sebou navzajem...
   Návrat  
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 8.6.2010 , 17:02   Citovat  

master88 napsal:
Hmm, tam by to mohlo bejt hezký, okolý je dost kopcovitý Úsměv

Jinak klucí z HC, nemyslel jsem tento topic jako nabádání k nějakým ilegálním závodům, spíš jsem jen fanoušek tohoto sportu a byl bych rád si našel nějaká místa, kde se můžu projet podobným způsobem, popřípadě nás může jet víc, kdyby to někoho bavilo. Můžem pilovat jízdu, učit se ze zkušeností druhých... o tom to je. Jen mě mrzí, že se tu na mě kvůli tomu sype kritika od lidí, kteří zrovna vždy taky nejedou mimo obec 90...

je rozdil prekrocit rychlost a jet touge...doporucuju prvne vyzkouset nejake zavody co se v CR jezdi, treba te to prejde.

Zatim me nenapada legalni trat/usek, kterou byste mohli "uzavrit" a jet ten vas touge...nemluve o tom, ze trate v japonsku maji kolem aspon obcas svodidla, site...Ja bych proste kotel stylem BM se svym autem bez ramu a jinych bezpecnostnich prvku mezi stromama z kopce nejel Mrk A co pritomnost zachranky, hasicu? Zatim tady nabadate k nelegalni cinnosti na zaklade nejakych "race wannabe" pudu...a myslim si, ze to tady nikdo rozumny podporovat nebude. Nemluve o tom, jaka auta jezdi ty touge v japonsku a jake hondy potkavam tady...

tip: domluvte si polygon tatra, je tam par uzavrenych useku stoupani/klesani, domluvte si bezpecnostni slozky, dejte auta do kupy a delejte si tam co chcete.
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 8.6.2010 , 17:11   Citovat  

osiris napsal:
kdyz si stoupnes pres celou silnici a ta budes se tvarit hrozne drsne, tak ti tam nemaj kudy projet a vysilacka ma opravdu minimalni zpozdeni, takze kdyz reknes " nekdo projel zabranou, jede vam tam civil v protismeru, tak zavodnici urcite spomalej ne ? ... nerikam ze to ma jit nekdo nekam jezdit, samozrejme je to blbost, ale kdyz uz maj ty choutky, tak tohle je jedna z moznosti jak zabranit tragedii Úsměv

dobrej blabol.. pořádnej výtlem
urcite chci videt manika ktery da auto napric a bude mi rikat,ze nekam nepojedu na verejny ceste + demence tech 2 co by tohle jeli na te ceste si myslim nezna hranic nekonecneho vesmiru Mrk

zkopat vsechny tri na jednu hromadku i s drsnakem co zatarasil cestu Úsměv

jestli hodla tohle nekdo tady z klubu jet na obyc.silnici tak verejne rikam, ze doufam, ze si pekne namlati tu svoji kiss me
njinak na okruhu se rad podivam jak se rozsekaj Tak to valím bulvy

Dejf napsal:

pod tohle se podepisu přátele
   Návrat  
bordel je teď offline  bordel
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 8.6.2010 , 20:59   Citovat  

Videl nekdo alespon jeden dil ci film Initial D nebo Over Rev!? Tam je toho o touge vic nez dost...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.6.2010 , 21:32   Citovat  

bordel napsal:
Videl nekdo alespon jeden dil ci film Initial D nebo Over Rev!? Tam je toho o touge vic nez dost...

já jo je to dobrý
   Návrat  
Winie je teď offline  Winie
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.6.2010 , 22:24   Citovat  

proto o tom asi vis nejvic pořádnej výtlem no nekteri hondari se opet predvedli. proberte se z tech filmovejch noci. taky se rad rychle projedu, ale otevrene priznam ze tohle je fakt silenost. hrat si na zavodniky na silnici jeste nekde v lese a v provozu, tak to snad nemate v hlave v poradku.. je tady krasne videt lidi kteri vi o cem mluvi a uz maj neco za sebou. jestli je tu 1% lidi co jezdi stejne jako prumernej zavodnik v japonsku, tak je to hodne. nehlede na to, ze auto na srovnatelny urovni tu neni ani jedno. Ale muzu zodpovedne rict, ze v tech popelnicich v kterejch tu jezdite by japonec nevyjel ani do provozu, natoz na touge. KO
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.6.2010 , 22:36   Citovat  

Winie napsal:
proto o tom asi vis nejvic pořádnej výtlem

Toge mě zajímalo daleko dřív než jsem viděl nějaké seriály to se neboj je to dobrý

Nicméně jinak souhlasím, že nikdo tu asi postavené auto ani zkušenosti závodníka na tento typ závodu nemá, to není důvod se jít lehce neproject. Někdo má auto na to dostat se z A do B, někdo jej má i pro zábavu.
   Návrat  
Raven je teď offline  Raven
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.6.2010 , 22:42   Citovat  

master88: nic proti ale když tě to tak zajímá atd. tak proč to pořád píšeš špatně? myslel jsem že to je Touge a né Toge to mi hlava nebere
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.6.2010 , 22:50   Citovat  

Raven napsal:
master88: nic proti ale když tě to tak zajímá atd. tak proč to pořád píšeš špatně? myslel jsem že to je Touge a né Toge to mi hlava nebere

je to Tōge nebo Touge oboje je spravne tudy odkaz ōge
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Toge v ČR
Fórum: Závody a sprinty
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina