Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vypadava xenon
Fórum: Elektroinstalace
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Milan_jr je teď offline  Milan_jr
0
PříspěvekZaslal: 5.3.2009 , 21:53   Citovat  

Mam Civic 3D JPN vpredu Angel Eyes, xenony 6000k a vsimol som si, ze mi niekedy predny pravy xenon (z pohladu vnutra auta) vypadava Ble
Tym myslim, ze mi pri prejdeni po nerovnostiach zhasne, cize svietia len kruzky Angel Eyes-parkovacky.
Alebo pri zapinani svetiel mi niekedy naskoci az na viacery pokus.
Nie je to vzdy pravidlo, ale stava sa to
Neviem, ci by pomohlo skusit prehodit vybojky medzi sebou, alebo moze byt chyba v starteri HID. Nápad je tu!
Zeby uz mala svoju svietivost za sebou? To ich mam v aute cca rok. Tak to valím bulvy
Co poradite?
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
FastCivic je teď offline  FastCivic
5 háček
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 5.3.2009 , 22:06   Citovat  

reknu ti jen jedno, par techhle sad sem uz prodal a ja sam ji mam v aute taky. Je to strasne poruchove. Vesmes vsichni co si to koupili uz menili bud startery nebo i vybojky...vedet tohle driv, tak to nekupuju ani neprodavam. Jsou s tim jen starosti...
Ty to zavčas reklamuj, at svitis co nejdele. Po zaruce uz bude pozde Úsměv

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
0
PříspěvekZaslal: 5.3.2009 , 22:13   Citovat  

Problem je v tom, ze som ich mal uz namontovane pri kupe auta, takze nejakej zaruky sa nedovolam, kedze majitel mi blocik o kupe a montazi neprihodil Smutný
Co tak nejake odkazy na zaujimave ceny ci vybojok, alebo starterov Cooo???
Kedysi mi to svetlo rosilo, cize som ho rozoberal a susil, mohlo sa stat, ze to nejako zavazilo k tomu vypadavaniu, ale moc sa mi tomu nechce verit to mi hlava nebere

FastCivic je teď offline  FastCivic
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 5.3.2009 , 22:16   Citovat  

no, zatim pokazde, kdyz byla nejaka porucha, tak to proste prestalo svitit a nerozsvitil to ani sam Soichiro Honda. To ze to nekdy svitilo a nekdy ne se mi jeste nestalo. Takze bych asi v prve rade zkouknul vsečchny konektory jestli v nich neni voda popr necistoty nebo oxidace...a nebo proste jestli jsou dobre zasunuty Úsměv

spoon je teď offline  spoon
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 5.3.2009 , 22:20   Citovat  

mně v mrazech taky jedno nesvítilo..někdy naskočilo,někdy ne a moh jsem rozsvěcet 50x za se bou a prd..ale jak se oteplilo,naskočej obě naráz a je klid..Tak koupim ještě jedny,starý dám do dálek,nový místo nich a bude to..Jinak výbojky jsem během 2let měnil obě,na záruku,takže životnost těhle sad je dost omezená..Ale při dnešních cenách už za to ta sranda stojí..

Lubosh je teď offline  Lubosh
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 5.3.2009 , 22:22   Citovat  

mě to taky vypadávalo, a tak jsem se obrátil na prodejce mailem, a poradili mi, že mám prohodit balasty (startéry) pravej za levej a pomohlo to

0
PříspěvekZaslal: 5.3.2009 , 22:24   Citovat  

Ako som uz spominal, ked zapnem svetla tak naskoci jedno, vypnem-zapnem a uz svietia obe
No a minule vchadzam do garaze: svietia obe, prejdem cez prah, a bum jedno zhasne Velmi šťastný
Budem asi musiet preverit tie konektory a ci je hlavne dobre osadeny, ked uz bola ta vybojka raz vyberana

Lubosh je teď offline  Lubosh
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 5.3.2009 , 22:27   Citovat  

Milan_jr napsal:
Ako som uz spominal, ked zapnem svetla tak naskoci jedno, vypnem-zapnem a uz svietia obe
No a minule vchadzam do garaze: svietia obe, prejdem cez prah, a bum jedno zhasne Velmi šťastný
Budem asi musiet preverit tie konektory a ci je hlavne dobre osadeny, ked uz bola ta vybojka raz vyberana

to je přesně to co to dělalo mě
Odkaz

puli je teď offline  puli
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 6.3.2009 , 0:05   Citovat  

mám HID 3 roky H7 ,jezdim krátke vzdalenosti takže časté rozsvěcování a zhašení.celou dobu bez jediného problému,akorá teď v zimě při -20 se jedna na první pokus nerozsvítila,ale to je zimou,a taky stavem napětí v autě,výbojka potřebuje vysoké napětí aby ,,zapálila´´ ohnisko,

marek.82 je teď offline  marek.82
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 6.3.2009 , 7:04   Citovat  

Milan_jr napsal:
Mam Civic 3D JPN vpredu Angel Eyes, xenony 6000k a vsimol som si, ze mi niekedy predny pravy xenon (z pohladu vnutra auta) vypadava Ble
Tym myslim, ze mi pri prejdeni po nerovnostiach zhasne, cize svietia len kruzky Angel Eyes-parkovacky.
Alebo pri zapinani svetiel mi niekedy naskoci az na viacery pokus.
Nie je to vzdy pravidlo, ale stava sa to
Neviem, ci by pomohlo skusit prehodit vybojky medzi sebou, alebo moze byt chyba v starteri HID. Nápad je tu!
Zeby uz mala svoju svietivost za sebou? To ich mam v aute cca rok. Tak to valím bulvy
Co poradite?

delalo mi to uplne stejne, problem byl ve starteru, nakonec sem je vyreklamoval oba a po dalsich problemech sem je zrovna vyreklamoval a vratil ke klasickym zarovkam Úsměv

kdyby nekdo chtel sadu H1 6 000k (+ nahradni vybojku) za 1 000,- + postovne muzu poslat (i fakturu na pripadne reklamace ) to mi hlava nebere

witty.cz je teď offline  witty.cz
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 6.3.2009 , 10:59   Citovat  

kámošovi to taky takhle dělalo, paxme přišli na to, že to bylo kabelem ballastu - měl ho ohlej a nějakej kabílek se v tom asi zlomil (když se s ním v urč. místě hejbalo, výbojka naskakovala) to mi hlava nebere takže to reklamoval a dostal novej

goofy je teď offline  goofy
0
PříspěvekZaslal: 28.4.2009 , 19:12   Citovat  

Ahoj, jde o studený spoj v belleru (startovací násobič napětí). Můj beller mi začal dělat naprosto stejné problémy po cca čtyřech letech používání. Pokud se v elektronice nevyznáš, tak do belleru rači nezasahuj, může v něm být špičkově 23000V i bez napájení! Já jsem si pro jistotu koupil beller nový, za luxusní cenu na stránkách: tudy odkaz frčí mi zatím 2 měsíce. Doporučuji umístit k napájení belleru paralelně kondenzátor min. 4700uF/16V kvůli poklesu napětí. Prodlouží to životnost jak belleru tak výbojce.

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vypadava xenon
Fórum: Elektroinstalace
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina