Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Windows Se7en
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 4
Vojtas je teď offline  Vojtas
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.1.2009 , 17:00   Citovat  

Zdravim pánové měl bych prosbičku... včera bylo na netu že microsoft bude v pátek dávat na svoje stránky Windowsy sedmičku betu ke stáhnutí... z čistě pokusného záměru jí chci stáhnout a aplikovat ale mají ten server tak neskutečně zahlcen že to snad nenajdu... kdyby jste na to někdo narazil dejte vědět už se tam tím probírám jak dlouho... Mrk
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
83427 je teď offline  83427
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 9.1.2009 , 17:09   Citovat  

hele, neni to nic jinýho než mírně graficky osekaná vista. Ta beta je na netu už dlouho, nova má zpoždění minimálně měsíc Tak to valím bulvy

kašli na to, je to ztráta času. Nainstaluješ to a do 10ti minut to zase odinstaluješ. Protože je to prakticky vista, akorát že pro to nejsou ovladače a má to trochu jinej shell style
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.1.2009 , 17:13   Citovat  

83427 napsal:
hele, neni to nic jinýho než mírně graficky osekaná vista. Ta beta je na netu už dlouho, nova má zpoždění minimálně měsíc Tak to valím bulvy

kašli na to, je to ztráta času. Nainstaluješ to a do 10ti minut to zase odinstaluješ. Protože je to prakticky vista, akorát že pro to nejsou ovladače a má to trochu jinej shell style

neptal sem se na rady bylo to na idnes myslim a na netu je to sice dlouho ale není to ofiko vydaný... čet sem že to dementuje všechny mp3ky v komplu... jinak vista se mi líbila jen byla až příliš náročná a trochu o počítačích vím takže mi to nerozmluvíš nákou chytrou řečí... jak jsem psal je to prostě pokus protože chci vidět jak to vypadá...
   Návrat  
665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
PříspěvekZaslal: 9.1.2009 , 17:42   Citovat  

Vojtas napsal:
neptal sem se na rady bylo to na idnes myslim a na netu je to sice dlouho ale není to ofiko vydaný... čet sem že to dementuje všechny mp3ky v komplu... jinak vista se mi líbila jen byla až příliš náročná a trochu o počítačích vím takže mi to nerozmluvíš nákou chytrou řečí... jak jsem psal je to prostě pokus protože chci vidět jak to vypadá...

pifko neni kam spěchat, ale vyzkoušet to chce
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.1.2009 , 18:23   Citovat  

tak už jsem to našel bohužel mají nějaké problémy a nejde stáhnout nic HaHaaa
   Návrat  
spyda je teď offline  spyda
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.1.2009 , 19:36   Citovat  

83427 napsal:

pouzivam vistu uz 2 roky a w7 je smer dopredu .. vsechny ovladace nainstalovany bez problemu, s nicim nejsou problemy... sitovani w7 vs. vista bez problemu , w7 vs. xp budu zkouset az zitra ..
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.1.2009 , 19:48   Citovat  

vsechny dalsi windows jsou cesta kupredu ve vyvoji do pekel. Dalsi zpusob jak zbuzerovat, omezit a otravit uzivatele. Zlaty XP jeste. ty se povedly po dvou SP.
   Návrat  
Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.1.2009 , 19:58   Citovat  

pry jsou nejstabilnejsi a nejrychlejsi xp 64 bit je pravda? jedou na tom ovladace pro 32 bit asi tezko ze?
   Návrat  
spyda je teď offline  spyda
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.1.2009 , 20:02   Citovat  

zatim sem nemel tu cest sehnat 64bit w7 .. jinak zatim vsechny programy ktery bezne pouzivam ( mozila, miranda, mirc, .. ) jdou bezproblemu
   Návrat  
83427 je teď offline  83427
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.1.2009 , 20:05   Citovat  

Brnďa napsal:
pry jsou nejstabilnejsi a nejrychlejsi xp 64 bit je pravda? jedou na tom ovladace pro 32 bit asi tezko ze?

snad cokoliv je lepší než 64bit xp Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.1.2009 , 23:01   Citovat  

XP x64 edition pouzivam uz asi dva nebo tri roky a jsou super! dokud me k tomu nedonutej vylozene, tak menit nebudu! Maji jadro, ktere vychazi ze Server 2003 x64. A ovladace tam z 32bit vetsinou nejdou, ale za to mi sli jednou i vista64 ovladace :) Ale zatim neni potreba kombinovat, znackovy vyrobci dodavaj i xp64 ovladace pro vse bezproblemu.
   Návrat  
vojt4s je teď offline  vojt4s
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.1.2009 , 23:10   Citovat  

Bitkar napsal:
vsechny dalsi windows jsou cesta kupredu ve vyvoji do pekel. Dalsi zpusob jak zbuzerovat, omezit a otravit uzivatele. Zlaty XP jeste. ty se povedly po dvou SP.

no tak když ti tak vadí vývoj widlí, tak proč už dávno nepoužíváš jiné systémy? O "zlatých" XP si myslím, svoje....

Stejně jako o vydání systému a dalších 5 letech ho dopilovávat k ha ha ha "dokonalosti"
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.1.2009 , 23:14   Citovat  

ja bych rad, ale bohuzel pouzivam programy, ktery nejsou treba pro linux. Jsou jen win verze. Takze tak. Jinak bych mel davno Linux a win uz neznal :) to by bylo kraaasny. Ale me ze vsech win nejvic vyhovujou XP x64 SP2. Rozhodne nejmensi zlo ba i dokonce slusne fungujou.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.1.2009 , 23:21   Citovat  

Bitkar napsal:
ja bych rad, ale bohuzel pouzivam programy, ktery nejsou treba pro linux. Jsou jen win verze. Takze tak. Jinak bych mel davno Linux a win uz neznal Úsměv to by bylo kraaasny. Ale me ze vsech win nejvic vyhovujou XP x64 SP2. Rozhodne nejmensi zlo ba i dokonce slusne fungujou.

Nevím sice co děláš, tuším něco s grafikou. A právě mi přijde, že většiná programátoru, designerů a podobných profesí používá právě linux a jeho distrubuce, protože soft na ně vě zadarmo, a nemusí platit nehorázné sumy za licene "známých" programu, viz Adobe, Corel, Autodesk a spol.

Jediné co mě u Visty, a nejenom u ní, vytáčí je, že tak idiotský systém sítí a sdílení jsem snad ještě neviděl. Jako vytvořit sí't s widlema to je umění jak prase....

Jinak problém s výrobky MS nemám Velmi šťastný Zabugováno jako obvykle. Tuny patchů jako obvykle. Stupidní systémy ověřování jako obvykle. Propracovaný systém ověřování pravosti kopie jako obyvkle Mrk

A pro Ty co napřahují paži s kamenem - Všechno mám originál kiss me wc

Popravdě se těším na ty nové Windowsy, nevím to jistě, ale snad tam už zabudují nový systém vyhledávání. ( Moc bych si to přál Mr. Green ) Betu určitě vyzkouším, až odpadně počáteční nával jako tomu bylo s Vistami..
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.1.2009 , 23:34   Citovat  

Ja obecne s win myslim ze se vyplati upgradovat az po case (fakt nikam nespechat), co budou znamy nazory, problemy, chyby a vyhody (pripadne funkcni aktivatory a kreky ;) ). Vetsinou tak po 2. service packu .)) nebo aspon jednom. Proste, az to bude trosku vychytany. S win se nikam nikdy nezenu. I XP jsem zacal pouzivat az po SP(2 ... mozna, uz nepamatuju), Visty jsem pokusne nainstaloval na druhy disk az pred mesicem a nenadchly, zatim jsem tam ten druhej disk od doby prvniho testu nedal :)). Ale jinak plati, ze me asi nenadchnou ani win7,takze zustavam u x64 XP jen jak to pujde.

a btw: grafiku a strih jsem videl spis delat lidi spis na Japkach a ne na Linuxu.
   Návrat  
maryo je teď offline  maryo
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.1.2009 , 23:51   Citovat  

Tak to uvidime jestli to bude krok dopredu. Ale vyzkousim to az bude na to bude oficialni SP pořádnej výtlem a pujdou z toho odstranit ty hovadiny navic co tam MS cpe, mam XP orezane nLitem na potrebne minimum a bezi mi to stabilne uz rok, verim ze kdybych chtel, tak to vydrzi naporad. Nevypinam to a spadne to jen kdyz vypnou proud pořádnej výtlem. Linux jsem zkousel a nebavilo me to. Uz jen me odrazovalo to, ze k tomu aby to fungovalo tak jak potrebuju musim upravovat spoustu konfiguracnich souboru a stejne se mi na tom delalo pomaleji nez na Windows, driveru bylo polovina a nejake GUI s peknymy smejicimi se ikonkami u nastaveni graficke karty o tom neni rec pořádnej výtlem a jeste jsem si musel zvykat na nove programy a treba sensitivita mysi v CSku kdyz jsem to jeste hral byla uuplne jina a tak daale. Linux bych si dal na mozna nekam do serverovny protoze je to takove prirozenejsi...
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 11.1.2009 , 4:58   Citovat  

vojt4s napsal:
no tak když ti tak vadí vývoj widlí, tak proč už dávno nepoužíváš jiné systémy? O "zlatých" XP si myslím, svoje....

Stejně jako o vydání systému a dalších 5 letech ho dopilovávat k ha ha ha "dokonalosti"

Vojto, ono u Vist to bylo podobné, vývojová verze Longhorn (nakonec Visty) byly jen ve vývoji 7let cca, takže mnhem déle než XPčka. HaHaaa
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.1.2009 , 9:17   Citovat  

M@jk napsal:
Vojto, ono u Vist to bylo podobné, vývojová verze Longhorn (nakonec Visty) byly jen ve vývoji 7let cca, takže mnhem déle než XPčka. HaHaaa

no dobře, ale vývoj a upgrady je něco jiného přece. Ať to vyvýjí klidně 10let, ale potom ať to je vychytané. Je mi jasné, že toho se nikdy nedočkáme, a už dávně jsem se kvůli toho přestal rozčilovat Úsměv

peace.

btw. japka mě stašně lákají HaHaaa jenom těch peněz není zrovna nazbyt Smutný
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.1.2009 , 10:24   Citovat  

Potom at to je vychytane ? To se asi u Windows nestane kdyz to testujou na uzivatelich pořádnej výtlem
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 11.1.2009 , 11:26   Citovat  

maryo napsal:
Potom at to je vychytane ? To se asi u Windows nestane kdyz to testujou na uzivatelich pořádnej výtlem

Holt hokus pokus ... i když mám WIN XP Pro 32bit SP3 a mohu říci, že mi běží bez problému asi už rok ... no 2 jsem měnil HW, tak jsem něco upravoval (ale OS jsem nechal). Po výměně HDD na OS za SATA II, opravdu teprve maximální spokojenost ... nevím, prostě se to nekouše, nepadá to (OS WIN XP) ... mám ofiko licenci s updates.

Ono to nechce řešit, i když chápu, že potřebuješ mít systém, který funguje a ne řešit nějaké problémy. OK
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.1.2009 , 12:17   Citovat  

pro ty co chcou zkusit betu
tudy odkaz 32bit
tudy odkaz 64 bit
je to z ofiko win stránek takže legal aby si někdo nemyslel... ale pokud na to máte pc doporučuju stahovat 64ku jede asi tak 6x rychlejc jak 32ka...
jinak k winům myslim že na svou dobu byly zlatý všechny ale když se xpčka táhnou kolik let spoustu uživatelů už to omrzí, vista bylo něco novýho měla super vzhled a asi ten lákal nejvíce lidí problém byl v tom že za cenu vzhledu se navyšovaly nároky. Pokud to je tak jak tvrdí že seveny budou méně náročnější a tak jak se už pár známých i neznámých přesvědčilo potom sou 7ky jasná volba. beru v úvahu že se ještě nikdo nesetkal s tím že by tam nešel ovladač vždy to šlo naroubovat z xp nebo vist...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.1.2009 , 13:03   Citovat  

ještě malá ukázka pořádnej výtlem : pořádnej výtlem
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.1.2009 , 13:09   Citovat  

Vojtas napsal:
ještě malá ukázka pořádnej výtlem : pořádnej výtlem

HaHaaa díky za odkazy, spoň tam nemusím lézt
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.1.2009 , 13:17   Citovat  

vojt4s napsal:
HaHaaa díky za odkazy, spoň tam nemusím lézt

není zač ale musim říct že asi za 17 hodin sem měl 16%... takže sem se dal rači na rapida kdo bude chtít tak sz... papa
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.1.2009 , 13:35   Citovat  

M@jk napsal:
Holt hokus pokus ... i když mám WIN XP Pro 32bit SP3 a mohu říci, že mi běží bez problému asi už rok ... no 2 jsem měnil HW, tak jsem něco upravoval (ale OS jsem nechal). Po výměně HDD na OS za SATA II, opravdu teprve maximální spokojenost ... nevím, prostě se to nekouše, nepadá to (OS WIN XP) ... mám ofiko licenci s updates.

Ono to nechce řešit, i když chápu, že potřebuješ mít systém, který funguje a ne řešit nějaké problémy. OK

No vsak jo, do te SP2ky jim uzivatele obevili dost bugu a podarilo se jim to opravit tak to slape pořádnej výtlem
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.1.2009 , 14:04   Citovat  

To je prave to, ja od systemu vyzaduju funkcnost a rychlost, ne vzhled. I ty XP co mam doma, mam orezany na klasik win vzhled a zadny stiny, animace, pruhlednosti, zadny p*covinky. Takze fakt jestli win7 budou mit super vzhled, stejne tak i Visty, me vubec nezajma, ani trosku. Chci aby to bylo rychly a prehledny, coz visty jsou opak - dobrej vzhled, spatna rychlost, resp. naroky.
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 11.1.2009 , 14:06   Citovat  

Bitkar napsal:
To je prave to, ja od systemu vyzaduju funkcnost a rychlost, ne vzhled. I ty XP co mam doma, mam orezany na klasik win vzhled a zadny stiny, animace, pruhlednosti, zadny p*covinky. Takze fakt jestli win7 budou mit super vzhled, stejne tak i Visty, me vubec nezajma, ani trosku. Chci aby to bylo rychly a prehledny, coz visty jsou opak - dobrej vzhled, spatna rychlost, resp. naroky.

zajimavej je ale ten přístup , naročný uživatel, který nechce za nic platit Úsměv a ještě se tu veřejně přiznavá k nelegalnímu užívání.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.1.2009 , 14:18   Citovat  

Kdo pise ze pouziva nelegalni? Beta se asi koupit neda pořádnej výtlem
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.1.2009 , 14:25   Citovat  

665+1 napsal:
zajimavej je ale ten přístup , naročný uživatel, který nechce za nic platit :) a ještě se tu veřejně přiznavá k nelegalnímu užívání.

ja sem nerek, ze pouzivam neco nelegalne :) Pokud vim tak i testovne nainstalovat visty neni nic spatnyho, vpodstate tim nainstalis 30 day trial. Kdyz to neaktivujes, tak ti to prestane fachcit, to mi staci, abych se podival jaky jsou visty. Takze samotnou instalaci nepachas nic zlyho, az kdyz to treba cracknes. Fakt nemam naladu kazdy dva roky solit tisice za novej OS. Radsi si leta letouci necham starej, kterej mi vyhovuje.
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 11.1.2009 , 14:36   Citovat  

Bitkar napsal:
ja sem nerek, ze pouzivam neco nelegalne Úsměv Pokud vim tak i testovne nainstalovat visty neni nic spatnyho, vpodstate tim nainstalis 30 day trial. Kdyz to neaktivujes, tak ti to prestane fachcit, to mi staci, abych se podival jaky jsou visty. Takze samotnou instalaci nepachas nic zlyho, az kdyz to treba cracknes. Fakt nemam naladu kazdy dva roky solit tisice za novej OS. Radsi si leta letouci necham starej, kterej mi vyhovuje.

psal jsi - až budou dostupné "aktivátory a kreky" - to snad nemusíme rozvádět. Takže nedělej divadlo o trial verzích Tak to valím bulvy .
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Windows Se7en
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina