Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Servis Pardubice
Fórum: Servis
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
JakubB je teď offline  JakubB
PříspěvekZaslal: 22.10.2010 , 8:24   Citovat  

Prosím o typ na servis v Pardubicích.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
ExEricss je teď offline  ExEricss
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 9.12.2010 , 22:28   Citovat  

A copak by jsi potřeboval?
Já jsem sice z Hradce ale to je 15 minut cesty... Hondou 10 Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
SpaceMan je teď offline  SpaceMan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.12.2010 , 0:29   Citovat  

Mám výborný servis v Čáslavi, sice dál od Pardubic za to prvotřídní práce. Jinam auta nedáváme... přátele
   Návrat  
gear je teď offline  gear
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.12.2010 , 0:38   Citovat  

přesně tak, co přesně potřebuješ?
Honda Dukla funguje, ale i jiný servisy. já jsem přímo z pce je to dobrý
   Návrat  
DrUr10 je teď offline  DrUr10
PříspěvekZaslal: 2.8.2011 , 15:07   Citovat  

Poradite nekoho? Potrebuju "udelat" rozvody + prelisovat par nesmyslu na ramenou. Nektere dily uz mam pripravene.

Pardubice, HK, Chrudim.

Nejlepe kdo by zvladl za rozumnou cenu pro chudeho studenta. Jedna se o A5g r.v. 97.
   Návrat  
gear je teď offline  gear
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.8.2011 , 16:36   Citovat  

DrUr10 napsal:
Poradite nekoho? Potrebuju "udelat" rozvody + prelisovat par nesmyslu na ramenou. Nektere dily uz mam pripravene.

Pardubice, HK, Chrudim.

Nejlepe kdo by zvladl za rozumnou cenu pro chudeho studenta. Jedna se o A5g r.v. 97.

Exerics je to dobrý a mám taky A5G
   Návrat  
sranda.zitra je teď offline  sranda.zitra
PříspěvekZaslal: 10.3.2017 , 19:58   Citovat  

Ahoj,

chci se podělit o mrzutou zkušenost se servisem Auto Dukla - Pardubice. Nechal jsem si na P zrcátku měnit blinkr, přestal mi blikat. Sklápění zrcátek bylo s nefunkčním blinkrem otestováno, fungovalo v pořádku. V servisu mi blinkr vyměnili, tecnhik příliš nešetřil hrubou silou a vyvrátil zrcátko směrem k PP kolu (od kabiny). Nenapadlo mě zkusit bezprostředně po zásahu, jestli sklápění chodí nebo ne. Až po cca 10 dnech jsem sklápění zkusil, parkoval jsem natěsno. Na měněném fungovalo do cca 60% dráhy, kterou má ujet. Píšu do servisu, jaký je problém, vedoucí servisu volal za 2 hodiny zpět. Na maily neodepisuje, pravděpodobně aby se nebylo čeho chytit při případném řešení problémů. Rozhovor probíhal zhruba v tom duchu, že to dělá 90% takto starých (8 let) aut, že se vůbec diví že to řeším a že nový zrcátko mi TEDA ROZHODNĚ KUPOVAT NEBUDE, NA TO MŮŽU ROVNOU ZAPOMENOUT. Na mou argumentaci, že před jejich servisním zásahem to fungovalo v pořádku neslyšel, na což jsem mu odpověděl, že když se nedomluvím s ním na rozumném postupu, tak se obrátím na zastoupení, na což mi bylo odpovězeno, že si můžu jít stěžovat třeba na nádraží (lampárnu). Leč po zmínce zastoupení ČR zvolnil tón a řekl, že mám dnes přijet a že to rozděláme a namažeme. Dnes jsem přijel do servisu, o rozdělávání a kontrole mechanismu nechtěl ani slyšet a pouze mi mával před obličejem schématem zrcátka a ceníkem, že můžeme leda objednat nové. Jednání s tímto vedoucím servisu je otřesné, neustále skáče do řeči a chová se arogantně (nebo ve všech servisech posílají zákazníky na lampárnu?). Na zrcátko už kašlu, stálo mě víc nervů, než pro mě opravené má přínos, ale takový přístup ze strany servisu jsem ještě nezažil.

Kolegovi z práce v témže servisu na CR-V měnili brzdovou kapalinu tím způsobem, že po přijetí domů nalezl odvzdušňováky úplně suché a špinavé od bahna. Stálo ho to poměrně dost vyjednávání, aby uznali, že danou práci jen vyfakturovali, ale neudělali.

Ubohé ... dokud bude vedoucím servisu ten stávající, tak mě tam nikdo neuvidí.
   Návrat  
anunaki je teď offline  anunaki
2 háčka
PříspěvekZaslal: 10.3.2017 , 21:46   Citovat  

Tak to je teda otřesná zkušenost. Ble Mám od nich C9G a v létě mám jet na garančku. To si teda pořádně rozmyslím, jestli tam pojedu. Doporučil byste někdo kvalitní servis ve východních Čechách? Má někdo nějakou zkušenost třeba s Vyskočilem Svitavy? Nebo Honda Barth Hradec? Díky moc.

sranda.zitra napsal:
Ahoj,

chci se podělit o mrzutou zkušenost se servisem Auto Dukla - Pardubice. Nechal jsem si na P zrcátku měnit blinkr, přestal mi blikat. Sklápění zrcátek bylo s nefunkčním blinkrem otestováno, fungovalo v pořádku. V servisu mi blinkr vyměnili, tecnhik příliš nešetřil hrubou silou a vyvrátil zrcátko směrem k PP kolu (od kabiny). Nenapadlo mě zkusit bezprostředně po zásahu, jestli sklápění chodí nebo ne. Až po cca 10 dnech jsem sklápění zkusil, parkoval jsem natěsno. Na měněném fungovalo do cca 60% dráhy, kterou má ujet. Píšu do servisu, jaký je problém, vedoucí servisu volal za 2 hodiny zpět. Na maily neodepisuje, pravděpodobně aby se nebylo čeho chytit při případném řešení problémů. Rozhovor probíhal zhruba v tom duchu, že to dělá 90% takto starých (8 let) aut, že se vůbec diví že to řeším a že nový zrcátko mi TEDA ROZHODNĚ KUPOVAT NEBUDE, NA TO MŮŽU ROVNOU ZAPOMENOUT. Na mou argumentaci, že před jejich servisním zásahem to fungovalo v pořádku neslyšel, na což jsem mu odpověděl, že když se nedomluvím s ním na rozumném postupu, tak se obrátím na zastoupení, na což mi bylo odpovězeno, že si můžu jít stěžovat třeba na nádraží (lampárnu). Leč po zmínce zastoupení ČR zvolnil tón a řekl, že mám dnes přijet a že to rozděláme a namažeme. Dnes jsem přijel do servisu, o rozdělávání a kontrole mechanismu nechtěl ani slyšet a pouze mi mával před obličejem schématem zrcátka a ceníkem, že můžeme leda objednat nové. Jednání s tímto vedoucím servisu je otřesné, neustále skáče do řeči a chová se arogantně (nebo ve všech servisech posílají zákazníky na lampárnu?). Na zrcátko už kašlu, stálo mě víc nervů, než pro mě opravené má přínos, ale takový přístup ze strany servisu jsem ještě nezažil.

Kolegovi z práce v témže servisu na CR-V měnili brzdovou kapalinu tím způsobem, že po přijetí domů nalezl odvzdušňováky úplně suché a špinavé od bahna. Stálo ho to poměrně dost vyjednávání, aby uznali, že danou práci jen vyfakturovali, ale neudělali.

Ubohé ... dokud bude vedoucím servisu ten stávající, tak mě tam nikdo neuvidí.
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.3.2017 , 21:55   Citovat  

Do Svitav jezdí Nekmar se vším co má...v Barthu jsem nebyl, jenom v Accord Car a byli v pohodě.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Servis Pardubice
Fórum: Servis
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina