Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Shanim nalepovací písmenka (na reklamu)
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
hometuner je teď offline  hometuner
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.5.2009 , 14:35   Citovat  

Hledal jsem vsude mozne po netu a v Praze jsem nenasel zadnej shop kde by prodavali samostatne nebo i celou sadu (abecedu) nalepovacich pismenek, potrebuju pismenka jako je klasicka samolepka, dejme tomu aby mely vysku tak 8-10cm, mam to k vytvoreni reklamni tabule, nechci to zadavat firme protoze ty si za malou tabuli (100x50 cm) reknou pres 2000, nevite pražský nekdo z vas o nejakym krame, v papirnictvi jsem to zkousel tak velky nemaji a tiskarny to chteli za nekrestanskou cenu a min. 100 kusu apod...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 18.5.2009 , 14:46   Citovat  

mas doma tiskarnu? si kup samolepici papir a vyrob si to :)
natisknes, vystrihnes a nalepis a mas to skoro zadarmo. Pripadne neco na to, jestli to bude venku.
   Návrat  
jaykob je teď offline  jaykob
PříspěvekZaslal: 18.5.2009 , 15:49   Citovat  

hometuner napsal:
Hledal jsem vsude mozne po netu a v Praze jsem nenasel zadnej shop kde by prodavali samostatne nebo i celou sadu (abecedu) nalepovacich pismenek, potrebuju pismenka jako je klasicka samolepka, dejme tomu aby mely vysku tak 8-10cm, mam to k vytvoreni reklamni tabule, nechci to zadavat firme protoze ty si za malou tabuli (100x50 cm) reknou pres 2000, nevite pražský nekdo z vas o nejakym krame, v papirnictvi jsem to zkousel tak velky nemaji a tiskarny to chteli za nekrestanskou cenu a min. 100 kusu apod...

na aukru jsem jednou narazil na nekoho kdo se tim zabyva a dela to polevnu, ulozil jsem si tehdy mail, ze se to bude hodit: stribrny@printpromotion.cz tak tam zkus napsat
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.5.2009 , 17:32   Citovat  

jaykob napsal:
na aukru jsem jednou narazil na nekoho kdo se tim zabyva a dela to polevnu, ulozil jsem si tehdy mail, ze se to bude hodit: stribrny@printpromotion.cz tak tam zkus napsat

Diky moc napisu mu,

Jinak ten papir do tiskarny ten by asi neprezil az bude prset nemluve o tom ze bych vyplacal nekolikrat napln do tiskarny,to by vyslo na par tisic.
   Návrat  
Ajsik je teď offline  Ajsik
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 18.5.2009 , 17:47   Citovat  

hometuner napsal:

Jinak ten papir do tiskarny ten by asi neprezil az bude prset nemluve o tom ze bych vyplacal nekolikrat napln do tiskarny,to by vyslo na par tisic.

Bitkar to nejspíše myslel tak, že koupíš samolepící folii dle barvy kterou potřebuješ, tu by jsi rozstříhal na A4 aby šla do tiskárny a na ni zespodu natisknul písmena - stačili by obrysy. A pak jednotlivý písmena vystříhat. Musíš natisknout písmena zrcadlově, aby vršek byl OK.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.5.2009 , 18:07   Citovat  

Ajsik napsal:
Bitkar to nejspíše myslel tak, že koupíš samolepící folii dle barvy kterou potřebuješ, tu by jsi rozstříhal na A4 aby šla do tiskárny a na ni zespodu natisknul písmena - stačili by obrysy. A pak jednotlivý písmena vystříhat. Musíš natisknout písmena zrcadlově, aby vršek byl OK.

Jo taaak ja to blbe pochopil,diky ti za vysvetleni,Bitkari ty si borec,zni to zajimave
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Shanim nalepovací písmenka (na reklamu)
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina