Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vylepšení internetových stránek
Fórum: Náměty
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
diacoon je teď offline  diacoon
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.12.2008 , 17:03   Citovat  

Mam nablizku firmu tudy odkaz s pluglymi spiony kteri by mohli zajistit reklamni potisky po mensich kusech pouze za nejakou pusu,kavicku a cenu materialu v katalogu popripade dolozeneho materialu.Po vetsich poctech neni problem zajistit objednavku ale delaji to tedy ve stovkach kusech.nekdy i v tisicich.

:!:libilo by se mi zrealizovat online radio,denne tu sedi tolik lidi kteri by mohli streamovat a my tak mohli poslouchat u prohlizeni fora

Chápeš! libi se mi ze tahle stranka se stava jakasi univerzalni.Ze zde najdu hodne veci i z jinych koutku cili udelat tu stranku neco ve stylu aby mohla fungovat jako uvodni ci domovska , tim samozrejme nemyslim mail client nebo pocasi Úsměv i kdyz takova mail schranka ...jenze to bude chtit proxy a to me 666 zabije Mr. Green

Chápeš! libila by se mi sekce ve forme novinky.cz. na netu tuny odkazu na JDM,japan,mugen apod kteri vydavaji krasne clanky staci prelozit a do fora vkladat fota s textama to jsou dle me diskuze ktere by se tady meli probirat ne tdi nebo benzin.

Chápeš! libilo by se mi lepe administrovat provokativni vlakna a omezit tak jejich rozsireni ve forme mluvime na sebe jako psy.Zrovna ted jsem si cetl vlakna starsiho data a je to hodne vymeneny Úsměv ze zacatku tady panovala lepsi nostalgie nez ted.

Chápeš! libilo by se mi kdyby ty souteze byly i o necem jinem nez jen motorizmus.Opet krasne tema vareni.Soutez foto je super ale ne kazdy ma doma zrcadlovku.Jidlo spojuje dle meho nazoru Úsměv a udelat si takovou soutez nedelni obed a vyherce dostane varecku s logem honda Úsměv proc by ne.Ted ten zapal nervu a uzas ze 20 lidi v nedeli kuchti,rezou se do prstu nadavaji polovickam a vysperkujou ten talir 10barvami v zeleninove forme.

Chápeš! libilo by se mi doladit a dodelat chat Úsměv at nema volna diskuze tolik offf offtopic

Chápeš! libilo by se mi kdyby se aspon neco splnilo Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 7.12.2008 , 17:39   Citovat  

tady to někdo vzal od podlahy.

tudy na chatu děla mario. tak doufam, že se chlapák vokáže v dobrym světle.

tudy mailbox myslim, že kluci rozfungujou

tudy proxy Cooo??? :tu si dej k sobě a je fuk kam mravenec

mě by pro začatek stačilo rozfungovat album, furt nevim proč nejede a to už jsem se v tom rejpal hodiny nesouhlas kuky kuk
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.12.2008 , 18:14   Citovat  

ad chat, uz jsem davno rikal ze nejlepsi je IRC a na netu jsou super webbrany, co fungujou a staci je implantovat.
   Návrat  
665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
PříspěvekZaslal: 7.12.2008 , 20:16   Citovat  

Bitkar napsal:
ad chat, uz jsem davno rikal ze nejlepsi je IRC a na netu jsou super webbrany, co fungujou a staci je implantovat.

chceme integrovany řešení a ne další login , další hesla, dálší databaze a další komponenty. Na IRC funguju a nejsem si jist, zda-li by to bylo to pravé ořechové pro H-C.
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.12.2008 , 21:11   Citovat  

kdyz myslis... asi je to stejnak cely na tobe.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vylepšení internetových stránek
Fórum: Náměty
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina