Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
odhlášení vozidla z registru že zanikl účel
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Nomi je teď offline  Nomi
2 háčka
PříspěvekZaslal: 26.1.2009 , 10:20  Naposledy upravil Nomi dne 26.1.2009 , 11:43, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

ahojte,nemá někdo z vás náhodou škodovku na zahradě ?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 26.1.2009 , 10:21   Citovat  

jen nekolik
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 26.1.2009 , 11:17   Citovat  

PAKO napsal:
jen nekolik

jeee, a pomůžeš mi ? potřeboval bych foto škodovky jak stojí na zahradě,třeba i zasněžená,jde o to že chci vyřadit škodovku z registru na jiné účely(na uhlí,jako kotec,kralikarna a tak) a potřebuju to doložit fotkou,ale neuvádí se adresa ,tak je jedno jaka to bude fotka,,, šlo by to ?
   Návrat  
Václav je teď offline  Václav
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 26.1.2009 , 11:28   Citovat  

Nomi napsal:
jeee, a pomůžeš mi ? potřeboval bych foto škodovky jak stojí na zahradě,třeba i zasněžená,jde o to že chci vyřadit škodovku z registru na jiné účely(na uhlí,jako kotec,kralikarna a tak) a potřebuju to doložit fotkou,ale neuvádí se adresa ,tak je jedno jaka to bude fotka,,, šlo by to ?

promin že ti sem lezu ale zrovna řešim ten samej problém. to auto si ce existuje ale známej ho chce zrušit a já si ho vzít na díly. a pojem auto na díly prej do čestného prohlášení nejde uvést, že nejsem oprávněná osoba k jeho likvidaci a nesmím ho rozebírat tím pádem to auto nesmí jakoby nikdy zaniknout jinak než potvrzením o likvidaci. na každém uřadě to v pohodě jde i na díly mi to potvrdil ale v Třebíči mi to vylíčil takto a že prej nedoporučuje že muže přijít nějaká komise a to auto u mě hledat...
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 26.1.2009 , 11:42   Citovat  

Václav napsal:
promin že ti sem lezu ale zrovna řešim ten samej problém. to auto si ce existuje ale známej ho chce zrušit a já si ho vzít na díly. a pojem auto na díly prej do čestného prohlášení nejde uvést, že nejsem oprávněná osoba k jeho likvidaci a nesmím ho rozebírat tím pádem to auto nesmí jakoby nikdy zaniknout jinak než potvrzením o likvidaci. na každém uřadě to v pohodě jde i na díly mi to potvrdil ale v Třebíči mi to vylíčil takto a že prej nedoporučuje že muže přijít nějaká komise a to auto u mě hledat...

no na díly opravdu nikde uvest nesmíš,to naše zákony neumí,jde ale uvést že auto slouží jako přístřešek pro zvířata,nebo jako kotec,nebo je auto jako bouda na slámu atp.

ale zarazil jsi mne s tim že auto nesmí zaniknout,přece když ho vyřadí tak po mě nemužou chtít aby tam bylo navždy.
navíc pochybuju že nejaká komise muže neco kontrolovat když nemůžou jen tak vstoupit na cizí pozemek,
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 26.1.2009 , 12:22   Citovat  

k jiným učelům uvést v čestné prohlášení,na víc nemají právo...jestli ale budou prudit,tak od nich si vyzádej písemné poddání vysvětlení proč ti odmítli udělat tuto zákonnou věc...mají na to tusím21 pracovních dní... kdyby prudili dále tak jim řekni že i na ne se vztahuje "neznalost zákona neomlouvá" případně se poptej na jejich prémiie pořádnej výtlem
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 26.1.2009 , 12:22   Citovat  

jo jakej model chces vyfotit?
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 26.1.2009 , 12:53   Citovat  

PAKO napsal:
jo jakej model chces vyfotit?

105 l ,ale pokud tam maš bílou,ta by byla nejlepší,nebo kdyby jsi byl tak hodnej a udělal třeba tři fotky a ja bych nějakou vybral,kdyžtak barvu změnim ve photoshopu

ale maš pravdu že je to nejaký divný,asi by koukali kdyby jsem donesl fotku vyfocenou 1megapixelovým mobilem, ve formátu 2x2 cm
   Návrat  
Václav je teď offline  Václav
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.1.2009 , 13:00   Citovat  

Nomi napsal:
no na díly opravdu nikde uvest nesmíš,to naše zákony neumí,jde ale uvést že auto slouží jako přístřešek pro zvířata,nebo jako kotec,nebo je auto jako bouda na slámu atp.

ale zarazil jsi mne s tim že auto nesmí zaniknout,přece když ho vyřadí tak po mě nemužou chtít aby tam bylo navždy.
navíc pochybuju že nejaká komise muže neco kontrolovat když nemůžou jen tak vstoupit na cizí pozemek,

no takhle mi to řikal. že kdyby na něco takovýho došlo tak musim bud mít to auto, smlouvu o jeho prodeji nebo potvrzení o likvidaci.... tím pádem to auto muže zaniknout jen tak že ho zlivkviduje vrakáč a dá ti potvrzení jinak by se teoreticky mělo dát dohledat...
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 26.1.2009 , 13:08   Citovat  

Václav napsal:
no takhle mi to řikal. že kdyby na něco takovýho došlo tak musim bud mít to auto, smlouvu o jeho prodeji nebo potvrzení o likvidaci.... tím pádem to auto muže zaniknout jen tak že ho zlivkviduje vrakáč a dá ti potvrzení jinak by se teoreticky mělo dát dohledat...

aha,prosímtě napiš to tak jak jsi to napsal tady do téhle diskuze tudy odkaz

tak to si napíšu kupní smlouvu na kámoše co žije v IRSKU
   Návrat  
PepaCR5446 je teď offline  PepaCR5446
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.1.2009 , 13:46   Citovat  

Zdravim, potřeboval bych sehnat doklad o eko likvidaci, nemá někdo možnost ho sehnat? víc přes sz děkuju
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 26.1.2009 , 16:23   Citovat  

Václav napsal:

Ať Ti řeknou na základě čeho po Tobě můžou chtít smlouvu o prodeji? To by muselo být na zkladě nějakého zákona, protože jinak mi občanský zákoník umožňuje uzavřít kupní smlouvu ústně (respektive není předepsána písemná forma - ta je třeba u nemovitostí), takže jsem ten vrak prodal vcelku v hospodě za dva rumy a o kupci vím,že se jmenuje Honza, příjmené měl nějaký divný a už jsem ho zapomněl...
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 26.1.2009 , 17:02   Citovat  

Hellborn napsal:
Ať Ti řeknou na základě čeho po Tobě můžou chtít smlouvu o prodeji? To by muselo být na zkladě nějakého zákona, protože jinak mi občanský zákoník umožňuje uzavřít kupní smlouvu ústně (respektive není předepsána písemná forma - ta je třeba u nemovitostí), takže jsem ten vrak prodal vcelku v hospodě za dva rumy a o kupci vím,že se jmenuje Honza, příjmené měl nějaký divný a už jsem ho zapomněl...

souhlasím s tebou, to přece po někom nemůžou chtí,a hlavně při odhlasení z registru se nepodepisuje nic o tom že se vozidla nemužu zbavit jak sam uznám,
   Návrat  
MikeT je teď offline  MikeT
2 háčka
PříspěvekZaslal: 26.1.2009 , 17:53   Citovat  

teda teda,nestačím se divit,jaký obštrukce s tím některý úřady dělaj...apropo..žádná komise nebyla,není a nebude,tím jsem si jist...Ovšem na podání důkazu k Tvému tvrzení mají úřady právo,to ano..Osobně nechápu,proč se stím dělají takové caviky.Jednou napíšeš tohle prohlášení( vozidlo změnilo účel užití),u nás ještě podepíšeš rozhodnutí o trvalém vyřazení vozidla ve Správním řízení( bez poplatku),kde jsi srozuměn se vším,co by tě v případě poddání klamných informací čekalo a auto trvale vyřadíme..amen...Aspon u nás jsme tedy rádi,když se nám ta staletá evidence pročistí..
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
posero je teď offline  posero
5 háček
PříspěvekZaslal: 26.1.2009 , 18:01   Citovat  

MikeT napsal:
teda teda,nestačím se divit,jaký obštrukce s tím některý úřady dělaj...apropo..žádná komise nebyla,není a nebude,tím jsem si jist...Ovšem na podání důkazu k Tvému tvrzení mají úřady právo,to ano..Osobně nechápu,proč se stím dělají takové caviky.Jednou napíšeš tohle prohlášení( vozidlo změnilo účel užití),u nás ještě podepíšeš rozhodnutí o trvalém vyřazení vozidla ve Správním řízení( bez poplatku),kde jsi srozuměn se vším,co by tě v případě poddání klamných informací čekalo a auto trvale vyřadíme..amen...Aspon u nás jsme tedy rádi,když se nám ta staletá evidence pročistí..

sz
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu

Obsah fóra Honda-club.cz   
odhlášení vozidla z registru že zanikl účel
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina