Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
original radio + USB adapter
Fórum: Interiér a Hi-Fi
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 3
notabene je teď offline  notabene
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 27.8.2011 , 5:11   Citovat  

Hrají vám s xcarlinkem všechny reproduktory? Mně nehrají ty vzadu v platu. A7G.Ex
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 27.8.2011 , 7:52   Citovat  

notabene napsal:
Hrají vám s xcarlinkem všechny reproduktory? Mně nehrají ty vzadu v platu. A7G.Ex

Hraji, bez problemu. I OEM subwoofer v kufru (PSS u Toureru).

crushot je teď offline  crushot
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 27.8.2011 , 8:59   Citovat  

notabene napsal:

máš pořádně zacvaklej konektor? mě se poprvý trochu vysunul a hrála mi jen pravá strana a bylo slyšet pískání podle otáček motoru...musel jsem to rozebrat a pořádně zasunout, od té doby v pořádku Úsměv

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
SaKaL je teď offline  SaKaL
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 20.4.2012 , 23:50  Naposledy upravil SaKaL dne 6.5.2012 , 22:12, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Dovolím si sem vložit menší dotaz, neb už nějak nevím... to mi hlava nebere
Dnes jsem připojil Auto-Link od stualarm(u). Hraje bez problémů, a to jak přes AUX (3.5 jack) tak i z flashky. Tedy bez problémů... Tady je právě jádro pudla. Zatím jsem zkoušel tři flashky - viz foto:
A-Data karabina 16GB
Verbatim mikro 8GB
NoName reklamní 1GB

A-Data a NoName hraje v pohodě (a to píšou, že maximum je 8GB), ale z Verbatimky to nemaká... Přitom je tam to samé, jako ve dvou zbývajících. Zkusil jsem ji naformátovat jako FAT32, ale změna žádná. Všude jinde se tváří v pohodě - čtení, zápis, přehrávání... Bylo by mi to skoro jedno, jenže já jí právě do tohohle koupil, že nebude překážet...
Má někdo nějaký nápad, čím by to mohlo být či jak "z toho ven"? Ď...

+ 20120421_000641+.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
+ 20120421_000641+.jpg, 754.05 kB

crushot je teď offline  crushot
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 21.4.2012 , 11:58   Citovat  

a není na tý Verbatim ještě ten bezpečnostní program? i když vlastně píšeš, že jsi ji už formátoval...složky jsou ty samé jako na těch zbývajících dvou flashkách? já teda měl jen jednu paměť, taky 8GB a ta mi jela pořád...jinak doufám, že máš složky popsaný jako CD01-CD09 a máš tam 99 písniček Úsměv

Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 21.4.2012 , 17:13   Citovat  

crushot napsal:
a není na tý Verbatim ještě ten bezpečnostní program? i když vlastně píšeš, že jsi ji už formátoval...složky jsou ty samé jako na těch zbývajících dvou flashkách? já teda měl jen jednu paměť, taky 8GB a ta mi jela pořád...jinak doufám, že máš složky popsaný jako CD01-CD09 a máš tam 99 písniček Úsměv

Vsechno je tak, jak ma byt. Jeste jsem pro jistotu prekopiroval obsah z hrajici flashky na tu Verbatimku a nic. Tvari se to jako ze tam nic neni...

Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 21.4.2012 , 19:15   Citovat  

SaKaL napsal:
Dovolím si sem vložit menší dotaz, neb už nějak nevím... to mi hlava nebere
Dnes jsem připojil Auto-Link od stualarm(u). Hraje bez problémů, a to jak přes AUX (3.5 jack) tak i z flashky. Tedy bez problémů... Tady je právě jádro pudla. Zatím jsem zkoušel tři flashky - viz foto:
A-Data karabina 16GB
Verbatim mikro 8GB
NoName reklamní 1GB

A-Data a NoName hraje v pohodě (a to píšou, že maximum je 8GB), ale z Verbatimky to nemaká... Přitom je tam to samé, jako ve dvou zbývajících. Zkusil jsem ji naformátovat jako FAT32, ale změna žádná. Všude jinde se tváří v pohodě - čtení, zápis, přehrávání... Bylo by mi to skoro jedno, jenže já jí právě do tohohle koupil, že nebude překážet...
Má někdop nějaký nápad, čím by to mohlo být či jak "z toho ven"? Ď...

Myslim ze je to celkem normalni jev.Jako Ti ruzny pristroje vezmou a nevezmou ruzne flashky, tak je to i s pametovyma kartama.Alespon dle mych zkusenosti. Smutný

Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 10.5.2012 , 20:33  Naposledy upravil SaKaL dne 2.2.2014 , 21:18, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

Ještě sem vložím jednu informaci, kterou lze nalézt i v jiném tématu, ale myslim, že nebude škodit, když bude i tady.
Pokud chcete mít na flash disku nebo paměťové kartě vaše pořadí písniček, tak nepomůže (jako jsem to udělal já) jejich přejmenování na track 01, track 02... či jinak (001, 002, 003...), ale záleží na tom, v jakém pořadí (časové posloupnosti) tam písničky nahrajete. Platí to uvnitř složek CD01, CD02... CD10.
Já si to hromadně přejmenoval v TC, dal jsem hromadné kopírovaní a pak, po vložení do auta, jsem se nestačil divit, co to hraje a co to nehraje. Pak jsem si teprve vzpomněl, že jsem něco onehdá četl v tématu o výměně origo radia a bylo jasno. Takže ideálně přejmenovat a pak písničku po písničce, track za trackem ládovat na flashku. Je to sice trochu otrocké, ale jen tak docílíte, že bude hrát všechno a ve Vámi zvoleném pořadí.

OsekSpider je teď offline  OsekSpider
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 2.2.2014 , 18:50   Citovat  

máte někdo zkušenosti s těmito prodejci? obě zařízení mi přídou stejný a liší se asi jen cenou

xcarlink1

xcarlink2

Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 2.2.2014 , 19:00   Citovat  

OsekSpider napsal:
máte někdo zkušenosti s těmito prodejci? obě zařízení mi přídou stejný a liší se asi jen cenou

xcarlink1

xcarlink2

Tak on hlavně StuAlarm neni úplně obchod jako takový. Pokud nemáš velkoobchod nebo IČO (nebo já nevim co), tak myslim, že jako "normální" smrtelník tam nakupovat nemůžeš.
Nicméně ten ze stránek StuAlarmu je jakási předchozí (větší s gumovým rámem) verze a ta druhá je o něco menší, novější. Funkce stejné.
Já osobně mám tu menší krabku. Když koukneš ke mně do garáže, tak tam najdeš i to, kde jsem jí koupil...

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 2.2.2014 , 20:09   Citovat  

na velikosti až tak nezáleží, ale pokud máš tu menší verzi otestovanou a je to to novější tip asi do něj pudu, ještě ale hledám nějaké info o GA-Net+ pokud to bude drahé tak stejně vezmu xcarlink

Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 2.2.2014 , 21:17   Citovat  

OsekSpider napsal:
na velikosti až tak nezáleží, ale pokud máš tu menší verzi otestovanou a je to to novější tip asi do něj pudu, ještě ale hledám nějaké info o GA-Net+ pokud to bude drahé tak stejně vezmu xcarlink

Hodil jsem to jen tak do Gůglu (GA-Net+) a vyjelo mi to na eBay za bratru skoro 30k, což je docela ranec to snad ne ...
Já mám ten Digital Music Changer v autě už skoro dva roky a bez problémů... OK

Santi je teď offline  Santi
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 2.2.2014 , 21:22   Citovat  

Já si koupil Dension a mám s ním akorát problémy Smutný Už jsem ho 1x reklamoval, nejde listovat v adresářích a dělá si to co chce. Asi nakonec koupím xcarlink.

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 2.2.2014 , 22:11   Citovat  

SaKaL napsal:
Hodil jsem to jen tak do Gůglu (GA-Net+) a vyjelo mi to na eBay za bratru skoro 30k, což je docela ranec to snad ne ...
Já mám ten Digital Music Changer v autě už skoro dva roky a bez problémů... OK

ou tak to kupuju xcarlink Mrk

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 2.2.2014 , 22:51   Citovat  

tak jsem se docetl ze to je neco na zpusob pc v aute, coz mi pripomina ze pokud by to schema bylo universalni stacilo by sehnat a zapojit jeden z vzrabenych pc a nejak dostat obraz na navi, vyhoda androidu zajistena

Ch.Mary je teď offline  Ch.Mary
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 15.2.2014 , 6:45   Citovat  

Ahoj, umí tedy nějaký z těch novějších modelů xcarlink i zobrazit na displeji rádia název písničky? Chci si to dát do 7g civica. Zase si říkám, proč by to neuměl, když to čte z flashky, a rádio jako takové umí zobrazit název rádia, které poslouchám, a i název skladby, co zrovna poslouchám. Jo, a zajímavostí je, že se přes vstup usb dá cokoliv nabíjet. Tak to koukám!

Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 15.2.2014 , 7:11   Citovat  

Ch.Mary napsal:
Ahoj, umí tedy nějaký z těch novějších modelů xcarlink i zobrazit na displeji rádia název písničky? Chci si to dát do 7g civica. Zase si říkám, proč by to neuměl, když to čte z flashky, a rádio jako takové umí zobrazit název rádia, které poslouchám, a i název skladby, co zrovna poslouchám. Jo, a zajímavostí je, že se přes vstup usb dá cokoliv nabíjet. Tak to koukám!

Hele, nechci dělat chytrýho, jen střílím od boku, ale myslim, že to prostě umět nikdy nebude. Ten vstup/výstup pro ovládání changeru na to prostě nemá uzpůsobenou komunikaci, tam "leze" jen ovládání písniček, přetáčení, měnění disků atd., ale "data" to prostě neumí... Smutný

Bully je teď offline  Bully
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 15.2.2014 , 7:56   Citovat  

Presne tak, Xcarlink nepodporuje ID3 tagy, funguje na portu pro CD changer a vlastne ho simuluje.

Ch.Mary je teď offline  Ch.Mary
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 15.2.2014 , 19:42   Citovat  

Aha, budu se na to muset podivat u kamose, co to ma v Leonu. Zase se mi nechce shanet redukcni ramecek, kterej tam mozna i presne sedne, a pak tam davat normalni autoradio, a tahat se s panelem. Plus, ted jak to je vsechno origo pekne slite, stejne, vypada to dobre. Ale bez nazvu pisnicek, nevim, asi jde jen o zvyk...

Tomik je teď offline  Tomik
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 14.12.2016 , 7:48   Citovat  

Mam v Accordu tenhle adapter: tudy odkaz
Zatim fungoval bez problemu, ale zacal mi nejak blbnout, pouzivam flashku, nahral jsem na ni vcera novy pisnicky, zkusil jsem vytvorit novy slozky, kolik jich to dokaze precist,mam tam az po CD13, vse precte bez problemu, ale stava se mi, ze rano sednu do auta a hudba zacne hrat od CD01 prvni pisnicku a nefunguje vubec prepinani mezi slozkama, musim vyndat az flashku anebo konektor vytahnout z xcarlinku, pak uz to jde.
Cim to? Nechtelo by to treba format flashky? Nápad je tu!

Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 14.12.2016 , 21:32   Citovat  

Zkusil bych novou flashku... Nekam jsem to tady nedavno psal - taky mi to zaclo kravit, hrat si jak chtelo, tak jsem mrknul na flashku, kde sice pisnicky byly, ale jejich velikost byla v radu kb, takze sla do kose... S novou to jede bez problemu...

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 15.12.2016 , 7:03   Citovat  

Cetl jsem si navod od toho Xcarlinku a nedodrzel jsem dva body. Flasku pisou max. 8gb, ja tam mam 16, muze to byt problem? A jeste jsem nenaformatoval pred nahravanim na FAT32.

Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 15.12.2016 , 7:11   Citovat  

Podle toho co píšeš, tak řadič v Xcarlinku umí pracovat jenom s FAT32 a 8GB. Začal bych formátem na FAT32...

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 17.12.2016 , 11:56   Citovat  

Tak dalsi poznatky. Koupil jsem tuto flashku 8gb Kingston: tudy odkaz
Tu to xcarlink vubec nenacetl, zkousel jsem i naformatovat na FAT32 a nic, nevim jestli to bylo tim rozhranim 3.0, byl jsem ji teda vratit a koupil SanDisk 8gb: tudy odkaz a pohoda, slape bez problemu, skoro celou jsem ji zaplnil MP3, az CD15 a vse Ok.
Jeste mam 16gb flashku ADATA a ta funguje taky, jen kdyz se trochu vic naplni pisnickama, zacne blbnout a prehravat jak chce sama, po vymazani slozek na polovinu, funguje zas bez problemu.
Toť k mém poznatkum.

DAW1d je teď offline  DAW1d
0
PříspěvekZaslal: 17.6.2017 , 15:46   Citovat  

Zdravím,
pořídil jsem Accord 7G a řeším poslech hudby + bluetooth handsfree. Kvalita zvuku z origo rádia mi přijde dostačující, takže chci krabičku, kterou připojím přímo do něj. Mám čtyři kandidáty a moc rád bych slyšel dlouhodobé zkušenosti od někoho, kdo některou z nich má. Měl jsem 2x Dension v BMW. Jednou DENSION Gateway PRO BT, který fungovalo skvěle a podruhé DENSION Gateway Lite 3 a ten měl dost problémů (rušení, časté restarty zařžízení, horší ovládní atd.). Problémy přetrvávaly i po výměně zařízení za nové, takže možná byla chyba v rádiu. V Accordu mám nyní toto rádio s CD changerem.

1. XCAR Link Adaptér USB/SD/Bluetooth handsfree
+ podpora 12ti složek, tuzemský eshop = rychlé dodání, možnost vrácení, reklamace
- cena

2. DENSION Gateway Lite 3
+ vyzkoušeno, přijatelné ovládání, tuzemský eshop = rychlé dodání, možnost vrácení, reklamace
- podpora jen 4 složek, cena

3. Yatour Bluetooth BTA Hands free phone call car kit A2DP music streaming adapter
+ cena
- nemám zkušenost, dlouhé dodání, celní pakárna, reklamace

4. GROM USB Android iPod Bluetooth AUX adapter
+ široká podpora formátů (MP3, M4A, OGG, FLAC, AAC, WAV)
- CENA!

Předem díky za tipy a postřehy. Zajímá mě snadnost ovládání, čistota a kvalita signálu, stabilita zařízení...

scorpion je teď offline  scorpion
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 17.6.2017 , 23:52   Citovat  

DAW1d napsal:
Zdravím,
pořídil jsem Accord 7G a řeším poslech hudby + bluetooth handsfree...

Já jsem to řešil nejlevnější cestou. Koupil jsem si tady toto a mám klasický jack. Nemám ale CD měnič, takže jsem si do toho kastlíku dodělal tady toto viz. foto. Aktuálně tam mám vyvedený jack a usb slouží jako nabíječka, kterou mám zabudouvanou pod tím. Šlo by to využít i k poslechu z USB, kdybych koupil tuto verzi. Teď mám ještě objednaný tady tento bluetooth přímač, který povede do toho jacka (rozdvojkou zachovám možnost jacka nebo BT).

Pár věcí k instalaci:
Extra 12V zásuvka: odkaz
Rozdvojka: odkaz
Propojení jack jack: odkaz

19126082_10207491757130554_653183549_o.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
19126082_10207491757130554_653183549_o.jpg, 184.22 kB

sandu_cz je teď offline  sandu_cz
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 18.6.2017 , 7:46   Citovat  

DAW1d napsal:

3. Yatour Bluetooth BTA Hands free phone call car kit A2DP music streaming adapter
+ cena
- nemám zkušenost, dlouhé dodání, celní pakárna, reklamace

Mám Yatour s Bluetooth už skoro rok, jsem velice spokojen. Kvalita na úrovni CD(posloucham hudbu ze Spotify Premium), vždy funguje bez problemu OK
Navíc je tam ještě mikrofon, můžeš používat jako handsfree. Jinak já jsem ho kupoval z AliExpress, cena byla cca 80$, dodací lhůta cca týden, clo neplatil jsem. Vřele doporucuju! kouř

JardaBar je teď offline  JardaBar
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 18.6.2017 , 9:37   Citovat  

DAW1d: GROM mám asi 2 roky a krom nižší hlasitosti telefonní části oproti audiu je to ok. Když někdo volá, musím přidat hlasitost (oproti poslechu hudby). Možná to jde nastavit, nepátral jsem. Zařízení je stabilní, nikdy žádný výpadek. Kvalita zvuku subjektivně dobrá.
Přečetlo to vše co jsem měl v mobilu, ale pokud by existovalo levnější zařízení, nebránil bych se (Yatour ...).

DAW1d je teď offline  DAW1d
0
PříspěvekZaslal: 18.6.2017 , 10:53   Citovat  

Díky za postřehy. GROM je v setu s bluetooth a AUX dost drahej a jestli Yatour funguje dobře, zkusím ho.

2Scorpion: Moc pěkně to máš zabudovaný, ale na můj vkus je to dost komplikovaný co se týká zapojení. Se samostatným bluetooth adaptérem bude zbytečně docházet k dvojímu převodu digitálu na analog. Ale cena je super. Ideálně bych chtěl Aptx bluetooth přijímač, kterej by posílal digitál rovnou do rádia, ale to už je asi zbytečně přehnanej požadavek s ohledem na kvalitu celý audio sestavy. Nepotřebuju si v autě sestavit poslechovou místnost. Auto jsem kupoval z jinýho důvodu VTEC

edit: Sakra, teď jsem si všiml, že ten Yatour neumí přehrávat hudbu z USB:(

JardaBar je teď offline  JardaBar
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 18.6.2017 , 11:17   Citovat  

BT audio stačí ne?

Obsah fóra Honda-club.cz   
original radio + USB adapter