Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
pracuje někdo v Hondě? nutné, prosím o pomoc
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Radek11111 je teď offline  Radek11111
2 háčka
PříspěvekZaslal: 3.12.2008 , 22:04   Citovat  

chlapi nemaká někdo v hondě servisu?potřebuju pomoc, dostal jsem se do úzkých...prosím ozvěte se, je to nutný...více info pošlu po sz
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
václavka je teď offline  václavka
2 háčka
Členství:
PříspěvekZaslal: 3.12.2008 , 22:37   Citovat  

Jsem ted na praxi v Toyotě pokud by ti to pomohlo Se stydím
   Návrat  
Fish je teď offline  Fish
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 3.12.2008 , 23:35   Citovat  

Myslím,že Pupu a LKTR mají známý v H Příbram
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Wayne je teď offline  Wayne
Moderátor
PříspěvekZaslal: 3.12.2008 , 23:40   Citovat  

MattiK dela v Brne v Autoeleganci,teda pokud jeste - co takhle netajnustkarit a rict,o co jde?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.12.2008 , 9:37   Citovat  

no asi tak potřebuji někoho kdo dělá v hondě protože bych potřeboval rozpis cen na kolik by vyšla výměna kliky na motor D15B2...klika a vše ostatní je k tomu....takže jen práce...jedná se o to, že jsem prodal auto (svého milovaného civička), kupujícímu jsem o autě řekl uplně vš, že motor je hlučný asi proto, že bude horší klika, motor že bere olej...jinak že auto je pojizdné ale pro 100% stav budou potřeba investice.kupující to tedy vše všděl...mě osobně přijde, že se povozil, přestalo ho to bavit, nebo mu někdo nabídl něco lepšího a volá mi, že ho chce vrátit, že byl v servisu honda a že mu řekli že hluk vydává klika......že oprava bude tak 15tis (už to mi připadá moc jen za výměnu za dobrou)...ve smlouvě je uvedeno, že pokud bude nutná oprava z přidaných dílů přesahovat 20tis kč může auto do 5.12.2008vrátit....no tak sem mu řekl že o klice věděl a o všech dalších problémech tak nevím o co mu jde...a že je to stejně do těch 20tis...no tak mi za hodinu volá, že bude mít potvrzení z Hondy že oprava bude na 40tis....že chce peníze zpátky (když u mě byl, zminoval se, že má kámoše v hondě).....jinak ve smlouvě je uvedeno, že stav automobilu je opotřebený, motor je hlučný, majitel seznámen se stavem motoru-hlučný,na auto se nevztahuje žádná záruka a pak je tam to s tou opravou...
No jako oprava na tom autě není nijak nutná, normálně startuje, jede...motor je pořád tak hlučný, jak když to kupoval a věděl co s tím asi je, jinak co by chtěl po autě co má 200tis....jinak k tomu dostal celý motor na nahr. díly-dobrý,

Proto potřebuji potvrzení z hondy, na kolik to vyjde, mám to již z normálního servisu...takže jednalo by se o přehození kliky (dobrou k tomu mám) maximálně nový šálky, jinak vše dobré....

A taky by mě zajímalo, jak si někdo může poslechnout motor a říct že to bude oprava za nejméně 40 tis...to by ten motor musel snad rozdělat ne?taky to může klepat jeden čep na pístu....to sem měl zas na koho narazit
   Návrat  
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 4.12.2008 , 9:45   Citovat  

Radek11111 napsal:
no asi tak potřebuji někoho kdo dělá v hondě protože bych potřeboval rozpis cen na kolik by vyšla výměna kliky na motor D15B2...klika a vše ostatní je k tomu....takže jen práce...jedná se o to, že jsem prodal auto (svého milovaného civička), kupujícímu jsem o autě řekl uplně vš, že motor je hlučný asi proto, že bude horší klika, motor že bere olej...jinak že auto je pojizdné ale pro 100% stav budou potřeba investice.kupující to tedy vše všděl...mě osobně přijde, že se povozil, přestalo ho to bavit, nebo mu někdo nabídl něco lepšího a volá mi, že ho chce vrátit, že byl v servisu honda a že mu řekli že hluk vydává klika......že oprava bude tak 15tis (už to mi připadá moc jen za výměnu za dobrou)...ve smlouvě je uvedeno, že pokud bude nutná oprava z přidaných dílů přesahovat 20tis kč může auto do 5.12.2008vrátit....no tak sem mu řekl že o klice věděl a o všech dalších problémech tak nevím o co mu jde...a že je to stejně do těch 20tis...no tak mi za hodinu volá, že bude mít potvrzení z Hondy že oprava bude na 40tis....že chce peníze zpátky (když u mě byl, zminoval se, že má kámoše v hondě).....jinak ve smlouvě je uvedeno, že stav automobilu je opotřebený, motor je hlučný, majitel seznámen se stavem motoru-hlučný,na auto se nevztahuje žádná záruka a pak je tam to s tou opravou...
No jako oprava na tom autě není nijak nutná, normálně startuje, jede...motor je pořád tak hlučný, jak když to kupoval a věděl co s tím asi je, jinak co by chtěl po autě co má 200tis....jinak k tomu dostal celý motor na nahr. díly-dobrý,

Proto potřebuji potvrzení z hondy, na kolik to vyjde, mám to již z normálního servisu...takže jednalo by se o přehození kliky (dobrou k tomu mám) maximálně nový šálky, jinak vše dobré....

A taky by mě zajímalo, jak si někdo může poslechnout motor a říct že to bude oprava za nejméně 40 tis...to by ten motor musel snad rozdělat ne?taky to může klepat jeden čep na pístu....to sem měl zas na koho narazit
Pokud to máš ve smlouvě že motor je hlučný, žere olej atd atd tak by snad neměl být problém ne ? wc
   Návrat  
Doomm je teď offline  Doomm
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.12.2008 , 10:48   Citovat  

no tak pokud je to vylagrovany na klice tak hlavni a jnicni saly asi kazda sada po 2000=4000 .. prace tak 2000 =6000
a pokud je ve smlouve ze "majitel je seznamen se stavem vozidla a stav odpovida stari a najetym km a ze prodavajici mu nezatajil a ani mu nejsou znamy zadne skryte vady" tak si z obliga
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 4.12.2008 , 10:56   Citovat  

Henges napsal:
Pokud to máš ve smlouvě že motor je hlučný, žere olej atd atd tak by snad neměl být problém ne ? wc

Problém je v ceně té opravy - pokud bude mít potvrzení (rozpočet), že oprava motoru bude nad 20tis, tak by případný soud vyhrál... Pokud bude mít Radek potvrzení jiného Honda servisu (ideální,když ten fešák má kamaráda v Hondě...),tak se mu šance na vyhraný soud snižují...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 4.12.2008 , 10:59   Citovat  

Hellborn napsal:
Problém je v ceně té opravy - pokud bude mít potvrzení (rozpočet), že oprava motoru bude nad 20tis, tak by případný soud vyhrál... Pokud bude mít Radek potvrzení jiného Honda servisu (ideální,když ten fešák má kamaráda v Hondě...),tak se mu šance na vyhraný soud snižují...
Tak možná ještě záleží jak to má přesně v té smlouvé ne? Třeba to má dobře sepsané... a pokud ne tak asi bude problém no...
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.12.2008 , 14:39   Citovat  

dokonce sem mu nabídl, že mu udělám celej motor za 15tis to taky odmítl....klika se šálkama je k tomu...jinak ojniční šálky jsem kupoval asi za 800....to sem si zas (jsem sprostý jako dlaždič, ale polepším se) do bot. Smutný ..ale na tom motoru podle mě taky žádná nutná oprava není...ten motor normálně jede, akorát je hlučnější a to byl i když to kupoval....podle mě nutná oprava je, když by se mu to (jsem sprostý jako dlaždič, ale polepším se)....
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.12.2008 , 14:40   Citovat  

takže je tu někdo ze srvisu honda? díky moc
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.12.2008 , 14:56   Citovat  

omlouvám se za sprosté slova, bohužel jsem si to v tuto chvíli ani neuvědomil
   Návrat  
PreludeZ je teď offline  PreludeZ
Administrátor
PříspěvekZaslal: 4.12.2008 , 15:21   Citovat  

napiš SZ mattikovi, najdeš ho v seznamu uživatelů
   Návrat  
MattiK je teď offline  MattiK
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.12.2008 , 15:27   Citovat  

ja delam v honde.... na vymenu kliky pise honda normocas asi 11 hodin.... jinak je to jak uz nekdo zminil, nemuzou vedet proc je ten motor hlucnej pokud ho nerozdelaji... osobne bych se na borca vykaslal...
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.12.2008 , 19:28   Citovat  

Václavka: jo děkuji za nabídku, ale bohužel toyota nepomůže...ale fakt díky

tak už se možná svítá na lepší časy.....poslední dny nemyslím na nic jinýho než na nějaký běhání po soudech....že sem si civica raději nenechal...i když teď mám zase vysněnou targu
   Návrat  
václavka je teď offline  václavka
2 háčka
Členství:
PříspěvekZaslal: 4.12.2008 , 19:37   Citovat  

Radek11111 napsal:

tak už se možná svítá na lepší časy.....poslední dny nemyslím na nic jinýho než na nějaký běhání po soudech....že sem si civica raději nenechal...i když teď mám zase vysněnou targu

Nemáš za co, ale obávám se že pokud on má známý v Hondě někde, tak ta oprava se dá udělat cenově víš když to on bokem domluví- lidi jsou různý

Ale zase kdyby se to dostalo až k soudu, tak pokud on k ceně opravy nějak přispěje tak to snad najdou
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 4.12.2008 , 20:32   Citovat  

Jinak bacha na to. Dnes se volá spíš občanský jouda a podobně než soudy že jsi ho obelhal atd, cocks může povyprávět Velmi šťastný
   Návrat  
Roverman je teď offline  Roverman
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.12.2008 , 20:37   Citovat  

A nebo naopak média na něj. Jestli chceš můžu ti dát kontakt na reportéra Novy, a taky je to honďák. Úsměv
   Návrat  
sablos je teď offline  sablos
5 háček
PříspěvekZaslal: 4.12.2008 , 20:52   Citovat  

Radek11111 napsal:

kdyby se ti vratila tak mas zajemce.
   Návrat  
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 4.12.2008 , 22:01   Citovat  

MattiK napsal:
ja delam v honde.... na vymenu kliky pise honda normocas asi 11 hodin.... jinak je to jak uz nekdo zminil, nemuzou vedet proc je ten motor hlucnej pokud ho nerozdelaji... osobne bych se na borca vykaslal...

přesně tak, jen to na tebe zkouší Tak to valím bulvy
   Návrat  
peca.gt je teď offline  peca.gt
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.12.2008 , 22:05   Citovat  

nejlepší je do smlouvy napsat, že kupující přebírá vozidlo, jak stojí a leží...proti tomu nemá nikdo šanci.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.12.2008 , 22:08   Citovat  

tak o televizi jsem taky uvažoval, ale já osobně nemám potřebu to zatím nějak hrotit, zatím bych se chtěl jen pojistit abych byl v pohodě....a v klidu...jako svědomí mám já čisté, opravdu jsem mu řekl vše, a to myslím může potvrdit i sablos, protože byl taky případný zájemce a myslím, že jsem mu také řekl vše....jinak rovermanovi děkuji za nabídku, pokud se to bude dál nějak špatně vyvíjet, určitě tě kontaktuji.....jinak děkuji všem hondařům za podporu...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 4.12.2008 , 22:11   Citovat  

peca.gt napsal:
nejlepší je do smlouvy napsat, že kupující přebírá vozidlo, jak stojí a leží...proti tomu nemá nikdo šanci.

ale proč když mu řekl vše o vozidlu jako mě tak newim na co se ten d..il vymlouva, spis nema prachy na opravu a chce to vratit zpět.
   Návrat  
peca.gt je teď offline  peca.gt
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.12.2008 , 22:15   Citovat  

sablos napsal:
ale proč když mu řekl vše o vozidlu jako mě tak newim na co se ten d..il vymlouva, spis nema prachy na opravu a chce to vratit zpět.

zalezi co je ve smlouve, dneska je možné všechno bohužel KO
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.12.2008 , 22:18   Citovat  

no mě spíš připadá že se chtěl povozit, a hned to vratit...nebo že mu třeba někdo nabídl něco levnějšího nebo tak....jako fakt nevím no......jako když to kupoval, připadal mi jako v pohodě borec, celkem sympaťák...ale už vím, že vždy raději pořádně sepsat smlouvu...dokonce dojel s nějakým hondařem, ten měl 6G 3dv....
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 4.12.2008 , 22:20   Citovat  

Radek11111 napsal:
no mě spíš připadá že se chtěl povozit, a hned to vratit...nebo že mu třeba někdo nabídl něco levnějšího nebo tak....jako fakt nevím no......jako když to kupoval, připadal mi jako v pohodě borec, celkem sympaťák...ale už vím, že vždy raději pořádně sepsat smlouvu...dokonce dojel s nějakým hondařem, ten měl 6G 3dv....

s pučenym 6g asi mamlasové.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
pracuje někdo v Hondě? nutné, prosím o pomoc
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina