Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Xenony - do všech typů světlometů
Fórum: Obchod
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Strana 1 z 2

Co říkáte na ceny v obchodu?
Ceny výborné
8%
 8%  [ 1 ]
Ceny přijatelné
50%
 50%  [ 6 ]
Ceny nezajímavé
16%
 16%  [ 2 ]
Příliš drahé
25%
 25%  [ 3 ]
Hlasovalo : 12
Celkem hlasů : 12

krejcika je teď offline  krejcika
PříspěvekZaslal: 19.1.2010 , 10:40   Citovat  

www.autoshop24.cz
Zde najdete nabídku přestavbových sad xenonů za bezkonkurenční ceny. Je zde i nabídka samotných součástek.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
lulin je teď offline  lulin
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.1.2010 , 10:56   Citovat  

HB4 není skladem?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
PříspěvekZaslal: 19.1.2010 , 11:03   Citovat  

lulin napsal:
HB4 není skladem?

Do týdne by měli být naskladněny. Jsou na cestě.
   Návrat  
diacoon je teď offline  diacoon
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.1.2010 , 11:10   Citovat  

Jsou v sade i naklapeci senzory ? Velmi šťastný
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 19.1.2010 , 11:22   Citovat  

diacoon napsal:
Jsou v sade i naklapeci senzory ? Velmi šťastný

V popisu je psáno co je v sadě, obavám se že naklápění nee.. Úsměv
   Návrat  
Clark je teď offline  Clark
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.1.2010 , 11:32   Citovat  

Koukam ze tam neprodavate svareci stity, ani popripade low cost variantu slunecni bryle.
   Návrat  
Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 19.1.2010 , 11:34   Citovat  

kolik je sleva pro honda club? Honda meetallll
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 19.1.2010 , 11:37   Citovat  

Clark napsal:
Koukam ze tam neprodavate svareci stity, ani popripade low cost variantu slunecni bryle.

nevím co to má co společného s tímto tématem..
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 19.1.2010 , 11:47   Citovat  

krejcika napsal:
nevím co to má co společného s tímto tématem..

.. ze neni moc prijemna zalezitost takoveho borecka s neserizovatelnymi prdackymi svetlomety potkat v protismeru.
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.1.2010 , 11:48   Citovat  

Krejcika: ma to spolecneho dost, protoze se jedna o nepovolenou upravu na vozidle a dovoluji si rict ze je to jedna z tech nejnebezpecnejsich.. (nevic kdyz je ted snih a potkam auto s nehomologovanou prestavbou, tak bych vrazdil..)
   Návrat  
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 19.1.2010 , 11:48   Citovat  

Bully napsal:
.. ze neni moc prijemna zalezitost takoveho borecka s neserizovatelnymi prdackymi svetlomety potkat v protismeru.

bohuzel za to nezodopovida prodejce
kazdopadne je to bida .... jeste u nasich "snizenych" milacku mi sviti do drzky skoro kazdej
   Návrat  
Becky je teď offline  Becky
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.1.2010 , 11:57   Citovat  

naprostej souhlas, nesnasim ty borce se zastavbama, svitej jako vztekly, bych to zakazal kiss me
   Návrat  
Streetkid je teď offline  Streetkid
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 19.1.2010 , 12:03   Citovat  

Můžu potvrdit, mě oslňuje každý druhý a protože jen já poctivý měl světla seřízeny aby neoslňovaly, prd jsem viděl a srazil po oslnění míjícím autem neosvětleného ožralu opřenýho o kolo v půlce silnice..jemu se nic nestalo, já měl od kola poškrábaný celý bok včetně liťáků, a pač je to chodec, nedostanu ani korunu a ještě bude nejspíš malá pokutka za spoluúčast, i když bylo z mé strany všecko ok..
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 19.1.2010 , 12:06   Citovat  

Nejnebezpečnějších?? Sám je mám, když jede někdo proti, nevadí mi to též. Ono zas není sada jako sada.. Výbojky se dělají už s clonítkem uvnitř výbojky, světlo rozptýlené není a světlomety se dají normálně seřídit do křivky. Dále automatické naklápění funguje při zatížení, to mohu ovládat i ručne. NA malých nerovnostech stejně automat nestíhá dorovnávat.. O svítivosti oproti žárovkám z pohledu řidiče ani nemluvě, dále opticky "vytahují" značení, pak vynikají i za denního světla a snižují možnost toho, že vás někdo přehlédne. O oslňování ostatních řidičů - záleží na sadách a teplotách výbojek. Tyto sady mají 35W, dělají se ješte 55W, které ani neprodávám, protože to je to oslňování.. Dále při montáži xenonů seřizujeme světlomety o něco pod křivku a oslnění tam není žádné. A že pěknou řádku xononů jsem již namontoval. Dále když si někdo zakoupí 8000k, ano, světlo je hrozné. Nicméně při 5000k je světlo nejvíce podobné dennímu. Nikoho nenutím je do vozu dávat. Udělal sem zde nabídku a je na vás zda ji využijete. Každý má na to svůj názor, já se přikláním naopak k tomu, že provoz je bezpečnější, chce to jen vybrat sadu s rozumem..
   Návrat  
Clark je teď offline  Clark
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.1.2010 , 12:10   Citovat  

je to tak 50/50 nekoho oslni a on sjede do skarpy a nekdy nekoho oslni a potkaj se cumakem. Nekdy mam sto chuti proste zastavit otocit se a za takovym clovekem jet.
   Návrat  
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 19.1.2010 , 12:19   Citovat  

je znatelný rozdíl v barvě mezi 4300K a 5000K ???
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 19.1.2010 , 12:25   Citovat  

Rom. napsal:
je znatelný rozdíl v barvě mezi 4300K a 5000K ???

Ano je, ale minimální.
   Návrat  
jazzik je teď offline  jazzik
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.1.2010 , 12:30   Citovat  

chci se zeptat na názor,už sem xenonovou přestavbu viděl v normálních skleněných světlech.Do tý doby sem myslel,že na to maj bejt čirý světla a ne s tou strukturou..takže jestli můžu poprosit o to jak to má bejt?
   Návrat  
ExEricss je teď offline  ExEricss
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.1.2010 , 12:36   Citovat  

Až za to u nás budou dávat flastry jako třeba na Slovensku tak vás ty legrácky přejdou. Velmi šťastný
Na autě jsem je měl, poté co mě PČR 3x upozornila, že to na autě nemá co dělat sem je raději vyndal.
To pak zjistíte že pěkný zdravý origo světlo s dobrou žárovkou umí taky svítit.
Pokud jsou paraboly zaoxidovaný popř. se místama loupe chrom. vrstva (typické potom co tam nějaký úd narval 100w žárovky) a krycí skla jsou domlácený od šutrů a zasažený korozí (ano koroze skla existuje takže bez O.T. Úsměv ) tak vás nezahrání ani trixenony a jakýkoliv výbojky.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 19.1.2010 , 12:37   Citovat  

jazzik napsal:
chci se zeptat na názor,už sem xenonovou přestavbu viděl v normálních skleněných světlech.Do tý doby sem myslel,že na to maj bejt čirý světla a ne s tou strukturou..takže jestli můžu poprosit o to jak to má bejt?

xenony montujem do všech druhů světlometů. to, zda jsou čiré nebo ne, na to nemá vliv. To je konstrukce světlometu, ale xenonem měníte pouze žárovku za výbojku a tak, jak je stejná žárovka do světlometů (nerozlišuje čiré nebo normal) je stejná i výbojka. Pro čiré světlomety se mohou lišit poze tím, zda budou v parabole, nebo v čočce. Ale ani to nehraje významnou roli.
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 19.1.2010 , 13:45   Citovat  

A kolik dáš slevu,když už tu máš neplacenou reklamu? kouř
   Návrat  
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 19.1.2010 , 14:18   Citovat  

spoon napsal:
A kolik dáš slevu,když už tu máš neplacenou reklamu? kouř

ja uz ptal a bez odpovedi
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 19.1.2010 , 14:53   Citovat  

Newer napsal:
ja uz ptal a bez odpovedi

Všim jsem si,proto se ho ptám ještě jednou Mrk
Sám je nechci,pže dvoje v autě mám a:při každý silniční kontrole mi aspon řeknou,že tam nemaj co dělat,tudíž jim mám být vděčnej,že mě nevorvou...jednou jsem za ně dostal 500(aspon,že to je bez bodů)...před technickou je vyndat a nasadit žárovky...při tukanci si je likvidátor pojištovny fotil,naštěstí se na ně v tomhle případě asi nešlo vymluvit,proto zaplatili... o životnosti nemluvim,během dvou let mám vyměněný výbojky i jeden startér(záruka je,ale to vyřizování mě nudí)..Takže až dosloužej nebo půjdu na další TK,už je tam nevrátim a počkám si na auto,který je má z výroby kouř
   Návrat  
area07 je teď offline  area07
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.1.2010 , 15:31   Citovat  

Jak psal Spoon, jel jsem firemní dodávkou se zástavbou "xenonů" a stavěla mě silniční hlídka - moje štěstí bylo že podle techničáku viděli že auto není moje, jinak by byla asi mastná pokuta, záleží na výkladu PČR, ale na rovinu mi řekli že takové auto není způsobilé provozu bla bla atd, což je ve skutečnosti pravda - STK by ste neprošli a ať to nechám co nejdřív vymontovat. Tak si to dobře rozmyslete jestli to má cenu osazovat do normálních světel.
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 19.1.2010 , 16:22   Citovat  

area07 napsal:
Jak psal Spoon, jel jsem firemní dodávkou se zástavbou "xenonů" a stavěla mě silniční hlídka - moje štěstí bylo že podle techničáku viděli že auto není moje, jinak by byla asi mastná pokuta, záleží na výkladu PČR, ale na rovinu mi řekli že takové auto není způsobilé provozu bla bla atd, což je ve skutečnosti pravda - STK by ste neprošli a ať to nechám co nejdřív vymontovat. Tak si to dobře rozmyslete jestli to má cenu osazovat do normálních světel.

Vubec nejde o typ svetel, ale o celou soustavu prvku, co jsou potreba navic kvuli xenonovym vybojkam. Origo vybava s xenony stoji u auta treba 1500€ navic, nejde jenom o samotnou vybojku s relatkem s vyrobni cenou nula nula nic. Timhle se ziska jenom vyssi svetelny vykon (krome trochy frajeriny, kdy se auto tvari ze je drazsi nez je). Veci jako serizeny svetelny kuzel, zivotnost, bezpecnost samotneho automobilu kde je sada pouzita, automaticke naklapeni svetel podle naklonu automobilu (a zase nejde o inzerentem citovane poskoceni na nerovnosti, kdo dokaze podle citu 100% odhadnout a nasledne spravne manualne poopravit sklon svetlometu podle rozlozeni vahy osob a veci v automobilu???), ostrik svetlometu, protoze se v zime neohrivaji jako halogeny a muzou zamrzat atd. nemuzou byt treba v nejakych 3-5 tkc zahrnuty. O tom, ze se jedna o nepovolenou a nebezpecnou upravu tu uz rec byla.

Jeste dodatek ke tve prihode- za auto zodpovida samozrejme ridic a ne majitel auta, pokud te firma necha jezdit treba s uplne sjetym vzorkem na plastich, pokutu nebude chtit policie vymahat na majiteli firmy ale na tobe. Spravne bys mel odmitnout s takovym autem vyjet (jasne, vim, ze realita je obcas jinde).
   Návrat  
area07 je teď offline  area07
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.1.2010 , 16:38   Citovat  

Bully napsal:
Vubec nejde o typ svetel, ale o celou soustavu prvku, co jsou potreba navic kvuli xenonovym vybojkam. Origo vybava s xenony stoji u auta treba 1500€ navic, nejde jenom o samotnou vybojku s relatkem s vyrobni cenou nula nula nic. Timhle se ziska jenom vyssi svetelny vykon (krome trochy frajeriny, kdy se auto tvari ze je drazsi nez je). Veci jako serizeny svetelny kuzel, zivotnost, bezpecnost samotneho automobilu kde je sada pouzita, automaticke naklapeni svetel podle naklonu automobilu (a zase nejde o inzerentem citovane poskoceni na nerovnosti, kdo dokaze podle citu 100% odhadnout a nasledne spravne manualne poopravit sklon svetlometu podle rozlozeni vahy osob a veci v automobilu???), ostrik svetlometu, protoze se v zime neohrivaji jako halogeny a muzou zamrzat atd. nemuzou byt treba v nejakych 3-5 tkc zahrnuty. O tom, ze se jedna o nepovolenou a nebezpecnou upravu tu uz rec byla.

Jeste dodatek ke tve prihode- za auto zodpovida samozrejme ridic a ne majitel auta, pokud te firma necha jezdit treba s uplne sjetym vzorkem na plastich, pokutu nebude chtit policie vymahat na majiteli firmy ale na tobe. Spravne bys mel odmitnout s takovym autem vyjet (jasne, vim, ze realita je obcas jinde).

JJ, ostřik světel a automatické naklápění jmenovali hned co jsem vystoupil z auta, vždycky odpovídá za stav vozu řidič - byli hodně shovívavý tak to dobře dopadlo. Ono taky bylo 31.12. tak možná přimhouřili oko.
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.1.2010 , 17:31  Naposledy upravil gizmi dne 19.1.2010 , 17:32, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Je to tu jedna velka diskuse.. kazdopadne kdyz bych chtel xenony, tak original je to dobrý a nebo kdyz uz sestrit, tak zajit za xenonmanem, protoze ten to opravdu seridi a udela tak ze to je jako origo = zadny problem u policie... viz trebas prodava tohle: tudy odkaz

Jinak xenonu je na prodej mraky, je toho plnej ebay a plne kramky..ale lidi co to namontuji tak abych nemel problemy je opravdu MALO.. je to dobrý Navic uz jen rict ze je OK nechat xenony v neopracovanem svetlometu? Mno nevim nevim.. kouř
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 19.1.2010 , 17:31   Citovat  

Bully:a ještě na písmenko vylisovaný na lampě si zapomněl,když už to bereš do detailů Hihi
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 19.1.2010 , 17:36   Citovat  

gizmi napsal:
Je to tu jedna velka diskuse.. kazdopadne kdyz bych chtel xenony, tak original je to dobrý a nebo kdyz uz sestrit, tak zajit za xenonmanem, protoze ten to opravdu seridi a udela tak ze to je jako origo = zadny problem u policie... viz trebas prodava tohle: tudy odkaz

Jinak xenonu je na prodej mraky, je toho plnej ebay a plne kramky..ale lidi co to namontuji tak abych nemel problemy je opravdu MALO.. je to dobrý Navic uz jen rict ze je OK nechat xenony v neopracovanem svetlometu? Mno nevim nevim.. kouř

pořádnej výtlem pořádnej výtlem viděl už ten kluk někdy ostřikovače na xenonech?Tam je trošku jinej tlak a ne takovýhle cmrndy pořádnej výtlem
   Návrat  
Becky je teď offline  Becky
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.1.2010 , 17:57   Citovat  

ja myslim ze uz sem borec nenapise šuk
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Xenony - do všech typů světlometů
Fórum: Obchod
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Časy uváděny v GMT + 1 hodina