Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Váš první sprint - pamatujete?
Fórum: Závody a sprinty
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 
Zaslat odpověď

Strana 3 z 3
Dj RE5PECT je teď offline  Dj RE5PECT
2 háčka
PříspěvekZaslal: 31.12.2008 , 12:58   Citovat  

tady jede proti Alfě 147 1.6 t.spark a clio 1.4 16V, tu zběsilou 1203 nepočítam Velmi šťastný

Odkaz
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
rooney je teď offline  rooney
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 31.12.2008 , 12:59   Citovat  

Henges napsal:
Ted jsi se proflákl šuk

To nevadí já mám - 00 - HaHaaa
   Návrat  
ReNo je teď offline  ReNo
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 31.12.2008 , 12:59   Citovat  

Jeden z mych prvnich sprintu. Dostal jsem naklep od 666 ATR ... ale nebylo to zas tak hrozne. Priznavam, ze jsem mel na aute prvni tuning, tedy jestli si vzpominam, mel jsem uz Skunk2 Intake Manifold ... myslim, kdo si to ma pamatovat? VTEC

Odkaz
   Návrat  
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 31.12.2008 , 13:00   Citovat  

Dj RE5PECT napsal:
tady jede proti Alfě 147 1.6 t.spark a clio 1.4 16V, tu zběsilou 1203 nepočítam Velmi šťastný

Odkaz
To už vypadalo lépe šuk Ale pořád to byly slabé auta na to že jsi psal že i cupře ujel šuk Ale jo, jede slušně do té stovky Velmi šťastný
   Návrat  
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 31.12.2008 , 13:02   Citovat  

ReNo: Ty woe kdo to video dělal Velmi šťastný Marfi čerstvě po té co dohrál NFS Underground? HaHaaa (joke) Mrk
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 31.12.2008 , 13:03   Citovat  

ReNo napsal:
Jeden z mych prvnich sprintu. Dostal jsem naklep od 666 ATR ... ale nebylo to zas tak hrozne. Priznavam, ze jsem mel na aute prvni tuning, tedy jestli si vzpominam, mel jsem uz Skunk2 Intake Manifold ... myslim, kdo si to ma pamatovat? VTEC

Odkaz
A hergot, řetazy na krku, ruky ven a nigga rep z oken, do Prahy jezdit raději nebudu pořádnej výtlem

Rooney: a co těch 179 přispěvku co máš pod nickem?
   Návrat  
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 31.12.2008 , 13:07   Citovat  

Henges napsal:
A hergot, řetazy na krku, ruky ven a nigga rep z oken, do Prahy jezdit raději nebudu pořádnej výtlem

Rooney: a co těch 179 přispěvku co máš pod nickem?

Velmi šťastný

Já to myslel že jsem jako "Tajnej Agent" Velmi šťastnýVelmi šťastný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 31.12.2008 , 13:22   Citovat  

Henges napsal:

Kamarade, to kdyby jsi to videl v Sydney. Cely tyden klid, malokdy na silnici sportak. A prisla sobota noc:

Spousta nalestenych super vozu. Same skyline, ITR (DC5), Supry, Ferrarka, Holdeny ... slintal jsem kazdou minutu nad jinym vozem.
To bych jeste prezil, jenze na tech jejich 4-proudech (jeden smer) se to bezne vse postavilo vedle sebe, i kdyz se to evidentne neznalo, cekalo se na zelenou .. slysel jsi jen motory a vyfuky .. padla zelena a krach, vse to vyletlo jednim smerem ...
Nadhera, za jednu noc jsem potkal vzdy tak 5 "zavodu".

A v nedeli rano?

Na ulici zadnej sportak, vsude jen mala prakticka vozitka ...

Fakt jsem ty jejich nocni semaforove zavody mohl.
Mimochodem, za volantem vetsinou mladej asiat .. holt Fast & Furious zive je to dobrý
   Návrat  
Miki Civic je teď offline  Miki Civic
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 31.12.2008 , 13:26  Naposledy upravil Miki Civic dne 31.12.2008 , 13:30, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

ReNo napsal:
Kamarade, to kdyby jsi to videl v Sydney. Cely tyden klid, malokdy na silnici sportak. A prisla sobota noc:

Spousta nalestenych super vozu. Same skyline, ITR (DC5), Supry, Ferrarka, Holdeny ... slintal jsem kazdou minutu nad jinym vozem.
To bych jeste prezil, jenze na tech jejich 4-proudech (jeden smer) se to bezne vse postavilo vedle sebe, i kdyz se to evidentne neznalo, cekalo se na zelenou .. slysel jsi jen motory a vyfuky .. padla zelena a krach, vse to vyletlo jednim smerem ...

A v nedeli rano?

Mimochodem, za volantem vetsinou mladej asiat .. holt Fast & Furious zive je to dobrý

To zní nádherně, škoda, že jsi aspoň maloou ukázku nezdokumentoval ...
   Návrat  
civicblack je teď offline  civicblack
3 háčka
PříspěvekZaslal: 31.12.2008 , 13:29   Citovat  

muj první civic 4g 1.4 66kw dualcarb proti seat ibiza 1.5 porsche system ...... byl z toho dost špatnej že prohrál meetallll Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
5 háček
PříspěvekZaslal: 31.12.2008 , 13:32   Citovat  

ReNo napsal:

A v nedeli rano?

a jéé, to jsi neměl psát. Miki už to začne organizovat v Prostějově pořádnej výtlem
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 31.12.2008 , 13:34   Citovat  

Henges napsal:
a jéé, to jsi neměl psát. Miki už to začne organizovat v Prostějově pořádnej výtlem

Radši nechci vědět z čeho udělá tu 4 proudou dálnici... HaHaaa
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 31.12.2008 , 13:37   Citovat  

Hellborn napsal:
Radši nechci vědět z čeho udělá tu 4 proudou dálnici... HaHaaa
No já vím, už tak jeho koničkem je jezdit mezi sjezdama po dalnici v obchvatu kolem Prostějova a čekat kdo se chytí na tom klilometru než zase sjede tak tam to nacpe vedle sebe a jedem pořádnej výtlem
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 31.12.2008 , 13:39   Citovat  

Miki Civic napsal:
To zní nádherně, škoda, že jsi aspoň maloou ukázku nezdokumentoval ...

Noo, kdyz si vzpomenu. Na ucte jsem mel 0 penez, v kapse dolar, musel jsem chodit pesky, bot na autobus nebylo. Mel jsem jen prilezitostnou praci a spal u kamose s tim, ze mu najem jednou zaplatim (zaplatil).
A jeste bych tam mel natacet pro mikiho Hihi
Tezkej start to byl, po par mesicich se to ale zmenilo a pracovat tam ciste jako ajtak, posilal bych vam jen videa, jak se tam prohanim ve svym gt-r je to dobrý
   Návrat  
tigi je teď offline  tigi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 31.12.2008 , 21:36   Citovat  

Hebges díky za přivítání no video sice mám, ale na videokazetě HaHaaa takže do digitalu to já možnost předělat nemám. A k tomu 4tému místu ta mazda měla 62kw takže žádná slava a měl jsem tam udělaný jen výfuk a saní (jen filtr) tudy odkaz tady je odkaz k výsledkům potom jsem byl až 8mý ale pojel jsem jednu crx Velmi šťastný ale týpek prý řadil v 5tis Velmi šťastný
   Návrat  
Rosan je teď offline  Rosan
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.1.2009 , 8:27   Citovat  

Zdravíčko jsem tu novej, jinak jezím s hondou civic type-R dvoulitr čtyřválec. zatím nikoho neznám na tuningy nejezdím protože auto potřebuje dodělat lak, jinak má spoustu úprav. Sprinty dávám jen řpíležitostně s lepšíma autama na křižovatce.. znáte to zaturujete a kývnete si Úsměv) zatím mě nikdo neporazil a tak bych si věřil na někoho skušeného kdo ví jak spritovat Úsměv Pokud je někdo z Ostravy tak ať mi napíše zprávu a domluvíme se .. buď sprint nebo závod OV - FM ... rád bych okusil víc adrenalinu než závodit s baworakama na místecké Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.1.2009 , 8:29   Citovat  

Rosan napsal:
Zdravíčko jsem tu novej, jinak jezím s hondou civic type-R dvoulitr čtyřválec. zatím nikoho neznám na tuningy nejezdím protože auto potřebuje dodělat lak, jinak má spoustu úprav. Sprinty dávám jen řpíležitostně s lepšíma autama na křižovatce.. znáte to zaturujete a kývnete si Úsměv) zatím mě nikdo neporazil a tak bych si věřil na někoho skušeného kdo ví jak spritovat Úsměv Pokud je někdo z Ostravy tak ať mi napíše zprávu a domluvíme se .. buď sprint nebo závod OV - FM ... rád bych okusil víc adrenalinu než závodit s baworakama na místecké Úsměv

Jo jinak jsem včera píchnul Velmi šťastný takže do pátku čekáme s kámošem na nové pneu.. takže až od zítřka pokud se nějaký frajeris najde Hihi
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.1.2009 , 10:57   Citovat  

Rosan napsal:

Az Ostrava ... skoda, dostal bys na zadek Lucy
Ted jdu radeji dospavat zas zzzzzzz
   Návrat  
tigi je teď offline  tigi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.1.2009 , 11:56   Citovat  

čaw rosan já mám sice jen crx takže proti type-R určitě jet nechci, ale rád bych se kouknul jak to doopravdy jede mám to asi 15km do ovy tak kdybys někoho sehnal rád bych se kouknul díkes Mrk
   Návrat  
Lubosh je teď offline  Lubosh
Moderátor
PříspěvekZaslal: 1.1.2009 , 13:54   Citovat  

Svůj 1. sprint si pamatuju moc dobře. Malé letiště u Hrochova Týnce, na startovní čáře já se Civicem 5g D15B2 a kámoš s Lagunou (r.v.99, poface.) 1,6 cca 80kw (už nevím přesně)

3
2
1
Start

Hraby, za dva, za tři, brzda, prohra o jednu dýlku.
Na první sprint dobrý, smíšený pocity. Brzy se sprintík opakoval, ale já už tolik nehrabal na startu abych se odlepil a rychleji řadil. Zase o dýlku auta, ale tentokrát v můj prospěch.
Párkrát jsme to ještě zopákli v průběhu těch skoro dvou let, jiný gumy, a různý opravy, většinou jsem vyhrával, on jen párkrát.

Ale teď už nemám šanci, ani s čtyřbodem, kterej se usídlil na motoru, koupil novej kočár...ATR VTEC
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.1.2009 , 20:13   Citovat  

tigi napsal:
čaw rosan já mám sice jen crx takže proti type-R určitě jet nechci, ale rád bych se kouknul jak to doopravdy jede mám to asi 15km do ovy tak kdybys někoho sehnal rád bych se kouknul díkes Mrk

napič mi tvoje tel číslo normálně do soukromé zprávy jestli už zítra nahodíme plneumatikku tak se ti ozvu a bud zajdem hned nebo třeba v sobotu Úsměv každopádněě bych si dal sprinta i když mas CRX žádná sr*ačka to není.. záleží co tam máš a jak umíš řadit je to dobrý
   Návrat  
jazzik je teď offline  jazzik
3 háčka
PříspěvekZaslal: 23.8.2009 , 21:07   Citovat  

já si svuj sprint ve lhotě u plzně pamatuju moc pěkně,napřed volný sprinty,počasí bylo předtim takový,že trochu mokro..já hroznou trému jak se s D14A1 ztrapnim,takže napřed escord 1,4 nechytal se a pak to lítalo jedno za druhym,nikdo nějak nestíhal,pak byly sprinty už načisto,za 5 minut odježděná svoje kategorie,dál volný sprinty - zase blbnutí a pak spokojeně domů s novou řadičkou a prvním místem ....
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Váš první sprint - pamatujete?
Fórum: Závody a sprinty
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina