Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Spravni rizeni
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 3
bordel je teď offline  bordel
Partner H-C
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 30.11.2008 , 3:32   Citovat  

Dneska me zastavil statni policista, ze jsem telefonoval. Nabidl mi 1000kc a 3body za telefonovani blokove, slozenka nebo do spravni rizeni. Rekl jsem, ze s tim nesouhlasim a nabidl mi "ze to muzem napsat na lekarnicku za 500kc, ktera je bez bodu, ale jen blokove nebo na slozenku pokud mam hotovost" zeptal jsem se jestli to jde jeste niz. Rekl ze ne, tak jsem si nechal dat spravni rizeni, od kteryho me jeste jednou odradil, ze za spravni dam minimalne 600kc, pokutu a body. OK
Zacal vypisovat, overovat moji totoznost, spz auta, ridicak a pak po me chtel adresu trvalyho bydliste (nedal jsem mu obcanku, ale pas, kde adresa neni).
Predemnou vypsanej papir odtrhl a dal mi original s tim, ze mam na druhou stranu napsat jestli s prestupkem souhlasim nebo nesouhlasim. Tak jsem napsal, ze nesouhlasim, ze jsem za jizdy nepouzil mobilni telefon ani jine zaznamove zarizeni, a ze mi policista cislo od. 31127* nabidl, ze to "napisem na lekarniku" na blokovou pokutu ci slozenku za -500kc- a bude to bez bodu. Napsal jsem asi 4radky ty lezaty A5ky papiru. Odevzdal jsem mu to, on podekoval-ani to necetl a za rameno mi nekoukal (studoval doklady, zejmena dipl. pas), ja taky podekoval, popral jsem zbytek hezkeho dne a jeli jsme. Spatny je, ze mi policista nedal kopii toho papiru, jak si ji odtrhl, a me to v tu chvili nenapadlo si o nej rict. Byl to snad duvod, ze to sam zahodi???

Muzu si nekde zjistit, v jakym stadiu reseni ten prestupek je? Da se overit podle cisla policisty, jestli je ten prestupek zalozenej? Maji na vyreseni 1 nebo 2 roky?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Aqwertzz je teď offline  Aqwertzz
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.11.2008 , 4:05   Citovat  

No ty koky, tak to jsi husty.
Ja bych mu dal to peto a trada.
Myslim ze vyhazovat to nemuze protoze to ma nejake blokove cisla.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 30.11.2008 , 4:16   Citovat  

A nejvíc naštve, že kolem nás projede auto bez rozsvicených světel, bylo kolem deváté večer, čili tma a to těm lidem projde. Dále jak jsem jej za nima, tak přes 4 proudou silnici přebýhali lidi, že policajt musel prudce brzdit a troubit, bylo to mimo přechod (hlavně je to na metru, kde je podchod, kdo zná Chodov ví) tak jsem si taky pěkně písknul gumama a zatroubil.
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 30.11.2008 , 4:28   Citovat  

Aqwertzz napsal:
No ty koky, tak to jsi husty.
Ja bych mu dal to peto a trada.
Myslim ze vyhazovat to nemuze protoze to ma nejake blokove cisla.
A to kdybys slyšel, jak se ke mě chovali dva příslušníci na Jižní spojce, když jsem předjel zprava a pak jel rychleji... Ten jeden měl takovej mindrák, že jen řval, chtěl mi sebrat řidičák, papíry a měl jsem jít domů pěšky. Ani si neprohlídl doklady, jak se těšil že mě serve a čekal, že uznám chybu, ale nebyl jsem měkkej a měl z toho srandu, protože neměl žádný důkaz. Kázal mi, čekal až se uklidním, vyptával se a když jsem mu měl odpovědět, co si představím pod slovem POLICIE, tak mi naskočily videa, jak jezdí rychle po D1 s novýma Octaviema... Ale to jsem radši neřekl Velmi šťastný No prostě pán ve stejnokroji není pán světa, tečka.
   Návrat  
jagy je teď offline  jagy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.11.2008 , 4:35   Citovat  

Ja nevim, ale pokud jsi opravdu telefonoval, tak si mel sklopit usi, priznat chybu a jeste podekovat, ze ti to nabidl napsat na lekarnicku..
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 30.11.2008 , 11:28   Citovat  

jagy napsal:
Ja nevim, ale pokud jsi opravdu telefonoval, tak si mel sklopit usi, priznat chybu a jeste podekovat, ze ti to nabidl napsat na lekarnicku..

Vetsina lidi nadava na policajty, na uplatky, ale ze se nechaji uplacet, ze lide sami chteji uplacet, tak to uz je uplne v pradku... Kam to prosimte takhle muze zajit?
Rad bych znal odpoved na moje tri otazky Nápad je tu!
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.11.2008 , 13:44   Citovat  

teda nechapu ted to uplaceni, jestli ti to na tu lekarnicku chtel napsat ofiko...
   Návrat  
hopit je teď offline  hopit
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.11.2008 , 13:59  Naposledy upravil hopit dne 15.6.2013 , 23:56, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

......
   Návrat  
kamol je teď offline  kamol
5 háček
PříspěvekZaslal: 30.11.2008 , 14:02   Citovat  

telefonuje udela prestupek.dostane nabidku ze to muze byt bez bodu a za 500 misto litru a jeste udela tohle no to je maras.
ale na druhou stranu jestli nema dukazy ze si telefonoval tak nevim no.to bych napsal do zadu s tim ze se mi zda ze policajt je ozraly a spatne vidi pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
jagy je teď offline  jagy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.11.2008 , 14:25   Citovat  

bordel napsal:
Vetsina lidi nadava na policajty, na uplatky, ale ze se nechaji uplacet, ze lide sami chteji uplacet, tak to uz je uplne v pradku... Kam to prosimte takhle muze zajit?
Rad bych znal odpoved na moje tri otazky Nápad je tu!

Jake uplatky?
   Návrat  
ninja je teď offline  ninja
4 háčka
Členství: Web
PříspěvekZaslal: 30.11.2008 , 14:41   Citovat  

asi mas pravdu, policajt te mel seknout rovnou za telefonovani a nekombinovat. Asi bych se moc nebal ze by to do spravniho rizeni neslo, kde stejne pokutu a body dostanes + 1500 za spravni rizeni.
   Návrat  
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 30.11.2008 , 15:08   Citovat  

ninja napsal:
asi mas pravdu, policajt te mel seknout rovnou za telefonovani a nekombinovat. Asi bych se moc nebal ze by to do spravniho rizeni neslo, kde stejne pokutu a body dostanes + 1500 za spravni rizeni.
dukaz??? tvrzeni proti tvrzeni...nic víc nic mín...telefonovat se nemá,proto radeji piste sms pořádnej výtlem
   Návrat  
sablos je teď offline  sablos
5 háček
PříspěvekZaslal: 30.11.2008 , 15:11   Citovat  

PAKO napsal:
dukaz??? tvrzeni proti tvrzeni...nic víc nic mín...telefonovat se nemá,proto radeji piste sms pořádnej výtlem

pán je zřejmě vtipálek HaHaaa
   Návrat  
Tajda je teď offline  Tajda
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.11.2008 , 15:15   Citovat  

Přesně takové lidi nesnáším...udělají chybu a nedokážou ji uznat. Policista k tomu nebyl ještě svině a chtěl to vyřídit bez bodů a za 500kč...a ty jako správná .... to napíšeš do oznámení přestupku KO KO opravdu z některých lidí se mi chce zvracet.
   Návrat  
Only_one je teď offline  Only_one
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.11.2008 , 15:49   Citovat  

tos ses teda předvedl jakej si hrdina....
   Návrat  
MikeT je teď offline  MikeT
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.11.2008 , 16:46   Citovat  

Stalo se mi něco podobnýho(upravená přednost v jízdě)....Chlapci mě problikli,já zajel na stranu,vypnul motor s připravenými doklady vystoupil z auta a šel jsem jim na proti.Uplně s pokorou jsem uznal přestupek,házel si všelicos na hlavu...nechal mě ukázat povinou výbavu a za chybějící žárovky mi napsal blokovou pokutu 500 kč za výbavu a jel jsem domů.Opravdu jsem ocenil,že mi ušetřil 2000 a něco bodů. Prostě,jednat ve vší slušností se mi opravdu už několikrát vyplatilo..
   Návrat  
diacoon je teď offline  diacoon
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.11.2008 , 17:03   Citovat  

No tys to teda vyresil... Velmi šťastný Ted budes nadejne cekat az uplyne rok ? Neboj ono to dojde pořádnej výtlem
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.11.2008 , 17:12   Citovat  

ted aby se padam a ostatni v CTR 8g bali, ze na ne budou mit spadeno ;D
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 30.11.2008 , 17:33   Citovat  

Za přestupek nelze uložit trest, pokud uplynul rok od jeho spáchání = musí být pravomocně rozhodnuto do jednoho roku.

Jinak nahlížení do spisu možné je. Ale silně pochybuju,že to ten policajt zahodí - každý blok je číslovaný a "ztrátu" jednoho by asi blbě vysvětloval...
   Návrat  
Jarys je teď offline  Jarys
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.11.2008 , 17:58   Citovat  

PAKO napsal:

Nejsem si úplně jistej, ale mam pocit, že v případě tvrzení proti tvrzení, kdy na jedné straně je občan a na druhé policajt, má větší váhu tvrzení policajta jakožto veřejného činitele... Co Hellborne? Jestli je to blbost, tak sorry Velmi šťastný

BTW bordel: Myslim, že jsi narazil na jednoho z mála slušných a vstřícných policajtů, ale zbytečně sis to pohnojil Smutný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 30.11.2008 , 18:02   Citovat  

Jarys napsal:
Nejsem si úplně jistej, ale mam pocit, že v případě tvrzení proti tvrzení, kdy na jedné straně je občan a na druhé policajt, má větší váhu tvrzení policajta jakožto veřejného činitele... Co Hellborne? Jestli je to blbost, tak sorry Velmi šťastný

BTW bordel: Myslim, že jsi narazil na jednoho z mála slušných a vstřícných policajtů, ale zbytečně sis to pohnojil Smutný

Pokud tam byl sám,tak je možné,že to bude odloženo, protože se skutek nepodařilo prokázat...
   Návrat  
Jarys je teď offline  Jarys
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.11.2008 , 18:23   Citovat  

Tajda napsal:
Přesně takové lidi nesnáším...udělají chybu a nedokážou ji uznat. Policista k tomu nebyl ještě svině a chtěl to vyřídit bez bodů a za 500kč...a ty jako správná .... to napíšeš do oznámení přestupku KO KO opravdu z některých lidí se mi chce zvracet.

Tajdo, Tajdo, doporučuju...
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 30.11.2008 , 22:16   Citovat  

Policista me zastavi, za to ze jsem telefonoval, mam dostat pokutu 1000kc a 3body, reknu nesouhlasim a hned je to jen za 500kc a bez bodu za lekarnu? Tak sakra, kdyz udajne videl, ze telefonuju, tak si za tim ma stat a ne mi nabizet nizsi tresty, jen proto, aby ze me (chudyho studenta Very Happy) vycucnul nejakou kacku. Byl to mladej klucina, kterej asi neunes (jako vetsina policajtu), ze si kluk, jako ja, rocnik 88, jezdi v aute za pul mice.

Dalsi vec je, ze me tenhle policista uz jednou pokutoval za zastaveni na 2minuty u zluty cary na nasem sidlisti. Je to rok zpet a bylo pul jedny rano. (Pupu urcite nas "trojuhelnik" zna, a vi, ze tam jsem nikomu nevadil, dokonce se tam driv parkovalo, i pres tu zlutou a nikdo to neresil) Chtel mi dat 500kc na blocek nebo 300kc bez blocku, natvrdo jsem rekl, ze jsem student, a ze mam jen 200kc. To ho asi dost rozcililo a zacal mit kecy, ze on si pri studiu teda takovyhle auto dovolit nemohl.
Doufam ze ten papir jen tak zahodit nemuze, ale ja si blbec nevzal kopii, resp. mi ji nedal.
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 30.11.2008 , 22:28   Citovat  

Bitkar napsal:
teda nechapu ted to uplaceni, jestli ti to na tu lekarnicku chtel napsat ofiko...

Mno "ofiko", dalo by se rict, ze by mi napsal pokutu za neco, co jsem mel zcela vporadku. Kdyby si byl tim prestupkem 100% jistej, tak mi prece napari 1000kc a 3 body, bez jakehokoliv smlouvani. On mi tu verzi rekl jen jednou a proste cekal, jestli se chytim nebo ne. Asi nemel ciste svedomi, protoze kdyby ano, tak by nespekuloval... Pletu se? Dale je mi zahadou, jak muze pres 4proudy silnice + stredovy ostruvek celne proti me videt, jestli telefonuju, kdyz me chtel pokutovat.
   Návrat  
Hrošík je teď offline  Hrošík
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.11.2008 , 22:45   Citovat  

Tak to koukám! no me by teda taky zajimalo kde jsi na to vzal? Jsem stejnej rocnik a kdyz nechodim do skoly, tak makam jak sroub, abych si mohl na silvestra s mladou 3 dny zalyzovat.

Jinak mi prijde chovani policisty dost divne.
   Návrat  
ChuCky je teď offline  ChuCky
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.12.2008 , 9:55   Citovat  

bordel napsal:
Mno "ofiko", dalo by se rict, ze by mi napsal pokutu za neco, co jsem mel zcela vporadku. Kdyby si byl tim prestupkem 100% jistej, tak mi prece napari 1000kc a 3 body, bez jakehokoliv smlouvani. On mi tu verzi rekl jen jednou a proste cekal, jestli se chytim nebo ne. Asi nemel ciste svedomi, protoze kdyby ano, tak by nespekuloval... Pletu se? Dale je mi zahadou, jak muze pres 4proudy silnice + stredovy ostruvek celne proti me videt, jestli telefonuju, kdyz me chtel pokutovat.

Ježíši kriste, tak Ty ses fakt "dobrej borec".. lidi nadavaji, ze jim sbirame body a davame nechutny pokuty za ptakoviny a kdyz jim clovek chce vyjit "vstric", tak jeste delaji dusno... Jemu neslo o nejaky "peto" do kapsy, ale o to, ze videl chudyho studenta a litr je pro takovy fakt dost penez... I kdyby si nesouhlasil, tak policajti tam byly jiste 2 a Ty sám Úsměv Nevím kdo tady ma cisty svedomi, Ty urcite ne.. Kup si handsfree za par stovek, kdyz uz tu delas machry s autem za pul mice a mas klid Úsměv vyhodit to oznameni muze, ale stejne to tam nejspis posle, aspon proto, aby ses musel dostavit ke spravnimu, tzn. vzit si volno v praci/skole a jit na urad Úsměv a neboj se, ted ses cukl, ale bozi mlyny melou Velmi šťastný Neber to jako zastrasovani, ale kdyz delas takovyhle dusno jim, oni budou delat dusno Tobe.. V ramci zakona samozrejme šuk
   Návrat  
Hrošík je teď offline  Hrošík
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.12.2008 , 12:16   Citovat  

ChuCky napsal:
Neber to jako zastrasovani...

... a ten chucky avatar pořádnej výtlem
   Návrat  
neyo je teď offline  neyo
Moderátor
PříspěvekZaslal: 1.12.2008 , 12:26   Citovat  

Pořád tu píšeš, že tě pokutoval za telefonování, ale ještě jsi nenapsal, jestli jsi opravdu telefonoval. Myslím, že je to dost stěžejní pro to, udělat si obrázek o téhle diskuzi. Jestli jsi opravdu telefonoval, tak není co řešit, a nechápu tvůj postup. Jestli ne, tak chápu, že tě štve jakákoliv pokuta, ale divil bych, že by tě zastavili jen tak...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.12.2008 , 12:35   Citovat  

neyo napsal:
Pořád tu píšeš, že tě pokutoval za telefonování, ale ještě jsi nenapsal, jestli jsi opravdu telefonoval. Myslím, že je to dost stěžejní pro to, udělat si obrázek o téhle diskuzi. Jestli jsi opravdu telefonoval, tak není co řešit, a nechápu tvůj postup. Jestli ne, tak chápu, že tě štve jakákoliv pokuta, ale divil bych, že by tě zastavili jen tak...

No ono nemusíš ani přímo telefonovat... Viz. § 22 odst. 1 písm. f) bod. 1 zákona o přestupcích (20/1990Sb.) - při řízení vozidla drží v ruce nebo jiným způsobem telefonní přístroj nebo jiné hovorové nebo záznamové zařízení... Takže spíš jestli držel mobil v ruce.. Úsměv
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
PříspěvekZaslal: 1.12.2008 , 12:56   Citovat  

Hrošík napsal:
Tak to koukám! no me by teda taky zajimalo kde jsi na to vzal? Jsem stejnej rocnik a kdyz nechodim do skoly, tak makam jak sroub, abych si mohl na silvestra s mladou 3 dny zalyzovat.

Jinak mi prijde chovani policisty dost divne.

Pardon za jemné OT, ale do toho, jak si vydělal na auto této kategorie, ti nic není. Dnes není problém makat, podnikat a vydělat peníze ... Úsměv Mě se taky cca 2roky nedařilo a nyní je to v pohodě ... Úsměv
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Spravni rizeni
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina