Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Problém s přihlášením - emise
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Glory je teď offline  Glory
PříspěvekZaslal: 9.3.2009 , 8:49   Citovat  

Zdravim,

tak jsem dnes prisel na magistrat se vsema podkladama co potrebuji, abych prihlasil konecne Honda , jenze zde mi rekli, ze na TP nemam vypsano "emise" takze ja ted vubec nevim co s tim, kam jet, co to bude zase stat atd.

Jediny co mi poradil, zavolat nekam do Prazske Hondy, kde mam pozadovat nejaky vypis z dekry (emisni smernice) - to mi jen tak reknou do telefonu a ja to prelicim na magistratu? Jak to tedy mam resit?

Pripadne, ma nekdo na tu Hondu cislo,kde mi to reknou? v Chomutovske pobocce pry nikoliv.

Kolik me to teda vse bude stat i s tou eko dani?

Honda Civic 1,5
D15B2
1991

Uvitam veskere rady,odpovedi na toto tema - jsem uplne zacinajici v tomhle oboru,tak prosim vysvetleni jak pro laiky.Díky. Jsem uplne zklamany Bueee
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
vojt4s je teď offline  vojt4s
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 9.3.2009 , 9:03   Citovat  

tak pokud by jsi měl normálně zapsanou normu, tak by tě přepis a ekovýpalné stálo 5000 jako mě.

a s tou dekrou, zkusil bych tam zavolat jestli můžou nějaký výpis poslat mejlem nebo poštou. To by snad mohlo stačit
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
ninja je teď offline  ninja
4 háčka
Členství: Web
PříspěvekZaslal: 9.3.2009 , 9:17   Citovat  

spis je to o tom ze ma v TP napsano emisni norma - neuvadi se. To se musi pres nejakou STK zazadat o doplneni udaju na dekru za 1000,- a je to myslim do 14 dnu.

Ja jsem pri prihlasovani auta z nemecka platil pred 3 rokama za doplneni udaju z Dekry 1600,- a to jen za to aby mi napsali do TP ze se emisni norma neuvadi. Ted kdybych prodaval auto tak bych jim musel dat znova 1000,- aby mi napsali jakou mam normu. To je pro zlost akorat tenhle system.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
PříspěvekZaslal: 9.3.2009 , 9:44   Citovat  

ninja napsal:
spis je to o tom ze ma v TP napsano emisni norma - neuvadi se. To se musi pres nejakou STK zazadat o doplneni udaju na dekru za 1000,- a je to myslim do 14 dnu.

Ja jsem pri prihlasovani auta z nemecka platil pred 3 rokama za doplneni udaju z Dekry 1600,- a to jen za to aby mi napsali do TP ze se emisni norma neuvadi. Ted kdybych prodaval auto tak bych jim musel dat znova 1000,- aby mi napsali jakou mam normu. To je pro zlost akorat tenhle system.

Ja tam nemam vyplneno vubec nic.Takze kdyz pujdu na nejblizsi STK a reknu ze chci vypis z dekry na moje auto kvuli tem emisnim smernicim, tak mi tam taky muzou napsat "neuvadi se" zapaltim 1600 + 10 000 tu dan jo? to je docela hezky to mi zbyde pak akorat na najem Úsměv))
   Návrat  
MikeT je teď offline  MikeT
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 9.3.2009 , 9:55   Citovat  

Glory: Pujdeš na STK, zažádáš si skrze ně o poplnění emisních předpisů ( 1 000,-) a počkáš si. Většinou to posílají obratem. Pokud Dekra zjistí,že Tvoje auto plní pouze Euro 0 tzn, poplatek 10 000,- ,tak si tuto službu nebudou účtovat.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 9.3.2009 , 9:59   Citovat  

MikeT napsal:
Glory: Pujdeš na STK, zažádáš si skrze ně o poplnění emisních předpisů ( 1 000,-) a počkáš si. Většinou to posílají obratem. Pokud Dekra zjistí,že Tvoje auto plní pouze Euro 0 tzn, poplatek 10 000,- ,tak si tuto službu nebudou účtovat.

ok diky moc za info vsem
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Problém s přihlášením - emise
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina