Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
K: CRX Targa VTi
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
cocks je teď offline  cocks
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 20.1.2009 , 23:26   Citovat  

Kamarád má Golfa III, sice moc hezkej - leštěnka z němec, ale 1.6 klima....a už ho prostě nebaví.... papa

a protože jsem ho několikrát svezl tak se zamiloval do VTECa ale chtěl by něco novějšího takže jsme nakonec vybrali DelSol VTi...když jsem mu ještě navíc ukázal, co dělá ta střecha tak jsem ho definitivně zlomil Velmi šťastný takže mi sem prosím pište Vaše zkušenosti a hodnocení, popřípadě i nabídky ke koupi, golf jde na net a jakmile se prodá tak se začne řešit DelSol buď odsud nebo z němec....

cenovej strop má cca +/- 120 000 což si myslím že je reálná suma za slušnou Targu ve Vtíčku..nebo ne..?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 20.1.2009 , 23:50   Citovat  

Roman ma peknou na prodej.. je to dobrý staci juknout k nemu do inzerce tady.. Jinak 120t je myslim realna sance, tedy kdyz si odskrtnes takove ty co chteji za ESi nad 100t :o)))
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
OsekSpider je teď offline  OsekSpider
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.1.2009 , 23:53   Citovat  

cocks napsal:
Kamarád má Golfa III, sice moc hezkej - leštěnka z němec, ale 1.6 klima....a už ho prostě nebaví.... papa

a protože jsem ho několikrát svezl tak se zamiloval do VTECa ale chtěl by něco novějšího takže jsme nakonec vybrali DelSol VTi...když jsem mu ještě navíc ukázal, co dělá ta střecha tak jsem ho definitivně zlomil Velmi šťastný takže mi sem prosím pište Vaše zkušenosti a hodnocení, popřípadě i nabídky ke koupi, golf jde na net a jakmile se prodá tak se začne řešit DelSol buď odsud nebo z němec....

cenovej strop má cca +/- 120 000 což si myslím že je reálná suma za slušnou Targu ve Vtíčku..nebo ne..?

o jedné bych věděl, je to voňavka... má najeto asi 80tis km.. ale nevím
   Návrat  
alicante je teď offline  alicante
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 20.1.2009 , 23:53   Citovat  

Nebo at si neco malo prida a muze mit krasnou VTi´97 do ktery nemusi dat korunu (snad pneu vyhledove.. Úsměv ) : tudy odkaz
   Návrat  
mireczek je teď offline  mireczek
2 háčka
Členství:
Nový příspěvekZaslal: 20.1.2009 , 23:59   Citovat  

Doplňuji O.S. - zde je. Mohu doporučit.
   Návrat  
hopit je teď offline  hopit
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 21.1.2009 , 0:02   Citovat  

nebo tady tudy odkaz
   Návrat  
Lukas je teď offline  Lukas
3 háčka
Nový příspěvekZaslal: 21.1.2009 , 0:08   Citovat  

Počkej na sezónu...budu mít dvě na prodej. Mrk Jedna bude okolo stovky...druhá za dvojnásob...ale nepředbíhejme událostem. kuky kuk
   Návrat  
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 21.1.2009 , 0:10   Citovat  

alicante napsal:
Nebo at si neco malo prida a muze mit krasnou VTi´97 do ktery nemusi dat korunu (snad pneu vyhledove.. Úsměv ) : tudy odkaz

jojo..ta je libová...ale je to už moc peněz.....tolik za to on nedá...
   Návrat  
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 21.1.2009 , 0:12   Citovat  

mireczek napsal:

hezká...byl by možný nějaký kontakt apod...?
   Návrat  
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 21.1.2009 , 0:16   Citovat  

Lukas napsal:
Počkej na sezónu...budu mít dvě na prodej. Mrk Jedna bude okolo stovky...druhá za dvojnásob...ale nepředbíhejme událostem. kuky kuk

uvidíme no...dokud neprodá golfa, tak love nebudou....
   Návrat  
OsekSpider je teď offline  OsekSpider
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 21.1.2009 , 0:28   Citovat  

mireczek napsal:

míro to sem nechtěl... Spaceman bude naštvanej Se stydím
   Návrat  
Isachs je teď offline  Isachs
1 háčko
Nový příspěvekZaslal: 22.1.2009 , 22:09   Citovat  

Ahoj,
možná bych prodal svou Targu. Má ještě manuální střechu (rv 93) a je v hodně dobrém stavu černá barva, mrkni na tudy odkaz
Motor je velmi slušný.
Asi přijdu o práci a dvě auta a jedno z toho na lízačku jsou pro mě zbytečný luxus. Tak kdyby náhodou.
   Návrat  
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 22.1.2009 , 22:53  Naposledy upravil cocks dne 22.1.2009 , 22:56, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Isachs napsal:
Ahoj,
možná bych prodal svou Targu. Má ještě manuální střechu (rv 93) a je v hodně dobrém stavu černá barva, mrkni na tudy odkaz
Motor je velmi slušný.
Asi přijdu o práci a dvě auta a jedno z toho na lízačku jsou pro mě zbytečný luxus. Tak kdyby náhodou.

hele odkaz mi píše tohle "Sorry But You Do Not Appear To Be The Vehicle Owner"

A oni se dělaly první VTíčka s manuální střechou jo? hmm..zajímavý..a má to elektriku a klimu a servo atd...?

Jinak 277 000 km najeto... no.. B16ky jsou sice nesmrtelný ale tohle už je moc kilometrů....

ale díky za nabídku Úsměv
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Nový příspěvekZaslal: 23.1.2009 , 9:25   Citovat  

cocks napsal:
hele odkaz mi píše tohle "Sorry But You Do Not Appear To Be The Vehicle Owner"

A oni se dělaly první VTíčka s manuální střechou jo? hmm..zajímavý..a má to elektriku a klimu a servo atd...?

Jinak 277 000 km najeto... no.. B16ky jsou sice nesmrtelný ale tohle už je moc kilometrů....

ale díky za nabídku Úsměv

Osobně bych se koukal radši po té manuální střeše (mají ji snad i pozdější modely - co jsem po Targách koukal). Nandání sumdání je za pár vteřin, je víc místa v kufru (ne že by tem motor zabral moc,ale něco zabere, je to i váha navíc) a je o elektroniku, která se může po.... míň...
   Návrat  
1 háčko
Nový příspěvekZaslal: 23.1.2009 , 18:42   Citovat  

277tis možná má... alespoň poctivejch nestočenejch Úsměv bůh ví, kolik mají ty co mají na tacho třeba 130 Úsměv co plavou v oleji. Jednoduchý počty r.v. 93-97 tzn. 12-16 let, za rok tak 15-30tis km. Tzn. minimálně 200tis. co má míň bůh ví kolik ve skutečnosti má.
Jinak motoru nic není, super stav, olej nežere, hydroštely nebouchaj, nikde nic neklepe, nedře, vtec spíná jak má... prostě dobrej stav, možno ověřit tlaky válců atd. Podvozek po generálce, pružiny, nový silendbloky. minulej majitel udělal lemi, prahy a celolak.
Klimu to nemá, ani jsem nevěděl, že se do targ vůbec dávala, ale je to možný, ale pro mě osobně zbytečný, mám jí v druhým autě a používám jí jen v zimě na rozmražování předního okna, v létě je to akorád o chrchel. V elektrice to je, všechny okna a výhřev sedadel. Mno hold jsem auto vybíral pro sebe, podle toho co potřebuju Úsměv
A co na závěr, asi taky teda stočím, mezi stočenými nestočený auto těžko prodat, třeba takovejch 80tis. to vypadá dobře ne? Kam jsem dal tu aku? ... Takže prodám Targu naj. 80tis. Super. Úsměv
A stejně nad prodejem zatím přemýšlím, ale jestli opravdu přijdu o fleka, tak mi nic jinýho nezbyde Úsměv Jen kdyby se nabídla možnost to udělat teď a poslat auto nějakýmu fandovi značky co by se o něj dobře staral, tak bych asi do toho šel.
Takže pokud není zájem stačí to jen napsat a je to. Každopádně hodně štěstí s nákupem a hromady předjetejch koktávek pro tvýho kamaráda.
Pic.
   Návrat  
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 24.1.2009 , 0:15   Citovat  

Isachs napsal:
277tis možná má... alespoň poctivejch nestočenejch Úsměv bůh ví, kolik mají ty co mají na tacho třeba 130 Úsměv co plavou v oleji. Jednoduchý počty r.v. 93-97 tzn. 12-16 let, za rok tak 15-30tis km. Tzn. minimálně 200tis. co má míň bůh ví kolik ve skutečnosti má.
Jinak motoru nic není, super stav, olej nežere, hydroštely nebouchaj, nikde nic neklepe, nedře, vtec spíná jak má... prostě dobrej stav, možno ověřit tlaky válců atd. Podvozek po generálce, pružiny, nový silendbloky. minulej majitel udělal lemi, prahy a celolak.
Klimu to nemá, ani jsem nevěděl, že se do targ vůbec dávala, ale je to možný, ale pro mě osobně zbytečný, mám jí v druhým autě a používám jí jen v zimě na rozmražování předního okna, v létě je to akorád o chrchel. V elektrice to je, všechny okna a výhřev sedadel. Mno hold jsem auto vybíral pro sebe, podle toho co potřebuju Úsměv
A co na závěr, asi taky teda stočím, mezi stočenými nestočený auto těžko prodat, třeba takovejch 80tis. to vypadá dobře ne? Kam jsem dal tu aku? ... Takže prodám Targu naj. 80tis. Super. Úsměv
A stejně nad prodejem zatím přemýšlím, ale jestli opravdu přijdu o fleka, tak mi nic jinýho nezbyde Úsměv Jen kdyby se nabídla možnost to udělat teď a poslat auto nějakýmu fandovi značky co by se o něj dobře staral, tak bych asi do toho šel.
Takže pokud není zájem stačí to jen napsat a je to. Každopádně hodně štěstí s nákupem a hromady předjetejch koktávek pro tvýho kamaráda.
Pic.

nebuď naštvanej....prostě kupovat auto s 277 000 km je čistý šílenství, seženeš targu, která má najeto do 180 000 jako prd ...a nejde jen o motor...i auto jako takový už má vodslouženo...všechny díly na tom autě do posledního šroubku uchápeš..........tohle už je prostě hodnota, kdy toho už jen cpeš prachy dnes a denně a čekáš, kdy ti zaklepe motor....a může jít jak víno...ale 270 000 je prostě 270 000 koor na motor s litrovym výkonem.........co s tím, že tam je spousta dílů novejch..máš na všechno doklady..? asi ne... Já měl tu svou první EE8 div nee ve zlatě a jak to nakonec bylo...?
Poznáš auto, který je stočený..ve většině případů jo...alespoň já teda ano...rok na ručním čištění vozidel tě naučí...hlavně tvý oči Mrk
Není to auto pro mě takže nebudu nedrženej na koupi ale každý mu hezky prolezu a nebojím se, že bych koupil špatně...
   Návrat  
1 háčko
Nový příspěvekZaslal: 24.1.2009 , 4:16   Citovat  

cocks napsal:
nebuď naštvanej....prostě kupovat auto s 277 000 km je čistý šílenství, seženeš targu, která má najeto do 180 000 jako prd ...a nejde jen o motor...i auto jako takový už má vodslouženo...všechny díly na tom autě do posledního šroubku uchápeš..........tohle už je prostě hodnota, kdy toho už jen cpeš prachy dnes a denně a čekáš, kdy ti zaklepe motor....a může jít jak víno...ale 270 000 je prostě 270 000 koor na motor s litrovym výkonem.........co s tím, že tam je spousta dílů novejch..máš na všechno doklady..? asi ne... Já měl tu svou první EE8 div nee ve zlatě a jak to nakonec bylo...?
Poznáš auto, který je stočený..ve většině případů jo...alespoň já teda ano...rok na ručním čištění vozidel tě naučí...hlavně tvý oči Mrk
Není to auto pro mě takže nebudu nedrženej na koupi ale každý mu hezky prolezu a nebojím se, že bych koupil špatně...

Sry jestli to vyznělo naštvaně... nebyl to úmysl, ani naštvanej nejsem, není proč. Já osobně jsem auto koupil a šílenec nejsem a spokojenost je... tj celý. Prostě kdybych tam neviděl těch dnes už 280tis km, tak bych nevěřil, že je něco takovýho možný. Jen jsem viděl auta s 150tis. ve špatném stavu a moje targa (jsem na ní pyšnej) je ve stavu libovým, za kterej bych strčil hlavu do oprátky Úsměv Vsadím se, že kdybych jí stočil, tak to nikdo ani nepozná Úsměv ... přeci jen celolak, podvozek, motor ve slušným stavu, nikde nic nevrže, nebouchá.
Jinak na druhou stranu uvedu, že znám taxikáře, má koktáfku, 890tis km najeto, 1,9 TDi 66kW. Pravidelnej servis, pravidelný výměny opotřebených věcí, tak jak to má být a nepoznal bys to, já po svezení a pohledu na tacho málem padl do vrtule. Podle mě daleko víc záleží na tom, jak je o auto postaráno... ale to je subjektivní.
Každopádně Targa je dobrá volba, tak ať tvýmu kámošovi slouží. Ať tu dál nevětrám offtopic.
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 24.1.2009 , 10:41   Citovat  

Isachs: nemuzes srovnavat 1.6 od Hondy, kterou musis tocit s 66kW koktou, ve ktere se jezdi na 1500 otacek.. O obojim se rika ze jsou to drzaci, ale zkratka uz jen diky provoznim otackam ta kokta proste prezije vsechno.. A plne s tebou souhlasim, lidi jsou tu jak prasteny, urcite targu az budes prodavat stoc..je to kruty, ale jedina sance jak ji prodat ihned Tak to valím bulvy Sam to vidim v bazarech a verte ze to neni prodejci, ale lidma co to kupuji.. Tak to valím bulvy Zkratka kdyby vetsina cechacku nebyla tak tupa, tak se tu nestahuje.. Tak to valím bulvy
   Návrat  
hopit je teď offline  hopit
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 24.1.2009 , 16:37   Citovat  

gizmi napsal:
Isachs: nemuzes srovnavat 1.6 od Hondy, kterou musis tocit s 66kW koktou, ve ktere se jezdi na 1500 otacek.. O obojim se rika ze jsou to drzaci, ale zkratka uz jen diky provoznim otackam ta kokta proste prezije vsechno.. A plne s tebou souhlasim, lidi jsou tu jak prasteny, urcite targu az budes prodavat stoc..je to kruty, ale jedina sance jak ji prodat ihned Tak to valím bulvy Sam to vidim v bazarech a verte ze to neni prodejci, ale lidma co to kupuji.. Tak to valím bulvy Zkratka kdyby vetsina cechacku nebyla tak tupa, tak se tu nestahuje.. Tak to valím bulvy

Já si asi budu muset koupit tu koktu když ji tady neustále tak vychvaluješ jak je nezničitelná Velmi šťastný Viděl jsem ED9 co měla 370tis najeto, motor běhal normálně ,sedačky zachovalé vypadala líp něž většina těch co mají údajných 100tis OK Věřit tachometru se dá tak po prvním majiteli ,ale na 17 let starém autě co mělo 10 majitelů? Ble
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
K: CRX Targa VTi
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina