Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Cena targ VTi
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Vojtas je teď offline  Vojtas
3 háčka
PříspěvekZaslal: 31.3.2009 , 19:57   Citovat  

tudy odkaz
tohle mě šokovalo, že by šly targy vti tak dolů??? nechápu... to mi hlava nebere mít ty peníze tak už jí mám doma Bueee
co vy na tu cenu?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 31.3.2009 , 20:08   Citovat  

Vojtas: cena se ti nezda a je naprosto v poradku!! Zapocitej si vyvareni obou stran plus lak, prevareni nosniku celniho skla plus lak, nalakovani zadniho stitu s SPZ a jsi na cene za klasicke OK stav VTi..a to je to videt jen na fotkach!! Otazkou je co zespoda je to dobrý Vzdyt Eso pritahl tenkrat tu cernou taky a taky musela na vyvareni a lak a cena pak jde brutal nahoru..ma zluta taky byla koupena pod 100t, ale ve finale jsem v ni zahucel nehorazne.. Smutný
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 31.3.2009 , 20:12   Citovat  

no myslím že by se to tolik nevyšplhalo ale moc o tom taky nevím... Se stydím jinak na ten nosník skla jsi přišel jak? to mi hlava nebere budu se muset asi ještě hodně učit... Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.3.2009 , 20:15   Citovat  

Vojtas: ale joooo..nechat vyhnile taky reseni..:o) ale asi jsem jinej..a stetkatuning taky nemusim, takze si priplatim za lak.. Co se tyce nosniku skla, tak vetsinou kdyz jsou oba prahy, tak je to v tom rohu strechy taky..To je automaticke a klidne se vsadim ze to tak je.. :o) Me ta cena neprijde moc dole, odpovida stavu mnooo
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 31.3.2009 , 20:19   Citovat  

no nechat takle rezavý asi ne to je jistý ani jen přetřít to by udělalo jen zvíře ale stejně mi příde že by se to nevyšplhalo na takovou cenu za kolik jsou podobné targy v gut stavu... nevím no ale ty jsi ji měl asi víš o čem mluvíš je to dobrý Úsměv
   Návrat  
quast je teď offline  quast
1 háčko
PříspěvekZaslal: 31.3.2009 , 20:31   Citovat  

U hondy se plati za motor, takze si myslim ze je hoodne levne, i kdyz mozna financni krize k tomu prizpiva, - a na vic pro kazdyho ma auto svoji cenu, jde videt ze to neprodava zadnej hondar, kdo by prodal svoji hondicku takhle pod cenou????!!!!!............lak je na kazdym aute vadnej ,a sem tam nejakej rez, vzdycky je to vetsinou na celolak...........
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.3.2009 , 20:36   Citovat  

quast: tahle co tak koukam ma boky jako mela ma zluta..tj: vzit sroubovak, tak kotlam, kotlam, kotlam :o) Kdyz jsem si svou pivezl, tak si ze me delali vsichni srandu a zvetsovali ji az tam sla cela ruka a casem i obe:o))) (nemel jsem finance a cekalo se na vyplatu) Celkove ver ze aby byla pekna, tak jsi s prihlasenim a vsim kolem na 130t minimalne (pocitam rozvody, olej, filtry, prihlaseni, nejake kravinky, podvozek, vyvareni a lak..)
   Návrat  
quast je teď offline  quast
1 háčko
PříspěvekZaslal: 31.3.2009 , 20:42   Citovat  

Gizmi: to jsou teda kamaradi Velmi šťastný , no stejne se mi zda ta cena dobra, i kdyby to melo nejaky mouchy , kdyz do toho trochu ztainvestuje (dejme tomu do tech i s porizenim 130 tisic) tak ma auto podle svych snu komplet se vsim za cenu co sezene vti v dobrym stavu(mimo uprav a vetsinou i zaslim lakem)
   Návrat  
Banzai je teď offline  Banzai
1 háčko
PříspěvekZaslal: 31.3.2009 , 21:58   Citovat  

Cena odpovídá,pááč je to r.v. 92,nemá ani klímu,když spočítáš ty věci kolem vyvaření,laku atd..a taky si myslím,že po tech stránce na tom nebude taky nějak moc dobře,ale nemužu soudit,nejel jsem v tom...
no každopádně muj názor je,že to má nalítáno minimálně o 100 tis víc..
mám už druhou targu,už vím Honda
   Návrat  
barel je teď offline  barel
1 háčko
PříspěvekZaslal: 31.3.2009 , 22:33   Citovat  

Tak jak zaznělo ... nemá klimu, 92 ... sám jsem majitel VTi ... troufnu si říct že tohle autí je drahý ... i když pro CRX mám stále slabost

PS na slovo "krize" už jsem alergickej
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.3.2009 , 22:38   Citovat  

Banzai a Barel: uz jsem se bal ze s tim nazorem tu budu jedinej.. Velmi šťastný co dodat..souhlasim a proste clovek co targu ma/mel uz vi.. je to dobrý
   Návrat  
Yokohama je teď offline  Yokohama
1 háčko
PříspěvekZaslal: 31.3.2009 , 22:43   Citovat  

tak ono že to nemá klímu to je jedině dobře na autě s targa provedením zbytečná zátěž asi jako elektrická střecha a jinak je zbytečné polemizovat o ceně protože majtel asik není blb a ví kolik si může dovolit za to chtít Tak to valím bulvy ona se ne nadarmo vždy odvíjí cena o stavu a každej ví že když pak přičte lak, vyvaření, nejaký podvozkový části a pěkny kola tak ho to vyjde mnohem draž než kdyby připlatil kouř
   Návrat  
OsekSpider je teď offline  OsekSpider
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.3.2009 , 23:06   Citovat  

Yokohama napsal:
tak ono že to nemá klímu to je jedině dobře na autě s targa provedením zbytečná zátěž asi jako elektrická střecha a jinak je zbytečné polemizovat o ceně protože majtel asik není blb a ví kolik si může dovolit za to chtít Tak to valím bulvy ona se ne nadarmo vždy odvíjí cena o stavu a každej ví že když pak přičte lak, vyvaření, nejaký podvozkový části a pěkny kola tak ho to vyjde mnohem draž než kdyby připlatil kouř

s klimou skoro souhlasím ale se střechou ne, kámoš od nás ji na tarze má a libovka OK
   Návrat  
Yokohama je teď offline  Yokohama
1 háčko
PříspěvekZaslal: 31.3.2009 , 23:12   Citovat  

OsekSpider napsal:
s klimou skoro souhlasím ale se střechou ne, kámoš od nás ji na tarze má a libovka OK

No je to věc volby na pohodu je to dobry ale znam kluka kterej to má na blbnutí a chce to odlehčovat přitom si koupil tu nejzatíženější verzi-klima a el.střecha to mi hlava nebere
   Návrat  
Fish je teď offline  Fish
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.4.2009 , 0:10   Citovat  

Čemu se divíte? Je to r.v. 92. Targa VTi z 92 se dala koupit za 80t i před rokem v podobném stavu Tak to valím bulvy
   Návrat  
Lubosh je teď offline  Lubosh
Moderátor
PříspěvekZaslal: 1.4.2009 , 0:14   Citovat  

Asi se na ní zejtra zajedu mrknou když si vzpomenu
   Návrat  
MikeT je teď offline  MikeT
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.4.2009 , 8:20   Citovat  

Teda to koukám...za stejný peníze jsem kupoval ESi a v podobným stavu..
   Návrat  
Lubosh je teď offline  Lubosh
Moderátor
PříspěvekZaslal: 3.4.2009 , 23:50   Citovat  

Kola vypadaj pěkný, gumy nový goodyeary, světla super, volant na pikaču celej ohmatanej prodřenej až na železo, sedačky vypadaly na pohled dobře, jinak interiér extra nevypadal, lemy na vyvářku což je vidět i z fotek, sem tam je stříklý (není to rozstřiku, takže je to vidět jak píp, a má to fuj hranu). Motor nevím, nastartovaný jsem to neviděl/neslyšel. jinak není ani moc pobouchaný
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Cena targ VTi
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina