Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Kladivo na Veyrona -powered by Honda
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
coudu je teď offline  coudu
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 22.3.2009 , 1:38   Citovat  

0-100km/h za 2,8s !!! s motorem Honda z S2K :twisted:

Aspid IFR

zajímala by mě životnost toho motoru to mi hlava nebere a co všechno je naněm původní Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
kamol je teď offline  kamol
5 háček
PříspěvekZaslal: 22.3.2009 , 5:28   Citovat  

pisou tam motor ze civica type r a ne s2000.
   Návrat  
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 22.3.2009 , 8:56   Citovat  

To je aspon motokára Úsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 22.3.2009 , 12:51   Citovat  

kamol napsal:

Já sem to nečet tady ale v časáku..todle jsem sem hodil pro ilustraci...a v časáku bylo že je to motor z S200 HaHaaa ale tim nejspíš mysleli S2K tak nevim.
No každopádně je to prasečina stroj...bral bych ho všema 10 VTEC
   Návrat  
Grinsh je teď offline  Grinsh
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.3.2009 , 13:04   Citovat  

Nevim no... Mě se tedy více líbí tohle. Ten šílenej styl OK . Ale jestli tohle začnou vyrábět, taky by to nemuselo být špatný
   Návrat  
Prelude je teď offline  Prelude
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.3.2009 , 13:47   Citovat  

Neboj to se vyrabu ale jen pro england
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 22.3.2009 , 13:50   Citovat  

Atoma sem někdo taky dováží..
   Návrat  
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 22.3.2009 , 15:00   Citovat  

podle ulozeni motoru, to vypada na F20C...at je to jakkoli rychle, vypada to pekne hnusne Velmi šťastný
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.3.2009 , 15:08   Citovat  

sice nepsali, ale na ulozeni motoru bych se nekoukal, to bude muset mit 4x4 bo tech 2.5s by to snad neudelalo jen s nahonem vzadu, nebo jo?
   Návrat  
monty je teď offline  monty
Moderátor
PříspěvekZaslal: 22.3.2009 , 15:19   Citovat  

Bitkar napsal:
sice nepsali, ale na ulozeni motoru bych se nekoukal, to bude muset mit 4x4 bo tech 2.5s by to snad neudelalo jen s nahonem vzadu, nebo jo?
jestli jsem dobře koukal tak tam nejsou poloosy na předek takže zadokolka . muší váha dělá svý
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.3.2009 , 15:28   Citovat  

Jestli jste ještě do vyhledávače nezadali IFR Aspid tak Tady je něco málo o něm. Jen sem se nedočetl váhu
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.3.2009 , 15:29   Citovat  

Prelude napsal:
Neboj to se vyrabu ale jen pro england

Nemyslel jsem Atom, ale Aspid až se bude vyrábět. Co já vím tak Atomy jsou u nás minimálně dva
   Návrat  
eXi_ je teď offline  eXi_
3 háčka
PříspěvekZaslal: 22.3.2009 , 15:49   Citovat  

kladivo na veyrona ? spis mozna tak pantofle z papiru OK na veyrona hooodne dlouho nebude nic mit po strance motorovy, luxusu a prestize.. tipuju tak 5 let ? todle je jen urvana mala krabice s malym motorem a kolama venku..

veyron je megasilnej a vsadil bych se ze o tom motoru chvilema ani nevis.. predevcirem jsem jel za novym ROLLS ROYCEm Phantom, motor ma 6,75L V12, a kdyz za to trochu vzal tak bylo jenom ticho.. zadnej rev, brumlani proste nic.. a o tom to prave je.. a to ze dycky nekdo sem tam postavi placku s V8 Turbo 1200 PS, zadnej interier - to sou uplne irelevanvni auta, nechapu proc to porad srovnavaj.. takze tak..
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Davee je teď offline  Davee
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.3.2009 , 16:29   Citovat  

kromě předních světel se mi to líbí i po designový stránce.řek bych že povedený "auto"
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 22.3.2009 , 17:25   Citovat  

srovnávat rollse s veyronem je taky dobrý HaHaaa
   Návrat  
Roverman je teď offline  Roverman
3 háčka
PříspěvekZaslal: 22.3.2009 , 17:30   Citovat  

spoon: myslíš že srovnával? si to ještě radši přečti než se tu rozčertí zase někdo.
myslím, že jen dodal že takový monster motory jdou velice dobře utlumit, ale zaplatíš za to. Jako třeba ten veyron je fak titchej až hanba.
Ale je to fakt votom že je to prostě nejluxusnjěší luxus supersportů.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 22.3.2009 , 17:47  Naposledy upravil coudu dne 22.3.2009 , 17:57, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

de voto že místo 30 mega zaplatíš 2 mega a jede to stejně...to že to má LUXUSNÍ interyér by mě bylo u takovýho auta šumák

a hluk ? pořádnej výtlem pořádnej výtlem to by mi u sporťáku fakt nevadilo
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 22.3.2009 , 17:52   Citovat  

Roverman:četl jsem to..a vim,že byla řeč jen o zvuku.Ale zas tak tichej veyron není a srovnávat ho s rollsem,úplně jinym druhem auta,kde je určitě použito x desítek kg materiálu jen na utlumení hluku..můj názor,čertit se může kdo chce,od toho tu máme diskuzi Úsměv Ale jestli se to exiho nějak dotkne,až si to přečte,předem se mu omlouvám :hehe:
   Návrat  
D15B2 je teď offline  D15B2
3 háčka
PříspěvekZaslal: 22.3.2009 , 17:59   Citovat  

Takovyhle auta srovnavat je uplna blbost. Veyron je hodne silnej, ale zase 8 litr za 30 mega, i kdybych na to mel tak si ho stejne nekoupim. To si radsi koupim NSX a udelam ho v turbu, a je mi jedno jestli budu mit zrychleni 2,5s nebo 3s. Navic 30x usetrim Velmi šťastný
   Návrat  
cr4sh3r je teď offline  cr4sh3r
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.3.2009 , 18:35   Citovat  

Rozdílů mezi tímhle a veyronem je asi stejně jako mezi CRX II a CTR 8.g

Prostě Plečka vs. AUTO
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 22.3.2009 , 19:02   Citovat  

cr4sh3r napsal:
Rozdílů mezi tímhle a veyronem je asi stejně jako mezi CRX II a CTR 8.g

Prostě Plečka vs. AUTO

tak jasný

ale taky to máš 30mil. vs max 2mil.
takže někde se ty prachy musej projevit. ale na okruhu to tak moc rozdílný nebude.
   Návrat  
Zemi je teď offline  Zemi
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 22.3.2009 , 19:22   Citovat  

Chudak Veyron.... Srovnavaj ho s takovymi kastraty... Mrk Ne nadarmo Veyrona staveli x-let...
   Návrat  
D15B2 je teď offline  D15B2
3 háčka
PříspěvekZaslal: 22.3.2009 , 21:39  Naposledy upravil D15B2 dne 22.3.2009 , 21:40, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Jako tak si myslim ze kdyby se tech 29 milionu melo narvat do NSX, nebo treba do Supry tak si veyron muze vzit dalekohled HaHaaa Ne prehanim, ale to bych si fag koupil tohle za meloun a za zbytek to udelat. Tot muj nazor Úsměv
   Návrat  
Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.3.2009 , 7:31   Citovat  

kamol napsal:

se stačí podívat na fotky a zapojit mozek Úsměv
   Návrat  
cocks je teď offline  cocks
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 24.3.2009 , 10:47   Citovat  

mám obavy, že Veyronu fakt nic nedá....vždyť všem sériově vyráběným supersportům se těžce vysmívá od prvních metrů.......

jediná možnost je podle mě F1......možná...taky jsme totiž říkal, že je to nemotorný a přmotorovaný těžkopádný hovádko..ale když vidim ty videa svatoušek
   Návrat  
happy je teď offline  happy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.3.2009 , 12:42   Citovat  

cocks napsal:
mám obavy, že Veyronu fakt nic nedá....vždyť všem sériově vyráběným supersportům se těžce vysmívá od prvních metrů.......

jediná možnost je podle mě F1......možná...taky jsme totiž říkal, že je to nemotorný a přmotorovaný těžkopádný hovádko..ale když vidim ty videa svatoušek

stejne nechapu ze tu mate furt snahu porovnavat auto s komfortem limuziny nejvyssi kategorie s nejakou hardcore motokarou (at uz f1 nebo marat a podobne ..) to neni porovnavani jablek s hruskama ale jablek s kaviarem meetallll
proste vyron je promakana masina, jeden z vrcholu techniky, komfortu, sofistikovanosti - a na druhou stranu je jasny ze v nejakym specialu ve kterem musis mit nejlip spunty v usich, budes sedet ve tvrde skorepine pripoutany x-bodovymi pasy, na hlave budes mit prilbu mu to nandat muzes ... ale zapotis se u toho a pan ridic vejronu bude v obleku a lakovkach ... a po tom co ho MOZNA vyklepnes na okruhu vklidu, byt trebas vysoce nadprumernou rychlosti odjede 500km v civilnim provozu, po ceste vyridi x obchodnich telefonu a nebude pri nich muset rvat aby ho na druhe strane slyseli, vystoupi vicemene odpocaty, vytahne z kuftu ntb a pujde na jednani. po jednani do nej sedne a odjede si vpohode tech 500 z5 domu. meetallll

ale dyt to prece neni vubec problem ze jsou x krat lepsi auta nez nase hondicky ... mi to nevadi, jsem za to rad! aspon budu mit za par let v cem jezdit (nemyslim vyron) ... ale abych si kupoval auto za 4mio co muzu mit za 6-10 let za 400t?? a taky mi dela radost ze kdyz uz je nalada tak muzu svou 18ct let starou rezavou pixlou za 50tis potrapit novy auta 20x drazsi Hihi a ze to nema jejich komfort??? na naj ted to pulmego holt asi nemam a zatim se tesim z toho trochuhardkoru ... obejvacek si radeji udelam pohodlnej doma. porad mne to nevede k tomu abych ale plival na vyrona ...
   Návrat  
PreludeZ je teď offline  PreludeZ
Administrátor
PříspěvekZaslal: 24.3.2009 , 12:58   Citovat  

happy napsal:
stejne nechapu ze tu mate furt snahu porovnavat auto s komfortem limuziny nejvyssi kategorie s nejakou hardcore motokarou (at uz f1 nebo marat a podobne ..) to neni porovnavani jablek s hruskama ale jablek s kaviarem meetallll
proste vyron je promakana masina, jeden z vrcholu techniky, komfortu, sofistikovanosti - a na druhou stranu je jasny ze v nejakym specialu ve kterem musis mit nejlip spunty v usich, budes sedet ve tvrde skorepine pripoutany x-bodovymi pasy, na hlave budes mit prilbu mu to nandat muzes ... ale zapotis se u toho a pan ridic vejronu bude v obleku a lakovkach ... a po tom co ho MOZNA vyklepnes na okruhu vklidu, byt trebas vysoce nadprumernou rychlosti odjede 500km v civilnim provozu, po ceste vyridi x obchodnich telefonu a nebude pri nich muset rvat aby ho na druhe strane slyseli, vystoupi vicemene odpocaty, vytahne z kuftu ntb a pujde na jednani. po jednani do nej sedne a odjede si vpohode tech 500 z5 domu. meetallll

ale dyt to prece neni vubec problem ze jsou x krat lepsi auta nez nase hondicky ... mi to nevadi, jsem za to rad! aspon budu mit za par let v cem jezdit (nemyslim vyron) ... ale abych si kupoval auto za 4mio co muzu mit za 6-10 let za 400t?? a taky mi dela radost ze kdyz uz je nalada tak muzu svou 18ct let starou rezavou pixlou za 50tis potrapit novy auta 20x drazsi Hihi a ze to nema jejich komfort??? na naj ted to pulmego holt asi nemam a zatim se tesim z toho trochuhardkoru ... obejvacek si radeji udelam pohodlnej doma. porad mne to nevede k tomu abych ale plival na vyrona ...

presne tak je to dobrý

pri plnym vykonu to zas tak tichy nebude, hrozne se mi libi tady v tom videu jak je tam slyset ze se jim vzdycky splasej vsechny kone po odmavnuti tou vlajkou HaHaaa

Odkaz
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 24.3.2009 , 13:05   Citovat  

happy napsal:

No tak nějak... Úsměv Viva Vti a C4g... je to dobrý Je to tam.
   Návrat  
happy je teď offline  happy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.3.2009 , 14:04   Citovat  

PreludeZ napsal:
... se jim vzdycky splasej vsechny kone po odmavnuti tou vlajkou...

zeby to bylo barvou te vlajky??? to mi hlava nebere
... anebo tim ze jim pritom sypnou obroku???
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Kladivo na Veyrona -powered by Honda
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina