Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Gran turismo 4
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 5.10.2007 , 16:29   Citovat  

Máte někdo tuhle hru při prohlednutí sezmamu aut,mě docela štve že tu hru nedělali na PC jen na PS2 Smutný . Při představě že bych mohl jezdit po všelijakejch okruzích s Preludkou 4.g VTEC a hlavně CRX del sol mě to štve ještě víc Tak to valím bulvy . Si budu přát asi pod stromeček nějakej starší PS2 s touhle hrou =). Má sní někdo zkušenosti na jakém principu se tam hraje? Pamatuji se že kdysi jak jsem ještě vlastnil "PS one" tak jsem tam gran turismu měl nějaké starší (teďka už si nevzpomenu co to bylo zač) ale, co mě vadilo že některé auta jsem si tam prostě nemohl koupit nerozuměl jsem tomu cože cože ? . Jako by byli ještě zablokované nebo tak něco. Tak mě prosím informujte zda-li v GT 4 jde všechno v pohodičce. Úsměv Jinač koukněte se na video to vypadá skvěle OK Honda

Odkaz
   Návrat  

Meda je teď offline  Meda
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 5.10.2007 , 17:22   Citovat  

OK OK můžu jen doporučit.Nejdřív si musí člověk najet zavodní licence,aby mohl do závodů vydělávat penízky na nákup dalších aut Velmi šťastný jeto super hra jen tam trošičku chybí destrukční mód a comě nejvíc štve není tam civic coupe 95 Bueee
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 5.10.2007 , 17:33   Citovat  

Meda napsal:
OK OK můžu jen doporučit.Nejdřív si musí člověk najet zavodní licence,aby mohl do závodů vydělávat penízky na nákup dalších aut Velmi šťastný jeto super hra jen tam trošičku chybí destrukční mód a comě nejvíc štve není tam civic coupe 95 Bueee

Aha mno tak něco podobního bylo nejspíše i tam,ale já tomu prd rozuměl neumím anglicky Smutný . Civica je mě líto že tam není. A ještě jen není to nějak složítí získat ty licence?
   Návrat  

Zemi je teď offline  Zemi
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 7.10.2007 , 10:34   Citovat  

Ty license tam jsou od toho abyses naucil jezdit. Velmi šťastný Jde to v cajku. Ja to mam skoro dva roky doma a mam 70% hry... Je to mazec parba porad me bavi. Vsak jsem si PS2 koupil s ni a od ty doby PS2 nepoznal jinou hru. Velmi šťastný Jinak se budu chystat na prodej kdyz jsi to nakousl... kouř
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
jagy je teď offline  jagy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.10.2007 , 10:45   Citovat  

Ja si nedavno koupil PS2 prave kvuli GT4.. je to fakt super. Tolik aut, ze clovek nevi, s cim by radsi jezdil. Úsměv
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 7.10.2007 , 10:46   Citovat  

Tak jsem to sem flaknul...

tudy odkaz
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 7.10.2007 , 11:39   Citovat  

Zemi: Dikes za rady OK . Teda co se týče toho že bys ho prodal,dobrá nabídka za 4000,- i stou hrou + ovladače dva to mi hlava nebere mno musím popřemejšlet.
   Návrat  

Anonymní
PříspěvekZaslal: 7.10.2007 , 11:40   Citovat  

Právě že já bych to kupoval taky jen asi pro tu GT4 nic jiního mě nenapadá co bych tam hrál HaHaaa
   Návrat  

Meda je teď offline  Meda
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.10.2007 , 11:52   Citovat  

Moje rada DO IT když to spočtu tak mová GT4 bude stát něco kolem 1000kč, dokoupit druhý ovladač asi 750,pamětovka 8MB(orygo) taky asi 700 a tady máš dvě HaHaaa HaHaaa OK
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 7.10.2007 , 14:51   Citovat  

Meda napsal:
Moje rada DO IT když to spočtu tak mová GT4 bude stát něco kolem 1000kč, dokoupit druhý ovladač asi 750,pamětovka 8MB(orygo) taky asi 700 a tady máš dvě HaHaaa HaHaaa OK

No koukal jsem do inzeratu a myslim ze jsem celkem v pohode... Navic vsechno original Sony s dokladama takze no shit. Cool

@rooney: Inzerat je i jinde dal jsem ho tam dneska jak jsem to sem poslal tak jestli budes mit zajem muzu ti to samozrejme poslat na dobirku. Ja jsem z Mostu. Jinak kdyztak pis na 608372848 - pres tyden jsem mimo PC... OK
   Návrat  
Biturb je teď offline  Biturb
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.10.2007 , 15:12   Citovat  

No ja muzu tak jedine doporucit!!
koukni

tadya tady
a jeste tady

Honda
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 7.10.2007 , 16:05   Citovat  

ZEMI: Dikes musím se ještě rozmeslyet mno 4 000,- za to vše je suepr cenna. Ale je mě zase trochu líto dát 4000 z peněz co si šetřím na HONDU , takže nevím co teď mno Smutný .

BiTurb: Dikes Úsměv Mrk
   Návrat  

Biturb je teď offline  Biturb
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.10.2007 , 19:27   Citovat  

Za ty kacky to fakt stoji, a Zemi ma slusnou cenu, kdyz tak koukni na PS forum
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Gran turismo 4
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích: