Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
K: CRX II.g VTEC
Fórum: Koupím
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 4
cr4sh3r je teď offline  cr4sh3r
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.1.2009 , 20:03   Citovat  

Tak po tom co mě mé nynější autíčko (Ford Focus) pěkně se*e, se chci vrátit o pár tříd níže. Tudíž sháním nějaký pěkný CRX II.G, nejlépe VTEC, ale není podmínkou. Kdyby jste o nějakým pěkným věděli, klidně i ze zahraničí, tak dejte vědět. Cenový limit: Obyč do 60tkč, Vtec do 115tkč. thx Honda
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 8.1.2009 , 20:33   Citovat  

A co Minorovo sedivka? Ta je hooodne pekna.. je to dobrý
   Návrat  
peca.gt je teď offline  peca.gt
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.1.2009 , 20:49   Citovat  

myslíš něco takového? Mr. Green OK

cero.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
cero.jpg, 382.77 kB

crx1.JPG

crx1.JPG, 50.17 kB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Cody je teď offline  Cody
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.1.2009 , 20:49   Citovat  

Nedivim se ti-návrat ke kořenům-moderní auta jsou nuda KO

Doporučoval bych ti tu EE8 OK
   Návrat  
cocks je teď offline  cocks
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 8.1.2009 , 21:10  Naposledy upravil cocks dne 8.1.2009 , 21:15, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

cr4sh3r napsal:
Tak po tom co mě mé nynější autíčko (Ford Focus) pěkně se*e, se chci vrátit o pár tříd níže. Tudíž sháním nějaký pěkný CRX II.G, nejlépe VTEC, ale není podmínkou. Kdyby jste o nějakým pěkným věděli, klidně i ze zahraničí, tak dejte vědět. Cenový limit: Obyč do 60tkč, Vtec do 115tkč. thx Honda

schvaluju........každopádně pokud céro, tak jedině VTEC - všechno v elektrice, koženej interiér, pořádnej motor..prostě vzhledem k tomu lehce pozměněnýmu předku a interiéru nepůsobí ještě tak /teď se neuražte, majitelé ED9/ levně a staře jako klasická ED9ka.....prostě doporučuju VTEC, pokud si to auto chceš nechat dýl a nemit ho jen na vyblbnutí....jel jsme v několika ED9kách a prostě můj názor je ten, že EE8 je úplně o něčem jiném.

a hlavně za to nikomu nedávej 115 000...za 115 musí bejt voňavka s hudbou na kolech a třebas i nějakejma úpravama /hlavně nee zběsilý křídla/ nebo leštěnka v sérii což bych doporučoval...bouchneš na ní jen kola a díky čau.

každopádně sis vzpomněl docela brzo, ještě před měsícem by tě to vyšlo o 10 000 míň...

PS: Nepřijde mi, že by céro bylo o pár tříd níž než focus.....dyť focus je kaše...a ještě k tomu Ford to snad ne ...kdežto céro je přece céro ne? Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.1.2009 , 21:12   Citovat  

jinak ta šedivá EE8 vypadá velmi dobře. je to dobrý
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.1.2009 , 21:52   Citovat  

Peca.gt: Přesně něco takovýho, kde jsi to našel? asi nejsou na prodej co?

cocks: věř že je céro o hodně tříd níže, céro nemá nic, bezpečnost nulová, podvozek na úrovni favorita, pohodlí v tom není žádný, interiér na úrovni škodovky, ale motor je perfektní (teda až na ten průběh výkonu). Ale prostě céro jsem měl, mám k němu určitý citový vazby a hlavně je to vzhledově krásný (ikdyž focus je daleko hezčí). Ale chybí mi ta sportovní jízda, a hlavně spolehlivost. Auta z japonska jsou prostě "AUTA".
   Návrat  
MalTake je teď offline  MalTake
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.1.2009 , 22:00   Citovat  

cocks napsal:
schvaluju........každopádně pokud céro, tak jedině VTEC - všechno v elektrice, koženej interiér, pořádnej motor..prostě vzhledem k tomu lehce pozměněnýmu předku a interiéru nepůsobí ještě tak /teď se neuražte, majitelé ED9/ levně a staře jako klasická ED9ka.....prostě doporučuju VTEC, pokud si to auto chceš nechat dýl a nemit ho jen na vyblbnutí....jel jsme v několika ED9kách a prostě můj názor je ten, že EE8 je úplně o něčem jiném.

až na to předek ED9 vypadá mnohem lépe pořádnej výtlem Hihi (každý máme jiný vkus)
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.1.2009 , 22:03   Citovat  

MalTake napsal:
až na to předek ED9 vypadá mnohem lépe pořádnej výtlem Hihi (každý máme jiný vkus)

Mám stejný vkus jako ty... Jen v ED9 prostě není ten správnej motor Smutný
   Návrat  
FastCivic je teď offline  FastCivic
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.1.2009 , 22:08   Citovat  

podvozek na úrovni favorita, interiér na úrovni škodovky, motor je perfektní (teda až na ten průběh výkonu) pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem tak to si jezdil asi v nejake vykouřené herce, jinak bys tohle nemohl vzivote napsat nesouhlas
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.1.2009 , 22:10   Citovat  

hele týpek co spolu kecáme přes ajsko prodává svou EE8, mrtě věcí novejch, kastle lak, čepy, motor taky servisovanej atd co mi teď píše, chce to pár detailů a bude z ní libovka, navíc za velmi zajímavou cenu....tady máš icq..jmenuje se JirkaEE8

469281909
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.1.2009 , 22:11   Citovat  

cr4sh3r napsal:
Peca.gt: Přesně něco takovýho, kde jsi to našel? asi nejsou na prodej co?

vteca mám od Minora. Takové libovky se hodně těžko shání.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.1.2009 , 22:14   Citovat  

MalTake napsal:

seš divnej Velmi šťastný mě ten předek připomíná novější Hondy, accordy atd...nárazník je taky větší, má víc otvorů, světla jsou delší tudíž užší jakoby a ty dlouhý blinkry..no prostě to auto je dle mě mnohm "dravější" ze předu a má o pár let míň i ta kapota nahoru vypadá mocně......zase můj názor teda.... Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.1.2009 , 22:15   Citovat  

FastCivic napsal:
podvozek na úrovni favorita, interiér na úrovni škodovky, motor je perfektní (teda až na ten průběh výkonu) pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem tak to si jezdil asi v nejake vykouřené herce, jinak bys tohle nemohl vzivote napsat nesouhlas

Věř že jsem jezdil v sakra voňavce. Podvozek CRX a Focuse se nedá srovnávat, stejně tak jako interiér. A k motoru, prostě céro dole netahá, musí se s ním jezdit ve vyšších otáčkách než v ostatních autech. A pokud ty to nevidíš, tak jsi velice zaslepenej. Já tvrdil to samý co ty, když jsem měl céro, jenže prodej céra mi otevřel oči.
   Návrat  
monty je teď offline  monty
Moderátor
PříspěvekZaslal: 8.1.2009 , 22:17   Citovat  

dobrá není to nic extra-přece jen těch pár let by mělo být někdy znát ,ale srovnávat to s podvozkem favorita to je hodně přehnaný.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.1.2009 , 22:18   Citovat  

cocks napsal:
seš divnej Velmi šťastný mě ten předek připomíná novější Hondy, accordy atd...nárazník je taky větší, má víc otvorů, světla jsou delší tudíž užší jakoby a ty dlouhý blinkry..no prostě to auto je dle mě mnohm "dravější" ze předu a má o pár let míň i ta kapota nahoru vypadá mocně......zase můj názor teda.... Úsměv

Můj názor je ten, že ta linka (světel a kapoty zároveň se světlama) je moc rovná a dělá to děsnou hranu. ED9 má tu bublinu na kapotě luxusní. EE8 má jen hezčí nárazník.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.1.2009 , 22:19   Citovat  

monty napsal:
dobrá není to nic extra-přece jen těch pár let by mělo být někdy znát ,ale srovnávat to s podvozkem favorita to je hodně přehnaný.

Neber to tak doslava. Já to přibarvil aby si člověk uvědomil ten rozdíl. Ber to proto s rezervou.
   Návrat  
Miki Civic je teď offline  Miki Civic
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 8.1.2009 , 22:19   Citovat  

cr4sh3r napsal:
Věř že jsem jezdil v sakra voňavce. Podvozek CRX a Focuse se nedá srovnávat, stejně tak jako interiér. A k motoru, prostě céro dole netahá, musí se s ním jezdit ve vyšších otáčkách než v ostatních autech. A pokud ty to nevidíš, tak jsi velice zaslepenej. Já tvrdil to samý co ty, když jsem měl céro, jenže prodej céra mi otevřel oči.

pořádnej výtlem radši bez komentáře
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.1.2009 , 22:21   Citovat  

Miki Civic napsal:
pořádnej výtlem radši bez komentáře

Tak to nekomentuj. A braň si svoji krabičku HaHaaa
   Návrat  
Miki Civic je teď offline  Miki Civic
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 8.1.2009 , 22:23  Naposledy upravil Miki Civic dne 8.1.2009 , 22:24, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

cr4sh3r napsal:
Tak to nekomentuj. A braň si svoji krabičku HaHaaa

nic nebráním, ale říct o Focusu že má pěknej interier (lepší než Céro co ho má na urovni škodovky) - ok věc vkusu, říct o B16, že dole netahá - ukaž mi jinou 1.6 co dole tahá ...budiž co na to říct radši nic ... ale že Céro má podvozek favorita ... to už je moc ... ale to je jedno... jo a třeba ta bezpečnost, nevim ale třeba tu na HC jsem viděl Céra co dělaly salta, ve 130kmh lítaly vzduchem a ze začátek a pokaždý se nic nestalo .... takže nulová asi nebude Úsměv
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.1.2009 , 22:23  Naposledy upravil Hellborn dne 8.1.2009 , 22:26, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

cr4sh3r napsal:

No,že se maloobjemová atmosféra musí točit není nic nového (zkus Fíkusáckou 1.6 74kW nebo kolik - ten zas nejede nahoře...) - o tom vždycky Honda byla,ne? Interér je jasný - rozdíl 10let,co chtít... Focus mě motorově ani podvozkově (mimochodem, jel jsi ve Favoritu - já v jednom po důchodci (cca 50tis km najeto) asi před 14dny a Civic 4g je podvozkově lepší.) nějak nenadchl, jinak bych si možná i kdysi koupil,ale Accord a posléze Civic 6g byl prostě lepší...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.1.2009 , 22:25   Citovat  

cocks napsal:

tobě se líbí EE8 a mě se líbí ED9 ,takže oba máme co sme chtěli a jsme spokojeni Mrk no ne ?

měli bysme někdy dát sprintík, ED9 tě naučí ... na jaře bude performance upgrade komplet hotov kouř
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.1.2009 , 22:26   Citovat  

cr4sh3r napsal:
Můj názor je ten, že ta linka (světel a kapoty zároveň se světlama) je moc rovná a dělá to děsnou hranu. ED9 má tu bublinu na kapotě luxusní. EE8 má jen hezčí nárazník.

jo jo bublinka je krásná Honda
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.1.2009 , 22:27  Naposledy upravil peca.gt dne 8.1.2009 , 22:37, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

fotky vteca JirkyEE8

Nové kotouče, desky, chci udělat spojku, je po komplet rozvodech, bude po stk, nové čepy, ložiska, oleje, náplně, filtry, brzdovka, svíčky, alu 14 nové zimáky plus 15 léto, bude nové čelní sklo, nová komplet muzika, ložiska.
Nový lak, zavařené lišty, bez koroze, potrhaná kůže, mohu nechat přečalounit, celý výfuk domácí sport, sport volant, celý podvozek -40 a 60, přidám křídlo vtec

Vyvolávací cena 90.000,- CZK Mr. Green

DSC00398.JPG

DSC00398.JPG, 450.38 kB

DSC00399.JPG

DSC00399.JPG, 384.76 kB

DSC00400.JPG

DSC00400.JPG, 308.79 kB

DSC00401.JPG

DSC00401.JPG, 316.22 kB
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.1.2009 , 22:30   Citovat  

FastCivic napsal:

taky si dovolim rejpnout - fáčko nemá podvozek ale dvě listový prea, tim to končí Velmi šťastný
..ani s nadsázkou to nejde srovnat s fakanem...dyť čtyřprvkovym zavěšením zadní nápravy se dneska chlubí škodovka nanovejch oktávkách !!
podvozke je na tom špatně pže každýho vymaštěnce napadne tam dát hned v tom lepšim případě ten nejtvrdší podvozek, nebo uřízne pružiny a jiný zvěrstava...jenže na čepy a silentbloky nikdo nehledí..proto je to takový.podvozek focuse je proti tomu kus bláta...jen to jen tvůj dojem pže je to pohodlný a přesto se zdá, že sedí..ale když byl océro nový tak podle mě podvozek luxus.

a co se palubky týče - orientovaná /natočená/ na řidiče....překrásnej tvar..jako ve formuli....dneska co jsou ty nový palubky v autech tak se mi chce zvracet, žádný charisma, jen pár nudnejch tvarů bez rozmyslu.....navíc..ovládací panel topení je vychytanej, u většiny aut je to tak dementně vyřešený že půl hodiny koumu co je co a kde že to vlastně fouká a proč..tady zmáčkneš čudl a díky čau...

a co se motoru týč..miluju ho držet na minima na cca 4 000 otáčkách a pak mu dát napít...pak se děje peklo..nesnášim ty nudný Gtíčka a podobný tuctovky..tady jedeš nic nic najednou práááááááááááááááááásk a už tě to nakoplo nevíš co se děeje, řev, zátah, mocnost prostě Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.1.2009 , 22:31   Citovat  

Hellborn napsal:
No,že se maloobjemová atmosféra musí točit není nic nového (zkus Fíkusáckou 1.6 74kW nebo kolik - ten zas nejede nahoře...) - o tom vždycky Honda byla,ne? Interér je jasný - rozdíl 10let,co chtít... Focus mě motorově ani podvozkově nějak nenadchl, jinak bych si možná i kdysi koupil,ale Accord a posléze Civic 6g byl prostě lepší...

Já vím že nejede nahoře ten fíkus, ale jede krásně dole. A souhlasím že o tom honda je, proto se k ní vracím. Focus mě taky motorově moc nenadchl, ikdyž větší krouťák je fakt znát. Ale podvozkově je o proti céru a civicu 4.g uplně jinde. A věřím že civic 6.G je na tom podvozkově líp jak céro, ale ne líp jak focus, už podle konstrukce a už z doslechu podle toho co to bylo když s tím podvozkem focus vylezl, každej ho chválil. A když s ním projedu stejně rychle zatáčky jak s cérem, tak je to co říct, když je o 200kg focus těžší.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.1.2009 , 22:33  Naposledy upravil cocks dne 8.1.2009 , 22:35, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

MalTake napsal:
tobě se líbí EE8 a mě se líbí ED9 ,takže oba máme co sme chtěli a jsme spokojeni Mrk no ne ?

měli bysme někdy dát sprintík, ED9 tě naučí ... na jaře bude performance upgrade komplet hotov kouř

jo však hlavně žádný zlo, proti gustu žádnej dišputát....... přátele kdysi jsme taky miloval tvary ED9...ta bublina na kapotě...mmm Úsměv a ví ce vůbec proč tam je? jen designovka???

jinak co se výkonu týče tak přijímám veškerý výzvy, snad stihnu spojku a svody do léta....chci to vidět, na HD08 to bylo vyrovnaný ale kdykoliv mě kdokoliv svez, tak jsme se podstatně víc nudil oproti VTECu.....ale zřejmě jde jen o subjektivní dojem že ED neVTECá....dáme si to pane spolu ? Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.1.2009 , 22:33   Citovat  

a další

DSC00402.JPG

DSC00402.JPG, 321.59 kB

DSC00403.JPG

DSC00403.JPG, 324.83 kB

DSC00405.JPG

DSC00405.JPG, 267.49 kB

DSC00406.JPG

DSC00406.JPG, 306.96 kB

DSC00407.JPG

DSC00407.JPG, 298.15 kB

DSC00408.JPG

DSC00408.JPG, 326.93 kB
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.1.2009 , 22:35   Citovat  

cocks napsal:
a co se palubky týče - orientovaná /natočená/ na řidiče....překrásnej tvar..jako ve formuli....dneska co jsou ty nový palubky v autech tak se mi chce zvracet, žádný charisma, jen pár nudnejch tvarů bez rozmyslu.....navíc..ovládací panel topení je vychytanej, u většiny aut je to tak dementně vyřešený že půl hodiny koumu co je co a kde že to vlastně fouká a proč..tady zmáčkneš čudl a díky čau...

jo jo neviděl sem hezčí palubku je to dobrý pro někoho starej hnus

pro mě BEST jak vzhledem,tak přehlednýma funkcema jak píšeš Mrk
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.1.2009 , 22:35   Citovat  

cocks napsal:
taky si dovolim rejpnout - fáčko nemá podvozek ale dvě listový prea, tim to končí Velmi šťastný
..ani s nadsázkou to nejde srovnat s fakanem...dyť čtyřprvkovym zavěšením zadní nápravy se dneska chlubí škodovka nanovejch oktávkách !!
podvozke je na tom špatně pže každýho vymaštěnce napadne tam dát hned v tom lepšim případě ten nejtvrdší podvozek, nebo uřízne pružiny a jiný zvěrstava...jenže na čepy a silentbloky nikdo nehledí..proto je to takový.podvozek focuse je proti tomu kus bláta...jen to jen tvůj dojem pže je to pohodlný a přesto se zdá, že sedí..ale když byl océro nový tak podle mě podvozek luxus.

a co se motoru týč..miluju ho držet na minima na cca 4 000 otáčkách a pak mu dát napít...pak se děje peklo..nesnášim ty nudný Gtíčka a podobný tuctovky..tady jedeš nic nic najednou práááááááááááááááááásk a už tě to nakoplo nevíš co se děeje, řev, zátah, mocnost prostě Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný

Tý fole, ty to popisuješ jak nějaký sci-fi akční film pořádnej výtlem

Dyť i pitomý saxo má lepší podvozek než céro, a to má jenom obyč torzku, a dokazuje to céru statečně, vždy saxo vyhraje nad cérem. Interiér no comment, dyť v céru nic není, pár hran, vypadá to prostě zastarale.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
K: CRX II.g VTEC
Fórum: Koupím
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina