Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Auto Matejcek - druhovyroba
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
krtekm je teď offline  krtekm
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.4.2009 , 21:03   Citovat  

Cauky lidicky. Shanim nejake dily pro kamose na acco. Chtel bych se poptat jak je to s kvalitou dilu z druhovyroby od tudy odkaz Vim ze se ten obchod dost chvali pac ma dily kde jinde sehant nejdou a za good ceny. Zajima me ale jak je to s kvalitou techto dilu. Muzu cekat ze se tam neco pokaka, nebo budou slouzit dostatecne. Konkretne mi jde o rozvody s vodni pumpou. Tzn dve kladky a dva remeny + ta pumpa. Cena vychazi neco kolem 4k. Co vy na to lidicky. Daval jsem to na preluda, ale nestacil jsem to poradne projezit pac jsem ho prodal. Dodnes teda jezdi tak snda ok... Diky za nazory a zkusenosti.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Nick je teď offline  Nick
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.4.2009 , 22:08   Citovat  

Já od nich mám jen palivový filtr, víc zatím nic (nj. ta hondí spolehlivost Velmi šťastný ), ale nebál bych se toho a zatím tu na ně byla jen chvála. A i ten palivák mi poslali tak poctivě zabalenej, až jsem koukal OK
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 28.4.2009 , 23:58   Citovat  

jak co... ja zatim problem nemel. idealni je se zeptat na vyrobce. Korejsky dily nejsou nic extra, ale zly vylozene to taky neni, jen je treba pocitat s drivejsi opakovou vymenou, taky jak co. Jak je to japonska durhovyroba tak se toho neboj ikdyz to nebudes znat.
   Návrat  
willy2.0 je teď offline  willy2.0
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.4.2009 , 0:55   Citovat  

krtekm napsal:
Cauky lidicky. Shanim nejake dily pro kamose na acco. Chtel bych se poptat jak je to s kvalitou dilu z druhovyroby od tudy odkaz Vim ze se ten obchod dost chvali pac ma dily kde jinde sehant nejdou a za good ceny. Zajima me ale jak je to s kvalitou techto dilu. Muzu cekat ze se tam neco pokaka, nebo budou slouzit dostatecne. Konkretne mi jde o rozvody s vodni pumpou. Tzn dve kladky a dva remeny + ta pumpa. Cena vychazi neco kolem 4k. Co vy na to lidicky. Daval jsem to na preluda, ale nestacil jsem to poradne projezit pac jsem ho prodal. Dodnes teda jezdi tak snda ok... Diky za nazory a zkusenosti.

Rozhodně bych si dal pozor,co kupuju za rozvody,poradím ti rád,mrkni na tudy odkaz a písni mi na rennsport@seznam.cz,udělám ti nabídku i s good cenou,dodavatele mám taky asijský:)pumpu Hepu,kladky německý,nebo Hert Buss Jakoparts a rozvodák Gates nebo Contitech,nic víc nic mínÚsměv
   Návrat  
lempl69 je teď offline  lempl69
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.4.2009 , 2:41   Citovat  

willy2.0 napsal:
Rozhodně bych si dal pozor,co kupuju za rozvody,poradím ti rád,mrkni na tudy odkaz a písni mi na rennsport@seznam.cz,udělám ti nabídku i s good cenou,dodavatele mám taky asijský:)pumpu Hepu,kladky německý,nebo Hert Buss Jakoparts a rozvodák Gates nebo Contitech,nic víc nic mínÚsměv

pak muze rikat ze projel celej svet pořádnej výtlem mno zrovna rozvodovy casti bych asi nekupoval no name apod to mi hlava nebere
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 29.4.2009 , 2:51  Naposledy upravil M@jk dne 29.4.2009 , 13:25, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

No tak zatím, cca něco přes 10000km na C5G EG5 mám zadní destičky od JC a pohoda, spojovací tyčky stabilizátorů JC a pohoda.,dále manzetu poloosy.Nerez výfuk na forda Mondeo a též spokojenost.
Myslím, že rozumnou investici dostanec odpovídající a někdy překvapující kvalitu,někdy. se asi stane,že se narazí na špatněj kus.
   Návrat  
Robik je teď offline  Robik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.4.2009 , 8:16   Citovat  

Já mám od nich termostat Made in Japan Mr. Green a funguje super...jsou ochotní a často seženou orignál Japonské díly.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.4.2009 , 11:03   Citovat  

lempl69 napsal:
pak muze rikat ze projel celej svet pořádnej výtlem mno zrovna rozvodovy casti bych asi nekupoval no name apod to mi hlava nebere

??
   Návrat  
Driver je teď offline  Driver
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.4.2009 , 11:19   Citovat  

Nick napsal:
Já od nich mám jen palivový filtr, víc zatím nic (nj. ta hondí spolehlivost Velmi šťastný ), ale nebál bych se toho a zatím tu na ně byla jen chvála. A i ten palivák mi poslali tak poctivě zabalenej, až jsem koukal OK

A co to je za výrobce toho filtru? Japan Cars?

Jinak já nevím, ochotný jsou, ale prodají díl na kterém není vůbec žádné logo výrobce ani nebyli schopni říct kdo to vyrobil, tudíž nevím nevím.
   Návrat  
ninja je teď offline  ninja
4 háčka
Členství: Web
PříspěvekZaslal: 29.4.2009 , 11:32   Citovat  

ja mam jen spatnou zkusenost s prednima silenblokama do spodnich ramen a palivovym filtrem... ani jedno nevydrzelo vic jak 10t km.
   Návrat  
happy je teď offline  happy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.4.2009 , 12:43   Citovat  

ninja napsal:
ja mam jen spatnou zkusenost s prednima silenblokama do spodnich ramen a palivovym filtrem... ani jedno nevydrzelo vic jak 10t km.

a ELWIS Ti nic nerika??? nebo jsi zapomnel???
   Návrat  
ninja je teď offline  ninja
4 háčka
Členství: Web
PříspěvekZaslal: 29.4.2009 , 12:53   Citovat  

happy napsal:
a ELWIS Ti nic nerika??? nebo jsi zapomnel???

3x do stejny vody nevstoupis, u happysona a tesneni elwis to tak nebylo a 3x nevydrzelo. Taky od matejcka.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.4.2009 , 12:59   Citovat  

ninja napsal:
3x do stejny vody nevstoupis, u happysona a tesneni elwis to tak nebylo a 3x nevydrzelo. Taky od matejcka.

Nechci se zastávat pana Matějíčka",ale nejde o to kde to koupíte,ale co koupíte:)když budete něco shánět na Hondice,zašlete mi zprávu na rennsport@seznam.cz,rád poradím i výrobce,udělám nabídku,živil sem se jako obchodák,vím jak si která značka stojí"
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.4.2009 , 13:34   Citovat  

jo ty dulezity dily bych taky radsi kupoval bud jp druhovyrobu nebo origo. Obcas se to vyplati vic nez ty levny. Ja kdyz kupuju neco, tak niparts je tak minimum.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.4.2009 , 13:43   Citovat  

Bitkar napsal:
jo ty dulezity dily bych taky radsi kupoval bud jp druhovyrobu nebo origo. Obcas se to vyplati vic nez ty levny. Ja kdyz kupuju neco, tak niparts je tak minimum.

hele řemeny,Contitech,Gates,to je vyzkoušený,dá se říct prostě original díl.Gates se dává do prvovýroby Renault třeba,Contitech třeba do Škodovek,VW...
Kladky,bych dal německý Ruville",nebo Inu",SKF....nebo Herth Buss Jakoparts(bejvaj tam JP díly,které sou kvalitou stejně špičkový jako třeba výše zmíněný značky)...
Sortiment JC,je spíš levnější,horší varianta,mnohdy čína,ikdyž,taky sou tam vyjímky...když,už,hledejte aby na konci čísla nebylo JC,ale PR!!!Premium!
Kouk sem zběžně,na Accorda 98 až 01,2.0 VTEC a díly,značek co sem vyjmenoval sou tam dostupné třeba.
Řemeny Dayco a Goodyear vyloženě nedoporučuju,stalo se mi párkrát,že se sevismanům vrátilo auto,s potrhaným" rozvodákem po pár km...
   Návrat  
feroF je teď offline  feroF
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.4.2009 , 14:07   Citovat  

Skutocne asi nepojde ani tak o konkretny obchod, ako skor o vyrobcu ND. Vyberal som podla toho, co je z prvovyroby na trhu dostupne. Remen Mitsuboshi, kladka Koyo, resp. Nippon. Na tomto by som nesetril, kedze lehota vymeny je pomerne dlha.
   Návrat  
Henďas je teď offline  Henďas
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.4.2009 , 14:23   Citovat  

willy2.0 napsal:
hele řemeny,Contitech,Gates,to je vyzkoušený,dá se říct prostě original díl.Gates se dává do prvovýroby Renault třeba,Contitech třeba do Škodovek,VW...
Kladky,bych dal německý Ruville",nebo Inu",SKF....nebo Herth Buss Jakoparts(bejvaj tam JP díly,které sou kvalitou stejně špičkový jako třeba výše zmíněný značky)...
Sortiment JC,je spíš levnější,horší varianta,mnohdy čína,ikdyž,taky sou tam vyjímky...když,už,hledejte aby na konci čísla nebylo JC,ale PR!!!Premium!
Kouk sem zběžně,na Accorda 98 až 01,2.0 VTEC a díly,značek co sem vyjmenoval sou tam dostupné třeba.
Řemeny Dayco a Goodyear vyloženě nedoporučuju,stalo se mi párkrát,že se sevismanům vrátilo auto,s potrhaným" rozvodákem po pár km...

Konkrétně rozvodový řemen GoodYear mám v CRX2G a dali mi ho tam přímo v Hondě Řečkovicích o kterých si myslím, že by nic spatného do Hondy nedali...Je tam roky a nic se nestalo a myslím že ani nestane...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.4.2009 , 14:31   Citovat  

Henďas napsal:
Konkrétně rozvodový řemen GoodYear mám v CRX2G a dali mi ho tam přímo v Hondě Řečkovicích o kterých si myslím, že by nic spatného do Hondy nedali...Je tam roky a nic se nestalo a myslím že ani nestane...

jde o to,že Goodyear"nebude mít tak dobrou kontrolu jakkosti asi,jako tamty značky a prostě narazíš na šmejd...Lepší je,ale mín povedený zančky obcházet a jít do značek,s kterejma nejsou problémy,takže takhle.O kvalitě nechci mluvit,to ví nejlíp v goodyearu"...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.4.2009 , 14:34   Citovat  

To je jasný ale zase nejde házet všecky značky do jednoho pytle...myslím že (s vyjímkou opravdu neznámých a na trhu nezavedených značek) většina výrobců si nemůže dovolit vyrábět jednoznačné šmejdy!!!
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.4.2009 , 14:48   Citovat  

Henďas napsal:
To je jasný ale zase nejde házet všecky značky do jednoho pytle...myslím že (s vyjímkou opravdu neznámých a na trhu nezavedených značek) většina výrobců si nemůže dovolit vyrábět jednoznačné šmejdy!!!

já sem to dělal nějakej pátek,měl sem od těch značek i školení...a stejně mě nepřesvědčily:)prostě jako v autech víš,že Honda je poměrně spolehlivý auto a starýho Fiata bys nekoupil,tak,takováhle džungle je i v ND.Neházel sem to do jednoho pytle,pár jich vyjmenoval..
tak to je,můžeš koupit starline kterej nevydrží,pak tam máš třeba Febi",což je zlatej střed za good peníze a pak můžeš Lemforder",kterej se dává v prvošce i do BMW...stačí jen vědět co si vybrat.Je fakt,že málokdo asi poradí,hlavně chtěj všichni prodat,to je druhá strana mince Ble
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.4.2009 , 14:49   Citovat  

willy2.0 napsal:
já sem to dělal nějakej pátek,měl sem od těch značek i školení...a stejně mě nepřesvědčily:)prostě jako v autech víš,že Honda je poměrně spolehlivý auto a starýho Fiata bys nekoupil,tak,takováhle džungle je i v ND.Neházel sem to do jednoho pytle,pár jich vyjmenoval..
tak to je,můžeš koupit starline kterej nevydrží,pak tam máš třeba Febi",což je zlatej střed za good peníze a pak můžeš Lemforder",kterej se dává v prvošce i do BMW...stačí jen vědět co si vybrat.Je fakt,že málokdo asi poradí,hlavně chtěj všichni prodat,to je druhá strana mince Ble

Tak tak:)
   Návrat  
Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
PříspěvekZaslal: 29.4.2009 , 14:55   Citovat  

willy2.0 napsal:

Pokud je pravda, co říkáš, tak by jsme si tě tady měli hýčkat. Tvoje zkušenosti pro nás budou cenné informace. A pokud navíc umíš sehnat kvalitní náhradní díly za pěknou cenu, tak potom u nás buď vítán.
Jenom tak mimochodem, odkud jsi? Nebo jak se realizuje dodání objednaného dílu ke mně domů?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.4.2009 , 14:58   Citovat  

Petr 78 napsal:
Pokud je pravda, co říkáš, tak by jsme si tě tady měli hýčkat. Tvoje zkušenosti pro nás budou cenné informace. A pokud navíc umíš sehnat kvalitní náhradní díly za pěknou cenu, tak potom u nás buď vítán.
Jenom tak mimochodem, odkud jsi? Nebo jak se realizuje dodání objednaného dílu ke mně domů?

Posílám to poštou.Jsem z Hostivic.Když budete chtít třeba rozvody,nebo kotouče s deskama,zkrátka dražší položky..dá se udělat určitě prostě zajímavá cena.
Ale nemůžu odepisovat celej den,řekněme sem u toho většinou navečer,nebo ráno,zatím je to spíš jen pro zábavu..Bude mě život něco jinýho.
Jinak KNka filtry sou tam za dobrou cenu a taky Feroda DS třeba VTEC
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.4.2009 , 14:59   Citovat  

tudy odkaz
nejsou zatím ceníky,vše na doptání ju..
brzy bude hotovej ceník na KN určitě budu nejlevnější.
   Návrat  
marab je teď offline  marab
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.4.2009 , 15:14   Citovat  

Někdy je trošku problém s termínem dodání. Víčko a palec rozdělovače na 300ZX jsem objednával už 3x za poslední 3 týdny a vždy stejná písnička...jasně, vidím ho na centrálním skladě, zítra v poledne je tady. Dnes jim dávám poslední šanci, pak objednávám z US.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.4.2009 , 15:21   Citovat  

marab napsal:
Někdy je trošku problém s termínem dodání. Víčko a palec rozdělovače na 300ZX jsem objednával už 3x za poslední 3 týdny a vždy stejná písnička...jasně, vidím ho na centrálním skladě, zítra v poledne je tady. Dnes jim dávám poslední šanci, pak objednávám z US.

a kdes ho objednával??
   Návrat  
marab je teď offline  marab
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.4.2009 , 16:32   Citovat  

willy2.0 napsal:
a kdes ho objednával??

No u Matějčka v Praze.
   Návrat  
happy je teď offline  happy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.4.2009 , 17:40   Citovat  

marab napsal:

mozna Ti ninja licil me posledni telefonaty s panem matejckem ... mno sranda. to nemuze byt skleroza ... to vypada na nejake dobroty.

ale jinak pristup vklidu - zadni lozisko trebas vymenil za jiny protoze prej u c4g jsou nejako dva ruzne prumery naboje ... a asi jsou protoze prvni lozisko nesedlo ...
   Návrat  
kuba je teď offline  kuba
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.5.2009 , 9:28   Citovat  

No super, všichni tu chválíte sortiment INTERCARSu a ještě tu máte jako člen slevy, takže hurá do nakupování. je to dobrý přátele

ČÍSLO ZÁKAZNÍKA HC: C08252 je to dobrý
   Návrat  
Nick je teď offline  Nick
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.5.2009 , 9:36   Citovat  

to Driver: jj, ten filtr je dokonce made in japan Velmi šťastný
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Auto Matejcek - druhovyroba
Fórum: Volná diskuze