Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vyhledání nových příspevků, které jsme ješte nečetl
Fórum: Novinky
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 23.8.2007 , 16:10   Citovat  

... aneb stara diskuze v novem kabate. Tak by se dala nazvat funkce, kterou vam ted chci priblizit. Stara diskuze mi v tomto maximalne vyhovovala a jiste jsem nebyl sam. Proste si cely den visim na diskuzi a jen obnovuju, oznacuje se mi co noveho pribylo od doby, kdy jsem na to koukl minule. Takovahle moznost je i v teto nove verzi diskuze a ja vam ji ted popisu:

Tak nejdriv zacneme se zakladni obrazovkou, tu uz znate. Nahore vas to slusne pozdravi a je tam i par odkazu, ktere budeme pouzivat (jsou oznaceny cislama):
1. Změny: X nových příspěvků timto odkazem si zobrazite nove prispevky od vasi posledni navstevy, ktere jsou nyni oznaceny ikonkou jako neprecteny
2. Zobrazit nové příspěvky od poslední návštěvy , to same ale textove
3. Označit všechna fóra jako přečtená ,tento odkaz vam zajisti smazani stavu o prectenosti/neprectenosti prispevku (anuluje seznam při vašem odhlášení z fóra)

Kdyz stisknete odkaz c.1 nebo 2, tak si zobrazite co vam od minule navstevy uniklo a dostanete se na dalsi obrazovku:

A tady mame to co napadne pripomina starou dobrou diskuzi a jeji starou dobrou funkci. Jediny rozdil je ze to vypada mirne slozitejc, je v tabulce totiz vice udaju a odkazu nez na co jste zvykli. Prvni sloupec je ikonka H - c.5 (ty vysvetlim na zaver), ktera vam namisto vyznaceni celeho radku, jak to bylo ve stare diskuzi, rika jestli jste uz v danem tematu vse cetli nebo ne, pak je nazev fora kam to patri a dal je nazev tématu a vedle nej je ikonka c.4, ktera vas rovnou hodi na ty novejsi prispevky, at nemusite listovat na konec a hledat co jste uz cetli a co jeste ne. Dale tu mame autora, pocet odpovedi, kolikrat se tam lidi koukli a nakonec datum a autora posledniho prispevku a u nej ikonku c.6, ktera vas hodi uplne na konec dane diskuze.
Tady si zkratka projdete co chcete a to co nechcete si jednoduse odoznacite kliknutim na c.3 Označit všechna fóra jako přečtená . Tim se take dostaneme dal na dalsi stranku:

Tady na vas koukne jen kratke okno, ktere bud nechate par sekund byt nebo kliknete na "zde" a ono vas to hodi na uvodni stranku neeeebooo to co chceme my priznivci stare diskuze a to, ze klikneme na "Zobrazit nove prispevky od posledni navstevy" a opet se dostaneme tam kde je vse pohromade jako ve stare diskuzi. Tim mame cisty list, zase mame vse oznaceno jako ze to je precteno. Potom staci jednou za cas, kdyz si vzpomenete, ze by neco mohlo pribyt, kliknout na tlacitko Obnovit stranku vaseho prohlizece nebo tuto funkci vyvolat na klavesnici stiskem F5. Cela stranka se vam obnovi a ikonkama H se opet oznaci temata s novymi prispevky, ktere jste jeste necetli a vse se hodi nahoru. Melo by se to prave vse radit dle datumu sestupne, takze nejnovejsi prispevky vzdy budou nahore.

A ted k ikonkam, ktere oznacuji temata:

Takovou legendu naleznete uplne vespod stranky, tak vezmeme po porade:

Cervene H = tema s novymi prispevky - s prispevky, ktere jste jeste necetli
Obyc H = zde mate vse precteno, nic noveho tam nikdo nenapsal
Zvonecek = jsou nejzivejsi temata, kde je vice nez 100 prispevku a berevny a obyc zvonecek znaci to same co H
Zamek = zamknute tema, jinak to same co H a zvonecek, barevny znamena, ze tam neco noveho je, obyc nic noveho
i a dulezite = to je proste status nekterych temat, ktere takto oznacili moderatori ci adminove

Tak doufam, ze je vse srozumitelne a ze budete mit lepsi uzivani stejne jako ja, priznivec jednoduchosti stare diskuze

Honde zdaru pri pouzivani noveho fora preje bitkar :) :honda:
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
PříspěvekZaslal: 23.8.2007 , 17:46   Citovat  

OK parádní návod
   Návrat  
Joystick je teď offline  Joystick
2 háčka
PříspěvekZaslal: 23.8.2007 , 20:10   Citovat  

Teda Bitkař, to jsi překvapil, přesně tyhle otázky jsem si taky pokládal, ale nenapadlo mě se zeptat. Hold líná huba holý neštěstí Ble
   Návrat  
myst je teď offline  myst
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.8.2007 , 21:24   Citovat  

tyjo bitkar se angazoval Velmi šťastný
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 23.8.2007 , 22:12   Citovat  

Bitkar.........velka poklona !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   Návrat  
klema je teď offline  klema
2 háčka
PříspěvekZaslal: 24.8.2007 , 4:55   Citovat  

Bitkar-jsi naslaplej :mrk:
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Marphy je teď offline  Marphy
2 háčka
PříspěvekZaslal: 24.8.2007 , 6:34  Naposledy upravil Marphy dne 24.8.2007 , 6:36, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Parada..... OK
/Edit: Btw, oznaceno jako dulezite, aby to bylo porat na ocich.... Nápad je tu!
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 24.8.2007 , 6:35   Citovat  

OK OK OK OK
   Návrat  
PreludeZ je teď offline  PreludeZ
Administrátor
PříspěvekZaslal: 24.8.2007 , 7:30   Citovat  

moc pěkný

OK
   Návrat  
JirkACCO je teď offline  JirkACCO
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.8.2007 , 7:35   Citovat  

Bitkari, ty jsi ADMIN? HaHaaa HaHaaa HaHaaa
Dobrej navod, dik!
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.8.2007 , 8:50   Citovat  

jesis, skoro ste me dojali :D to sem necekal, takovych diku,.. paaaani.
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 24.8.2007 , 9:06   Citovat  

viděl bych to na zalození sekce Návodu. Určitě se bude hodit ještě na Garáž (moje honda v budoucnu) , Album, Vkládání příspěvků pokročilý funkce, Vyhledávání, Uživatelské skupiny ... blabla
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 24.8.2007 , 9:16   Citovat  

665+1 napsal:
viděl bych to na zalození sekce Návodu. Určitě se bude hodit ještě na Garáž (moje honda v budoucnu) , Album, Vkládání příspěvků pokročilý funkce, Vyhledávání, Uživatelské skupiny ... blabla

OK good idea OK
   Návrat  
_rejpal_ je teď offline  _rejpal_
PříspěvekZaslal: 5.9.2007 , 7:04   Citovat  

nechci nijak rejpat...abych vám udělal radost tak jsem se regnul a zkouším...tak se možná blbě chci zeptat ,jak si přečtu nové příspěvky aniž bych musel rozklikávat všechny sekce a koukat na datumy???? Myslím to jako tak že přijdu juknu na nov.přís.od pos. přihl...je jich tam cca třeba 100...přečtu si 20 vypnu komp,jdu do worku ,přijdu z5 a kouklnu a nemám co dočítat.Mohu si je někam uložit...nebo je někde odkaz na poslední příspěvky??? doma občas přecházím od kompu ke kompu a ten samej problém
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 5.9.2007 , 8:15   Citovat  

_rejpal_ napsal:
nechci nijak rejpat...abych vám udělal radost tak jsem se regnul a zkouším...tak se možná blbě chci zeptat ,jak si přečtu nové příspěvky aniž bych musel rozklikávat všechny sekce a koukat na datumy???? Myslím to jako tak že přijdu juknu na nov.přís.od pos. přihl...je jich tam cca třeba 100...přečtu si 20 vypnu komp,jdu do worku ,přijdu z5 a kouklnu a nemám co dočítat.Mohu si je někam uložit...nebo je někde odkaz na poslední příspěvky??? doma občas přecházím od kompu ke kompu a ten samej problém

RSS čtečka (velice jednoduchej programek, plugin, vlastnost nektery programu) - bud to umějí všechny nové internetové prohlížeče nebo máš na výběr např :mezi necelou dvoustovkou RSS čteček

do nej vložíš jen adresu : https://www.honda-club.cz/forum/rss.php , ktera je v zápatí pod ikonkou RSS (stačí klinkout)

od ty doby se ti budou objevovat ve slozce všechny přírustky na foru. např jako v outlooku. nepřečtene tučně , přečtene normalně. To už zaleží na programu, kterej zvolíš Nápad je tu!
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 6.9.2007 , 16:27   Citovat  

teď si ale ze mne už děláte prdlíka,né???
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 6.9.2007 , 16:37   Citovat  

fakt už nevím jak ti to mám vysvětlit...jsem idiot debil kretén hovado negramot a možná ještě něco víc...bohužel jen užiavatel PC...co je na tom k nepochopení...umlacuješ mě argumenty o jednoduchosti a bla bla bla a pak si mám stahovat prográmek na to na to na to...slevil jsem ze své beranivosti a nechal se váma ukecnout ať to ještě jednou zkusím...s odpuštěním větší chaos neznám... wc
   Návrat  
drone je teď offline  drone
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.9.2007 , 16:44   Citovat  

WOW :s) divim se nekterym problemum uzivatelu Úsměv chtel bych to taky jednou zazit Velmi šťastný
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 6.9.2007 , 19:12  Naposledy upravil PreludeZ dne 6.9.2007 , 20:43, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

_rejpal_ napsal:
...fakt už nevím jak ti to mám vysvětlit...

čeče taky už nevím jak ti to mám vysvětlit, stačí ti JEDEN prográmek na tu funkci co sis vymyslel (když ti nestačí Bitkařův návod kterej nepotřebuje prográmek ŽÁDNEJ...

bejku zkus to ještě podle Bitkařovo návodu, funguje to dobře OK jde o zvyk...
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 6.9.2007 , 19:49   Citovat  

_rejpal_ napsal:
fakt už nevím jak ti to mám vysvětlit...jsem idiot debil kretén hovado negramot a možná ještě něco víc...bohužel jen užiavatel PC...co je na tom k nepochopení...umlacuješ mě argumenty o jednoduchosti a bla bla bla a pak si mám stahovat prográmek na to na to na to...slevil jsem ze své beranivosti a nechal se váma ukecnout ať to ještě jednou zkusím...s odpuštěním větší chaos neznám... wc

učenej z nebe nespad Nápad je tu!

Proč RSS se využívá Nápad je tu!

zkusim ti to vysvětlit proč ten program - ten program ti běží na tvém kompu = kde máš tvé data = TY, forum beží na serveru, tam jsou informace ve forme fora. Informace jsou nejak propojeny vazbama tvoří strukturu (forum). Ty bys chtěl aby každá ta informace (příspěvek), popř téma (skupina příspěvku) mělo hodnotu, která symbolizuje, jeslti si ho přečet nebo ne. Každa tahle informace by teda musela obsahovat všechny uzivatele ,jak registrovany (už neunosna zatež na objem) tak anonymni (problem s identifikaci v systemu) - takze mala informace by nabalila XYZ násobek objemu. Principielně se to tudíž řešení neni na serveru, protože by ovlivnovalo celkovou vykonnost a naročnost datovou, rychlost pro ostatní uživatele - ovlivnovali by se. Řešení je u samotnýho klienta - symbolizovany tvym pc. Forum posila díky RSS čtečce vsechny zmeny, co se udali. Ty používaš čtečku a ta ti nabízí pravě tehle individualní - vlastní - pohled na forum. Nápad je tu!

OK Honda nevzdávej to pifko
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 6.9.2007 , 20:41   Citovat  

PreludeZ napsal:
čeče taky už nevím jak ti to mám vysvětlit, stačí ti JEDEN prográmek na tu funkci co sis vymyslel (když ti nestačí Bitkařův návod kterej nepotřebuje prográmek ŽÁDNEJ...

no jaksi v bitkařově návodu to nevidím ať to čtu jak to čtu...v momentě když se odhlásím ,či mi spadne komp a přihlásím se znova...tak již nemám předchozí nepřečtené příspěvky od poslední návštěvy....na to asi potřebuji ten program
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 6.9.2007 , 20:48   Citovat  

_rejpal_ napsal:
no jaksi v bitkařově návodu to nevidím ať to čtu jak to čtu...v momentě když se odhlásím ,či mi spadne komp a přihlásím se znova...tak již nemám předchozí nepřečtené příspěvky od poslední návštěvy....na to asi potřebuji ten program

no a ve stré diskuzi bylo co? tam byly nové označeny hnědou barvou ale bylo jich tam max přes jednu stránku, když jsem to otevřel v pondělí tak byla hnědá celá ale už jsem nezjistil jestli je nová jen ta jedna stránka nebo 3 protože jakmile jsi kliknul na cokoliv tak všechno zešedivělo a už z toho nebylo poznat vůbec nic. Tady když někam něco připíšeš pořád ti zůstanou označený témata kde jsi ještě nebyl, to na staré taky nefungovalo...
Ve staré když jsi kliknul na odkaz tak taky najednou všechno bylo šedivé...
Takových nefunkcionalit tam bylo mraky, nic z toho tu nenajdeš, toto funguje, dá se tu hledat, můžeš si nastavit styl vzhledu podobný staré diskuzi, .... atd atd
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 6.9.2007 , 20:52   Citovat  

_rejpal_ napsal:

krom toho já ty rss čtečky nepochopil, ale ani jsem se o to nesnažil, monty a 666 se tu o tom bavili a nestačil jsem koukat, vůbec jsem o tom před tím neslyšel ale nepotřebuju to, mě stačí jak to funguje teď
Už jssi zkoušel ten jinej styl vzhledu? myslím že by se ti líbil...
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 6.9.2007 , 21:01   Citovat  

cesta vede v RSS čtečce . udelam navod s obrazkama. jednoduchej . program v češtině . jednoduchy ovladani. je to presne to co pako chce.
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 6.9.2007 , 21:03   Citovat  

ted to testuju. vybral jsem pro Paka fakt jednoduchej programek v češtině a zadarmo .
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 6.9.2007 , 21:14   Citovat  

pifko pifko pifko pifko pifko pifko pifko pifko pifko pifko pifko pifko pifko

navod v obrazech bude jeste dnes večer OK Nápad je tu!

stáhnout čtečku : RSS Point 1 Lite RC

o programu :
Licence zdarma
Podporovaný jazyk CZ, SK, EN
Operační systém Windows 98/ME/NT/2000/XP/2003
Velikost souboru 6,68 MB
Instalace ano
Odinstalace ano
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 6.9.2007 , 22:52   Citovat  

:g4: :g4: :g4:

návod na RSS je zde

:g4: :g4: :g4:
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 6.9.2007 , 22:56   Citovat  

věřim Pako, že se ti to bude líbit, nebot to může bejt čistě textová jednoduchá záležitost Honda Chápeš!
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.9.2007 , 9:06   Citovat  

hele, mozna sem blbej, ale: Pako, dyt poznas dle ty H ikonky co si precet a co ne a zbytek co si nechces cist si vynulujes. Je to secko popsany v mym navodu...? Normal co ma barevnou H ikonku jsi necet a kdyz tam vlezes a prectes to, tak uz to to cerveny H ztrati a odbarvi se na stribrny. Zkus mi to kdyztak bliz popsat, treba te ja olddiskuzak pochopim lip ;)
   Návrat  
monty je teď offline  monty
Moderátor
PříspěvekZaslal: 7.9.2007 , 10:06   Citovat  

chápete ? pako chce přečíst všechno , ale na jedno přihlášení do fora nestihne ,takže se odhlásí a když se (druhý den,třeba)přihlásí tak to co včera(před hodinou) nestihl přečíst už nenajde , vyhledání mu najde jen ty nový od minulýho přihlášení. Rss čtečka to řeší , ale myslím že taková odpověd ho stejně neuspokojí.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vyhledání nových příspevků, které jsme ješte nečetl
Fórum: Novinky
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina