Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Zlá skúsenosť - Kooperatíva SK
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
pepo crx je teď offline  pepo crx
2 háčka
PříspěvekZaslal: 23.12.2008 , 18:27  Naposledy upravil pepo crx dne 23.12.2008 , 19:24, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Ahojte všetci, chcem sa s vami podeliť o čerstvé "zážitky" z vybavovania poistných udalostí. neviem či máte aj vy podobné skúsenosti v CZ, resp. aj s inými poisťovňami, ale fakt ma toto vytočilo.
Začalo to tak, že mi borec idúci na červenú vpálil do CRX VTEC (čo musíte uznať že už samo o sebe dosť nas...erie). Ale čo už, poďme riešiť. Bolo to v CZ, on občan CZ, teda česká poisťovňa. Jednalo sa o Českú podnikatelskú poisťovňu (ČPP). Keďže bol vtedy nasledujúci deň sviatok, auto poputovalo domov. Poistnu udalosť som v jeho poisťovni nahlásil s tým, že ma odkázali na to dať to nafotiť na SK a zaslať to im. Partner na SK pre ČPP je Kooperatíva, tak som to tam nahlásil, vysvetlil o čo ide, behom týždňa boli všetky podklady v kope, myslím si, hmm, fajn. V Kooperatíve mi povedali že spis pôjde buď na ich zahraničné odd. likvidácie škôd alebo na úniu poisťovateľov, podľa toho kto to má riešiť. Vyrozumenie došlo písomne, spis ide na úniu poisťovateľov, že Kooperatíva s tým nič nemá. Hmm, divné, ale tak hádam vedia.
Po troch týždňoch konečne spis zaevidovali na únii poisťovateľov, odkiaľ ma informovali že spis posielajú na zahr.oddelenie Kooperatívy. Takže môj spis putuje už viac ako mesiac (vôbec nemusel), z ČPP odomňa už písomne pýtali aj potrebné podklady, ktoré už 4 týždne sú, ale nie tam kde by mali..
Šiel som sa teda sťažovať do Kooperatívy a s prosbou, či sa to nedá aspoň teraz pourgovať. Vypýtal som si teda šéfa oddelenia, vysvetlil mu o čo ide, borec ma pomaly išiel ešte školiť že čo a ako som mal spraviť, keby poškolil radšej svojich podriadených ktorý by to mali vedieť, nemuselo sa toto ani stať. Žiadny záujem, pokus o pomoc, gesto, hocičo. No proste nezájem.
Nie je to prvý negatívny ohlas ktorý na Kooperatívu mám, je mi však jasné že ju nikomu nikdy už neodporučím. Tak teda ju neodporúčam ani vám...
A prečo to píšem sem? Veľa chalanov zo Slovenska chodí aj na toto fórum, tak nech o tom vedia.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
PříspěvekZaslal: 23.12.2008 , 18:42   Citovat  

hrozny jednani, já vím moc dobře jak se u nás chová česká podnikatelská, kolikrát na ranu.. sezenou nejlevnejsi dily a zbytek si musis hold zaplatit sam
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 23.12.2008 , 19:28   Citovat  

To mi hovor, diely už by som aj pozháňané mal, akurát ako to tak vidím bude to trvať trošku dlhšie ako som si prial kým ich budem vedieť vyplatiť a pozvážať... offtopic

Kým platíš je všetko o.k., keď majú platiť oni tak to trvá strašne dlho... KO Neviem ako u vás, ale v SK je ešte strašná byrokracia... to mi hlava nebere
   Návrat  
Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
PříspěvekZaslal: 23.12.2008 , 20:28   Citovat  

no u nas cpp jo tam delaji strasny problemy s placenim, ja mam treba csob a mel sem ceska pojistovna a 100% spokojenost Úsměv
   Návrat  
azael74 je teď offline  azael74
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.12.2008 , 20:34  Naposledy upravil azael74 dne 23.12.2008 , 21:57, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

tak sa teš do otca napalil zmetok zo stopky/jasné dal prednost aj zastavil/inteligent/ tak sa spisali na mieste papiere/pohoda mal havarijnu/hm po pol roku nič tak idem do poistovne/nahodou koperativa že čo je? ja som to mal nahlasene papiere potvrdené auto ohodnotil ich odhadca/že je to v riešeni/ok po roku nič/po 16 mesiacoch a urgovani došiel papier že si to mame vyriešit v občiansko pravnom konani,lebo ten zmetok to neohlasil a oni maju podozrenie na poistný podvod/počitajte so mnou dvoje dvere na peugeot 605 v čudu predný blatnik ok zadný sa dal jemne dorobit/gitovačka ,lakovačka klampiar,lakirnik v jednom tiež niečo stoja a peniaze jedine ak vyhram v športke/ešte raz mi niekto bude tvrdit nevolat policajtov k nehode!!!!!! naštvanej naštvanej naštvanej naštvanej
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 23.12.2008 , 21:04   Citovat  

Tak to si ma potešil Bueee
našťastie tu policajti boli, tak hádam sa niečoho dožijem, ale fakt ma to nebaví, takéto jednanie to snad ne
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Zlá skúsenosť - Kooperatíva SK
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina