Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
vyrobce sportovnich pruzin?
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
Andzin-san je teď offline  Andzin-san
1 háčko
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 29.12.2008 , 18:17  Naposledy upravil Andzin-san dne 30.12.2008 , 11:08, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Caute,
vec se ma tak, ze bych se na svem Accu 2.0i 2005 (CL7) chtel zbavit se pohupovani/naklaneni a vubec jineho nevhodneho chovani klasickeho sedanu.. (po Prelude s Energy suspension kitem obcas ted chytam morskou nemoc;)

Takovy orginal sportovni podvozek od Hondy je sice skvela vec a neni to zas takova strasna palka za tlumice i s pruzinami, ale porad je to nejakych 25tis i s montazi.

Tudiz nakonec bych zkusil asi jen pruziny "jemne snizene", ve finale o snizeni mi asi ani tak nejde i kdyz proste nizsi teziste je nizsi teziste a to se taky projevi.
Ale hlavni je eliminovat naklony v zatackach a zlepsit jizdni vlastnosti v ramci moznosti (je jasny ze efekt kompletu s tlumici to nedosahne a preci jen se pohybuji denne mestem ktere ma do idealniho okruhoveho povrchu daleko). Snizeni bych nejradeji videl -30mm az -35mm max. (kdyby byla moznost decentniho snizeni o -20mm tak o tom snad taky premyslim, ale pro CL7 sem nenasel)

A ted ta otazka - jakeho vyrobce?

Co jsem nasel v eshopech na CL7:
H&R - zatim muj kandidat
KW - taky zrejme dobra moznost
Weitec - nektere spatne ohlasy, o neco nizsi cena (mozna ovlivnuje kvalitu)
Eibach - dodava Renocar i pro BMW a spol.. dobre ohlasy, cena srovnatelna s H&R
JOM - nepodarilo se mi moc zjistit, zrejme spis nizsi ceny, kvalita
Inter Alloy - netusim, ale vyrobce se tvari seriozne a je rozsiren
Tenzo - nenasel sem na acco

Budu rad kdyz se podelite o sve zkusenosti (nejlepe vlastni). Diky moc

@Andzin
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 30.12.2008 , 0:57   Citovat  

Já mám s původními tlumiči vyzkoušené Weitec na C5G coupe a byl jsem spokojenej.
S Inter Alloy tady má pár lidí zkušenosti a jenom dobré. I s origo tlumiči fungují super.
Chci kupovat snížené pružiny na mého anglána váhám mezi těmito dvěma značkama. Cena je stejná.

MattiK je teď offline  MattiK
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 30.12.2008 , 1:48   Citovat  

ja sem si to myslel ze te to omrzi Úsměv po prelude jeste aby ne...
nevzpomenu si ted na znacku, ale mame vyzkousene pruziny za rozumne penize (maji dost variant snizeni) poptam to jestli se to dela aj na tvy acco, jestli uz teda nejses rozhodnutej pro H&R...

jenda je teď offline  jenda
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 30.12.2008 , 10:28   Citovat  

eibach OK mám na dvou autech a žádnej problém

weitec -po dvou letech popraskaly

Jom...bláto

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Zemi je teď offline  Zemi
Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 30.12.2008 , 10:46   Citovat  

Eibach

LK7R je teď offline  LK7R
Administrátor
0
PříspěvekZaslal: 30.12.2008 , 12:36   Citovat  

Ja mel na Peugeot 206 eibach a na dalnici to bylo strasidelny ... spise cely podvozek...

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 30.12.2008 , 12:43  Naposledy upravil Andzin-san dne 30.12.2008 , 13:21, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Spatna zkusenost s Eibach - a nemohlo to byt spis prave tim ze "Peugot"?

Je jasny ze je to vzdy o celkovem sladeni, ale verim ze Acco ma dobry podvozek..jen proste klasicky sedanovsky mekky pruziny. Tlumice to snad snesou pokud nebudu extremne snizovat.

Puvodni nicmene pujdou pekne do sklepa ulozit kdyby se to ukazalo jako krok spatnym smerem Úsměv

LK7R je teď offline  LK7R
Administrátor
0
PříspěvekZaslal: 30.12.2008 , 13:08   Citovat  

Eibach byl good ... spis problem v kombinaci s OEM tlumici Peugeot

Ondras je teď offline  Ondras
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 30.12.2008 , 16:41   Citovat  

Weitec na EP2 s OEM tlumiči - spokojenost.

Ovšem vzhledem k tomu, že snad žádný výrobce těchhle levných "sportovních" pružin neuvádí springrate, tak to vždy bude pokus/omyl.

neyo je teď offline  neyo
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 30.12.2008 , 16:49   Citovat  

Já jezdím taky na Weitecu (pružiny) už 2,5 roku a pohoda. Weitec je stejný výrobce jako H&R, ale holt pro chudé HaHaaa

Bully je teď offline  Bully
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 21.3.2009 , 23:30   Citovat  

Uz sis ty pruziny poridil? Dival jsem se ted po tom samem, jenom pro Tourer. Koukal jsem se po nemeckych Accord- forech a nakonec jsem objednal Eibach. Lidi po zkusenostech s ruznymi vyrobci doporucuji Eibach (zminovali jenom kvalitni vyrobky, tusim uz jenom H&R a s vyhradami snad jeste Weitec a KW, ostatni oznacili za sunt). H&R pry jsou taky vyborne, ale uz moc tvrde a odskakuji. Pro-kit od Eibachu se pry u Accordu chova jeste podobne jako origo podvozek, jenom diky vetsi progresivite pruzin prave tolik nezaklekava v zatackach (a na vetsich nerovnostech o sobe da vedet vetsim kopancem, samozrejme). V realu to pry ale snizi podvozek ne o udavanych 30-35/30, ale nekdy i lehce pres 40 vpredu a cca 35 vzadu. Poreferuju, az to bude na aute, tak za tyden, 10 dni.

pajo je teď offline  pajo
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 22.3.2009 , 9:42   Citovat  

ak to este nemas vyriesene tak eibach

mal som weitec na C5Gcoupe, tlmice+pruziny - nenastavitelny kit - vtedy som myslel ze to je dobre Úsměv
teraz som dal na accord coupe eibach kit a som z toho vcelku uneseny. oproti serii aj tomu weitecu na civicu je to parada

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 22.3.2009 , 10:52   Citovat  

Cau,
diky za zpravy, uz jsem objednal Eibach Pro-kit (takze ciste jen pruziny k seriovym tlumicum) a v ocekavani jsem z toho napnuty Úsměv
Ted v pondeli by snad meli dorazit (bral sem to pres Renocar - BMW jelikoz ti to pouzivaji predevsim, coz uz samo o sobe je nejaka vizitka snad - a cena na pohodu 5tis Kc, srovnatelne se vsemi ostatnimi)

No a na CT sem objednany do servisu na montaz, hauu...jen se teda desim toho jak moc to sedne..hlavne v predu, v zadu je mista spousta.. jsem se koukal na firemnim parkovisti a ty 3cm se tam jeste vejdu predkem, ale 4 uz by mohl byt prusvih a ja bych porad byl na trni, ze zajedu moc az na rantl. Auto je dlouhy a neni radno trcet aby ho nejaky umelec nabral.

Sem naspovanej jak maly ksandy Úsměv)

Urcite pak taky napisu par postrehu.

notabene je teď offline  notabene
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 24.3.2009 , 13:13   Citovat  

Andzin-san napsal:
Cau,
diky za zpravy, uz jsem objednal Eibach Pro-kit (takze ciste jen pruziny k seriovym tlumicum) a v ocekavani jsem z toho napnuty Úsměv
Ted v pondeli by snad meli dorazit (bral sem to pres Renocar - BMW jelikoz ti to pouzivaji predevsim, coz uz samo o sobe je nejaka vizitka snad - a cena na pohodu 5tis Kc, srovnatelne se vsemi ostatnimi)

No a na CT sem objednany do servisu na montaz, hauu...jen se teda desim toho jak moc to sedne..hlavne v predu, v zadu je mista spousta.. jsem se koukal na firemnim parkovisti a ty 3cm se tam jeste vejdu predkem, ale 4 uz by mohl byt prusvih a ja bych porad byl na trni, ze zajedu moc az na rantl. Auto je dlouhy a neni radno trcet aby ho nejaky umelec nabral.

Sem naspovanej jak maly ksandy Úsměv)

Urcite pak taky napisu par postrehu.

Dej vědět. Jsem zvědav.

Yokohama je teď offline  Yokohama
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 24.3.2009 , 15:10   Citovat  

zdarek chci se zeptat jestli tu má někdo zkušenost s HR nebo Tein.Ještě se rozhoduju podle financí ale chtěl sem kupovat Weitec někdo povídal že najezdil 60 tis a pak mu to zrezlo a cosi Bueee tak to sem si tak říkal že od věci za 4 tisice nemůže člověk snad čekat víc Cooo??? ale spíš mě konkrétně zajímaj zkušenosti s firmou TEIN je to asi tak jedna z nejdražších značek(japonec OK ) ale nikdy sem se s tím nesetkal tak nevím,zajima mě třeba jestli nejsou nějak nechutně tvrdý spíš na okruhy,a HR asi kupovat nebudu protože sem nenašel snížení které bych si představoval ale zajímá mě kvalita když jsou tak drahé to mi hlava nebere

Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 24.3.2009 , 17:13   Citovat  

Yokohama napsal:
zdarek chci se zeptat jestli tu má někdo zkušenost s HR nebo Tein.Ještě se rozhoduju podle financí ale chtěl sem kupovat Weitec někdo povídal že najezdil 60 tis a pak mu to zrezlo a cosi Bueee tak to sem si tak říkal že od věci za 4 tisice nemůže člověk snad čekat víc Cooo??? ale spíš mě konkrétně zajímaj zkušenosti s firmou TEIN je to asi tak jedna z nejdražších značek(japonec OK ) ale nikdy sem se s tím nesetkal tak nevím,zajima mě třeba jestli nejsou nějak nechutně tvrdý spíš na okruhy,a HR asi kupovat nebudu protože sem nenašel snížení které bych si představoval ale zajímá mě kvalita když jsou tak drahé to mi hlava nebere

A jake snizeni si predstavujes? Snizit za pomoci pruzin (takze s puvodnimi tlumici) se doporucuje do max. +- 30 mm. Navic je doporucovano, aby tlumice nemely radeji o moc vic nez 20 tis.km, jinak jdou driv do kopru. Stejne tak bude brzo po nich, kdyz snizis o vic- nehlede na chovani auta, bude to skakat jako koza.

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 24.3.2009 , 19:12   Citovat  

tak pruziny uz mi cinkaji v kurfru auta..pozitri je domluvena montaz, pak povim jestli sem vyklepanej jak rizek Je to tam.

btw cena 5050,-Kc se mi zda hoodne solidni na to ze jsem to koupil v jednom z nejdrasich servisu (BMW) Úsměv)

Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 24.3.2009 , 19:33   Citovat  

Andzin-san napsal:
tak pruziny uz mi cinkaji v kurfru auta..pozitri je domluvena montaz, pak povim jestli sem vyklepanej jak rizek Je to tam.

btw cena 5050,-Kc se mi zda hoodne solidni na to ze jsem to koupil v jednom z nejdrasich servisu (BMW) Úsměv)

Po vikendu urcite napis dojmy Úsměv BTW co mas za motorizaci?
Ja davam auto do servisu ve ctrvtek, odvezu ho na Eibachu v patek. Mozna mi do te doby uz prijdou i letni kola, o vyklepanem rizku budu pak mluvit spis ja Velmi šťastný
Jinak cenu mi udelali 161 €, cca o 16 min. Na netu jsou bezne k sehnani za +- 180 €, ale k tomu se musi pripocist postovne. Naopak me nehorazne natahli na montazi, cena vyssi, nez ty pruziny. Ale zase od nich za to dostanu oficialni certifikat, se kterym budu platit potom mnohem min na homologaci, pred pristi technickou. Jak se to dela s pruzinami a STK v Cechach?

Yokohama je teď offline  Yokohama
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 24.3.2009 , 20:05   Citovat  

Bully napsal:
A jake snizeni si predstavujes? Snizit za pomoci pruzin (takze s puvodnimi tlumici) se doporucuje do max. +- 30 mm. Navic je doporucovano, aby tlumice nemely radeji o moc vic nez 20 tis.km, jinak jdou driv do kopru. Stejne tak bude brzo po nich, kdyz snizis o vic- nehlede na chovani auta, bude to skakat jako koza.

No víš co ty tlumiče jsem s autem koupil takže se budou měnit stejně kvuli jistotě a to se mi zdaji v pořádku,no a snižovat budu 35 mm nebo 38 mm ale asi to druhý mám rád placky je to dobrý šlo mi spíš o tu kvalitu provedení to mi hlava nebere

Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 24.3.2009 , 20:15   Citovat  

Yokohama napsal:
No víš co ty tlumiče jsem s autem koupil takže se budou měnit stejně kvuli jistotě a to se mi zdaji v pořádku,no a snižovat budu 35 mm nebo 38 mm ale asi to druhý mám rád placky je to dobrý šlo mi spíš o tu kvalitu provedení to mi hlava nebere

On i ten Eibach udava treba 30-35 vpredu a 30 vzadu a v realu je to nakonec i pres 40 vpredu a 35 vzadu (z hondapower.de, Accord). Vsak o tom pisu vys, precti si to. 30 nebo 35, to stejne okem moc nepoznas, jenom by byla blbost jit ciste jenom do pruzin treba -50 mm.

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 26.3.2009 , 13:47  Naposledy upravil Andzin-san dne 26.3.2009 , 17:00, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

uuuuz sou na aute...zatim jen prevoz ze servisu do firmy.. pocitove ok, vzhledove budi obavy..

mezi predni casti auta 2mm mista k obrubniku (nemel sem nervy tam zkusit najet), sedlo to hodne, opravdu vic jak udavenych 35/30mm a mozna to jeste trosku sedne az se to protrepe.. asi to bude o nervy.

Ale ty 3 tahle zatacky co sem si vykrouzil a pohyb i na rozmlacenych silnich bezva.. trosku uzmoulane na zimnich gumach ale to se srovna prechodem na letni. Ocekavam ze vysledek bude gut aniz bych musel prechazet na 17" - popravde tady mam trochu obavy tak to odkladam a uvidim.

Rozhodne dam jeste vedet vic

MártyKL je teď offline  MártyKL
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 26.3.2009 , 16:41   Citovat  

tohle je láhudka tudy odkaz

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 26.3.2009 , 16:55   Citovat  

MártyKL napsal:
tohle je láhudka tudy odkaz

to uz je samozrejme neco uplne jineho.. a taky bych rekl docela slozity system ktery se lehce muze zmenit v hruzu Mrk

nicmene zkuste mrknout na tohle..

Eibach video

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 26.3.2009 , 17:37   Citovat  

Těším se na fotky. Jsem zvědav, pokud to sedlo fakt víc než těch 35mm tak raději půjdu do toho kitu od Showa přímo na acco, jelikož v Brně bych měl na hodně místech problém.

Máš to na 2.4i nebo CTDi?

Davee je teď offline  Davee
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 26.3.2009 , 17:45   Citovat  

sry že se ti sem přifařim,ale co si myslíte o tlumičích Bilstein v kombinaci s pružinama H&R na targu,snížení cca 35mm

Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 26.3.2009 , 18:54   Citovat  

Davee napsal:
sry že se ti sem přifařim,ale co si myslíte o tlumičích Bilstein v kombinaci s pružinama H&R na targu,snížení cca 35mm

Jak se jim koukam na stranky, tak fa H&R dela podvozky prave kombinaci svych pruzin a Bilstein tlumicu, takze pokud je to kompletni origo set prave na tu targu, proc ne. Kompletni podvozek je vzdycky nejlepsi reseni, ale nebyva nejpohodlnejsi Úsměv Pruziny samotne jsou +- kvuli optice a jizdni vlastnosti se zlepsi jenom o trochu, komplet i s tlumici uz je to vyladena zalezitost. Vzdycky neco za neco.

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 26.3.2009 , 20:10  Naposledy upravil Andzin-san dne 27.3.2009 , 10:12, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Takze jsem tu, plny dojmu a pripraven se o ne podelit..

Absolvoval jsem cca hodinovou jizdu, kt jsem nakombinoval ruznymi castmi

1) mesto - klasicke mestke ulice, vytluky, propadle kanaly, kruhove objezdy a obcasny pohyb v kolonach
poznatek : zadne kopance od der a rany se nekonaji, auto se relativne dobre nese a pohodli nijak netrpi, jedina zmena je na kruhovem objezdu - temer zadny naklon, auto se da kontrolovane vest do driftu kdyz vam rupne v kouli (benefit pro silence:)

2) 30km mimo mesto po dobrych i rozbitych cestach s ujetymi kraji apd., serie krasnych zatacek a esicek
poznatek: auto se chova super! sedi jak pribite, radost ze zatacek kdy citite pomalu konci prilnavost zimnich gum a auto zacina sladce a polehoucku ujizdet..ani hrb ci propadlina ho nerozhodi a zadne odskakovani se nekona..opet komfort jizdy nijak neutrpel. zde kde je kazu na vozovce mene spise zaregistrujete zvukove ale zni to utlumeneji a nijak rusive

3) 25km D1 prijezd do Brna od Phy (schvalne jsem vybral tuto stranu s betonovym povrchem pripominajici panely nez smer Vyskov kt je relativne novejsi)
zde prekvapeni nejvetsi - uzasne! zadne drncani se nekona, zadny hluk a mate pocit ze jedete po uplne jine dalnici, jen tlumene tm-tm-tm vam rika ze porad jedete po panelech. auto sedi jak pribite, ona nepresna plavnost ve vysokych rychlostech kterou sem nemel vubec rad v porovnani s Preludou je tatam.. (zrejme ono snizeni a zmensena houpavost)

4) mesto - tentokrat koleje a cesta tvorena uz notne rozjidejicimi, stoupajicimi a propadajicimi se panely (opravdu hodne)
zde je poznat ubytek komfortu..ale zatim bych to konstatoval jako ne vylozene nesnesitene

Toto jsou prvotni dojmy a casem az nadseni opadne sem pridam dalsi, nicmene zaverem je:
==========================================================
- za cenu 5tis+2.5tis montaz obsahujici geometri (800kc) je velmi znatelne zlepseni jizdnich vlastnosti a jizdu si vylozene uzijete, hrave projeti zatackami jako by to jiz nebylo auto svych rozmeru a vahy
- ubytek komfortu se projevuje jen ve specifickych situacich.
- auto je stabilnejsi temer bez naklonu a pohupu, velmi citelne co se tyce stopy a prilnavosti k vozovce, ocekavam jeste jiste zlepseni s prechodem na letni pneu a take musim podotknout ze dnes byl povrch vozovky jeste ponekud vlhky

Jistym negativem je snizeni predni casti o relativne hodne(nemeril jsem ale rekl bych 4cm) kdy jsem si overil ze ackoli na beznem obrubniku (nove parkoviste kt by melo byt podle norem, cca 10cm- vysku muzu nekdy zmerit:) je mezera mezi spodni casti narazniku ale pak chybi 1-2mm u ramu pod motorem..cili najezd nad obrubnik je mozny z 10-15cm, koly az k obrubniku nenajedete. Na vyjizdeni vysokych chodniku i pri bocnim parkovani muzete zapomenout (aspon ja to zkouset nebudu:).
Osobne nejsem priznivcem "polozenych" vozu, nijak mne tato esteticka stranka nelakala a kdyby snizeni teziste nemelo vlil na stabilitu asi bych byl i odpurcem. Nynejsi vysledek bych rekl, ze nyni auto vypada o neco lepe, vzdalenost mezi zemi a castmi auta pripomina orginalni body sportovni kyt. Nic prehnaneho. Kdybych nemel strach z toho parkovani tak bych se tim asi vybec nezabival.

Otaznikem pak zustava zivotnost seriovych tlumicu, coz muzu poreferovat tak za rok, nicmene vyrobce ve prilozenych certifikacich TUV a montaznich listech uvadi nechat vse puvodni (tlumice, uchyceni a dorazy) tak verme, ze vi co vyrobil.

Na zaver si dovolim laicke prirovnani, prosim berte mne s rezervou. Mel jsem moznost si zajet podobnou trasu s acco stejne generace i motorizace s orginalnim Showa, dojmy jsou velmi velmi podobne a jedinym rozdilem pak muze byt ze mel obuto 225/45/17 proti mym 205/55/16 a tez moje momentalni obuti je relativne nove-vysoke(najeto cca 4tis) zimni pneu.
Vyznavam nazor ze kompletni kit (pruziny a tlumice) jsou vzdy lepsim resenim a zajemncum o tuto koncepci bych Showu doporucoval mnohem vice nez kombinace H&R a jinych.. cena techto setu je velmi podobna (posledni informace v Honda servis Autoelagance byla 21tis s DPH plus pripadne castka za instalaci kterou byste tak jak tak davali i za jinou znacku pokud byste si to nedelali doma v garazi)

Za cca 24tis mate osvedceny vysledek a asi nejlepsi variantu pro tuto generaci accordu. Pokud si chcete uzit ale take penize radeji venujete letni dovolene ci updatu neceho v domacnosti, pruziny Eibach vam poskytnou radost z jizdy za priblizne 1/4 ceny a vysledek minimalne 80%.

A uplne posledni placnuti na konec..TOTO berte s rezervou.
Mel jsem tez moznost zajet tutez trasu s predlonskym modelem BMW 330d s M-packetovym podvozkem.. verte ci ne, dojem byl tez podobny co se tyce podvozku (i kdyz zde nemuzeme plne srovnavat auta s ruznymi koncepcemi nahonu atd..)
Ano, BMW je celkove lepsi, je tu tridovy i generacni rozdil, ale pomyslny primer cena/vykon-poteseni-pozitek hovori jasne pro H.
Od boku nastrelim svuj osobni dojem ze pri cene 1.100.000/850.000 (za nova auta) dostanete 100%/90% ... opakuji osobni nazor a s nikym se o nem nehodlam prit a vnucovat Úsměv
Ech, doufam ze za tohle prirovnani nebudu kamenovan.

Zatim se s vami louci dneskem spokojeny Andzin Honda

Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 26.3.2009 , 23:20   Citovat  

Andzin:
No ja jedu Accorda s Eibach pruzinami vyzvednout AZ zitra, ale uz se tesim, jak to tu ctu Je to tam.
Porad jsi neprozradil, co mas za motorizaci, ono to ale mozna poklesne u vsech 7G Accordu stejne. Jedna se o Pro-kit, na kazdy model zvlast, s ohledem na hmotnost auta a jizdni vlastnosti. Ja si zmeril jeste pred montazi vnejsi hranu blatniku nad koly vpredu a vzadu (na obou stranach, auto nestoji nikdy rovne kvuli naklonu, budu vychazet z prumeru). Po montazi zmerim to stejne, abych zjistil realne snizeni, hodim to pak sem, spolecne s dojmy Velmi šťastný S rizikem skrtani o zpomalovaci prahy apod. to budu mit jeste horsi tim, ze ma Tourer jeste o dalsich 40 mm delsi rozvor.
Delat geometrii hned je pry nanic, mela by se totiz delat az cca po 500 km, az si auto jeste trochu "sedne". Predpokladam, ze by se mela zkontrolovat i svetla, na nejakem foru jsem cetl jeste i nejaky prispevek o nutnosti vystelovani brzdoveho posilovace, ale to dneska mechanik oznacil za nesmysl, tak nevim.

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 26.3.2009 , 23:37   Citovat  

Mno, tak omezení městského provozu mě dosti odrazuje od použití pouze pružin. Chtělo by to fotky a více zkušeností.. Každopádně díky za recenzi OK

Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 27.3.2009 , 0:31   Citovat  

notabene napsal:
Mno, tak omezení městského provozu mě dosti odrazuje od použití pouze pružin. Chtělo by to fotky a více zkušeností.. Každopádně díky za recenzi OK

?? To omezeni je kvuli snizene svetle vysce vozu, s komplet podvozkem jde o to same.

Obsah fóra Honda-club.cz   
vyrobce sportovnich pruzin?
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina